Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για την τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία

25
1569

 

Συνδημότες, συνδημότισσές μου,

όλοι γνωρίζουμε ότι η πανδημία έχει φέρει την πατρίδα μας και ολόκληρο τον κόσμο σε οριακό σημείο.

Ως άτομα, κοινωνία και οικονομία περνάμε δύσκολα.

Στο νησί μας, καταφέραμε από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης, σχεδόν να μηδενίσουμε τα κρούσματα.

Τον τελευταίο καιρό όμως βλέπουμε να έχουν αυξηθεί, με κίνδυνο για την υγεία όλων μας αλλά και για την τουριστική περίοδο που αναμένουμε.

Κατανοώ την κόπωση ενός χρόνου προσπάθειας, είμαστε όμως σε κρίσιμη καμπή.

Σήμερα, όσο ποτέ μέχρι τώρα, η στάση όλων μας θα καθορίσει τη συνέχεια.

Πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία και την οικονομία μας.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να τεθεί το νησί μας σε περιορισμό.

Να τηρούμε παντού τους κανόνες για να μη κινδυνεύσει κανείς αλλά και η εργασία όλων μας.

Η νέα σεζόν είναι καθοριστική. Θα μας επηρεάσει για τα επόμενα χρόνια.

Για αυτό η τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων έχει τεράστια σημασία.

Να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Να φοράμε μάσκα παντού, να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό, να περιορίσουμε τις κοινωνικές επαφές μας και πάνω από όλα να τηρούμε αποστάσεις.

Αυτή είναι η ευθύνη μας, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε.

Σας καλώ σε εγρήγορση, ένταση των προσπαθειών για τη διαφύλαξη της ατομικής και δημόσιας υγείας, για τη θωράκιση της οικονομίας μας.

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιοι να βάλουν φρένο στους ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΥΣ ΜΠΕΤΑΝΤΗΔΕΣ. ΧΏΝΟΥΝ ΕΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΛΆΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΈΛΕΓΧΟ..

    Έφτιαξε ΧΟΙΡΟΛΑΚΟ ΜΕ ΕΛΙΆ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΔΙΑΓΌΡΑ και ετοιμάζεται να μας φυτέψει Ασφεντιανή Ελιά ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Στην μοναδική πλατεία που μπορούν να τρέξουν τα παιδιά μας στον ελάχιστο χώρο που αφήνουν τα τραπεζοκαθίσματα ΘΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΧΟΙΡΟΛΑΚΟ ΜΕ ΕΛΙΑ για να κουτουλάνε τα παιδάκια… Η ηλιθιότητα περισσεύει….

    • Εσυ βρε ηλιθιε που εμαθες για χοιρολακους γιατι καθε μερα κοποκοιλιεσαι μεσα σε αυτους, δεν πας και σε καμια μαζιαουρα να ξεδιψασεις? Εισαι μεταξυ χοιρου και μοσχαριου οπως βλεπω. Ελα στην πλατεια διαγορα βλακεντιε να σου πουμε δυο λογακια. Εικοσι χρονια ενα χαλασμενο συντριβανι δεν αξιωθηκε ενας να το φτιαξει. Ηρθε τωρα ο νικηταρας να σας βαλει τα γυαλια μεσα σε ενα χρονο. Καθηστε συο σπιτακι σας και μην ξαναπερασετε απο δω προεκλογικα. Αχρηστοι ε αχρηστοι

    • ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΝΤΖΗ της ΤΡΙΩΡΟΦΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ… ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΏΣΕΙ ΕΛΙΑ ΣΕ ΧΟΙΡΟΛΑΚΟ ΑΠΌ ΧΤΥΠΗΤΗ ΓΡΑΝΙΛΙΑ ή ΦΙΝΤΑ ΠΕΤΡΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΉ ΚΟΡΝΙΖΑ…

    • Όσοι βάζουν φρένο στην οποια ΑΝΑΠΤΥΞΗ η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ του νησιού μας,

      … Είναι ΕΛΕΕΙΝΟΙ & ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ. Μια ζωή για αντιπολιτευτικους λόγους το νησί οπισθοδρομει. Δεν έχει σημασία ποιος είναι στα πράγματα. Το έργο είναι το ίδιο. Και θεωρουμαστε και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ. Ίσως κάποτε οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ (φαντάσου ρεζιλι) να μας δείξουν τον σωστό τρόπο. Κοίτα που καταντησατε εξαιτίας κάποιων σαν τον Ψιτ και το συναφι του.

  2. Βρε το παιδί ΞΎΠΝΗΣΕ, ΒΓΉΚΕ ΑΠΌ ΤΟ ΠΗΓΆΔΙ και πιάνει δουλειά με τα θερμόμετρα....

    Που ήσουνα κρυμμένος βρε Κ….;;;; Α….., Α….., Α……. Τρία Α, όπως λέμε Ξ….. Ν…….

  3. Τουλαχιστον ας βαζατε μια αλλη φωτογραφια.Δεν γινεται να γελας λεγοντας τοσο σοβαρα πραγματα.

  4. Δημαρκε τηρηστε τα απλα πραγματα πρωτα,και μετα να λες να τηρηθουν τα μετρα.Μαθε κατι που σου κρυβουν μερικοι συμβουλοι.Ειναι ψευτες,καλαμοκαβαλαρηδες,εγιναν ολοι δημαρχοι,δεν χαιρετουν τον κοσμο,και εαν δεν το ξερεις ρωτα ανθρωπους που εχουν παρε δωσε με τους πολιτες.Με αυτεες τις συμπεριφορες δημαρχε,το τελος ειναι κοντα.Ακου την γριουλα,κατι ξερει παραπανω απο τους ψευτες που εχεις διπλα σου.Πολοι δικοι σου ειναι απομονωμενοι,και εκει να δεις τι σου φυλανε για το τελος.Δεν γλυτωνετε με συμεριφορες ψευτικες.

  5. Δήμαρχε βγάλε όλα τα συνεργεία έξω αργόσχολους και μη, να θερμομετράνε παντού όπως είχες ξεκινήσει πέρυσι να κάνεις μαζί με Σ…. και Ν….μπας και σωθεί η κατάσταση. Για να βγάζεις ανακοινώσεις τέτοιου είδους ξέρεις πολλά παραπάνω…Μόνο ο Δήμος μπορεί να κάνει κάτι.!

  6. Το νησί κ. δήμαρχε το αφήσατε απροστατευτο. Όποιος ήθελε ερχόταν χωρίς έλεγχο και αυτό κάποια στιγμή θα το πληρώναμε. Τι θα σας στοίχιζε να κάνετε rapid test στις εισόδους στο νησί. Φέρετε όλη την ευθύνη.

  7. Δήμαρχε την κάτσαμε τη βάρκα… Όσο προλαβαίνεις άνοιξε το γιατρειο της Αντιμαχειας. Η κατάσταση πάει να ξεφύγει… κάνε κάτι.

  8. Δήμαρχε, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στα σημεία εισόδου (λιμάνι, αεροδρόμιο). Υπάρχουν μετακινήσεις προς Αθήνα χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ανάγκη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εγλωβιστεί στην Κω πάνω από 7 μήνες τηρώντας τα μέτρα. Η αστυνομία και το λιμενικό δεν κάνουν κανένα έλεγχο.
    Στην Κω έχουν δημιουργηθεί εστίες υπερμετάδοσης που δύσκολα ελέγχονται. Το ΕΟΔΥ δεν χαρακτηρίζει στενές επαφές συγγενείς ασθενών και δεν μπαίνουν σε καραντίνα.
    Η κατάσταση δύσκολα ελέγχεται !!!
    Επιπλέον οι εμβολιασμοί προχωρούν πολύ αργά !!!

  9. Ένας περιορισμένων δυνατοτήτων ελιναι ο κακομοίρης που τον κουμαντάρουν από το παρασκληνιο. Μαριονέτα και μαρούλι.

  10. ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩ ΜΑΣ
    ΖΗΛΕΎΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΓΡΆΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΜΑΣ.

  11. Δήμαρχε να απαιτήσεις να σταματήσουν οι μετακινήσεις από και προς την Κω είτε με αεροπλάνο είτε με καράβι δεν γίνετε να συμβαίνει αυτό είναι κοροϊδία να είμαστε μέσα από τις 9 και να θέλουμε μήνυματα ακόμα και για να πετάξουμε τα σκουπίδια και από την άλλη να έρχεται οποίος θέλει χωρίς κανένα έλεγχο στο αεροδρόμιο η στο λιμάνι.. για σοβαρά αποδεδειγμένα περιστατικά οκ αλλά αυτό είναι άδικο και κοροϊδία προς όλους αυτούς που προσπαθούμε να τηρήσουμε τα μέτρα …

  12. Προχτές ο αντιπρόεδρος σου…..έκανε μετά από κάλεσμα , συγκέντρωση γονέων στο δημοτικό …… για να συζητήσουν για εκδρομή .. Είστε σοβαροί ;;;

  13. Δήμαρχε ψάξε λίγο στα γραφεία των υπηρεσιών του Δήμου να δεις πόσοι φοράνε μάσκα… θα πάθεις πλάκα με τα αποτελέσματα…

  14. Ανακαταταξεις του προσωπικού του δημου από υπηρεσία σε υπηρεσία. Αυτά είναι τα μέτρα που παίρνεις δημαρχε για να μας προφυλάξεις. Και ο νοών νοειτω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ