Αποστολή MEGA Κως: Έτοιμο το νησί για την υποδοχή των πρώτων τουριστών | Για 2η φορά η Κως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

36
7598

Για 2η φορά η Κως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζουν το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν οι επιχειρηματίες στην Κω, παρά τον περιορισμένο αριθμό τουριστών. Εστιάτορες και ξενοδόχοι δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχθούν και τους ξένους τουρίστες, ενώ πυλώνες της τοπικής οικονομίας αποδεικνύονται ντόπιοι και εγχώριοι επισκέπτες.

Γαλανά νερά, πανέμορφη φύση, χρυσές παραλίες και πλούσια ιστορία. Η Κως φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες κάθε χρόνο, φέτος το καλοκαίρι όμως είναι διαφορετικό.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του νησιού, ακόμα και με τις πτήσεις να είναι ελάχιστες προς το παρόν, διατηρούν την αισιοδοξία τους και είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες.

Κάθε άλλη χρονιά στις παραλίες του νησιού δεν έπεφτε «καρφίτσα», φέτος ωστόσο βρίσκουν πιο εύκολα ξαπλώστρα οι ντόπιοι, ενώ σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους και οι Έλληνες επισκέπτες. Πολλοί είναι όμως και οι Ευρωπαίοι που έχουν ήδη κρατήσει ξαπλώστρα για τον Σεπτέμβριο.

Η νύχτα στη Κω είναι ωραία, ακόμα και χωρίς τις ορδές των τουριστών, οι ντόπιοι ενισχύουν την τοπική οικονομία.

Πηγή: megatv.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • ……Αφηστε τον κοσμακι να δουλεψει!!
      1 απλη γριπη ειναι!
      Θα πεινασουμε κυριες και κυριοι!

    • ΧΑΖΟ…ΨΑΤ,ΨΙΤ,ΨΕΤ,ΒΡΩΜΟΨΕΙΡΑ,ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ,ΓΥΦΤΟΑΡΧΟΥΔΙΑΡΗ,ΘΑ ΤΡΩΣ ……. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΑΝΤΕ …..ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΥ ΣΚ@ΤΟ@ΕΙΡΑ ΘΑ ΨΟΦΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΒΟΥΡΛΟ.

  1. Αυτο λεγετε Οδοιπορικο στην ΚΩ???
    χαχαχ διαμαρτυρια ……. απο την πολιτικη Κοψιμιο-Αχρηστου ειναι!!!!
    ΚΩΣ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

    • Βρε αχρηστε ψιτ… εχασες τη μασα και αγριεψες. Η κως θα τα βγαλει περα. Να εισαι σιγουρος. Με δουλεια και αισιοδοξια. Χωρις τη δικη σου χαιρεκακια. Τρεξε να βρεις το χαμενο… και ασε τους πραγματικους κωους που αγαπουν το νησι ησυχους.

      • Δρόμοι φωτισμός σύμανση 2020δεν υπάρχουν κανένας δεν αγάπη το νηση.τροχαια δεν βλέπεις το βράδυ .και θες τουρισμό.

    • Στο τέλος δεν θα σου βγη σε καλό. Α και κάτι άλλο. Ο βασιλιΚΟΣ είσαι εσύ η ο συνέταιρος στην ΤΣΕΠΩΤΗ ? Πολύ θαθελα να εξομολογηθης. Θα νιωσης πολύ καλύτερα…

      • Ειπα να μην ασχοληθω παλι με νουμερα οπως εσυ…
        Ψυχιατρος ποτε σε ειδε τελευταια??
        ακου γελοιε
        Ψιτ
        αχ νησακι μου
        Βασιλι Κος
        Παντελης
        Μπακλαβας
        και τοσοι αλλοι ανωνυμοι ευτυχως δεν ειμαστε σαν τα μουτρα σου!!!
        Αγαπουμε και ποναμε τον τοπο μας.το νησι μας
        σε σχεση με σενα που εκανες τεχνη το γλυψιμο και την ρουφιανια…..

        • Τρολακι πληρωμενο…ολο για μασες μιλατε,για τσεπωμα,για χρυσα κουταλια..για δαχτυλα στο μελι….βλεπω μια εμμονη στο θεμα χρηματων…
          Τοσο μεγαλο οικονομικο προβλημα εχετε?
          Γιαυτο σας ψηφισε ο κοσμος?
          Για το νησι θα τρεξετε η…τετοιο ειναι το μαντρι …τετοιο γαλα βγαζει?…

        • Συγχαρητήρια. Επιτέλους είπες την αλήθεια. Έστω και κατά λάθος… Αλλά πες μου. Αξίζει το μερικό ΔΙΑ ΠΕΝΤΕ? Πρέπει να είναι πολλά τα λεφτά ΨιτΑΡΗ…

  2. Ρεεε πείτε την αλήθεια που φοβάστε….παμε για οικονομικη χρεοκοπία …αμα δεν δουμε τουριστες θα δουλευουμε στα hot spot.. εκεί παει το θεμα..ξυπνατεεεε

    • Σωπα ρε ξυπνιε.Τοτε κατσε σπιτι σου και περιμενε .Το θεμα ειναι να παλεψεις για να ανατρεψεις τη κατασταση.Οι μοιρολογυτρες δεν εχουν θεση μεταξη μας.

  3. Τέλεια! Αφήνουν τους τουρίστες να έρθουν ελεύθερα και χωρίς κανένα έλεγχο και από την άλλη κλείνουν μικρά καταστήματα και στέλνουν στην ανεργία τον κοσμάκι που θέλει να δουλέψει. Και μ’αυτόν τον τρόπο θέλουν να καταπολεμήσουν τον κορονοιό!!!

    • Καλα και τα μικρα καταστηματα ποιος ο λογος να γραψουν το νομο εκει που δεν πιανει μελανι;Απλα πραγματα.Εισαι παραβατης πληρωνεις.Ολα τα αλλα ειναι λογια για υπαναπτυκτους.Επιτελους.Καλος κακος νομος οσο ισχυει ειναι νομος.Τοσο απλα.

  4. Θερμά συγχαρητηρια στον Δημήτρη Χονδρο για την πρωτοβουλία και προσπάθεια ανάδειξης του νησιού… Μπράβο Δημήτρη… Δεν μας ξεχνάς.. Δεν ξεχνάς το νησί σου.. Μπράβο…..

  5. ….ηκαμε και για τον …Δημητρη και για το ΜΕΓΑ και για τα ψεμματα των ΜΜΕ…Ρε χωρις την ΤΟΥΙ δεν ερχεται κανεις…αυτες ειναι μπουρδες για να φαινεται ΜΕΓΑΛΟΣ ο Κουλης για τις εκλογες που θα κανει τον Σεπτεβτη ΠΡΙΝ φανει η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ…..Δεν βλεπετε πως μοιραζει τα εκατομμυρια…λες και ειναι στραγαλια. ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ πριν την …φτωχεια…..

  6. Σημάνσεις φωτισμός δρόμοι λακούβες έρημο το νησί.ετημο το νησί.λαμπη τηγκακη Κέφαλος πηγενετε μια βόλτα και τα λέμε.

  7. Καλή η ροβολή του Νησιού μας , αλλά ας μας πουν και τι θα γίνει με το Νοσοκομείο αν υπάρξουν κρούσματα. Ας δείξουν και μιά άποψη για την κατάσταση του πεπαλαιομένου Νοσοκομείου μήπως και ευαισθητοποιηθεί η Κυβέρνηση να ξεκινήσει την διαδικασία για νέο Νοσοκομείο επιτέλους. Που είναι ο Δήμαχος , οι Βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης, καλά ασε τον Επαρχο αυτός είναι για άλλα λογια ν αγαπιόμαστε.

  8. Απο 1η Ιουλίου λέει περιμένει η μαρίνα σκάφη κυρίως απο τουρκία, ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΡΕΕΕ;;; 23127 ενεργά κρούσματα εως χθές…

    • Εθνοκάθαρση με συνοπτικές διαδικασίες! Όπως μας στελνουν τους μολυσμένους μετανάστες θα μας στείλουν και τους ασυμπτωματικούς τουρίστες! Βλέπεις το κεντρικό κράτος αποφάσισε να ενισχυθεί η οικονομία για εφέτος με Ρουμάνους, Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βόσνιους και ότι άλλου παρόμοιου επιπέδου τουρίστες! Εδώ δεν μπορεί να κάνει ο Έλληνας διακοπές, θα κάνουν αυτοί με το 1/4 των αποδοχών. Και πολύ κλάμα λοιπόν……!

  9. να πειτε στον δημαρχο οτι το δρομολογιο πειραια -κω η κ το αντιστροφο,ειναι κοντα στις 14 ωρες κ οχι στις 10 που ειναι στο mega!!
    ετσι ειναι οταν δεν ταξιδευεις με καραβι!!

  10. Το »θα πεινάσουμε» είναι λάθος. Ήδη πεινάμε και υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να αγοράσει από τώρα τα βασικά. Αν αγαπάμε το νησάκι μας,νομίζω πως πρέπει να κοιτάξουμε πιο καθαρά την κατάσταση που διαμορφώνεται και όχι »όλα για τον τουρίστα». Έτσι κι αλλιώς η χρονιά για τον εργαζόμενο είναι χαμένη ,με τα ελάχιστα μεροκάματα που θα κάνει. Κάτι ακόμα, ο νόμος καλό είναι να εφαρμόζεται. Όταν όμως μιλάμε για πρωτοφανείς καταστάσεις το κράτος οφείλει μέσα από κλιμάκια να ενημερώσει τον κόσμο γιατί τα πάντα(και ο ίδιος ο νόμος) αλλάζει μέσα σε λίγες μέρες. Αυτό το παιχνιδάκι γίνεται από 25 Μαίου. Και όχι να κλείνει αβέρτα καταστήματα. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Αν έχεις διαβάσει το ΦΕΚ και αν έχεις δουλέψει στην εστίαση καταλαβαίνεις… Καλό κουράγιο και ελπίζω να επικρατήσει στον τόπο μας η αλληλοβοήθεια και όχι ο αλληλοσπαραγμός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ