ΔΕΙΤΕ τους πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα των προσλαμβανομένων στο Δήμο Κω

39
5543

 

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω http://www.kos.gov.gr  έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα οκτώ (68) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 4/2020 προκήρυξη.

 

 

Γραφείο Τύπου

Οριστικά Αποτελέσματα ΣΟΧ 4/2020

Οριστικά Αποτελέσματα ΣΟΧ 4/2020

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφησανε εξω αυτους που τους ψηφισανε και πηραν ολους τους κυριτσικους.

    Στο τελος της τετραετιας θα ψαχνουν αυτους που τους ψηφισανε,αλα θα φανε μαυρο.και το καλυτερο ειναι,οτι και τους κυριτσικους που πηρανε θα τους μαυρισουν.Αλου αρμενιζετε εκει στον δημο.Το μαυρο θα παει συνεφο.

  2. Υπήρχαν άνθρωποι με μεγαλύτερη ανάγκη για δουλειά που δεν μπήκανε γιατί είναι αξιοπρεπείς και δεν πήγαν να παρακαλέσουν.Και δήμαρχος που είσαι δεν φτάνεις στο δαχτυλάκι τους απλώς έτσι τα έφερε η ζωή.Επειδη ξέρω μιλάω.

    • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ Κ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΤ ΔΝ ΝΟΝΙΖΩ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ

  3. Θέλετε εμπειρία κάποια άτομα από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν.Αλλα τι σας νοιάζει εσάς μια ζωή βολεμένοι ήσασταν.Ροδα είναι και γυρίζει Θεοδοσακη!

    • Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας ,λόγο της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων,φαίνεται ότι δεν έβγαλαν άκρη και έχασαν πολλά μόρια γιατί δεν έβαλαν την προϋπηρεσία, τα ανήλικα τέκνα τους μήνες ανεργίας, και κάποιοι ούτε καν υπογραφή όπου και απορρίφθηκε η αίτηση.

      Σίγουρα κάποιοι δεν θα αποδεχθούν τη θεση,και θα πάρουν τη θέση επιλαχόντες

      Για όσους αισθάνονται ότι αδικήθηκαν, ας κάνουν ένσταση στο ΑΣΕΠ, κοστίζει 20€, αλλά κάνει 4-5 μήνες να απαντήσει.

  4. Εγώ ένα έχω να πω.Με τον Κυριτση πάντα δούλευα και ποτέ δεν τον παρακάλεσα.Αξιοκρατικα έμπαινα.Τωρα βάζουν οποίον θέλουν .Τυχαιο ;

  5. Έχουμε καταλάβει ότι είναι διαγωνισμός ΑΣΕΠ;
    Επιτέλους να προσλαμβάνονται οι έχοντες τα εκ του νόμου απαιτούμενα κριτήρια. Έτσι θα λειτουργήσει καλύτερα ο Δήμος.

  6. Κοιτά τώρα που τα βάζουν σε όλα τα σάιτ.Μεγαλη πρόοδος.Δεν ντρέπονται λιγάκι αντί να δουν ποιοι έχουν ανάγκη για δουλειά να κάνουν κάτι για αυτούς χώνουν πρώτα τους δικούς τους και μετά παίρνουν και κάποιους για ξεκάρφωμα.Θεοδοση κουμπούρνο μερια.

  7. Καλημέρα σας όλα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ τέλος .αν δεν συμφωνείτε μπορεί κάποιος να κάνει ένσταση. Δεν έχει σχέση Κυρίτσης. Ρούφα κλπ μην γράφετε αλλά και άλλα πού ξέρεις ποιόν ψήφισε κάποιος?

  8. Με την εμπειρία που ζητάτε θα μπαίνουν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι,Δώστε και σε άλλους την ευκαιρία από κάπου να ξεκινησουν.

  9. Εγώ δούλευα στα κοινωφελή προγράμματα.Φετος δεν μας πήραν γιατί δουλέψαμε πέρυσι.Στον δήμο παίρνουν τους δικούς τους.Αλλη δουλειά οτιδήποτε δεν μπορώ να βρω.Δεν έπρεπε ο Δήμος να προνοήσει και για μας;Δεν θα μας πληρώνει από την τσέπη του από ευρωπαϊκά κονδύλια όπως τόσα χρόνια δουλεύαμε .

  10. Δηλαδή όλοι που δουλεύουν στο δήμο έχουν τα απαιτούμενα προσόντα;Ρε δουλευόμαστε μεταξύ μας;Μιλάτε γιατί είστε βολεμένοι.Μαθατε και τον ΑΣΕΠ.Μεγαλη πρόοδο μπράβο!

  11. Εαν δεν εισαι Κοψιμιοκοπριτης δεν εισαι ικανος να δουλευεις
    στον δημο-τσιφλικι του Αβουλου…και του Ρασπουτιν…
    αυτους θελατε….!!
    Σας εταζαν θεσεις και ρουσφετια….
    τωρα εδειξαν το πραγματικο ευατο τους…!

    • Νευρακια, νευρακια!!! Μωρη μαιμουνα ψιτ… χιμπατζη αφρικης, υαινα, ασιατικη, φιδι κολοβο, σκουπιδι για τα μπαζα εισαι. Παρε τα χαπια σου και τραβα στο γιατρο σου, μπας και προλαβεις το δαφνι.

      • Που τα ειδες τα νευρα ρε γελοιε?
        Δεν βλεπεις τα ρουσφετια που κανει ο εργοδοτης σου…?
        Αιντε που βγαζεις και γλωσσα ζωντανο!!!

        • Ουτε ειχα ουτε εχω εργοδοτη. Καταλαβες μαιμουνα; εσυ εχεις εργοδοτες ολους τους εργολαβους και τους προμηθευτες.

  12. Ρε παιδιά πάτε καλά με αυτά που γράφετε οκ να που με ότι στις προηγούμενες συμβάσεις τις τετραμηνες που έγιναν πήρε ο Δήμαρχος τους δικούς στου..Τωρα πως ακριβώς θα γίνει αυτό εφόσον η συγκεκριμενη προκήρυξη είναι μέσο ΑΣΕΠ ας μου απάντηση καποιος που έχει διαφορετική άποψη γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε

  13. Τοσα χρονια ο πληρωνανε φυκακα στα αρχαια ο οποιος δεν εχει πατησεο το ποδι του ποτε. Ρουσφετια απο εδω , ρουσφετια απο εκει.

    Οχι δεν θα παρει οποιον εχει περισσοτερη αναγκη. Την θεση θα την παρει αυτος που τηρει τις προυποθεσεις και εχει τα προσοντα. Το κρατος και ο δημος δεν ειναι ο μπαμπα σας.

    • Εισαι απο την Κω αγορι μου?
      Αν δεν εισαι πιτσιρικας τοτε θα θυμασαι πως για παρα…παρα..πολλα χρονια ο Δημος ειχε εναν μπαμπα απιστευτο!
      Διορισμοι…ρουσφετια…ρουσφετια..ρουσφετια…και το συστημα το πελατειακο παντα δουλευε ρολοι!!Οταν εγινε η αλλαγη σκυταλης επιτελους…δε γινοταν να χαλασει το συστημα.
      Κινησε γη και ουρανο…και τα καταφερε ξανα…
      Οι φρεγατες των υποσχεσεων που ξερουν πολυ καλα πως να κουμανταρουν τα προβατα τους!!!

      Αυτη ειναι η πανδημια..οχι ο covid 19.

      Εμεις δε θα ξεχασουμε ποτε….

      • Πίκρα το 63% ε? Νησάκι ο κόσμος δεν χαζός όπως νομίζατε εσείς εκεί… Παρτην τώρα από τα παιδάκια που λέγατε και άντε σπίτι σου … Παρεπιπτόντως κάνουν και καλή δουλειά .

        • Μεγαλη πικρα αγορι μου για αυτη την ανηθικη κατρακυλα του νησιου μου!!!!!!!!!!!!
          Το 63% ειχε μεσα και τα ψηφαλακια της Ρουφα.
          Την διαφορα της πρωτης Κυριακης να βλεπεις σε ψηφους.
          Οσο για την καλη δουλεια…ποια ακριβως εννοεις??
          Σε τι?
          Τι εκαμαν?
          Ενας βαζει φωτο..ακολουθει το fun club και οι like-τζηδες,
          στρωνετε δρομους …λακουβες…φυτευετε ελιες…πετατε λασπες…συκοφαντειτε..βριζετε …ξεπληρωνετε υποσχεσεις..διοριζετε…και αφου κανετε ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ…μιλατε για ενοτητα….για ηρεμια…για ισονομια για σεβασμο στους πολιτες…
          Παλι αυτο το ….ΟΥΣΤ ανεβαινει στα χείλη μου…
          .ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΟΣ?
          ΕΣΑΣ?..Να σας χαιρονται και να σας καμαρωνουν!
          ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!!!!
          Εχω αποκτησει και μια υπερευαισθησια μεχρι αναφυλαξιας στη
          βλακεια και στη ρουφιανια……

        • Αχ νησακι μου η εν πολλαις αμαρτιαις περιπεσουσα γυνη, ποσο γρηγορα ξεχνα. Σκουλικι θα σε λιωσω, θα σε διαλυσω θα σε κλεισω, ξεβρακωματα, απειλες, διασπορα φοβου στους πολιτες, αναθεσεις σε ημετερους, κρουαζιερες, καμωματα που γελουν και οι πετρες, αχ νησακι μου ποσο γρηγορα ξεχνας. Η μαλλον δεν ξεχνας, κανεις πως ξεχνας γιατι η εκδικητικοτητα και η κακια ειναι στο dna σου.

      • Εσεις που ειστε τα ξαδερφακια του φιλου του τσοχατζοπουλου; εσεις που ειχατε ευαγγελιο τις πελατειακες σχεσεις; εσεις που σας εδοσε το σαπιο καθεστως των ακηδων τις τραπεζες και τις εργατικες κατοικιες; εσεις μιλατε για ρουσφετια; συγκρινετε την αναγκη για δουλεια των βιοπαλαιστων με τη ρεμουλα των προοδευτικων ακηδων;

        • Αυτοκτονικη ταση ειναι να απαντω σε σενα…..
          …περιπεσουσα γυνη????
          Με ξερεις? χαχαχα…αχ και να ηξερες φιλε μου….
          Θα σταθω στην μονιμη καραμελα που λετε στο ξ…μα.
          Ξερεις αυτο παντα σε κατι καλο καταληγει.Εκτος αν ειναι ολοι σαν και σενα που σκυβουν να πιασουν το σαπουνι…Λουλη!
          Ακομα λασπες …τον φοβο του θα εχετε πολλα χρονια ακομη.
          Και που εισαι…το νου σου..προκαλει τυφλωση…
          Οσο για σενα Κωτη…και εσυ φιλαρακι μου εισαι….
          Συριζαιε λοιπον Κωτη…αν σου προτεινω κουνημα της αχλαδιας και μου πεις ΟΧΙ….θα εννοεις ΝΑΙ…Ειναι θεμα ιδεολογιας…
          Παραδεχτειτε ρε οτι δεν εχετε υποκειμενο νοσημα…εχετε απο…εκεινο το νοσημα!!!!!Της ρουφιανιας και της συκοφαντιας!!!!!

  14. Ο έτσι βολεμένος και εσυ;Συμφωνώ αυτοί που δεν δουλεύουν να φεύγουν αλλά μην μου πεις ότι όλοι όσοι δουλεύουν στον δήμο έχουν τα προσόντα .

  15. Ρε παιδια ερχεται βαρυς χειμωνας. Αυτη η κυβερνηση περα βρεχει. Γιαυτο κοιταξτε να τη βγαλομε σπαρτιατικα. Χορτα, ελιες, καπαρη, φρουτα, αυγουλακια, κοτοπουλακια, οικονομια, κοψιμο το καφε, περπατημα, ποσπεριδα, . Ε και κοψιμο της τεμπελιας. Η δουλεια δεν ειναι ντροπη. Δειτε οι αλβανοι. Δουλευουν ολοι στην οικογενεια. Καθαριζουν σπιτια, καθαριζουν αυλες, μαζευουν ελιες, σε περιοδο πανδημιας αυτοι κανουν καταθεσεις. Ξεχαστε τις παχιες αγελαδες. Α και τηρουμε τα μετρα. Αποστασεις, μασκες κλπ.

  16. Παιδιά ΑΣΕΠ είναι! Όσοι έκανα αίτηση ανάλογα τί συμπλήρωσαν μάζεψαν τα μόρια και μπήκαν η έμειναν εκτός. Τι σχέση έχουν οι παρατάξεις και το τί ψήφισε ο καθένας.. ΑΣΕΠ, γιου νόου;;

  17. Καλά τι περιμένατε από τον συριζοδήμαρχο? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ Είχαμε ανθρώπινο δήμαρχο αλλά είστε αχάριστοι άντε γεια……

  18. Τωρα όλοι σας έπιασε ο πόνος να μπείτε στον δήμο. τοσα χρόνια πριν οποιος εμπαινε γελουσατε κ του την λέγατε που πας βρε με τρεις κ εξήντα. Αλλά καλά να πάθετε εκεί σας θέλω να σκουζετε για μια θέση ανεπροκοποι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ