ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με λαμπρότητα & μεγαλοπρέπεια ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στην Κέφαλο | Προχείριση σε Πνευματικό του π. Στεφάνου – Ο Σεβασμιώτατος του απένειμε το οφφίκιο της Πνευματικής πατρότητας

20
3371

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος η περίλαμπρος εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Κέφαλο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ κατά τον Όρθρο και τη Θεία λειτουργία που τελέστηκε στον παλαιό ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδας Κεφάλου (στον αύλειο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου).

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος προχείρισε σε Πνευματικό τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Στέφανο Κουζούκα στον οποίο απένειμε το οφφίκιο της Πνευματικής πατρότητας, προτρέποντάς τον να καταστεί ένας άξιος οδηγός στην εν Χριστώ ζωή, ένας ιατρός της ψυχής που «εν πολλή ευσπλαχνία κατ’ επιστήμην της του Κυρίου διδασκαλίας» θεραπεύει τα πάθη και βοηθά τα πνευματικά του παιδιά να αποκτήσουν την εν Χριστώ υγεία.

Άξιος να είναι ο νέος Πνευματικός μας!!!

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, ο Περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Μαραγκός, ο Πρόεδρος Κεφάλου Γ. Κοκκαλάκης, ο Άρχων του Πατριαρχείου Θ. Βαρκάς, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.

ΔΕΙΤΕ περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από το fb του φίλου Σωτήρη Χριστοδούλου (πατώντας πάνω στο μπλε σηματάκι):

ME KAΘE EΠIΣHMOTHTA EOPTAΣTHKE KAI ΦETOΣ H ΠEPIΛAMΠPOΣ EOPTH TOY AΓIOY ΠNEYMATOΣ ΣTHN KEΦAΛO. O ΣEBAΣMIΩTATOΣ MHTPOΠOΛITHΣ MAΣ K. NAΘANAHΛ XOPOΣTATHΣE ΣTON OPΘPO KAI ΣTH ΘEIA ΛEITOYPΓIA ΣTON ΠAΛAIO ENOPIAKO NAO THΣ AΓIAΣ TPIAΔOΣ KEΦAΛOY ΠOY BPIΣKETAI ENTOΣ TOY ΠPΩHN ΣXOΛIKOY ΣYΓKPOTHMATOΣ. KATA TH ΔIAPKEIA THΣ ΘEIAΣ ΛEITOYPΓIAΣ O ΣEBAΣMIΩTATOΣ AΠENEIME TO OΦΦIKIO THΣ ΠNEYMATIKHΣ ΠATPOTHTOΣ ΣTON ΠANOΣIOΛOΓIΩTATO APXIMANΔPITH Π. ΣTEΦANO KOYZOYKA ΠPOTPEΠONTAΣ TON NA KATAΣTEI ENAΣ AΞIOΣ OΔHΓOΣ ΣTHN EN XPIΣTΩ ZΩH, ENAΣ IATPOΣ THΣ ΨYXHΣ ΠOY "EN ΠOΛΛH EYΣΠΛAXNIA KAT' EΠIΣTHMHN THΣ TOY KYPIOY ΔIΔAΣKAΛIAΣ" ΘEPAΠEYEI TA ΠAΘH KAI BOHΘA TA ΠNEYMATIKA TOY ΠAIΔIA NA AΠOKTHΣOYN THN EN XPIΣTΩ YΓEIA.AΞIOΣ NA EINAI O NEOΣ ΠNEYMATIKOΣ MAΣ!

Geplaatst door Sotiris Xristodoulou op Maandag 8 juni 2020

20 ΣΧΟΛΙΑ

      • Ο καλός ο ποιμενάρχης αφουγκράζεται τις ανησυχίες του ποιμνίου του. Αυτό έγινε και στην προκειμένη περίπτωση.
        Δόξα Το Θεό

  1. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΤΣΗ.

    • Και με το φτωχο σου το μυαλο…εκανες το σωστο…
      …οξω…λασπες..
      ..ακομα και εδω προπαγανδα κανετε…
      ΙΚΑΝΟΥΣ διαλεγουμε ΙΚΑΝΟΥΣ!!!!
      Καλοι ειμαστε ολοι!!

  2. SOS
    ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ .
    Σεβασμιότατε το σχολείο ,δείξτε έλεος γι αυτό το άλλοτε καταπληκτικό κτίριο .
    όποιος πρέπει να κάνει κάτι , ας κάνει επιτέλους .
    ευχαριστώ.

  3. καποιοι εβγαλαν φωτο μετα το ποτακι τους στα κάγκελα στο λιμάνι…δεν ντρεπεστε στην κατάσταση που εχετε το χωριο μεσα στη βρώμα;

  4. Προς Δήμο. Οι παραλίες δεν είναι μόνο για τους ξένους. Ανεβήκαμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κέφαλο. Οι δρόμοι για τις παραλίες χάλια, σκουπίδια στις ακτές, εικόνα εγκατάληψης. Και μαγαζιά για φαγητό ;;; Όλα κλειστά και ότι ήταν ανοιχτό στην παραλία έχει μάθει σε θέμα ποιότητας να σερβίρει και να ταΐζει μόνο ξένους. Ξυπνήστε στην Κέφαλο και αναβαθμιστείτε ποιοτικά

    • Ξεφτιλες η Κοψιμιο-Αρχη??…..δεν το πιστευω!!
      Τους ειπε καποιος γλυφτης οτι εχουν φωτογενεια
      και τα σουργελα το πιστεψαν……..
      χαχαχ μιλαμε για μεγαλο Κοψιμιο-τσιρκο….
      Τους πηρανε χαμπαρι και οι γυφτοι,σε λιγο
      θα πλακωσουν μαζι με τις αρκουδες….

  5. Ο παπαψαλτης σεμνος, αγαπητος σε ουλο το χωριο γιαυτο γεμισε ξανα η εκκλησια του χωριου μας.Το εργαστηρι ξυλογλιπτικης ,τα μαθηματα βυζαντινης μουσικης που κανει στα παιδια μας το κατηχιτικο ,η λειτουργεια του καταλαβαινουμε τα παντα και η χαρα μας ειναι μεγαλη οταν λειτουργει .

  6. ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ..Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΟΜΟΡΦΑΊΝΕΙ ΤΟΝ ΚΛΉΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΌΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ..ΠΑΤΕΡ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΞΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.

  7. Παπαγιάννη είσαι πολύ τυχερός που έχεις τέτοιο συλειτουργο ταπεινό και μπορεί να είναι πίσω σου

  8. Πρώτη φορά καραμελωμένα όλα από δρόμους χορτα όλα χάλια ντροπή μόνο αυτο κριμα ποτε δεν ήταν Έτσι τα χωριά! Και που είμαστε ακόμα αλλά τρεια χρόνια θα τρώμε στη μάπα όλους αυτούς που μόνο για το θεαθηνε είναι.

  9. αν ειχατε τσιπα θα ξεγκρεμιζοσασταν!!!!Ο Νικηταράς δεν ντρεπετε και ερχετε και στην Κεφαλο?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ