Test Covid -19 στους εκπαιδευτικούς της Κω, σε συνεργασία Δήμου και ΕΟΔΥ

13
1528

Πρόσκληση συμμετοχής σε έλεγχο για Covid_19 απευθύνει ο Δήμος Κω στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ενόψει λειτουργίας των σχολείων, για την προσωπική τους προστασία και ασφαλέστερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Με πρόταση του Δήμου Κω ο ΕΟΔΥ οργανώνει τη διενέργεια test.

Αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, για τους εκπαιδευτικούς των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της πόλης Κω, από τις 10:00 έως τις 13:00, στο αίθριο του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο.

Μεθαύριο Σάββατο, για τους εκπαιδευτικούς των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων στις Κοινότητες της Κω, από τις 10:00 έως τις 13:00, στον ίδιο χώρο, στο αίθριο του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο.

Αντίστοιχος έλεγχος, για τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, στο αίθριο του 1ου ορόφου στο Δημαρχείο.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Διευθυντή του σχολείου που ανήκουν.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας οφείλουν να είναι 10:00-13:00 στα σχολεία τους!Ο Δήμος πήρε άδεια από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας; Αυθαίρετα αποφασίζει ή ξέρει ότι θα έχει μηδενική συμμετοχή; Γιατί αν έχει συμμετοχή κάποιοι είναι μετέωροι!Συμβούλους δεν έχετε να σας τα πουν;

  2. Πολλοί από τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είχαν φύγει για να γιορτάσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, περιοχές με αυξημένο ιικό φορτίο σε σχέση με μας. Βέβαια για να ταξιδέψουν αεροπορικά έπρεπε να έχουν πρόσφατο αρνητικό τεστ, αλλά αυτό δεν ισχύει για όσους ήρθαν με το καράβι.Το τεστ είναι προαιρετικό. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

  3. Πολυ απλο. Αν υπηρχε κυβερνηση θα τους ελεγε κανε τεστ δωρεαν και αν εισαι καθαρος μπες στο σχολειο
    Αλλα δυστυχως!!!!

  4. Ερώτηση κάποιοι εκπευδευτικη είναι στο νησί μας από Πέμπτη η παρασκευή και το τεστ θα το κάνουν το Σάββατο.
    Δεν θα ήταν πιο καλό να τους είχαν ενημερώσει να πάνε κατευθείαν να το κάνουν

  5. Όσα τεστ και να κάνετε, δεν είναι έγκυρα με βάση νέες μελέτες για την ύπαρξη ιού

    Δεύτερον..
    Όσο για αναγκαστικό έμβολιο με το ζόρι, σε περίπτωση που σε βρουν fake θετικό..

    Ὁ ὅρκος τοῦ Ἱπποκράτη, λοιπόν, δηλώνει εὐθαρσῶς ὅτι κανείς γιατρός ἤ λειτουργός ὑγείας δέν ἔχει δικαίωμα νά χορηγήσει διά τῆς βίας ὁποιοδήποτε φάρμακο σέ ἀσθενῆ ἤ ὑγιῆ ἐφ’ ὅσον αὐτός δέν θέλει νά τό πάρει καί ἀρνεῖται κατηγορηματικά.

    Ἄς τό ἔχουν αὐτό ὑπ’ ὄψιν ὅσοι ὀνειρεύονται μαζικούς ἐμβολιασμούς ὑποχρεωτικούς διά νόμου…”

  6. Μην αγχώνεστε, σε 3 μήνες θα είναι όλα καλά για να έρθουν οι τουρίστες να κάνουν τα μπάνια τους και να γλεντήσουν.

  7. Φανταζομαι τωρα τα καματερα που ειχαν αυτο βασικο τους ετημα θα βρουν να πουν κατι αλλο.

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

  9. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ