Οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχίζονται | Τουρκικό πολεμικό πλοίο ανάμεσα στη Σπηλιανή και το Γυαλί!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

49
3559

Οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχίζονται, ενώ γνωρίζουν την μεγάλη θρησκευτική εορτή του Ελληνισμού.

Τουρκικό πολεμικό πλοίο ανάμεσα στη Σπηλιανή και το Γυαλί!! (Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από προσκυνητές πριν από λίγη ώρα. Ενώ και χτες άλλοι προσκυνητές μας κατήγγειλαν ανάλογο πέρασμα λίγο πριν τον εσπερινό…)

 

Pubblicato da Michalis Pachos su Sabato 15 agosto 2020

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηθελαν να παρουν αυτογραφα απο τον καταστροφεα…Ιδρυτη του χοτ-σποτ
    στο νησι μας Χατζηπ@π@ρ@….
    και τον δοσιλογο Ανωνυμο-Επωνυμο..
    ψευτο-Θεοσεβουμενο συνηγορο του Ρασπουτιν…!!!!Ουστ!!

  2. ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

  3. Και πριν λίγες μέρες, τουρκικό υποβρύχιο έφτασε στις ακτές της Αττικής, προφανώς για να δουν τον Παρθενώνα ή τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο!! Το άνοιγμα του Μητσοτάκη στον… Τουρισμό, ηταν όντως εξαιρετικά επιτυχημένο!!

  4. ΩΩΩ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΕΡΤΟΓΑΝ-ΜΠΕΗ, ΜΟΝΑΚΡΙΒΕ ΔΙΑΔΟΧΕ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΑΤΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΝ ΟΣΜΑΝ ΑΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΠΟΚΤΟΝΟ

    • αν κάτι είναι αριστερό σε εσένα, είναι αυτό που απέμεινε στο σκουλικάκι σου από κάτω! Το δεξι, σφηνωθηκε στο κεφάλι σου! Τώρα που ο Κουλης σου, τα δίνει όλα στον…κουμπάρο Ερντογάν, ετοιμάσου να το χάσεις κι αυτό! Γιουσουφακι θα γίνεις τσαχπινούλικο!!

  5. Και τη κάνουνε το καταδιώκουν μόνο;Ας βυθίσουν κανένα να δούμε αν θα ξαναπλησιάσουν.

    • βρε βλακα αν το βυθισουν ,που το εχεις ετσι ευκολο ξερεις τι θα γινει μετα; εκτος αν εισαι 100 χρονων χωρις παιδια και δεν σε νοιαζει γιδοβοσκε

  6. Σας συγχαίρω κύριοι.
    Το Υ.ΕΘ.Α. σκέφτεται σοβαρά να αναθέσει στην Υπηρεσία αναγνώρισης διαδικτύου να επιβεβαιώσει
    όλους τους πληκτροήρωες και να τους αναθέσει ειδική επιχείρηση πρώτης γραμμής.
    Μιάς και η ευκαιρία συμμετοχής σε τηλεπαιχνίδι απαιτεί άλλες προυποθέσεις, θα κληθούν σε πραγματικό πόλεμο
    μόλις κριθεί αναγκαίο. Φυσικά και το ίδιο θα γίνει όταν υπάρξει διαθέσιμος χρόνος και για τους υβριστές προσώπων δημοσίως. Αν έχουν δίκιο θα πάρουν τα εύσημα, αν όχι θα πάρουν την άγουσα προς …καραντίνα
    μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Τώρα, αλήθεια είναι, διαδόσεις είναι θα δείξει. Σωστό πάντως είναι…

    • Χούντα είναι θα περάσει! (Προς εκφοβιστή "Μενεις Κουμπουρνο")

      Τι λες ρε μάγκα; Μας εκφοβιζεις;; Στην ψυχρα bullying;; Εσείς έχετε ξεφύγει πια εντελώς!! Κάτι μας είπες τώρα,θα μου πεις… Όλος ο Δυτικος Κόσμος βοά για την στρεβλωση και έλλειψη Δημοκρατίας στην…»Γαλάζια» Ελλάδα, (δείγμα της και εσυ! ), αλλά τα γαλαζο-καλοπληρωμενα ΜΜΕ υμνούν τον…Εθνάρχη τους, «Φτου Εξω από Εδώ!!
      Ποια η διαφορά μας λοιπόν από την Τουρκία του Ερντογάν;;; Α, ναι! Μένει ακομη να μπαγκλαρωσουν τους Δημοσιογράφους και τους σχολιαστές! Όσους δηλαδη ελαχιστους απέμειναν να αντιπολιτευονται..
      Λίγη υπομονή! Μόλις ξεμπέρδεψαν με την Δικαιοσύνη και τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, αφού βεβαια πρωτα το μέγα σκάνδαλο Novartis,….το βαπτισαν..σκευωρία..και έστειλαν το μήνυμα του τι παθαίνει όποιος τα βάζει με την Γαλάζια Φυλή!! Ας πάρουν μια ανάσα τα καλόπαιδα, πριν συνεχίσουν το… χουντοδημοκρατικό τους έργο..! Αλλωστε κάτι καραγκιόζηδες σαν και εσένα, γι’ αυτό ακριβώς τον σκοπό τους έχουν! Για τα διαφημιστικά τους διαλείμματα… 🤬

  7. «Τι συνέβη ξαφνικά και εκεί που άπλωναν τις χλαμύδες οι μακεδονομάχοι του Κυριάκου Μητσοτάκη τώρα απλώνουν τις πετσέτες στις παραλίες; Τι προέκυψε και μόλις ξεπρόβαλε το «Ορούτς Ρέις» αντικατέστησαν τις περικεφαλαίες με μάσκες βυθού;»

  8. Εν ολίγοις, αν πρόκειται για κανένα κρατίδιο τύπου Βόρεια Μακεδονία, που σε τελευταία ανάλυση δεν μας απείλησε εδαφικά, ή για κάποιον ταλαιπωρημένο πρόσφυγα που ζητά καταφύγιο στην Ελλάδα, το ακροατήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σηκώνει μύγα στο DNA του.

  9. Αναλυτές πιστεύουν ότι με τις κινήσεις που έχει κάνει αυτήν τη στιγμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να ξεχάσουμε διά παντός το ενδεχόμενο η ΑΟΖ της Κύπρου να συνορεύει με την ΑΟΖ της Ελλάδας. Λόγω των παραδοχών δηλαδή που έχουν γίνει στο σύμφωνο Ελλάδας – Αιγύπτου θα παρεμβληθεί τουρκική ΑΟΖ μεταξύ ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ.

  10. Σταματήστε κ σοβαρευτειτε ,δυστυχώς δεν θα εμπλακούμε εμείς κ λέω δυστυχώς γιατί θα μας πάρουν άλλοι την δόξα δεν θα επιτρέψει ο θεός να μπει σε πόλεμο η Ελλάδα ,να κάνετε υπομονή σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει Τουρκία .Κ κάτι ακόμα όταν πέσει ο Ερτογαν τότε θα μας επιτεθούν οι Κεμαλικοί ,δεν θα πάθουμε όμως τίποτα ,μόνο γρατσουνιές γράφει ο Άγιος Παισιος .Υπομονή λοιπόν άλλοι θα τους κάνονισουν .

    • …έτσι θα γίνουν όπως τα λες ρε μεγάλε, τα λένε και οι προ-φυτείες!! Το ξανθό γένος (με τις ανταύγειες) και ο Ακατέργαστος Μαρμαρωμένος Βασιλιάς θα μας σώσουν! Ειδικά ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, θα βγει από τη σπηλιά του και θα κυνηγήσει τους Τούρκους μέχρι την ‘Κόκκινη Μηλιά’!! Τώρα, κόκκινη θα είναι η μηλιά; πράσινη θα είναι; …θα σας γελάσω! Πάντως ο μύθος λέει, ότι η μηλιά είναι κόκκινη. Τι κρίμα, θα προτιμούσα η μηλιά να ήταν πράσινη, θα τρώγαμε και κανένα ξινόμηλο!

        • ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ….ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙ;

        • Ανώνυμε…πίνω κάπου-κάπου καμιά μπυρίτσα, εσείς όμως που διαδίδεται (αυτά που λέει και ο πιο πάνω σχολιαστής) και πιστεύετε ότι αυτά θα γίνουν, μπορείς να μας πεις εσείς τι πίνετε;!!

      • Προφανώς δεν ασχολείσαι δεν ψάχνεις δεν διαβάζεις δεν γνωρίζεις των Θεό των προγόνων σου ,τι είναι αδύνατο για τον Θεό άραγε; Ένας θεός που έφτιαξε το σύμπαν ,δημιούργησε τον άνθρωπο ,θα ήταν δύσκολο να κοιμήσει τον βασιλιά που κράταγε το Άγιο δυσκοποτηρο την ώρα που μπήκαν οι βάρβαροι Τούρκοι ; Μέχρι κ έως να ξανά γίνει Ελληνική η Κωνσταντινούπολη ,κ τότε θα βγει από την κρύπτη του ο μαρμαρωμένος βασιλιάς για να τελειώσει την θεία λειτουργία που άφησε στην μέση.Αν δεν ήταν κ είναι αληθινά όλα αυτά δεν θα αφιέρωναν την ζωή τους χιλιάδες μοναχοί στα ορθόδοξα μοναστήρια δεν είναι βλάκες είναι πολύ από αυτούς μορφωμένοι ,γιατροί δικηγόροι καθηγητές .Αλλά εάν κ πάλι δεν σε έπεισα στα Ιεροσόλυμα κάθε Πάσχα βγαίνει μέσα από τον Πανάγιο τάφο το Άγιο φως μπορείς να το δεις με τα μάτια σου.Για να καταλάβεις ότι για τον Θεό όλα είναι δυνατά ,κ να μην γίνεσαι ειρωνίας.

        • Καταρχήν δεν γίνομαι ειρωνείας, απλά έκανα χιούμορ, έτσι αντιμετωπίζω εγώ αυτούς (όπως και τον πιο πάνω σχολιαστή) που πιστεύουν ότι κάποιοι ‘Μύθοι’ θα βγουν αληθινοί!! Δεν είναι ανάγκη να με πείσεις με αυτά που μου έγραψες, γιατί απλά (με τη λογική) δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Θεός θα καταστρέψει έναν ολόκληρο λαό (και στη συγκεκριμένη περίπτωση την Τουρκία),…τι αντιλήψεις είναι αυτές; Αν είναι έτσι, τις ΗΠΑ (για παράδειγμα) ο Θεός θα πρέπει να τις εξαφανίσει από το χάρτη.
          Δηλαδή, θες να μας πεις και εσύ (όπως και πολλοί πιστεύουν), ότι η Τουρκία θα καταστραφεί γιατί θα είναι θέλημα Θεού;
          Συγγνώμη αλλά αυτές είναι σκοταδιστικές μεσαιωνικές αντιλήψεις.
          Υ. Γ. O Θρησκευτικός φανατισμός απ’ όπου κι αν προέρχεται είναι επικίνδυνος!!

    • τώρα που και ο Πούτιν, ο επίγειος θεός σας, ενέκρινε επίσημα το μέικ όβερ της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, τώρα στρέφεστε στα θεία. Χόλυ Φορς Φιλντ, ακτιβέιτεντ.

  11. Ρε παμε ολοι μαζει να βαλουμε Κασιδιαρης βλακες ξυπνατε!!!! Μονο ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕΕΕΕΕ

    • Εννοείτε τον Αιγύπτιο κύριο ΓΤΠ, με τις σβάστικες στα μπράτσα, αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφόνησε Έλληνα με μαχαίρι στην καρδιά; Αναφέρεστε σ’αυτό το χρυσό διαμάντι; Τύφλα να ‘χουν οι φλωρογάλλοι και οι φλωροδυτικοί με τις νεοταξικές συμμαχίες τους που δήθεν είναι με το μέρος μας. Ο Κασιδιάρης, σα νέα Κλεοπάτρα, μαζί με τον σωτήρα Πούτιν, (που με τα τόσα καλά που έχει κάνει για την Ελλάδα μας, μπορούμε να παραβλέψουμε την επίσημη συμμαχία του με Ερντογάν και έγκριση για το Τζαμί-Αγία Σοφία), γυμνόστηθοι λοιπόν και οι δυο, με τη σβάστικα και τη μπαμπούσκα παραμάσχαλα, θα σώσουν την πατρίδα μας. Η Παναγία μαζί σας.

      https://m.eirinika.gr/sites/default/files/styles/article_landscape/public/eirinikaold/imagesdatafiles148622.jpg?itok=qpJuL3bF

      https://i.insider.com/5134d70a69bedd2d1f00003b?width=750&format=jpeg&auto=webp

      Χάιλ Σπασίμπα

  12. Προς ένα δεν έχεις παρά να περιμένεις .Είσαι τυχερός που ζεις σε δημοκρατική χώρα ,αν ζούσες απέναντι δεν θα τολμούσες να πεις την γνώμη σου.Κ για να μην χαίρεσαι τζάμπα η δική μας φρεγάτα δεν έπαυε τίποτα συνέχισε τις ασκήσεις των άλλων πήγε στο ναυπηγείο χαχαχα.Οποιος έχει το δίκιο με το μέρος του αυτόν βοηθάει ο θεός !!! Μήπως να πάμε στην Ίμβρο κ στην Τένεδο να κάνουμε κ εμείς έρευνες; Δεν έχουν αοζ λέει ο ψυχασθενείς Ερτογαν τα νησιά ,έτσι τον βολεύει αλλά μόνο για τα Ελληνικά νησιά θέλει να ισχύει αυτό .Άντε να χαθεί ο Χίτλερ .

  13. Σκοταδισμό μάλλον έχεις εσύ στο μυαλό σου κ κλειστά τα μάτια της ψυχής σου ,ο θεός είναι πάνω από την ανθρώπινη λογική μέχρι κ η επιστήμη έχει φτάσει μέχρι εκεί που επιτρέπει ο Θεός .Οι λαοί που δεν σεβάστηκαν την ανθρώπινη ζωη που πάτησαν επί πτωμάτων ,για τα δικά τους συμφέροντα ναι θα πληρώσουν ,γιατί αυτό είναι το δίκιο ,εάν τώρα εσύ είσαι με αυτούς που κατέσφαξαν 350000 χιλιάδες Πόντιους 1000000 Αρμένιους δεν ξέρω πόσους Κούρδους κ Κύπριους τα παιδιά μας στα Ίμια κ 3 πιλότους μας κ δεν βρήκε η μάνα τους να θάψει το σώμα τους ,τότε μάλλον είσαι η αναίσθητος η άπατρις άδικος αδιάφορος κ δεν ξέρω τι άλλο .

    • Ευαίσθητε άνθρωπε της θρησκείας της αγάπης, δηλαδή ο εκδικητικός και αιμοδιψής θεός

      σας στέλνει μηνύματα μίσους να πάρετε τα όπλα και να αρχίσετε να σκοτώνετε Τούρκους; Τον λόγο του θεού δε χρησιμοποιούν και οι τρελοί Ταλιμπάν για να δικαιολογούν τις τρομοκρατικές επιθέσεις; Μήπως και ο θεός είναι πάνω από την ανθρώπινη ανοησία ή γι΄αυτήν αναλαμβάνετε ολόκληρη την ευθύνη; Τί να πει κανείς με τους ψυχοπαθείς εδώ μέσα; Ο Χριστός και η Παναγία. Ο Χριστός. Και η Παναγία.

      • Αλλά όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν κ που κ αυτή την στιγμή συνεχίζουν να μας απειλούν οι Τούρκοι εσύ τα παραβλέπεις τι να πει κανείς ,από ανθρώπους σαν κ εσένα χάσαμε ότι χάσαμε.

        • δέχομαι απόλυτα την ιστορία μας με τους Τούρκους, το κατηγορηματικό σας «παραβλέπω» σημαίνει ότι «δεν παίρνω όπλα να αρχίσω να σκοτώνω Τούρκους»; Αυτή τη στιγμή με διπλωματία και συμμάχους ολόκληρη τη Δύση (εκτός του Πούτιν σας, φυσικά) οι πολιτικοί προσπαθούν να αποφύγουν τον πόλεμο και να συμμορφώσουν/στριμώξουν τον Ερντογάν. Τί κάνετε εσείς ατομικά έτσι ώστε δεν «παραβλέπετε» την κρίση; Σκοτώνετε κρυφά Τούρκους; Ο Χριστός και η Παναγία.

    • Εάν αναφέρεσαι σε μένα, έχω να σου πω ότι …σκοταδισμό δεν έχω στο μυαλό και τα μάτια της ψυχής μου είναι ανοιχτα!! Ούτε άπατρις είμαι, ούτε αδιάφορος, ούτε άδικος που μου γράφεις. Ούτε είμαι με αυτούς που έκαναν τις γενοκτονίες σε Έλληνες και Αρμένιους, όπως μου γράφεις!! Αν δεν κατάλαβες Έλληνας είμαι και εγώ, όμως πάνω από όλα βάζω τη λογική και όχι τον φανατισμό και την μισαλλοδοξία!! Για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και για τις γενοκτονίες, αρμόδιο είναι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
      Ο Θεός τι ‘δουλειά’ έχει με αυτά; Πού πήγαν αυτά, που μας έχει διδάξει η Θρησκεία;
      Δεν μας δίδαξαν από μικρούς ότι ο Θεός είναι η αγάπη; Δεν μας δίδαξαν από μικρούς ότι ο Θεός δεν έχει οργή για κανένα άνθρωπο, αλλά έλεος και καλοσύνη;
      Κατάλαβες λοιπόν γιατί παραπάνω έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο μου;
      Αν ο Θεός ήταν εκδικητικός, θα είχε εξαφανίσει όλες τις μεγάλες δυνάμεις από το χάρτη της γης!!

  14. Η ορθόδοξη πίστη κ θρησκεία δεν εκδικείται οι ίδιες οι πράξεις των Τούρκων οι κακές πράξεις τους θα τους τιμωρήσουν η αλλαζονια του Ερτογαν η μανία του να κλέβει κάθε τι Ελληνικό η μήπως είσαι τυφλός κ κουφός η έχεις καταιγιδα στο μυαλό ;Δεν εξηγείται αλλιώς.

  15. Δεν είπε κανείς να πάρουμε τα όπλα προς θεού αν αυτό κατάλαβες μάλλον καταλαβαίνεις ότι κ όσα σε συμφέρουν .

  16. όπως σου είπα και παραπάνω, αυτή τη στιγμή οι πολιτικοί με συμμάχους της Δύσης, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον σουλτάνο με διπλωματία. Πώς εγώ, σαν Έλληνας πολίτης που δέχομαι και προτιμώ την διπλωματική οδό, να θεωρούμαι «αναίσθητος» και ότι «παραβλέπω τις απειλές»; Εσείς δηλ ο ευαίσθητος και σωστός πολίτης έχετε γιάφκα και έχετε ήδη αρχίσει την εξόντωση του εχθρού; Για την «αλλαζονια» σας που δολοφονείτε την ελληνική, κουβέντα. Μα πού έχουμε μπλέξει;

    • Ναι έχεις δίκιο για τα ορθογραφικά , αλλά το που έχουμε μπλέξει δεν κολλάει ,είναι δικαίωμα μου να εκφέρω κ να γράφω την γνώμη μου.Οσο για αυτά που λες για γιάφκες έχει δυστυχώς μεγάλη φαντασία ,πότε μα ποτέ ένας σωστός Έλληνας ορθόδοξος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ,η πρώτη εντολή είναι ου φονεύσεις ,αλλά αδερφέ μου κ αυτο να στρουυοκαμηλιζεθς να κάνεις πως δεν υπάρχει απειλή ,δεν το αντέχω, ποια διπλωματία έφερε αποτελέσματα στην Ελλάδα; Θέλουν το μισό Αιγαίο το Καστελλόριζο την Θράκη δεν δακρυζεις με όλα αυτά; πολεμάνε οι πιλότοι μας το ναυτικό μας κάθε μέρα ,στην Ρόδο πέρασαν τόσο χαμηλά τα αεροπλάνα τους που έσπασαν τα τζάμια ,γιατιιι τι τους χρωστάμε ; Γιατιιι να τρομάζουν τα παιδιά κ οι ηλικιωμένοι ; Κατάλαβες γιατί τρελενομαι ;Κ κάτι ακόμα δεν θα τους σταματήσει καμία διπλωματία είναι αποφασισμένοι να μας επιτεθούν μια μέρα .

  17. Μην φοβάσαι ποια τόσο πολύ σίγουρα είσαι Έλληνας ; Άκουσε φίλε όπως υπάρχουν δικαστήρια σε όλες τις χώρες του κόσμου κ αποδίδουν δικαιοσύνη ,υπάρχει κ η δικαιοσύνη του Θεού ,είτε σου αρέσει είτε όχι ,κ βέβαια ο θεός δεν εκδικείται κ είναι αγάπη αλλά κ μόνο αυτός μπορεί να κρίνει τον καθένα είτε είναι άνθρωπος η χώρα η θρησκεία που προσβάλει τον αληθινό Θεό .Με την δική σου λογική θα σκότωνε ο ένας τον άλλο θα έκλεβε ,θα έκανε ο καθένας ότι ήθελε αλλά δεν πρέπει ο δικαστής να τιμωρεί κανεναν από αγάπη ; Κάπως έτσι είναι κ η δικαιοσύνη του Θεού .Κανένας δεν θα ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του για αυτό να είσαι σίγουρος.Οπως λοιπόν δικάζουν κ στέλνουν στην φυλακή αυτούς που διέπραξαν εγκλήματα οι δικαστές έτσι θα δικάσει μια μέρα κ ο θεός την ανθρωπότητα ,κ θα στείλει εκεί που αξίζει οποίους κ όποια χώρα δεν σεβάστηκε τα ανθρωπινα δικαιώματα κ την ανθρώπινη ζωή .Η διπλωματία μέχρι τώρα είναι κ ήταν τόσο χαλαρή , κ το μόνο που κατόρθωσε τότε ι Σημίτης ήταν να χάσουμε τρεις λεβέντες κ να γίνουν γκρίζα τα Ίμια .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ