ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σήμερα στα 43 του για το πιο μεγάλο ταξίδι ο φίλος Λάκης, πήγε για ύπνο και δεν ξανά ξύπνησε, στο σπίτι του στο Τιγκάκι

19
10424

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα για το πιο μεγάλο ταξίδι… ο φίλος Προκόπης ( Λάκης) Φώτης, στο σπίτι του στο Τιγκάκι σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Όπως γνωρίζουμε όλοι ο Λάκης πέρασε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια στην υγεία του από τον περασμένο Ιούνιο, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος σε παραλιακό κατάστημα στην πόλη της Κω και χρειάστηκε να διακομισθεί επειγόντως σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Τελευταία, άρχισε να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και να επανέρχεται σιγά-σιγά (όπως μας είχε ενημερώσει και η ανιψιά του, φίλη Γεωργία).

Χτες βράδυ αποχαιρέτησε την αδερφή του και τους συγγενείς του (δίπλα στους οποίους έμενε αισθανόμενος μια μικρή αδιαθεσία τους είπε όμως ότι ήθελε να πάει για ύπνο να ξεκουραστεί και όχι στο νοσοκομείο όταν του το πρότειναν).

Σήμερα το πρωί γύρω στις 8 τον βρήκε… η αδερφή του όταν πήγε να τον ξυπνήσει.

Καλό ταξίδι φίλε Λάκη

Καλή ανάπαυση

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Συλλυπητήρια σε όλους τους δικούς του ανθρώπους που του στάθηκαν τόσο πολύ στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 3μμ στον ΙΝ Αναλήψεως Ζηπαρίου. Η σορός θα βρίσκεται στον ΙΝ από τις 2μμ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλο παραδεισο ναβρεις εκει που θα πας τον αδερφο μου και νατου πεις οτι ποναω που εφυγε τοσο νωρις απο κοντα μας καλο σου ταξιδι τωρα ειστε δυο αγγελοι που κοιτατε απο ψηλα .

  2. Καλό παράδεισο Λάκη και θερμά συλλυπητηρια σε όλη την οικογένεια. Να φιλησεις όλους τους δικούς μας ανθρώπους εκεί ψηλά.

  3. Καλο παράδεισο φίλε ήσουν ένας καλός άνθρωπος .
    Ελαφρή να ειναι το χώμα που θα σε σκεπάζει 🙏

  4. Μα τι συμβαίνει στην Κω τελευταία,μου θυμίζει το 2006 τέλη που έφυγαν τόσοι άνθρωποι,ώστε είχε κάνει εντύπωση και μάλιστα δημοσιεύθηκε σχετικό άρθρο στο Βήμα της Κω τότε αν ο τρόπος που έφυγαν (επάρατος),έχει σχέση με κάτι τοπικό…Πάντως είναι κάτι που ρίχνει την ψυχολογία,γιατί σε αρκετές περιπτώσεις μιλάμε για νέους ανθρώπους….

  5. Καλο ταξιδι Λακη φιλε.Παντα με το χαμογελο,με ευγενεια,γλυκυτητα,ανθρωπια.Τα συλληπητηρια στην οικογενεια στους οικειους και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει.

  6. Καλό ταξίδι Λακη. Πάντα θα θυμάμαι τα αστεία που κάναμε όταν σταματούσα πριν πάω δουλειά. Καλό παράδεισο

  7. Καλό παράδεισο Λακη μου,εφυγες και πηγες κοντά στην μανουλα σου……. Τίποτα μα τίποτα δεν έχει αξία παιδιά μόνο ΥΓΕΙΑ και τίποτα άλλο.

  8. Ο Θεός να ανάπαυση την ψυχή σου φίλε μου Λάκη να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπαζει

  9. Καλό ταξίδι κουράγιο και δύναμη στους οικείους του σηληπητιρια δεν υπάρχουν λόγια 😔😔😔💧

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ