ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μ. Χατζημιχαήλ: Με το που μας επιτρέψει η κυβέρνηση είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τα ξενοδοχεία | Οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες δεν θέλουν συνθήκες Νοσοκομείου με μάσκες κλπ

42
2447

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (Χαρίκλεια Χριστοφή
& ΒΙΝΤΕΟ (κάμερα: Π. Καμπισέλης)

Στην εκπομπή Επι-κοινωνία της ΕΡΤ με την δημοσιογράφο Μάριον Μιχελιδάκη εμφανίστηκε το πρωί αισιόδοξος ο Αντιπρόεδρος της Έν. Ξενοδόχων Κω κ. Μηνάς Χατζημιχαήλ δηλώνοντας ότι τα ξενοδοχεία της Κω είναι έτοιμα με το που δώσει το πράσινο φως η κυβέρνηση να ανοίξουν μέσα σε μερικές ημέρες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ακυρώσεις μέχρι στιγμής δεν είναι πάρα πολλές.

Μάλιστα, ο ίδιος σε επικοινωνία που έχει με επαναλαμβανόμενους πελάτες του ξενοδοχείου του και του νησιού λαμβάνει πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα.

Με αφορμή και τον επιτυχημένο χειρισμό του θέματος της πανδημίας από τις ελληνικές αρχές οι πελάτες δεν ζητάνε αποστειρωμένο περιβάλλον με μάσκες κλπ που να θυμίζει νοσοκομείο, αλλά θέλουν να ξεφύγουν απ’ όλο αυτό το σκηνικό και να απολαύσουν τις διακοπές τους ξένοιαστα.

Ο κ. Χατζημιχαήλ είναι αισιόδοξος ότι αν η σαιζόν ξεκινήσει κανονικά τον Ιούλιο μπορεί να φτάσει στην Κω μέχρι Νοέμβριο αφού ο καιρός είναι ιδιαίτερα καλός στο νησί.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή στη 1 ώρα 6 λεπτά και 50δευτερόλεπτα

05Μαϊ2020 – Επι-κοινωνία

Οι δηλώσεις του κ. Μ. Χατζημιχαήλ στην συνέχεια στην Χ. Χριστοφή

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα παραπονα σας στον δημαρχο,(που σπρωξατε)και τα ρεστα
    απο τον εντεταλμενο συμβουλο τουρισμου(εδω γελαμε)!!!χαχχα

    • Ρε Ψιτ πάλι εδώ δεν παίζεσαι όλη μερα δεν κανείς τίποτα άλλο από το να χαμογελάς πήγαινε να παίξεις λίγο

        • Εφιάλτη θα σου γίνω Ψιτ γελαστουλη Θα σου ανεβάζω την αδρεναλίνη τώρα που σε βρήκα…

      • Ρε κακομοιρε εισαι δεν εισαι αξιος να σηκωσεις αναστημα….
        Ποια αδρεναλινη…την ηξερες και στο χωριο σου….???

        • ελα να κατσεισ διπλα μου να δουμε ποιος ειναι πιο ψηλος κοντοστουπη ελα εγω σηκωθηκα απο την καρεκλα ελα διπλα μου να δουμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ

        • μη τον ξεσυνοριζόσαστε. Μικρός που ήτανε του σφηνώθηκε βλήμα 3/4. Πολύ στεναχωρήθηκα.

      • Εφιλατης-μανια-κος αντι να κατσει και να βρει λυσεις για το αντικειμενο του
        για το οποιο,πληρωνετε σχολιαζει,και απειλει δημοτες,οι οποιοι ειναι αντιθετοι
        στην δημοτικη αρχη!!
        Εαν αυτη δεν ειναι καταντια,για το νησι μας,τοτε τι ειναι??????
        Υ.Γ.Ειμαι πιο ψηλος και πιο μαγκας απο σενα για αυτο να εισαι σιγουρος!!!!!

    • ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ , με τον καλο ανθρωπο την εξέφραζαν

  2. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΠΕΡΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΟΚΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑ ΑΛΥΛΕΝΔΕΤΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤΑ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ

  3. Που κατά τα λεγόμενα σας το θεωρείτε απίθανο, τότε το θα κάνουμε όλοι μας? Που θα νοσηλευτεί ο κόσμος? Στο γενικό κρατικό της Κω? Καλό το κέρδος αλλά κοιτάξτε την κατάσταση με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Εάν υπάρξουν νεκροί στο νησι τότε σίγουρα θα είναι και κάποιοι από εμάς!!!

    • Έχεις απόλυτοι δίκιο αγαπητέ μου φίλε και σου απαντώ γιατί βλέπω έχεις ένα επίπεδο .μπορεις εσυ να μας πεις τι να πούμε και τι να κάνουμε γιατί πραγματικά χωρίς κανένα στοιχείο ειρωνείας και εγώ κατά βάθος ταυτίζομαι με εσένα γιατί είμαι ομάδα υψηλού κινδύνου πες μου μια λύση όταν από λάθος μας όλοι ασχοληθήκαμε με αυτό το αντικείμενο πως θα ζήσουμε σε παρακαλώ όταν αργούν τα μέτρα δεν υπάρχει βοήθεια

    • Ο δικό σου δήμαρχος οποίος και εάν ήταν θα είχε κανένα εμβόλιο και θα μας έκανε δημότης κάι Ψιτ ταυτίζονται

  4. με το δρομο μετα το αεροδρομιο και τη λακουβα στη διχαλα θα ενδιαφερθεί κανεισ η θα μεινει οπωσ στο ψαλιδι με τους ιστους που οποιος εχει κτυπηθεί κατά καιρους … εχε3ι εξαφανισθεί και φυσικα που χρονος να αντικατασταθεί.
    Χατζημάρκος είναι και τα δυο του δωσατε 68 %…..

  5. Ο Μηνάς έχει δίκιο. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες όλων αλλά εάν παρ’ ελπίδα υπάρξουν κρούσματα και ακόμα και νεκροί, ας πούμε 10 (τεράστιο νούμερο για το δικό μας μέγεθος), πόσοι από τους επισκέπτες μας χάνουν κάθε χρόνο την ζωή τους από ατυχήματα ή από αρρώστιες (που είχαν γιατί και αυτοί που πεθαίνουν από τον ιό ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες); Δεν είδα να σταματάει ο τουρισμός και ολόκληρη η οικονομία. Πληθαίνουν συνεχώς οι φωνές που λένε ότι δεν μπορείς όλους τους θανάτους να τους αποδίδεις στον ιό όταν η κατάσταση τους είναι ήδη πολύ βεβαρημένη. Ίσως να ακούγονται κυνικά όλα αυτά αλλά είναι και ρεαλιστικά.

  6. Όταν τα λες αγαπητέ φίλε ακούγονται κυνικά με όλο το σεβασμό άντε να πεθαίνουν δέκα και δεν πειράζει.Εγω πάντως συμφωνώ μαζί σου πάντως Όσσαν αφορά την άποψη ότι είναι σωστό να ανοίξουμε.Εαν είδες παραπάνω έκανα μια ερωτηση τι θα κάνουμε εάν μείνουμε κλειστοί και δεν απαντήθηκε .Τωρα όσο για το το ιατρικό κομμάτι που μίλησες κανένας δεν πέθανε από κορονοϊού αλλά από υποκείμενα νοσήματα όπως και εγώ που έχω διαβήτη δεν θα πεθάνω από διαβήτη ο θεός πάντως μαζί μας χωρίς καμία διάθεση να διαφωνήσω με κανένα

    • Ναι αυτό που ακούω όταν το λέω είναι και αν ήταν το παιδί σου , η μάνα σου, ο παππούς σου τα ίδια θα έλεγες; Η προσωπική απώλεια είναι για την κάθε οικογένεια είναι τραγική αλλά όπως δεν μπορεί κάποιος να αποφύγει ένα τροχαίο στο οποίο δεν είναι ο υπαίτιος ή μια ανακοπή έτσι δεν μπορεί να προφύλαγεται για πάντα από τον ιό. Και ας μην αναφέρουμε τρόπο ζωής, διατροφή, καπνισμα, άγχος κλπ

  7. Μηνά ….. δεν είσαι ο μόνος που υποσηρίζει αυτά που λές, αλλά υπάρχουν αρκετοί προβληματισμοί και παράγοντες για να ανοίξουν τα ξενοδοχεία και βέβαια δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν όλα.
    Μην ξεχνάς οτι έχει και σοβαρή Πρόεδρο η Ενωση ξενοδόχων για να εκφέρει σοβαρή και τεκμηριομένη άποψη επι του θέματος. Ολοι ευχόμαστε να ανοίξουν το συντομότερο όλα τα ξενοδοχεία για να κάνει restart η οικονομία του Νησιού. Για το Νοσοκομείο και τις υποδομές του τί λές κύριε Μηνά??

  8. ΜΗΝΑ ΣΕ 2 ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?ΠΡΩΤΟΝ ΑΝ ΜΗ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑ-ΘΥΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΠΑΝΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

  9. Μεγάλο αγκάθι το μεταναστευτικό..καθόμαστε πάνω σε μία βόμβα.

    όλοι οι repieters ρωτάνε για το αν έχει υπάρξει κρούσμα..και μόλις έρθουν και ανοίξουν τα Ξενοδοχεία,θα τους έχουν να κάνουν βόλτες έξω να πίνουν και να αφοδεύουν παντού?Αν θες κάνε μια ερώτηση στα σχολεία των τοπικών Κοινοτήτων εσύ ο ίδιος και ανέβασε τους προβληματισμούς των διδασκάλων Δυτικών χωρών που υπάρχουν..και κάτι άλλο..είναι ξεφτίλισμα να διαβάζει κάποιος repieter που έχει αγοράσει σπίτι εδώ στην Κω,ότι επιτρέπεται μόνο σε Βαλκάνιους να ταξιδέψουν στο Νησί για δουλειά,λες και δεν υπάρχουν Έλληνες για δουλειά…(να ανεβάσω σχόλια,ή θα γκαρίζουν οι ΜΚΟ)?αν υπήρχε ελευθερία κινήσεων ,θα είχαμε και τώρα πελάτες που έχουν έρθει πάνω από 50 φορές …αλλά κάθε μέρα δεν πρόκειται να είμαστε κ@όφαρδοι…ξέρεις Μηνά αν βγήκαν λαθραίοι έξω χθες?’Η το κρύβετε ή δεν πήρε κανείς χαμπάρι?

  10. Ειλικρινά δε μπορώ να σας καταλάβω… Δεν υπάρχει προσναση στα νησιά εκτός των μονίμων κατοίκων γιατί δεν υπάρχει περίθαλψη…
    Το καλοκαίρι δηλαδή θα υπάρχει???
    Έχετε σκεφτεί αν σκάσουντιποτα τουρίστες με τον ιό το τι θα γίνει???

    Κάτσαμε μέσα στο σπίτι 42 μέρες για πιο λόγο???

    Για μένα μετρά η υγεία…

    Σε λίγο θα βγουν και θα φωνάζουν της εστίασης… Μετα οι ταξιτζήδες… Μετα τα εμπορικά…

    Δυστυχώς μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό όλοι θα χάσουμε εισοδήματα…

    Έλεος..

    • Να υποθέσω ότι είσαι πάνω από 65 συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, με το σπιτάκι σου, το εφ’ άπαξ στην τράπεζα και την σύνταξη που πήρες από τα 55. Προφανώς και σε ενδιαφέρει η υγεία ΣΟΥ. Οι άλλοι να πάνε να ….ούν. Αν δεν έχουν να φάνε λίγο σε απασχολεί. Εσύ καλά περνάς και όσο λιγότεροι τουρίστες έρθουν θα έχεις και καλύτερες τιμές στα μαγαζιά.

  11. Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ

    • Εφόσον λοιπόν εδώ δεν έχουμε Πρόβλημα γιατι να το δημιουργήσουμε???
      Δεν πρέπει φέτος να ανοίξουν… Και αν ανοίξουν ναι να είναι αποστειρωμενες διακοπές…
      Τα πράγματα είναι απλά…

      • Λενα το θεμα δεν ειναι απλο.Οι επιχειρησεις πρεπει καποτε να ανοιξουν.Τα ξενοδοχεια ειναι κεντρα αναψυχης,δεν εχουν ευθυνες για τα κρουσματα,και ουτε για την αθλια δημοσια υποδομη και διοικηση.
        ΕΠΡΕΠΕ η Περιφερεια και ο ΔΗΜΟΣ μαζι με το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ να κοψουν το κεφαλι τους,να βρουν λυσεις για το θεμα.Να βρουν κλινες-δωματια για καραντινα.ΕΙΧΑΝ χρονο μπροστα τους και ενημερωση.Αντι αυτου η περιφερεια βαζει χορτο και προβολεις στο γηπεδο,και ο δημος μπαλωματα στις λακουβες!
        Αυτους θελατε…αυτους εχετε!!!!
        ΚΩΣ- ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

  12. οταν δουμε ποσοι θα ειναι κλειστοι και ποσοι ανοιχτοι τοτε θα καταλαβουμε το μεγεθος του προβληματος ….καλη η αισιοδοξια αλλα δυστυχως δεν μας λυνει το προβλημα….

  13. 99% ΓΡΑΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ,ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ..
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟΤΥΠΑ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ,ΠΥΡΟΒΟΛΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΝΑ ΛΕΤΕ..ΝΑΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ,Η’ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ..
    ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ..
    ΕΔΩ.., ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ,ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ..ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝΑ,ΘΕΣΜΩΝ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ