ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Φωτιές και οδοφράγματα από αλλοδαπούς έξω από το hot spot Κω | Επί ποδός Αστυνομία, Πυροσβεστική, κάτοικοι και αρχές (Επίθεση κατοίκων σε βαν ΜΚΟ)

75
4511

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Άλλη μια βραδιά έντασης στο Πυλί από επεισόδια που ξεκίνησαν νωρίτερα (μετανάστης, έπειτα από προστριβή έσπασε τζαμαρίες αυτοκινήτων και συνελήφθη από την αστυνομία) και κορυφώθηκαν με μαζική διαμαρτυρία περίπου 200 αλλοδαπών έξω από το hot spot.

Συγκεκριμένα οι διαμαρτυρόμενοι έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιές σε όλους τους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται έξω από το hot spot.

Στον τόπο της διαμαρτυρίας έσπευσαν αστυνομία, Πυροσβεστική, κάτοικοι της περιοχής και αρχές (Θ. Πάχος, Μ. Γιωργαλλής, Μ. Κιάρης).

Για να ανοίξει ο δρόμος από τα οδοφράγματα όπως μας ενημερώνει ο Πρόεδρος Ασφενδιού και συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Μ. Γιωργαλλής χρησιμοποιήθηκε μπουλντόζα του δήμου.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η κατάσταση φάνηκε να ομαλοποιείται αλλά οι μετανάστες ξαναβγήκαν έξω και προκλήθηκε ένταση.

Οι κάτοικοι -σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση έσπασαν βαν ΜΚΟ την ώρα που αποχωρούσε…

Οι κάτοικοι δηλώνουν απογοητευμένοι από την εγκατάλειψή τους και απαιτούν την ίδρυση αστυνομικού τμήματος στην περιοχή, δεσμευόμενοι να βρουν οι ίδιοι το κτήριο που θα το στεγάσει.

75 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο Μητσοτάκης φταίει που δε κάνει αποσυμφόρηση στα νησιά και αφήσει πολύ καιρό όλο αυτό το κόσμο εδώ. Να ανοίξει τα σύνορα να τους στείλει στη Γερμανία και να μη κάνει την υπηρέτρια της Μέρκελ

    • Τα παραπονα σου στους ιδρυτες του χοτ σποτ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΧΑΤΖΗΠ@@@@.Αυτοι εκαναν το κακο στο νησι!!

        • …..Δεν μπορουσε να το αποτρεψει ο Κυριτσης βρε αχλαδα!!

        • ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ. Η μόνη αντίσταση σου ΔΕΙΛΟΥ ΤΕΟ στο Προσφυγικό το ΜΑΖΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ από την κοινότητα...

          Παζάρευε στα τέσσερα με υπουργούς κρυπτόμενος, του φύτεψαν το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και τώρα που του ρίχνουν ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ έβγαλε την γλώσσα έξω… Μέχρι πότε θα κυκλοφορείς με σωματοφύλακες φουσκωτά φασιστοειδή (σου έκοψε και απέχει διαμαρτυρόμενος ο Ψιλός ΚΟΚΟΒΙΟΣ που πήρε καρέκλα, ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΑΚΙ…) και θα παριστάνεις τον παλικαρά μόνο με συνοδεία φορτωτή ;?;?;?;?;?; Ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα με αρχαιολόγους, φιέστες, βασιλόπιτες και μπόλικες φωτογραφίες ο Τριώφλορος για να πάψει η τοπική κοινωνία να ασχολείται με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ… Ο μόνος δήμαρχος του ανατολικού Αιγαίου που δεν συμμετέχει στις διαμαρτυρίες έχοντας συμφωνήσει εν κρυπτώ στα τέσσερα με την κυβέρνηση της Νουδούλας…. Ξεπουλώντας τους Κώους για ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ … ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΟΨΙΜΙΌΣ, ξεπουλά τον τουρισμό της ΚΩ και δεν λέει κουβέντα για τον κολλητό του Περιφερειάρχη Χατζηπ@π@ρ@ τον εχθρό της ΚΩ που κατάφερε άλλη μια φορά η ΡΟΔΟΣ να μείνει ξανά μακριά από πρόσφυγες και ΛΑΘΡΟ… Τους φόρτωσε όλους στους υποτακτικούς δημάρχους σαν τον ΤΕΟ…..

      • Ο κυριτσης που ηταν; αυτος υπεδειξε 10 θεσεις για να διαλεξουν που θα γινει το χοτσποτ.Γιατι το κρυβεις αυτο;

      • Μας ΤΟ ΦΥΤΕΨΕΣ το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ. ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ..

        Παζάρευες στα τέσσερα με υπουργούς, σου φύτεψαν το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και τώρα σου ρίχνουν ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ για να ΓΛΥΨΕΙΣ. Τώρα καταλαβαίνουν οι δημότες τις εν κρυπτώ επισκέψεις στα υπουργεία, τα παζάρια στα τέσσερα, την ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, τις κορώνες, την παρέλαση με τον φορτωτή στο λιμάνι με παραστάτες ΦΑΣΙΣΤΕΣ και την απουσία σου στην διαμαρτυρία των νησιωτών μαζί με τους άλλους Δημάρχους στην Αθήνα… Για να δούμε, είσαι ικανός να διαχειριστείς τις αντιπαροχές και τα κοκαλάκια που θα σου πετάξουν για την καταστροφή της Τουριστικής ΚΩ μπας και δούμε και κάποιο έργο δικό σου ή θα χρειαστείς πάλι τον ΚΥΡΙΤΣΗ…. ΑΒΟΥΛΟΙ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ στον ΔΗΜΟ.

    • Δύσκολη νύχτα στον Έβρο: Οι Τούρκοι δίνουν πολεμοφόδια στους μετανάστες – Ετοιμάζουν νέο «ντου»

    • Για ποία σύνορα εννοείται, όλοι τα έχουν σφραγισμένα πολλή καλύτερα από την Ελλάδα

  2. Ρε παιδιά ας γίνει κάτι έλεος….έχουμε μικρά παιδιά δεν τα αφήνουμε ούτε στη γειτονιά να παίξουν ΝΤΡΟΠΗ ζητάμε βοήθεια…..Είναι ωραίο δηλαδή τα παιδιά μας να ζουν το φόβο να ακούν σειρήνες και πυροβολισμούς; ;;; Αλλά το πιο σημαντικό παιδιά φοβόμαστε ζητάμε βοήθεια! !!!!!!!

    • … μαζέψτε όσους έκοψαν το καπίστρι πριν την πληρώσουν πολλοί και αθώοι….

  3. “Φωτιά στα μπατζάκια” του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος με συνεχόμενες αναρτήσεις του όπου υποστηρίζει ότι ως όρος για να έρθουν οι Ευρωπαίοι στον Έβρο και να πετάξουν με το ελικόπτερο για να δουν δήθεν το εύρος του προβλήματος στα ελληνοτουρκικά σύνορα ήταν να δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι δεν θα ζητήσει τη σύγκληση Συνόδου Κορυφής.

    Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή ανέφερε:

    “Κυβερνηση που δουλευει τον κόσμο! Το παρασκήνιο απο πολύ υψηλή πηγή στις Βρυξελλες: Είπαμε στον Μητσοτακη να μη ζητήσει έκτακτη συγκληση Συνόδου Κορυφής και να μη ζητήσει μετεγκατασταση προσφύγων απο την Ελλάδα γιατι η πλειοψηφία των χωρών-μελών είναι αντίθετη. Κι αυτός φυσικά συναίνεσε.

    Δικό μου σχόλιο: Αν τολμά η κυβέρνηση κι ο κυβερν εκπρίσωπος να βγούν και να το διαψεύσουν!”

  4. είναι καλυτερο να τραμπουκιζουμε εμεις????? βαζω και τον εαυτο μου μεσα.ντροπησε ολους. να ωναζουμε να κλεισει το χοτ σποτ ναι. τσαμπουκάδες και τέτοιες εικονες από ανθρώπους της νυχτας δεν μας τιμανε. αυριο θα λετε γιατι στην πλατεια δεν θα εχει κοσμο……

    • Σε λίγες μέρες που θα φύγει απ την επικαιρότητα το θέμα,θα γίνει και δω Μόρια.

      Με τις φωνές δεν έγινε τίποτα…

    • Σε τι δικαιωνεται ο Κυριτσης ρε αδελφε;;;;; ααυτος απο το Πυλι δεν ελεγς ςδω ειμαστς να το δουλεψουμε.μαζι το χοτ αποτ. Αυτος.δεν το εφερε στο Πυλι;;; εσει γιατι κανεις τον Κινεζο τωρα;

  5. Ειμαι απο τους πολιτες που δεν καλεσα κανεναν Κωο σε ειρηνική πορεια στη πολη. Ειμαι Κωος πολιτης που με.διεγραψαν απο ομαδα στο Facebook ανθρωποι αγραμματοι ανθρωποι της νυχτας με ποινικό μητρώο μαύρο. Απλα επειδη ειπα την γνωμη μου. Ειμαι Κωος πολιτης και δεν δεχομαι Κωοι να κυνηγούν κατατρεγμένους, ειμαι Κωος πολιτης που οταν εμεις φωναζαμε οχι στο χοτ σποτ καποιοι ηταν σε ταξιδι ατη Γερμανια,ειμαι Κωος πολιτης και οταν εγω φώναζα καποιοι ελεγαν εδω ειμαστε να τα δουλεωουμε μαζί. Τοτε οι σημερινοι Κωοι εκαναν κοκοκοκο στο τοτε δημαρχο. Ειμαι Κωος πολιτης και σεβομαι τον τοπο μου. Συγγνωμη δεν θα ερθω σε καμια πορεια κουκουλοφόρων οπως αυτους που βλέπω να κυνηγούν 15χρονα. Λεω οχι στο χοτ σποτ λεω ναι ατο κλειαιμο λεω οχι τάτον πετροπολεμο που εμεις προκαλουμε με φθηνες αντιγραφες. Ο εισαγγελες ας δει τα μηνύματα στα social,προκαλουν τον κοσμο σε επεισόδια, μηντυχον γινει το κακο.

  6. Έχετε την εντύπωση ότι αν σπάσετε τα αμάξια των ΜΚΟ ότι θα φυγουν? Και αν φύγουν λέτε να εξαφανιστούν μαγικά και οι πρόσφυγες? Τόσο σας κόβει?

  7. Όσοι σχολιάζεται αρνητικά αν έχετε τα αρχ… γράψτε το ονοματάκι σας. ….λακές Ε …λακές

  8. Βάλε ονοματεπώνυμο να σου πω εγώ που είναι η μαγκιά βλήμα ε βλήμα.. μάλλον για ΜΚΟ σε κόβω και εσένα γιατί σε πόνεσε πολύ μαλλον

  9. Ο δήμαρχος έχει σκοπο να πάρει θέση για όλο αυτό που έγινε σήμερα ;; Από τις 8 άφαντος ! Αλλά βέβαια δεν πήρε πρωτιά στο Πυλί , γιατί να έρθει; Μπράβο στον Θοδωρη που ήταν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος! Αφήστε μας να γίνουμε η καινούργιο Μόρια… αφήστε μας το έλεος «κύριε» Νικηταρά ! Ζήστε τη ζωούλα σας.

  10. και μην νομίζετε πως έχουμε σωτηρία, έτσι που μας κόβω, όλους εδώ μέσα , μπορεί και να πάρουμε την ευθύνη της διαχείρισης από τον δήμαρχο και να την αναθέσουμε στον Κιτ….τόσο καλά!!!!

  11. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΥΣ ΠΥΛΙΟΤΕΣ.
    Και το ξέρουν πολύ καλά ότι οι περισσότεροι ήμαστε μαζί τους . Βγείτε εσείς κομμουνιστακια τώρα και πείτε τις παπατζες σας

  12. Δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει ζουμε με το φοβο τα παιδια μας δεν μπορουνε να βγουνε εξω να παιξουνε

  13. Επιβάλλεται να ξεκινήσει συζήτηση για νέα χωροθέτηση της Κλειστής Δομής, μακριά από οικισμό. Θα βοηθούσε και τοπικό δημοψήφισμα με προτεινόμενες περιοχές.

  14. …..Που να τους παει παλικαρι μου?
    Πισω στην Τουρκια πρεπει αλλα το εχει προβλεψει ο σουλτανος!

    • UR SULA
      Φυσικά και συμφωνουμε.
      Αλλά πρώτα, θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα
      σε ποσοστό απο τα κατομμυριάκια που κονόμησαν.
      Στο φινάλε, εις βάρος τής χώρας μας το έκαναν.
      Αλλά είπαμε, έχουν αυτοί πατρίδα;
      MONEY TALKS…

  15. Τι θέλεις Δηλαδή να τους αφήσουν να μας.γ…..ν; τι
    Αν μείνει ετσι θα έχει κόσμο αλλοδαπούς

  16. Οταν εχεις πολιτικη αντιληψη…..πας πιο μπροστα απο τα γεγονοτα!
    Α ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΗ…
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ!!!

      • Από που προκύπτει αυτό? Μήπως ήταν μέλος των ΜΚΟ που έφταναν στις παραλίες πριν φτάσουν οι κατατρεγμένοι και τους υποδέχονταν με νερά και πετσέτες? Μήπως τους έβαζε στη σειρά, έξω από την Vodafone και την Blue Star? Μήπως ήταν αυτός που άνοιξε το Captain Ilias? Ή μήπως ήταν αυτός που ζήτησε πλωτά hot spot για να επιβιβαστούν και να φύγουν από την παραλία του νησιού, όπου και είχαν στρατοπεδεύσει για να είναι δίπλα στην αστυνομία, και πέριξ των υπολοίπων υπηρεσιών που χρησιμοποιούσαν? Εδώ ζούμε φίλε! Δεν ξεχνάμε τόσο εύκολα….πάρε κανένα χαπάκι για το αλτσχαιμερ

  17. Αφαντος ο Δημαρχος??Μα δεν ειπαμε οτι πρεπει να τυλιξει την καλουμπα?Να τακτοποιησει τον αετο..να μαζεψει την ουρα του…Τοτε ισως μας πει την αποψη του για αυτα που συμβαινουν πρωτα στο νησι του και μετα στην χωρα τις τελευταιες μερες.
    Α! Επισης…..ισως να μας εξηγησει και τι εννοει η ανακοινωση της νεολαιας του….(Συριζα)

  18. Να στείλετε τα αριστερά φασισταριά, τους αλληλέγγυους, τα ορφανά του Στάλιν , και τους άπλυτους Συριζαίους να τους κάνουν καλά.. Φλωροι φιλελέδες μόνο στα λόγια ο ψευτό ανθρωπισμός σας

  19. Ο Νικηταράς δεν είχε τσιπουράκι να ανέβει στο Πυλι αρε ξεφτίλες όλοι για την πάρτη σας

  20. H Δημοτικη Αρχη τελευταια,βρισκεται σε πληρη αποσυνθεση,και διακατεχεται απο vertigo,και αδιαφορια για το νησι και τους δημοτες του!!!!!!

  21. Παρατηρητη……Καμ@τερος….Χατζ@μαρκος….Συρ@ζα….αυτοι εφεραν το χοτ σποτ.
    Ακομα και τα παιδακια του Δημοτικου το γνωριζουν….
    Ο Κυριτσης ηταν ο φασιστας……που δεν τα ειχε καλα με την πρωτη φορα αριστερα.
    Προεκλογικα το λεγατε και το ξαναλεγατε οτι τσακωνοταν…γιαυτο καθυστερησε το λιμανι..κτλ..
    Τωρα του χρεωνετε το χοτ σποτ…
    Παρατηρησε παρατηρητη τον μπαφο σου…..ειναι νοθευμενος!

    • Ρε φιλε ο Κυριτσης δεν έλεγε εδω ειμαστε να τα δουλεψουμε μαζι;;;;;

      Αν εσυ εισαι αγραμματος δεν φταιω εγω

      • Ρε Φωτη Τ.αδικησε στα ποδια σου λεμε οτι σφαζονται τα καλυτερα πανεπιστημια!!!Ουστ κοπρια!!!

        • Εσυ εισαι η κοπρομηχανη. 24 ωρες πληκτρολογιο. Εγω γραφω οταν παω για …σιμο.

        • Εισαι τοσο βρωμικος και ελεεινος,που εχεις κοψες καπιστρι!Απορω γιατι ο Γιαννης ανεβαζει τετοια σχολια,απο τετοια τσολια σαν και σενα!!!Ευτυχως τα διαβαζουν οι δημοτες…κακομοιρε…

  22. Εσείς που βγαίνετε και σχολιάζετε σε ιστοσελιδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δε ξέρετε ούτε το όνομα σας να γράφετε, χαλαρώστε λίγο. Τη μια βρίζετε την αστυνομία, την άλλη τη βοηθάτε, σαν το Μιχάλη κωλοτούμπες είστε. Εγώ λέω να ηρεμίσετε και να μαζευτείτε που μου βγήκατε με τις καραμπίνες. Όλοι ανησυχούμε για την κατάσταση, αλλά δε πήραμε τα όπλα. Φαντάσου να μου κάνεις εσύ κάτι, τι θα πρέπει να κάνω; να ερθω με την καραμπίνα;; ΤΕΞΑΣ την είδαμε;;

  23. η λυση ειναι μια. καμμια πορεια στην κω, ολοι στον δρομο προς αμανιου να μην περαση κανενας λαθροεισβολεας μετα την δυση του ηλιου. να βγαινουν για ψωνια μονο με το φως της ημερας, και να μην παταει στην παιδικη χαρα του πυλιου κανενας λαθρομεταναστης εκτος των συριων με τα μικρα τους.

  24. Ρε πυλιοτόπουλα πως σας τον φόρεσε έτσι ο κυρίτσης ο αμίαντος?!?!?!ΚΑΙ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΑΣ ΈΧΩΣΕ ΑΣΑΛΙΩΤΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΦΑΓΑΤΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 200 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ!Είχε πρόγραμμα η ΔΑ του αμίαντου να σας ξεκάνει τελικά!Αχαχαχαχ τι κορόιδαρες είστε σεις ρε?

  25. Ανωνυμε εσεις που ησασταν εχθες???Ολοι του Κυριτση το 2015 ηταν εκει…..Μαλιστα εθεαθησαν αντιδημαρχοι σας να περασουν την ωρα της φασαριας και ουτε καν κοιταξαν!!Ο κοσμος που ηταν εκει ομως τις ειδε πολυ καθαρα!!Ο Δημαρχος που ηταν?Ασε λοιπον την προπαγανδα και την λασπη….που μονο σε αυτο ειστε καλοι…..Και οχι μονο καλοι…..ολοι εσεις ειστε ……unique items!!!

    • Τι εγινε πεσαν οι δουλειες και τοριξες στο πληκτρολογιο; θα σου προτεινα κατι καλυτερο. Πηγαινε γυμναστηριο. Θα ξεθολωσει το αρρωστο μυαλο σου.

      • ΚΟΤΗ φροντισε εσυ αρρωστε να «ξεθολωσει» το δικο σου, το μυαλο και ασε τις υποδειξεις.Σε αυτον που αναφερεσαι εχει ανωτερο πνευματικο επιπεδο απο το δικο σου.Γιαυτο και μονο ΜΟΚΟ!!

  26. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ….ΓΚΛΑΝΙ,ΜΕ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΗΤΙΚΟ ΒΟΔΙ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ Η’ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΣΦΗΓΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ,ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ..ΒΡΙΖΕΙΣ..ΒΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ..ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ..ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ..
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ,ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ,ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

  27. Μίλησε και ο νισυριος ο ελαφροπετριτης. Αν σας κόψουμε την τροφοδοσία θα πεινασετε και Θ διψασετε.

  28. Κοτη…..το μυαλο μου μια χαρα ειναι γιατι και των γονιων μου ηταν καλο!Απορω πως βγηκες εσυ ετσι…αφου ξερω οτι οι γονεις σου ηταν πολυ καλοι…..Επισης σου ειπε κανεις οτι το μυαλο φτιαχνει με τη γυμναστικη??Εσυ που γυμναζεσαι καθε μερα γιατι εισαι ετσι?
    Εγω ειμαι σε ηλικια που μονο για περπατημα μπορω να παω…..για να μου πεφτει και η πιεση απο αυτα που βλεπω…..

  29. Αν ανοίξουν τα σύνορα και φύγουν πως θα κάνετε τις δουλίτσες σας; Σας βλέπω με το τσαπί να σκάβετε μπας και αφήσετε την καφετέρια και το πληκτρολόγιο και φάτε καμμία ντομάτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ