ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή «Παναγία Παλατινή» στην Κέφαλο | Ευτυχώς, δεν επεκτάθηκε προς το δάσος…

9
4584

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή «Παναγία Παλατινή» στην Κέφαλο, πριν 2 ώρες περίπου (μεσημέρι). Αμέσως ειδοποιήθηκε ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης και ο επιχειρησιακός συντονιστής Νίκος Καλυμιοναρής. Στην επιχείρηση συμμετείχε ο σταθμός Β Κεφάλου με πλήρωμα 4 άτομα μαζί με τον σταθμό Α και το πυροσβεστικό σώμα, καθώς και 2 οχήματα. Σε επιφυλακή βρισκόταν ο Μιχάλης Γεωργαλλής σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η βοήθειά του. Εξαιρετική ήταν η βοήθειά του κλιμακίου Α και της πυροσβεστικής καθώς δεν είχαμε πρόσβαση στο πεδίο ‘μάχης’ με το όχημα Κεφάλου.

Στην επιχείρηση πήραν μέρος οι: Μάριος Αυγουλάς, Κοκαλάκης Μπάμπης, Μιχαλάκη Κοκώνα και Δραμουντανής Γιάννης, με παρουσία του προέδρου κοινότητας Κοκαλάκη Γεωργίου.

Πολιτική Προστασία Κω

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • για να καταλάβω δηλαδή, γιατί είναι είδηση στην ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας το ότι ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος ; το όνομα τους να γράφει….

  1. Κλασσικα καποιος καπνιστης θα οδηγουσε κ θα πεταξε το τσιγαρο.
    Γιατι προφανως κ στο σπιτι του κατω το πεταει..

  2. Το πρόβλημά σας ποιο ακριβώς είναι? Δεν σκέφτεστε ότι όλοι αυτοί που επιχειρούν κάθε φόρα ότι κινδυνεύει η ζωή τους? Και απλά κάποιοι που δεν φοράνε παντελόνια πετάνε ότι τους έρθει στο μυαλό?
    Μπράβο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην Πολιτική Προστασία που συνέχεια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για το καλό πάντα του νησιού και του πολίτη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ