ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τα Εγκαίνια του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Κεφάλου

36
4115

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κέφαλο από τους ιερείς π. Ιωάννη Περαντωνάκη ως εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και τον π. Ιωάννη Σεβαστάκη ο αγιασμός των εγκαινίων του νεοσύστατου γραφείου Πολιτικής Προστασίας στην Κέφαλο.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς, ο Σωτ. Μαραγκός ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας, οι Υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας Στ. Καμπουράκης και Μ. Γιωργαλλής, ο Αντιδήμαρχος Α. Χρυσόπουλος, Δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φωτο για την παρεα..και για επιδειξη…
    ουτε το νερο..δεν τον γουσταρε….
    Οξω Τριωφλοροι Κοψιμιοι…

    • ΨΟΦΑΝΕ για ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ και περατζάδα... Οι ΆΒΟΥΛΟΙ, ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΓΗΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΣΕ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΉ...

      Μετά Από έναν χρόνο στην διαχείριση του Δήμου απέδειξαν ότι δεν έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν, να εκτελέσουν έργα και αρκούνται στην εκτέλεση των έργων που άφησε σε εξέλιξη ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ… Δυστυχώς, ΜΑΠΠΠΑ Η ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΤΡΙΏΦΛΟΡΟΣ ΟΛΊΓΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟΣ που μας έχωσαν οι μουμιοποιμένοι ΚΑΡΑΓΚΙΌΠΕΧΤΕΣ μπεκροπίνοντας στο καφενείο της παρακμής …

      • ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΙΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΑΛΑΚΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.

        • Γιατι εγινε κανενα μεγαλο εργο και δεν το ειδαμε??
          Για πες μας ΕΝΑ εργο του Κοψιμιου…
          εαν θεωρεις τα εγκαινια ενος γραφειου….ΕΡΓΟ…τοτε εισαι αξιος της μαυρης τυχης σου….χεχεχε!!

        • Τι λετε ??Ακουτε τι λετε??
          Τα αμαξια του Δημου τα παρκαρετε σπιτια σας και κυκλοφορειτε μεχρι τις 12 το βραδυ με αυτα κυριοι σωτηρες …του νησιου
          …ο κοσμος δεν σας βλεπει??
          ΟΥΣΤ…πληρωμενε ψευτη…

        • δεν μου λες εσύ αστέρι κεφαλιανέ, ξέρεις μήπως που βρίσκονται τα αυτοκίνητα του δήμου σήμερα, σε ποια χέρια δηλαδή να τα οδηγούν και για ποιες δουλειές; Ξέρεις που βρίσκονται παρκαρισμένα το βράδυ; ένα παράδειγμα μικρό (γιατί τα υπόλοιπα με φωτό στην κατάλληλη στιγμή) που βρίσκεται το αμάξι που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του Ασφενδιού;;;; θα επανέλθω στο θέμα γιατί το έχετε φάει αμάσητο το σανό που σας ταίζει ο κοψιμιός!

        • Ουδεν λαθος.Ολα σωστα που ειπες.

    • Ψιτακο…εκει …εκει στην τριτη εθνικη
      Μαζι με τα πασοκια σου και τον ταξιδευτη!

  2. Οι παπαδες και δυο τρεις αλλοι τυποι χωρις μασκα τι ρολο παιζουν:Δεν καταλαβαινουν ποσο επικινδυνοι ειναι;

  3. Καλα ο Νικηταρας εχει πολλους μαιντανους;Οτι εγδηλωση γινεται πρωτη μουρη στις φωτογραφιες.

  4. «Θεσσαλονίκη: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Θεόκλητος -Συμμετείχε στη δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο».

    Σας ικετεύω, παπάδες και λίγοι άλλοι ανεύθυνοι, παρακαλώ συνεχίστε έτσι. Κάντε μας να γελάσουμε, τώρα που το ΄χουμε ανάγκη.

  5. Για αυτά τρέχετε να πηγαίνετε για φωτογραφίες. Αλλά να κάνετε κανένα δημοτικό συμβούλιο δια ζωής σας πέφτει ο απαφτο σας.αντε από εδώ μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μάτια μας.

    • Οσα σχολια και να γραφεις μονο σου,η πατατο////// θα ειναι μεγαλυτερη αυτη την φορα.Για να μαθεις τι εστι νικηταρας.

      • Για πες μας εσυ που ξερεις τι εστι!!!
        Γιατι ολο το νησι ξερει οτι ειναι ΚΟΨΙΜΙΟΣ!!!και ΑΒΟΥΛΟΣ!!!!

    • Κεφαλιάνε βλάκα μάθε ότι σε όλη την Ελλάδα τα δημοτικά συμβούλια γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Τα πρωθυπουργικά συμβούλια με τηλεδιάσκεψη επίσης. COVID βλάκα Κεφαλιανέ το ‘χεις καταλάβει ή το χόρτο είναι ληγμένο ;

      • Τι ειπες τωρα ρε κοκοβιε με θαμπωσες!!!!!
        Πρωθυπουργικα συμβουλια και δημοτικα συμβουλια…ιδια πραγματα!!!
        Ιδιες αξιες….
        Τελικα οχι μονο αλυσο κοψατε…αλλα ουτε το ΔΑΦΝΙ δεν θα σας χωρεσει!!!

      • ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ //////. ΚΑΙ ΕΠEΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΟ 50%.ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΕΓΙΝΕ Κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΦΟΒΑΣΤΕ .. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΣΚΑ Κ ΕΝΑ ΤΕΣΤΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑΑΑΑΑ…. ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ Κ ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ 75,000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΟΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΙΣΙΤΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ….ΚΙΕΣ.

  6. Κυριε Καμπουρακη σας ευχαριστούμε που σωσατε το γηπεδο. Να θυμισω πως προταση του προεδρου ηταν το κλιμακιο να γινει μεσα στο γηπεδο του βόλεϊ ετσι για να μην το ξεχναμε.

  7. Καταλάβατε άραγε σήμερα τι γνώμη έχει ο κόσμος για εσας; Έχει τελειώσει η σαιζόν και δεν ήρθε ούτε ένας Κεφαλιανος να σας δει…..
    Ανίκανοι!

  8. οι κλασικοί μαϊντανοί, «εβίτα περόν!» Αμερικανιές και όποιος αντέξει, για θυμίστε μου στην πρόσφατη ιστορία της Κω άλλη παρόμοια περίπτωση…

  9. Βρε βλακεντιε, λογω covid δεν κληθηκε κανενας κεφαλιανος. Βλακα ε βλακα που γραφεις και το κεφαλος

  10. Για να σας πω και κανένα καλό νέο, η μια μόνιμη πρωταγωνίστρια από το φωτορομάντζο της δημοτικής αρχής, σε λιγότερο από ένα χρόνο μας εγκαταλείπει λόγω κλήρωσης….. Στεναχωριέται βέβαια πολύ η πρόεδρος της αλλά έτσι είναι η ζωή (πλάκα κάνω εδώ)! θα επανέλθω για να σας πω ιστορίες από την μεγάλη αυτή αγάπη για να συγκινηθείτε χαχαχα!

    • Πρώην προεδρίνα… …… Να σου πω ισχύει όταν πάει η …… Από το ζιπαρι με την …… Από το Πυλί για καφέ δεν σε παίρνουν επίτηδες τηλ για να μην πας? Και όταν τις βρίσκεις σου λένε ξεχασανε να σε πάρουμε??? Θα σας πω εγώ ιστορίες να γελάσετε χαχαχαχα

      • Ποια πρωην προεδρινα ρε ζαβο…..
        μαζι σας νομιζεις οτι ασχολουνται ολοι??
        Με ανωνυμους ρουφιανους-μαντροσκυλα??
        Αν ηξερες οτι οι ανωνυμοι οι δικοι μας… δεν εχουν κανενα προσωπικο οφελος…εν αντιθεσει με σας που πληρωνεστε για να λοιδορειτε..
        ..τοτε θα εβγαζες …τον σκασμο.!!!
        Νουμερο….

  11. Ισως ναναι και το μονο ουσιαστικο σχολιο εδω μεσα αυτο που θα κανω:
    Φτιαχτηκε ενας σταθμος πολιτικης προστασιας στην κεφαλο. Για γρηγοροτερη αντιμετωπιση των φυσικων καταστροφων. Αυτο ειναι μια πολυ θετικη εξελιξη και μπραβο στην δημοτικη αρχη νικηταρα που ειχε το θαρρος και το εκανε. Οι προηγουμενοι λογια, λογια, λογια….
    Αυτα…

  12. Ούτε ένας κεφαλιανός. Ουστ άχρηστοι. Σας πήρανε χαμπάρι φωτογραφάκηδες. Μετά των στζύγων συντρόφων! κλπ!!!!!!!

  13. Τους αγροτικούς δρόμους περάσατε καθόλου να δείτε τι χάλια έίναι εδω και ένα χρόνο ? Αυτο τώρα θεωρητικά είναι έργο για την Κέφαλο??? Βρε δε πάτε καλά καθόλου

  14. Ο δήμαρχος όλων των Κώων κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες υλοποιεί το έργο του!!!!Η ανύπαρκτη αντιπολίτευση θέλει συμβούλιο δια ζώσης για να δηλώσουν την ύπαρξή τους!!!!!

    • θα συμφωνησω για τις πρωτογγνωρες συνθηκες..και θα προσθεσω οτι το νησι βρισκεται ξανα
      υπο το καθεστως του γητευτη….
      Τωρα ποιο εργο υλοποιειται απο εσας …εξηγησε το μου….
      Σας αφηνει χαλαρους ο Γεωργιος…αλλα σιγουρα καποιο λογο θα εχει….
      Ξερεις οτι η αξια του νικητη ..εξαρταται απο την αξια του ηττημενου??
      Ιδωμεν!

  15. ΚΑΛΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΕΠΙ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΙΣΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ