ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Ισχυρή νεροποντή στην Κω – Πλημμύρισαν αυλές σπιτιών σε Μαρμάρι – Λινοπότη – Νηπιαγωγείο Πυλίου – Έσπασε ο αγωγός ύδρευσης στον Άι Γιώργη

30
14262

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ισχυρή νεροποντή στην Κω

– Πλημμύρισαν αυλές σπιτιών σε Μαρμάρι – Λινοπότη – Νηπιαγωγείο Πυλίου

Έσπασε ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης στον Άι Γιώργη (χωρίς νερό σε Άι Γιώργη και Αμανιού) επέμβαση συνεργείου ΔΕΥΑΚ.

Επέμβαση πολιτικής προστασίας επίσης σε Λινοπότη, Αγία Κλαυδία, περιοχή λίμνης, 80 ΕΑΡΜΕΘ, με μηχανήματα έργου, 12 εθελοντές πολιτικής προστασίας, προσωπικό ΔΕΥΑΚ και εργοταξίου Κω.

Παρόντες: Καμπουράκης Σταμάτης, Κασιώτη γεωργία, Μήτρου Μάνος, Μιχάλης Γιωργαλλής.

Επιχειρησιακοί συντονιστές Νίκος Καλυμνιοναρής , και Αναστάσης Κεφαλιανός πρόεδρος Πυλίου .

Φούσκωσε ο ποταμός στη γέφυρα στην περιοχή κακό πριναρι

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με αυτούς που μας έβαλε το κατεστημένο του νησιού και οι δικηγόροι θα τραβήξουμε πολλά

    • Ευτυχώς που υπαρχει αυτή η δημοτική αρχή,και τρέχει σε οτιδήποτε συμβαινει στο νησί μας.

      Φανταστείτε πατριώτες να είχαμε ακομα τους διωχτεντες,μιλαμε οτι το νησί θα το βουλιαζαν.Σ,ευχαριστώ θεέ μου που μας απαλαξες απο ανθρωπους που δεν αγάπησαν το νησί μας.Μονο τα ταξίδια,και την παρτη τους είχαν στο κλουβιο μυαλο τους.Μπραβο στην δημοτική αρχή που προσέχει τον τοπο μας.Θα είστε δια παντός στην δημαρχεία.

      • Πατριωτες ειναι…ολοι οι υπολοιποι…
        οχι εσεις κοψιμιοι…που αποφασισετε να παραμεινει το χοτ σποτ….
        Την παρτη σας αγαπατε….ειναι πλεον αγωνας για την επιβιωση σας!
        Οξω….οι αρουραιοι!!!

        • Αν δεν υπήρχε το χοτ σποτ ποιοί απ’όλους θα ήταν λιγότερο ή περισσότερο πατριώτες? αυτό κατάντησε να καθορίζει ποιός αγαπά λιγότερο και ποιός περισσότερο τον τόπο μας? τά υπόλοιπα ρε φίλε?τα εξίσου σημαντικά αν όχι σημαντικότερα? μυαλά περιορισμένης ευθύνης θέλετε όχι ευσυνείδητους , απλά για να ορίζετε τόν κόσμο σαν τά τραγια. Αυτός ο κόσμος αποφάσισε ότι δεν του αξίζατε γιατί μόνο ως τιποτένιο τόν αντιμετωπίζατε. Πήρατε αυτό που σάς άξιζε και που είσαι ακόμα!

        • Ανωνυμε υπάρχει κάτι πιο σοβαρό;;;
          Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ τουριστικός προορισμός να έχει Αμυγδαλέζα και να μην αντιδράσετε καν αλλά να συμφωνήσετε;;;
          Αλλά είπαμε ..ΠΑΡΑΚΜΗ..
          Όπου παρακμή =πλήρης έλλειψη σταθερών και αξιών,αδυναμία να αξιολογήσουν προτεραιότητες,αδυναμία να ξεχωρίσουν ποσό κρίσιμο είναι η δεν είναι κάτι…
          Δεν είστε απλώς θλιβεροί.
          Είστε επικίνδυνοι!!!

        • Μιλα και η ζαρωμενη μαιμουνα!!! Τοτε που 5 χρονια παρατησαν το νησι να ρημαξει, εκανε μοκο. Το μονο που την ενοιαζε ηταν, οι αρ.αχτες τα ξεπουληματα , οι βρισιες τα κυνηγητα, η ασκηση μιας αυταρχικης εξουσιας πανω στους πολιτες. Τωρα τοχουν ριξει στο πληκτρολογιο, και βριζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ την νεα δημοτικη αρχη, που δουλευει και τρεχει για το νησι. Τριαντα χρονια θα χτυπατε το πληκτρολογιο μεχρι να παθετε αγκυλωση και ψυχοπαθεια.

  2. Κοψιμιε μετα τις πλημμυρες στο Πυλι…
    εαν εχεις κοτσια..πηγαινε μια βολτα στους Πυλιωτες…σε βλεπω …στον χαντακα…..χαχαχαχ

    • Ψιτακο ας ερθει ο δικος σου ο πρωην που μας φορτωσε το χοτσποτ και τωρα κρυβεται και κανει την παπια. Εδω οι δικοι του ζητουν να ερθουν τα συνεργεια να τους καθαρισουν, ποταμια, ρεματα, χαντακια, γιατι πεντε χρονια ο αλλος τοριξε σε αλλες δουλειες. Ειδαμε επιτελους να αναβουν τα φωτα. Πεντε χρονια καμενες ολες οι λαμπες. Σε λιγο θα προχωρησει η ασφαλτοστρωση του κεντρικου δρομου. Οι ανθρωποι δουλευουν. Δε μας δουλευουν οπως ο πρωην!!!! Γιαυτο ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα μεινει για πολλα χρονια ΔΗΜΑΡΧΟΣ ολης της κω!!!

  3. Κάι πέρυσι ένα Σάββατο τα ίδια έγιναν, ήταν ο πρωην πρόεδρος του Πυλιου μόνο Κάι εμείς 3 υπάλληλοι, από ρο πρωί μέχρι 5.30 το απόγευμα τρέχαμε!Δέν βγάλαμε φώτο όμως!Το έχετε ξεφτιλησει το θέμα!Υποχρεωμένοι ήσαστε βρεεε!

  4. Το Χοτ σποτ μεγαλώνει τι λέει ο νέος πρόεδρος;;;;Τι λένε οι αντιδημάρχηνες πού είναι από το πυλι;;;;

  5. Οι αντιδημαρχινες δουλευουν για να παει το νησι μπροστα. Και το εργο τους φαινεται!!!!

  6. Χαλαρωσε λίγο ανώνυμε,καλά κάνουν, γιαυτό εκλέχτηκαν άλλωστε,αλλά σε σοβαρά θέματα πού απασχολούν το νησί μας,κάι το χωριό τους,
    είναι απών!Αυτή είναι η αλήθεια!

  7. Στο τέλος θα κάνουμε την σούμα κύριε ανώνυμε, με την επέκταση της δομής πού γίνεται στο χωριό τούς, δυστυχώς το νησί μας πάει πίσω!

    • Κυρια **αμανιου,** καρφωθηκες. Καθεσαι στα ζεστα σου εκει στην πολη και κτυπας το πληκτρολογιο, σαν ^^αμανιου**. Γραφεις στο χωριο τους. Οταν ομως διοικουσατε, ειχατε ξεχασει πανελως το αμανιου οπως και ολο το νησι. Εσεις υποδειξατε το πυλι για χοτσποτ, οπως ειχε παραδεχτει δημοσια ο πρωην. Τωρα τα κροκοδειλια δακρυα, δειχνουν την υποκρισια σας, και την ολοφανερη προσπαθεια να κοροιδεψετε τους αμανιωτες, και ολους τους πολιτες. Ομως εχουν οι φυλακες τον νου. Η νεα δημοτικη αρχη συνεργαζεται και βοηθα τον νεο αμανιωτη προεδρο, για το καλο του χωριου συνολικα. Εσεις που εισασταν πεντε ολοκληρα χρονια;;;;;ουτε μια λαμπα δεν αναβε!!! Αυτα δεν τα ξεχναμε!!!!

      • Θα μάς πείτε τι του έταξε του αμανιωτη να κάνει κολοτουμπα ο δήμαρχος σού, το ξέρουν κάι όι πέτρες κύριε παρατηρητή τι έγινε,τα προσωπικά συμφέροντα έβαλαν πάνω από όλα, ούτε το αμανιου τούς ενδιαφέρει ούτε το νησί,κάι όσο αυτά πού γίνονται τώρα στο αμανιου κάι κάποια άλλα έργα πού θα γίνουν στο Πυλι, ήταν δρομολογιμενα από το τεχνικό πρόγραμμα του 20,μην προσβάλλεται την νοημοσύνη κάποιων, όσο για το χοτ σποτ,θα κριθητε όλοι στο τέλος το ΠΙΟΣ φταίει η όχι, ο καιρός περνάει,κάι ο κόσμος δέν ξεχνάει,γιαυτό προσγειώθητε όσο είναι νωρίς, γιατί η πτώση σάς θα είναι καταστροφική!

        • Εαν ειναι για το καλο τους..και για το καλο του τοπου μας….
          ΚΟΜΜΑΤΙΑ να γινουν!!!
          Ακου…πτωση…καταστροφικη!!!!

      • Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ!ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΙ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΝΗΚΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΤΟΥ ΑΜΑΝΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ!ΈΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ!ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΑΝΕ ΠΟΛΛΑ!ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΔΥΣΤΥΧΏΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!

        • Εσυ φιλε κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Ξεχνας οτι αφενος ο προεδρος και η οικογενεια του εχουν ηθος και αρχες, και αφετερου ο δημαρχος και η παραταξη του δεν θα εκαναν ποτε τετοιες ατιμιες. Γιαυτο προσεχε τι λες κυριε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΥΛΙΟΥ

  8. Το ότι πήρανε παρουσίες με ξεπερνά… είναι σαν το σχολείο, παρόν ο μαθητής αλλά αδιάβαστος!

  9. Δεν εκπλησομαι,, θα εκπλαγομουν μόνο αν δεν.. Γράφανε…προς τον ψιψινα…. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ κυκλοφορεί και τον χαιρετάει με αγάπη όλη κη Κως…και όχι μόνο στο Πύλι δεν φοβάται να πάει, αλλά παντού
    Ο ξε…… αφεντικός σου που είναι…? Ούτε καν στην κω πατάει, ούτε βγαίνει, γιατί θα τον φτύνουν Και θα νομίζει ότι βρέχει από την κακοκαιρία! … Για το αχ νησάκι…τι είναι πιο εύκολο :να εμποδίσεις το χοτσποτ να γίνει (επί δημαρχίας κυριτση έγιναν οι συμφωνίες) η να το αποσύρσεις..? Οεο.. Γλυφτηδες του κ@λ…

    • Γραφιά -λέκτορα…δηλαδή όταν ήρθε ο Μηταράκης…προσπαθήσατε ΝΑΤΟ αποσύρετε;;;;
      Πες το και αυτό να μας τρελάνεις!!!

  10. Κως** να μιλας συγκεκριμενα. Οχι λασπες στον ανεμιστηρα. Ταξιδιαρηδες και αποντες για 5 χρονια εισασταν εσεις!!!!! Η νεα δημοτικη αρχη δουλευει, και το εργο σε ενα χρονο φανηκε,….

  11. Φωτογραφιες πολλες δεν βλεπω με τα τσακαλια του δημαρχου ,τι εγινε;Περιμενουν και …… με τις γουνες να βγουν ολοι μαζι;

  12. Πνιγομαστε ,το δηξμαρχειο γκρεμιζεται και ο δημαρχος προσπαθει απλα να βολεψει καποιους να τα οικονομισουν.

  13. Το Πυλι εδώ και πέντε χρόνια υποφέρει Ψιτ και Αχ νησάκι μου από το μεταναστευτικό,λοιπόν μην τα φορτώνετε όλα στον νέο δήμαρχο.

    • Συριζα είσαι ….τα παράπονα σου στον μπροστινό σου….και στους δυο προστάτες σου….Εσείς τι απόφαση ανακοινώσατε στην νέα κυβέρνηση;;;
      Ουστ

  14. Γιατί ενώ ομόφωνα ψήφισαν την παρετηση σους το τοπικό συμβούλιο Πυλιου, για την αντίθεση τούς για την επέκταση της δομής, κάι το ανακοίνωσαν κάι όλοι μαζί στο βήμα τής κω, πώς μέσα σε τρεις μέρες αλαξαν γνώμη κάποιοι, τι προέκυψε σε αυτές τις λίγες μέρες, πού δέν προέκυψε Πρίν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ