Συγκλονίζει την Κέφαλο ο θάνατος ενός ακόμη νέου συμπολίτη μας

20
27830

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κω και της Κεφάλου ειδικότερα από την απώλεια ενός ακόμη νέου συμπολίτη μας του Γιάννη Αντωνούρη του Χαράλαμπου (σε ηλικία περίπου 50 ετών).

Όπως έγινε γνωστό απόψε, ο Γιάννης έχασε την άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια η οποία τον ταλαιπώρησε πολύ τα τελευταία χρόνια.

Καλό παιδί, εξαιρετικός οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών, γνωστός από την παραλία του Παράδεισου στην Κέφαλο.

Ό τι και να πούμε είναι λίγο…

Συλλυπητήρια και κουράγιο στην αγαπητή οικογένεια του.

Η συγκινητική ανάρτηση φίλων του στο fb:

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έφυγε σήμερα ο αγαπητός μου φίλος και κατά συνέχεια κουμπάρος Γιάννης Αντωνούρης θα τα θυμάμαι πάντα όπως τον γνώρισα ένα πολύ εξαίρετο παιδί χωρίς να δίνει δικαιώματα ποτέ έφυγε ήσυχος και εκεί που ήθελε. Ευχαριστώ πολύ για όλα Γιάννη

  2. Έφυγε σήμερα ο πολύ αγαπημένος μου φίλος και κουμπάρος Γιάννης αντωνούρης ένα εξαίρετο παιδί και φίλος και κουμπάρος χρόνια ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει Τα συλλυπητήριά μου σε όλους τους συγγενείς και στην οικογένειά του

  3. Κουράγιο στην γυναίκα του αλλά και στους γονείς και τα αδέρφια του. Όλοι μαζί να βρουν την δύναμη (όσο γίνεται) να αναπληρώσουν το καινό που αφήνει στις ψυχούλες των παιδιών του.. καλό παράδεισο Γιάννη , πολύ , πολύ νωρίς να δέχεσαι τέτοιες ευχές .. κρίμα ..

  4. Τα ειλικρινη μου συλλυπητηρια σε ολους τους οικειους του.στην συζυγο στους γονεις και στην αδελφη του.να ειναι καλα να τον θυμουνται.

  5. Γιάννη μου δεν το πιστεύω οτι θα έρθω Ελλάδα και δεν θα σε δω στο paradise.Γιάννη μου είσαι ο πρώτος μου ανιψιός και ο πιο αγαπημένος μου, και θα μείνεις για πάντα μες στη καρδιά μου. Θα σε θυμάμαι και θα σ’αγαπω για πάντα. Καλό παράδεισο Γιαννάκη μου. Ανθη μου Μπάμπη μου Ο θεός να σας δίνει κουράγιο και υπομονή.
    Σας αγαπώ και δα είμαι δίπλα σας πάντα, η αδελφή σας Λιτσα

  6. που μας έδωσε ο μισεμός σου , όσο μεγάλη ήταν η χαρά που σκόρπιζε πάντα η παιδική ψυχή σου…. Στην γειτονιά των αγγέλων τώρα θα κοιτάζεις από ψηλά την γυναίκα σου και τα παιδάκια σου, τους απαρηγόρητους γονείς σου, και τις αδερφές σου… Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου, και να δίνει δύναμη και κουράγιο στους δικούς σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, καλέ μου φίλε και κουμπάρε.

  7. Ο Θεός να αναπαύει τη ψυχή σου μακαριστέ Ιωάννη! Καλή δύναμη και υπομονή στους οικείους του, ιδίως στη γυναίκα του Ρατισλάβα που τόσο τον στήριξε στον δύσκολο αγώνα που έδινε καθημερινά για χρόνια.

  8. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ