ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εθνική ανάταση & συγκίνηση στην κατάθεση στεφάνων στα 3 μνημεία της Κω για την 7η Μαρτίου (Το προσκλητήριο νεκρών στο μνημείο Ριμινιτών)

22
2276

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης   Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε κλίμα εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, σε μία ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη ημέρα, η κατάθεση στεφάνων στα 3 μνημεία της Κω (ηρώων, αρχιερέων, ριμινιτών), από τις τοπικές αρχές (Πρόεδρος Σχ. Επιτροπών, Πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ, Αντιπρόεδρος ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, Αντιπρόεδρος ΔΛΤ, Επιτελάρχης 80 ΑΔΤΕ), μαθητές και τους εκπροσώπους των παλαιών πολεμιστών, συλλόγων και φορέων.

Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συμπαραστατούμενος από τον π. Αναστάσιο Τσουκνιά.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών παλαιών πολεμιστών & απογόνων Ματθαίος Καζαμίας  ανέγνωσε το προσκλητήριο νεκρών στο μνημείο Ριμινιτών αναφερόμενος και στην πρόσφατη επίσκεψή του στο κοιμητήριο του Ρίμινι όπου απέθεσε λίγα λουλούδια στους τάφους των Κώων πεσόντων.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΝΤΕΞΑΝΕ ΕΞΑΚΟΣΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ

  2. Πάντως ήταν εκεί… Σε αντίθεση με άλλους που δεν ήταν. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

  3. Ρε να ρωτήσω κατι η δύναμης αλλαγής γιατι ειναι εξαφανισμένη εδω και 6 μηνες απο της παρελάσεις δημόσιας εκδηλώσεις

    • Σε μενα το ερωτημα?Αν ειναι σε μενα εχω ηδη απαντησει,και το εχει κοψει ο Γιαννης,θα γελουσαν και τα τσιμεντα!!Συνεπως δεν εχει νοημα να ξαναπαντησω!!!Υ.Γ(για του λογου το αληθες δες πιο πανω το προφιλ και το κομμενο σχολιο χαχαχ)

  4. Βρε Μικροψυχα ανθρωπάκια ολα σας φταίνε τώρα καθίστε πιο κάτω για 4 χρόνια και βλέπουμε. Κομπλεξικοί!!!!

  5. ΑΝΤΙ ΨΙΤ......ΡΕ ΨΙΤ..εχεις αναρωτηθει γιατι κοβει τα σχολια σου?γιατι γραφεις ...@κιες..

    ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ κατι…και εσυ γραφεις..αλλα και αλλα.,ασυναρτητα…..ποια τσιμεντα να γελανε….εδω γελαει ο κοσμος με σενα…ΕΙΣΑΙ Ο ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ..ΜΟΡΦΩΣΗ υπο του μηδενος ,ΕΠΙΠΕΔΟ που πλησιαζει της χελωνας,..ΜΑΓΚΙΑ..Κ…Α…ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ…οπως του αφεντικο σου που γλυφεις
    για του λογου το αληθες δες τα υπολοιπα σχολια γυρω στα 50 που εχεις σημερα..χαχαχα…

  6. ο ποιο βόρειος σχηματισμός της χώρας που επιχειρει αυτή τη στιγμή στο φρακτη στις Καστανιές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ