ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «‘Εκλεψαν την παράσταση» οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της Γ’ – Δυναμική & συγκινητική η χοροεσπερίδα του 1ου ΓΕΛ Κω στην κατάμεστη Νέα Φαντασία

4
9672

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με εντυπωσιακούς πρωταγωνιστές της βραδιάς τα παιδιά της Γ’ Λυκείου που αποχαιρετούν το λύκειο, σε ατμόσφαιρα συγκίνησης, ανάμεικτων συναισθημάτων αλλά και έντονης διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε απόψε η ετήσια χοροεσπερίδα του 1ου ΓΕΛ Κω στην κατάμεστη από κόσμο Νέα Φαντασία.

Ήταν μια δυναμική βραδιά, στην αρχή της οποίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του σχολείου πλαισιωμένος από τον Διευθυντή Χ. Χαραμαρά, τον Πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβό, τον Αντιδήμαρχο και εκπαιδευτικό του σχολείου Α. Κρητικό, την Πρόεδρο του Συλλ. Γονέων Μ. Τριανταφύλλου και τον Πρόεδρο του 15μελούς Γ. Μουστάκη.

Αρχικά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μαρία Τριανταφύλλου αφού καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, σχολική επιτροπή για την άψογη συνεργασία καθώς και στους χορηγούς και σε όλους τους παριστάμενους για την επιτυχία της βραδιάς.

Έδωσε δε τις πιο θερμές ευχές της στα παιδιά για καλή επιτυχία στις πανελλήνιες, την πρώτη μεγάλη δοκιμασία τους και όπου αλλού στοχεύουν στη ζωή τους.

Εκ μέρους των μαθητών ο Πρόεδρος του 15μελους Γεράσιμος Μουστάκης ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους «που αυτή τη σημαντική βραδιά, καθώς πλησιάζει το τέλος της μαθητικής μας ζωής, είστε όλοι κοντά μας».

Αναφερόμενος στο βίντεο που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά με εικόνες και στιγμιότυπα από τη μαθητική τους ζωή (δείτε ξεχωριστή ανάρτηση) πρόσθεσε ότι «το βίντεο θα τελειώσει γρήγορα αλλά οι ήχοι και οι εικόνες του θα χαραχτούν στην καρδιά μας και θα παραμένουν ζωντανές αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν και θα μας φέρνουν πάντοτε πίσω»,  επεσήμανε καταχειροκροτούμενος.

Ως Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο (όπως και η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων προηγουμένως) «για την αγάπη με την οποία πάντοτε μας περιβάλλει και την ενίσχυσή του στις προσπάθειές μας». Ευχαρίστησε επίσης τον Διευθυντή του σχολείου κ. Χ. Χαραμαρά (αποσπώντας ένα εξίσου θερμό χειροκρότημα με τον Σεβασμιώτατο), όπως και όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Ευχαρίστησαν επίσης θερμά την κ. Ζαχαρένια Λάμπρου και τον κ. Γιάννη Μαστόρο για τους χορούς που τους δίδαξαν και με τους οποίους ξεκίνησε η βραδιά (φωτό-βίντεο).

Συγκινημένος ο Διευθυντής του Λυκείου Χρήστος Χαραμαράς (καταβεβλημένος και από ίωση που τον ταλαιπωρεί) έκανε λόγο για ένα «εκρηκτικό μείγμα», μαθητών-γονέων και εκπαιδευτικών. «Τα καταφέραμε μέχρι εδώ και θα συνεχίσουμε να τα καταφέρνουμε, έχοντας τη στήριξη του Σεβασμιώτατου, της Σχ. επιτροπής και όλων εσάς».

Δίνοντας το μικρόφωνο στην κ. Σοφία Καραγιάννη τόνισε εκ μέρους του Συλλόγου διδασκόντων ότι «η γενιά του 1999 είναι μια ξεχωριστή γενιά», αναφερόμενη σε όσα πέρασαν μαζί. «Μου φαίνεται ότι πολλά από αυτά τα χαρισματικά παιδιά θα μας κάνουν στο μέλλον υπερήφανους», κατέληξε η κ. Καραγιάννη ευχαριστώντας τον σύλλογο γονέων, αλλά και τους μαθητές με θερμές ευχές προς τους τελευταίους για καλή επιτυχία «και να θυμάστε πάντα ότι στο πρώτο λύκειο υπάρχει πάντα ανοιχτή αγκαλιά για σας».

Κόβωντας την βασιλόπιτα του σχολείου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να πετύχουν όλα τα παιδιά το στόχο του, ευχαριστώντας ιδιαίτερα όλους (Σχ. Επιτροπή-γονείς-εκπαιδευτικούς) για τη στήριξή τους στις προσπάθειες των παιδιών. «Εύχομαι να πραγματώσετε τα όνειρά σας για να είναι υπερήφανοι οι γονείς σας και να ξέρετε ότι σας έχουμε εμπιστοσύνη».

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Α. Κρητικός μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου για καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, ενώ ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβός ευχήθηκε «καλή επιτυχία, υγεία, προκοπή. Να γεράσετε όλοι μαζί και το 2.100 να σας δείχνουν και να λένε ‘η γενιά του περασμένου αιώνα».

Ακολούθησε το εντυπωσιακό χορευτικό πρόγραμμα των παιδιών της τρίτης, όπως και ένα μουσικό πρόγραμμα από το μαθητικό σχήμα με τους ταλαντούχουε Χάρη και Φλώρα Καματερό σε κιθάρα-τραγούδι και Ευρύκλεια Κατσάβαρου στο αρμόνιο (κάπου εκεί ξεκίνησαν και οι πρώτες ζεμπεκιές και το κέφι ανέβηκε στα ύψη μέχρι αργά με την εκρηκτική ορχήστρα των: Αλέκου Κρητικού – Νίκου Παριανού- Σάκη Πιλάτου-Λευτέρη Ανδρουλή και Γιώργου Καλμούτη).

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια σε όλους ιδιαίτερα στο ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για τη τεράστια συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης

  2. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και συγχαρητήρια στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αλλά και στον Γιάννη για την καταπληκτική δουλειά του, δεν ξέχασε κανέναν.

  3. Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ ΚΩ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της χοροεσπερίδας των τελειοφοίτων μας και σε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους !! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη γενιά του ’99 !!

  4. Η κα Ζαχαρένια όπως λέτε παραπάνω έχει επίθετο!Λάμπρου Ζαχαρένια ονομάζεται κ είναι μια από τις καλύτερες δασκάλες χορού στο νησί!Το επισημαίνω γιατί οφείλουμε όταν αναφερόμαστε σε κάποιον ο οποίος έχει βοηθήσει σε έναν σκοπό να ξέρουμε το επίθετο του!Συγχαρητήρια κα Λάμπρου για την άψογη δουλεία σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ