ΦΩΤΟ & BINTEO Φωτιά σε καλαμιές απέναντι από το γήπεδο μπάσκετ στο Πυλί (Επιχείρησε να κάψει ξερά χόρτα και του ξέφυγε…)

8
1574

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε χαράδρα στο Πυλί στην περιοχή του Χάντακα, απέναντι από το γήπεδο μπάσκετ (στα όριο Αγ. Γεωργίου και Αγ. Νικολάου).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέφυγε από συμπολίτη μας που προσπάθησε να κάψει ξερά χόρτα.

Στην επιχείρηση κατάσχεσης έλαβαν μέρος η Πυροσβεστική με  δύο οχήματα. Το πυροσβεστικό της πολιτικής προστασίας και μια υδροφόρα του Δήμου.

Ευχαριστούμε τον φίλο Άγγελο για τις φωτο και το πλήρες ρεπορτάζ.

Eυχαριστούμε επίσης τον φίλο Ιωάννη Διακοπαναγιώτη (Diakos Fireworks) για το ΒΙΝΤΕΟ από drone:

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρεε γιοργαλη ηρθες Στο τελος μολις την έσβησαν, όλοι οι κάτοικοι, έλεγαν ηρθε για φώτο πάλι!Ο πρόεδρος του χωριού που ηταν πρώτος εκεί και καλεσε την πυροσβεστική,και τους ανθρώπους της πολιτικής προστασίας που μένουν Πυλι τι εγινε πάλι απέξω τον βγαλατε!Βρεε ρουφιανακια καλα είναι πια η φώτο και τα γλυψ γλυψ!

  2. Όλα πάλι σας φταίνε,αν δεν ερχόταν ο Γεωργαλής θα βρίζετε και τώρα που ήρθε πάλι βρίζετε,ηρεμιστε.

    • Τον Γεωργαλή περιμέναμε να μας λύσει τα προβλήματα μας!!! Μόνο φωτο ξέρει να βγάζει δεν βαρέθηκε πια. Τα αυτονόητα κάνει πρέπει να βγάζει φωτο κάθε φορά. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πραγματική δουλειά αθόρυβα, αυτοί είναι αξιέπαινοι. Αλλά οι σύμβουλοι του Νικηταρα είναι για τα πανηγύρια!!! Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ