Στα 2.411 τα νέα κρούσματα – 4 στην ΠΕ Κω – 6 στην ΠΕ Καλύμνου- 6 στην ΠΕ Ρόδου- 837 οι διασωληνωμένοι, 67 θάνατοι

10
1300

Στις 507 οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.411, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 313.444 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 59 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.265 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 67, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 9.397 θάνατοι. Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 837 (61.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 85.2% έχει

υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.936 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 507 (ημερήσια μεταβολή -7.31%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 514 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συννεχιστε το βιολί σας ….χωρίς μάσκες ούτε τίποτα …τουρισμός 0 αλλά έτσι ειστε….αμωλατε τα παιδιά σας ….στα πάρκα πλατείες παντου…στα λύκεια μηδέν μέτρα….ντελιβερι ούτε ίχνος μασκα…σοβαρευτείτε…..να σώσουμε ότι σώζεται

  2. Στη κοσμάρα σου και εσύ.
    Βρε ανοητε ε ανοητε τι σου φταίνε τα παιδιά ε; ξέχασες τα δικα σου ; και ο καθένας μας τα δικά του; εμείς ζήσαμε και καλά και κακά .τα παιδιά μας ομως; δεν είναι είναι για 6 μήνες 1 χρόνο αλλάζουν, καταστρέφουν το μέλλον τους..αμάν πια με τα παιδιά ε και που θα πάνε ε; εσυ που πας;
    Άμα θέλεις να μη κολησεις κάτσε στο σπιτάκι σου άμα πια ηλιθιοι όλοι σας.
    Δεν φοράω μάσκα θα αναπνέω αέρα γιατί μου ανήκει, ανήκει σε κάθε ζωντανό οργανισμό βλάβες.
    Κάτσε στη γυάλα σου με 15 μάσκες. Αν στο καλό σας!

    • Περιτο να σε χαρακτηρίσω γιατί θα σε στεναχωρεσω. Αν ήξερες τι έλεγες θα έτρεχε να κρυφτης. Βέβαια είσαι ελεύθερος να αναπνεύσει τον αέρα. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΥΑΙ δια ροπάλου να τον ΜΟΛΥΝΗΣ. Και με τον Κορωνοιο γίνεται ακριβώς το ίδιο. ΜΟΛΥΝΗΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. Οπότε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που δίνης το ΚΑΚΟ παράδειγμα στο παιδί σου. Και άλλα πολλά θα σου έλεγα αλλά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κάποιος μαζι σου για πολύ.

    • Καλα ρουφα τωρα χωρις μασκα τον αερα που σου ανηκει και σε λιγο θα χαρεις και το χωμα που σου ανηκει. Να ζησουν να σε θυμουνται τα παιδια σου.

  3. Και να ήταν μόνο τόσα τα κρούσματα καλα θα ήταν. Εδώ ο καθένας κάνει το τεστ μόνος του και κάθετε μέσα από μόνος του όταν βγάνει θετικός.Οσο για τον Ε.Ο.Δ.Υ. ΑΦΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ.

  4. Γιατί τον μολυνω κυριοι;
    Πατε καλα; δεν είμαι άρρωστος από πότε ο υγιής προσεχει για να μη κολλήσει ο ευπαθής;

    Ζείτε στη κοσμάρα σας τρώτε τα αποφάγια τους και λέτε και ευχαριστώ.

    Ότι σας λένε το πιστεύετε ε αν είναι δυνατόν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ