2η καλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης η Μαρίνα της Κω – Ισχυρή παρουσία (pics)

14
5472

ΘΕΜΑ : ‘’ 2η καλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης η Μαρίνα της Κω – Ισχυρή παρουσία στη μεγάλη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στη Γερμανία.’’

Η Μαρίνα της Κω ανοίγει πανιά, κερδίζει το στοίχημα της αξιοπιστίας και της ανάπτυξης.
Απόδειξη η βράβευση της ως δεύτερης καλύτερης Μαρίνας της Ευρώπης από το διεθνώς αναγνωρισμένο site θαλάσσιου τουρισμού www.cruisingsea.com.
Την ίδια στιγμή η Μαρίνα της Κω δίνει το παρών στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας.
Η παρουσία της Μαρίνας της Κω σε αυτή την έκθεση εντάσσεται, στα πλαίσια της επιθετικής στρατηγικής προώθησης του brand name της και της παρουσίας της σε στοχευμένα και κορυφαία συνέδρια και εκθέσεις.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού που προσελκύει 250.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και διοργανώνεται από το 1969.
Το Σάββατο, έπειτα από την τιμητική προσωπική πρόσκληση του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στο Dusseldorf προς τη Μαρίνα της Κω και το Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης κ. Δρόσο Αντώνη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με δεκάδες δημοσιογράφους και bloggers από όλο τον κόσμο και Έλληνες επιχειρηματίες, εφοπλιστές και διαχειριστές μαρινών. Στη συνάντηση αναλύθηκαν και συζητήθηκαν και ενδελεχώς οι τελευταίες διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στο θαλάσσιο τουρισμό.
Εκεί μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Μαρίνα της Κω σε συνδυασμό με τις ομορφιές του νησιού μας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ‘’ΧΑΝΙ ‘’ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΙ ΓΛΥΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 20 ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ‘’ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΩ’’ – video

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ.

    • Βρε πάτε καλά;;; Με το βραβείο θα ανοίξει η όρεξη της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ...

      Εκτός και την έχει τάξει ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ στον ΕΡΝΤΟΓΑΝ για τα ψέματα που του είπε και του έταξε την παράδοση των Τούρκων αξιωματικών σε 15-20 μερες… Αυτός από τότε που ανεβασμένος σε τρακτέρ ΕΤΑΖΕ, ΕΤΑΖΕ, ΕΤΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, πιστεύει ότι τα ψέματα έχουν μακρυά ποδάρια και μπορεί μια ζωή να κοροϊδεύει…

  2. μην κοροιδευετε αλο τον κοσμο.Εαν ερθουν αυτοι που εδωσαν την δευτερη θεση,χωρις να ειδουν το τι γινετε εκει μεσα,θα την ειχαν κλεισει.Ευτυχως που υπαρχουν και τα ψαρια και τρωνε ολο τα σκ@τ@ που βγαινουν απο τους υπονομους.Βρωμαει απο χιλιομετρα οταν τα σκ@τ@ αδειαζοντε εκει μεσα.Για ποια δευτερη θεση μιλατε.Τα σκαφη καιγοντε και κανενας δεν αναλαμβανει την ευθυνη.Για ποια δευτερη θεση μιλατε.Τα κουτια που δινουν ρευμα και νερο,εχουν να αλακτουν απο την μερα που τα βαλατε για πρωτη φορα,και οι πελατες σιχαινοντε να τα ακουμπισουν.Για ποια δευτερη θεση μιλατε.Και ποσα αλα στραβα και αναποδα υπαρχουν εκει μεσα.Εαν ερθουν αυτοι που εδωσαν την δευτερη θεση και ειδουν ολα αυτα απο κοντα,την μαρινα θα την κλεισουν.

    • Οταν καλυπτουν την κλεψια και την αλητεια,εχεις δικιο να λες οτι ειναι καταδικασμενη.

  3. Χωρις αυτον δεν θα υπηρχε μαρινα.Και δεν θα υπηρχε ουτε αυτη η δημοτικη αρχη να καυκετε για εργα που εκανε ο καισαρλης οταν ηταν υπουργος.Τουλαχιστον ας βγαλουν σκασμο οι μποχαλοι του κυριτση.

  4. Εαν δεν υπηρχαμε εμεις, η μαρινα δεν θα λειτουργουσε.Τα ευχαριστω λοιπον σε εμας και οχι στους διοικουντες,και στον δημο,γιατι δεν σκαμπαζουν τιποτα μα εντελως τιποτα.Ειναι ανιδεοι απο το αντικειμενο που λεγετε μαρινα.

  5. Πολλα χρονια μπροστα ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ!!!!!!!!!!!!

    Ο Κυριτσης διαφημιζει συντριβανια,που την μια πιτσιλουν και την άλλη όχι.

  6. Αυτά να τα λέτε σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τι γίνεται εκεί μέσα. Τι τιμητικές προσκλήσεις και πράσινα άλογα λέτε; Για ποιόν λόγο τιμητική , επειδή καταφέρνουν να είναι τόσα χρόνια εκεί και να μην έχεουν ιδέα από το αντικείμενο; Πλήρωσε η μαρίνα όπως και κάθε χρόνο για να πάνε εκεί, όπως κάνει σε όλες τις εκθέσεις, σαν όλο τον κόσμο. Για βγάλτε και την συνέντευξη στην δημοσιότητα να ακούσουμε όλοι τι ειπώθηκε, έχω μεγάλη περιέργεια !! Και μετά στήστε κανένα άγαλμα ακόμα.

  7. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΡΕ ΜΑΡΑΓΚΕ-ΣΙΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΜΥΛΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ-ΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ-ΚΡΗΤΙΚΕ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ-ΓΕΡΑΣΚΛΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ?

  8. Γνωριζετε οτι πληρωνοντε με βαρεα ενσημα εκει μεσα 1-2 κο…..που δεν ……..,και τους εχετε ακομα εκει.Γιατι:::::::::::::: δεν τους απολυετε::::::::::::: Στο νησι παντως οποια πετρα και να σηκωσεις γνωριζουν τι μαακιες αυτες που κανετε,και ποια τα συμφεροντα,και τα καλυπτετε.Εαν ειχατε εστω και λιγη τσιπα,δεν θα κατεβαινατε στα δημοτικα του τοπου.Ντροπη σαυτους που την διοικουν.

  9. KAI ROTHSTE POIOI EINAI MONIMOI KAI POIOI DEN EINAI MONIMOI KAI NOMIMOI.GIATI OI PARANOMOI POY BRISKONTE STHN MARINA, ESENA KATHGOROYN GIA NA MHN TOYS DIOKSOYN.MEGALH PROPAGANDA EIS BAROS SAS.OI LEGOMENOI ROYFIANOI THS MARINAS.

  10. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΓΧΑΡΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ Σ ΤΟ ΤΌΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ