ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες…» Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του Θ. Πάχου & της Κοινότητας Πυλίου | «Κυβέρνηση, Στρατός , Αστυνομία , Λιμενικό , Εθνοφυλακή και απλοί πολίτες διασφαλίζουν την εθνική μας ακεραιότητα»

139
2199

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ήταν  7 Σεπτέμβρη 2012 όταν η Δημοτική  Κοινότητα Ασφενδιού σε έκτακτη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου και με μοναδικό θέμα “Λήψη απόφασης για την μη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθραίων  Μεταναστών  στο πρώην στρατόπεδο 282 στην περιοχή Λινοπότι¨  έβαζε για πρώτη φορά θέμα μεταναστευτικού .

Με την  ομόφωνη απόφαση μας με αριθμό 34/2012 ξεκαθαρίσαμε την  αντίθεση μας στην δημιουργία    Κέντρου Υποδοχής  Λαθραίων  Μεταναστών  στα διοικητικά όρια της κοινότητας μας όπως  και σε κανένα άλλο σημείο του νησιού μας .

Τότε από κάποιους θεωρήθηκε εξωπραγματικό  και από κάποιους άλλους  υπερβολικό , ακραίο  και ρατσιστικό , μιας και είμαστε τότε η πρώτη ίσως δημοτική κοινότητα πανελλαδικά που έπαιρνε θέση για το μεταναστευτικό .

Ήταν το 2015 όταν οι πρόσφυγες – λαθρομετανάστες  έκαναν απόβαση στα νησιά του Αιγαίου και τον Έβρο  τότε και πάλι είχα προειδοποιήσει  στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν πρόκειται  για ένα απλό μεταναστευτικό ζήτημα  αλλά  για ένα οργανωμένο έγκλημα κατά της χώρας μας από τουρκικά και ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεχθήκαμε άπειρες φορές τα συγχαρητήρια των συμπολιτών μας,  τα καλά τους λόγια , το κλείσιμο του ματιού τους , το χτύπημα στην πλάτη μας έδινε δύναμη για να συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Δεχτήκαμε βέβαια και χτυπήματα κάτω από την μέση  τόσο εγώ ο ίδιος όσο και πολύ φίλοι  και συμπατριώτες μου που είχαμε τις ίδιες απόψεις.

Μας είπαν σουβλακομάχους , ξενοδόχους , μεταφορείς ψυχών, ρατσιστές , ακροδεξιούς  και φασίστες , εμάς και τις οικογένειες μας  και όλα αυτά στο όνομα της δικής τους δημοκρατίας όπου μπορούν να υπάρχουν μόνο όσοι έχουν την ίδια άποψη με αυτούς.

Δεχτήκαμε και επιθέσεις  βίας  όταν η τότε κυβέρνηση  της Αριστεράς της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης έστειλε τα ΜΑΤ  να μας ξυλοφορτώσουν  γιατί  μπαίναμε εμπόδιο στα σχέδια τους που ήταν η δημιουργία μιας ανοικτής  δομής  5000  θέσεων στην κοινότητα Πυλίου .

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε νιώθουμε δικαιωμένοι , η σημερινή κυβέρνηση στην όποια αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που αποφάσισε να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό , δείχνει να αντιλήφθηκε το μέγεθος του προβλήματος και ότι  κατάλαβε  πως  πρόκειται για ένα οργανωμένο έγκλημα κατά της χώρας μας από τουρκικά και ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας.

Σήμερα είναι ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα η αποσυμφόρηση των νησιών μας  προς την ενδοχώρα σε κλειστές δομές υψίστης ασφαλείας  και  από εκεί με ταχύτατες διαδικασίες την επαναπροώθηση τους  στις  χώρες από τις οποίες προέρχονται. Όπως επίσης είναι απαραίτητο να απομακρυνθούν άμεσα από τα νησιά μας αλλά και τα χερσαία σύνορα μας  όλες οι ΜΚΟ  .

 

Σήμερα οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του συναδέλφου μου Θοδωρή Πάχου Προέδρου της δημοτικής κοινότητας Πυλίου, του κοινοτικού συμβουλίου του αλλά και των κατοίκων της περιοχής που σηκώνουν το μεγάλο βάρος του μεταναστευτικού στο νησί μας.

Σήμερα  νιώθουμε και εθνικά υπερήφανοι και η σκέψη όλων μας είναι στα παιδιά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στον Έβρο και στα νησιά μας .  Κυβέρνηση , Στρατός , Αστυνομία , Λιμενικό , Εθνοφυλακή και απλοί πολίτες  διασφαλίζουν την εθνική μας ακεραιότητα γιατί οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε με το εθνικό σύνθημα   “H ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” .

 

Με εκτίμηση

Γιωργαλλής Μιχάλης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιου

ΒΙΝΤΕΟ Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γιωργαλλή στον ΕΚΦΡΑΣΗ 97

139 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες αλλα....ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ..

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…ΕΔΩ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ….ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 30 ΔΙΣ….ΟΧΙ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ

    • ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΡΙΏΦΛΟΡΕ μαζί με τα φασιστοειδή της δεξιάς συνιστώσας σου και ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ...

      Αυτά παθαίνουν τα φασισταριάπου παριστάνουν τους υπερπατριώτες όταν γίνονται σαλάτα με τους ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ μόνο και μόνο για να διώξουν τον Κυρίτση… Τώρα λούζονται τον άβουλο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ ΚΟΨΙΜΙΟ ΤΕΟ που στα δύσκολα ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΉΣΕΙ ΞΑΝΆ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΊ ΣΤΌ ΠΗΓΆΔΙ…. Βρε Μιχαλάκη, τώρα ξύπνησες;;;; Μέχρι ΧΘΕΣ δεν συνεργαζόσουνα με τους φασιστοαριστερούς Καραγιοζοπαίχτες του ΣΥΡΙΖΑ πίνοντας με τους γητευτές στο καφενείο της παρακμής;;;;;

      • ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ. Η μόνη αντίσταση στο Προσφυγικό το ΜΑΖΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ που ξεκίνησε η κοινότητα...

        Παζάρευε στα τέσσερα με υπουργούς κρυπτόμενος, του φύτεψαν το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και τώρα που του ρίχνουν ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ για να ΓΛΥΨΕΙ έβγαλε την γλώσσα έξω… Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί με φουσκωτά φασιστοειδή (του έκοψε και απέχει διαμαρτυρόμενος ο Ψιλός ΚΟΚΟΒΙΟΣ που πήρε καρέκλα χωρίς παραδάκι…) και θα παριστάνει τον παλικαρά μόνο με συνοδεία φορτωτή ;?;?;?;?;?; Ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα ο Τριώφλορος για να πάψει η τοπική κοινωνία να ασχολείται με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ… Ο μόνος δήμαρχος του ανατολικού Αιγαίου που δεν συμμετέχει στις διαμαρτυρίες έχοντας συμφωνήσει εν κρυπτώ στα τέσσερα με την κυβέρνηση της Νουδούλας…. Ξεπουλώντας τους Κώους για ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ … ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΟΨΙΜΙΌΣ, ξεπουλά τον τουρισμό της ΚΩ και δεν λέει κουβέντα για τον κολλητό του Περιφερειάρχη Χατζηπ@π@ρ@ τον εχθρό της ΚΩ που κατάφερε άλλη μια φορά η ΡΟΔΟΣ να μείνει ξανά μακριά από πρόσφυγες και ΛΑΘΡΟ… Τους φόρτωσε όλους στους υποτακτικούς δημάρχους σαν τον ΤΕΟ…..

    • Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΕΨΟΥΝ ΓΝΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΌ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ...

      Οι ανεγκέφαλοι που για να κάτσουν σε μια καρέκλα ξεπουλάνε ιδεολογία είναι αυτοί που μας φόρτωσαν σ@ρες στον δήμο και τώρα άβουλα ανθρωπάκια που συμφώνησαν για την κατασκευή του ΚΛΕΙΣΤΌΥ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟΥ ΛΑΘΡΟ…. Αυτοί οι δοσίλογοι καταστρέφουν το νησί μας και διαμαρτύρονται γιατί έγιναν ρεζίλι των σκυλιών….

    • δεν πιστεύει σε φούμαρα όπως ο Ανδρέας παπατζής, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο ανανήψας Καραμπελιάς κι ο Μιχαλάκης ο γυρολόγος

  2. ΒΡΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΆ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ 1.500 ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ 7.500. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; Η ΜΟΡΙΑ ΗΤΑΝ 5.000 ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ 30.000. ΑΥΤΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑΥΓΑ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΡΙΧΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.

  3. Για μενα εισαι παρτακιας.γυρολογος,και επικινδυνος!!!Κυριτση τελευταια προειδοποιηση,μαζεψε αμεσως τους Τοπικους Συμβουλους σου!!!!

  4. Μιχαλακι παρατα την πολιτικη σε αλλους και κοιταξε το χωριο σου. Ο κοσμος σε ψηφισε για τα σκουπιδια για τις λακκουβες για τις λαμπες και γενικα για την καθημερινοτητα. Τη μεγαλη πολιτικη αστην γιαυτους που εχουν μυαλο.

    • τί είναι; Από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο κ. Τσάκας ταλαιπωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τους οπαδούς του με πρίγκιπες και πριγκιποπούλες. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρά το γεγονός ότι εξ αρχής δεν θεωρούσε σοβαρό πρόσωπο τον κ. Τσάκα εξάντλησε κάθε δυνατότητα διερεύνησης του ενδεχομένου να υπάρχει φερέγγυος επενδυτής για τον Παναθηναϊκό.

  5. Αν η Ελλάδα ανήκε στους Έλληνες δεν θα αγοράζαμε λεμόνια Αργεντινής, ντομάτες Ιταλίας …..Οι Έλληνες αυτοί που έβαζαν τους Αλβανούς και τώρα βάζουν τους Πακιστανούς και δουλεύουν την ελληνική γη, αυτή η γη σε ποιόν ανήκει; Στους έξυπνους Έλληνες που τους εκμεταλλεύυεται και μετά πάει στον Φάρο να τους πνίξε;

    • Τι σχέση έχει βρε ασχετε ποιος δουλεύει στην Ελληνική γη ; Θα είναι κ ήταν πάντα Ελληνική.

  6. Αύριο δεν ξέρεις γιατί με αυτούς που διάλεξες να είσαι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρεις για ποσό ακόμα θα είσαι.

  7. Τη χορήγηση επιπλέον 700 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης

    ανακοίνωσε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
    Βεβαια οχι για φυλαξη συνορων,αποτροπη εισβολης ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ,ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΧΟΤΣΠΟΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=_L3kclv3804

    ΤΑ σχολια δικα σας.
    ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ

  8. ΠΡΟς ΨΙΤ....ρε φιλαρακι...ηρεμησε μην σε τρωει ο πολιτικος φανατισμος ,σας κοροιδεψε και εσας ο κυριτσης

    δηλ ποσο ανοητος πρεπει να εισαι για μην το εχεις κατλαβει οτι απο το 2015. μας πουλησε και γεμισε την κω με 4800!!λαθρο..ΠΕςΜΟΥ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ για να φυγει το ΧΟΤΣΠΟΤ..ΜΙΑ…….μονο λογια ειναι ο φιλος σου ο κυριτσης..ΔΕΣ ΚΑΘΑΡΑ…και βγες απο το ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΥΤΙ..του μυαλου σου ..μην γινεσαι τοσο ευκολοπιστος με το φιλαρακι σου

    • Το χοτ σποτ φιλαρακι εχει ονομα:ΣυριζΑνελλ-Καματερος-Χατζ@@@@@@.Ο Κυριτσης ΔΕΝ το ηθελε για αυτο κριθηκε και καταψηφιστηκε!Να σου θυμιζω ολη την λασπη αυτα τα χρονια για τους λαθραιους?Δεν ειμαι ευκολοπιστος,ειμαι θετικος σε οποια κριτικη,και σε οποια αποψη,οχι σε λασπη ομως!!

    • Δεν έχει πιο κάτω. Βρίσκεστε σε δεινή θέση. Χάσατε τη μπάλα ρεεεεεεε . Τόση ..λακία δεν έχει ξανακυκλοφορήσει στην πιάτσα

  9. ΣΥΡΙΖΑ θα παρακαλάτε να επανέλθει. Με την Νέα Δημοκρατία ούτε Πάσχα δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε.

  10. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ./..ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΣΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ .ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 – ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΙ ..ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΥΛΙ ΣΕ ΜΟΡΙΑ!!!!!!!ΜΕΣΑΣ Ε 4 ΧΡΟΝΙΑ

    • Η δικαιωση του Κυριτση σε οδηγει σε παραλογισμο. Βρε που τα βρηκες αυτα; ούτε αρρωστο μυαλο δεν τα σκεφτεται. Στη Λερο γρηγορααααα..

  11. Και εκεί που πιστεύαμε ότι η δημοτική αρχη και ο Δήμαρχος έχει συγκροτημένο σχέδιο και ενιαία στάση για το μεταναστευτικό κάπου εκεί μας προέκυψε ο μικορμεγαλιμσος του γνωστού πολιτικού γυρολόγου ! Ας τον μαζέψει κάποιος, μονο κακό σας κάνει

  12. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ..ΕΛΕΓΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟ….ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

  13. https://www.hereticalideas.gr/2020/03/to-telos-mias-akomi-ethnikis-aftapatis.html?fbclid=IwAR36q_qi9TOq2L4EtJJqWBY2T_ghWZ-PRTMiAR1hBdV0NK-_SqNKQ7HxPqE

    Μην φοβηθείτε ότι θα σας πουν φασίστες. Δεν είστε εσείς οι φασίστες.

    Φασίστες είναι όσοι υπονομεύουν την εθνική ασφάλεια, δηλαδή την ασφάλεια των παιδιών σας.

  14. Αγαπητοί συμπατριώτες δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι.Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.Οι άνθρωποι που μαζεύονται στο φάρο στο ψαλίδι,στις παραλίες επικράτησαν…Άνθρωποι του εύκολου, του ποταπού,του μηδαμινού…Μπορεί κάποιος από αυτούς να σκαλίσει ένα άγαλμα σαν το Φειδία? Όχι..Μπορεί ένας από ατούς να ζωγραφίσει ένα πίνακα σαν τον Εγγονόπουλο? Όχι…Μπορεί ένας από αυτούς να γράψει ένα φιλοσοφικό κείμενο σαν τον Σωκράτη?Όχι.Μπορούν όμως να χτυπήσουν ένα αδύναμο πρόσφυγα και μετανάστη…Μπορούν όμως να βρίζουν μια έγκυο γιατί δεν την γκάστρωσαν αυτοί…Το βράδυ γυρνούν σπίτι και νομίζουν πως τώρα πια είναι κάποιοι,τώρα έγιναν κάτι…Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα.Έφυγαν όλοι αυτοί που μπορούσαν,και ήταν κάποιοι…Ίσως οι τελευταίοι ΈΛΛΗΝΕΣ….

    • ..α και που σαι,πιάσε και ένα φίμωτρο,μάλλον έχει και λύσσα.Τι κάψιμο Θεέ μου.

    • Καλέ μου αλληλέγγυε,ξέρεις τι γίνεται όταν ανοίξουμε, και αφήσουμε όπως μας ζητούν, ανοικτή τη βρύση

      …αλλά η τάπα του νιπτήρα παραμένει στη θέση της;
      Ποιος ν απαντήσει,ο Τελωνο-Μαυραγορίτης,ή ο Φαρισαιο-αλληλέγγυος?Εδώ σε θέλω.

    • Μπραβο αχιλλεα. Δυστυχως ετσι ειναι. Προσωπικα ντρεπομαι για την καταντια του μιχαλη και των ομοιων του.

      • Να ντρεπεσαι για τον εαυτο σου και οχι για τον Μιχαλη εσυ και οσοι γραφετε ολα αυτα τα κακοβουλα σχολια για τον Μιχαλη. Ο Μιχαλης ειναι αληθινος αξιοπρεπης και αγωνιστης. Αφου ειστε τοσο καλοκαρδοι παρτε τους στα σπιτια σας τους λαθρο πακιστανους να τους φιλοξενησετε μιας και σε λιγο δε θα χωρανε στα χοτ σποτ. Η δεν εχετε αντιληφθει τι συμβαινει και τι θα συμβει στο μελλον ή εχετε συμφεροντα ή εχετε πληρη αγνοια της καταστασης. Αντι να βγειτε στους δρομους και να διαμαρτηρηθειτε κατηγορειτε τον πατριωτη σας που υπερασπιζεται με οποιο κοστος τον τοπο του . Κριμα γι αυτο φτασαμε εδω αυτο ακριβως ειναι η καταντια της Ελλαδας μας ,επειδη δεν ειμαστε ενωμενοι. Τουλαχιστον βγαλτε μουγκα και αφηστε αυτους που θελουν να αγωνιστουν για την πατριδα τους ησυχους.

    • Κ εσύ έπρεπε να είσαι εκεί ,με την παρουσία τους εκεί δείχνουν ότι δεν κοιμούνται με πσροπιδες όπως εσύ .

    • Όποιος αγαπάει την χώρα του την θρησκεία κ την οικογένεια είναι φασίστας ; Εσάς που τα θέλετε όλα χύμα ,πως να σας χαρακτηρίσω; Προδότες αδιάφορους βολεμενους που θέλετε μια πατρίδα διαλυμένη ,ξεφραγο αμπέλι ,να παντρευετε δύο άντρες η δύο γυναίκες λες κ λέγετε γάμος αυτό κ ποιος θα γεννά; Κ όμως εσείς αυτό το λέτε δικαίωμα ,δηλαδή την ανωμαλία την βαπτιχετε δικαίωμα οκ,αλλά μέσα στο σπίτι κ στο κρεβάτι τους μέχρι εκεί δικός τους ο συνήγορος δικός τους κ ο κατήφορος ,αυτό δεν φασισμός όταν εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνουν στην τηλεόραση με μάτια βαμμένα κ μούσι κ να φιλιουντε ,γιατί μου επιβάλουν να τους βλέπω κ τι θα εξηγισω στο μικρό παιδί που βλέπει παράλογα πράγματα πως να το εξηγισω; Άντε από εκεί λοιπόν ,αριστερά φασιστακια .

    • Διώξτε τους τωραααα αλλιώς μας περιμένουν δεινά ,είναι άνθρωποι του Ερντογάν ξυπνστε αριστεροί όχι άλλη Κωνσταντινούπολη όχι άλλη Σμύρνη όχι άλλη Κύπρο .

  15. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΕΞΙΩΝ

  16. Η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εμετική προπαγάνδα κατά των Ελλήνων δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού.
    Να δω κάποιον να τους ξαναψηφίσουν και παίρνω όπλο.
    Είμαι Έλληνας φασίστας τοπικιστης και ότι άλλο θέλετε για τον τόπο μου την πατρίδα μου την οικογένεια μου .
    Τώρα είναι η ώρα. Όλοι μαζί μπορούμε.
    Υ.Σ. χωρίς αυτούς τους
    ΠΡΟΔΌΤΕΣ..

    • Όλοι οι εγκληματίες, απατεώνες και τα λαμόγια έχουν ως τελευταίο καταφυγιο τον φασισμό. Ελπίζω να μην είσαι ενας από αυτούς

      • Εσύ είναι η Μητέρα Τερέζα?Την ευαισθησία σου την βγάζεις στο πληκτρολόγιο,μετά που δεις το...έμβασμα?

        Όλος ο Γαλαξίας κατάλαβε τι παίζει,μόνο οι αριστεροί Έλληνες βρίσκουν λάθος τα πάντα που θα ειπωθούν εναντίον και του χειρότερου θανατοποινίτη του Εξπρές του Μεσονυχτίου. Τελειώσατε ψευτο-αλληλέγγυοι.Πίσω στο 3% της Νεολαίας που θα αποτελείται μόνο από μελαψά αγόρια.

      • συμφωνώ απόλυτα
        όλοι είδαμε τι εκβιασμούς έκαναν οι Ν.Παπας και Δ.Παπαγγελοπουλος.
        όλοι ειδα!με τον Α.Τσιπρα σε καναλι εφοπλιστή ναρκωεμπορα (κατά το ΣΥΡΙΖΑ)
        ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ

  17. Πιο γελοιοι πεθαινετε!Και αν καποια στιγμη το εμβολιο για τον κορωνοιο θα το εχουμε,απο την μολυνση των γραφιαδων της δημοτικης αρχης δεν υπαρχει περιπτωση να σωθουμε!
    ……… Να τους χαιρεστε τους λεβεντες σας Κωοι..
    Ηταν οντως αυτοι που χρειαζοσασταν για να αποδωσουν τα μεγιστα !!
    …..Δικαιωνεται ο φασιστας κατα τον Μουζαλα…και των υπολοιπων (πρωτη φορα αριστερων)..Κυριτσης!
    Χαμανδρακια…..
    Κανουμε τον σταυρο μας για την συνεχεια!!

  18. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΩΣΤΑ ΚΙΑΠΟΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΕΜΙΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΤΙΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ . ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ. ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ . ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΩΡΓΑΛΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ.

    • Τι λες ρε ιεροσυλε?Τολμας να συγκρινεις τον αειμνηστο πατριωτη, γνησιο, εντιμο,περιφανο Κ.Κιαποκα,με ενα ασχετο ,γυρολογο, επικινδυνο,ναρκισσο,χαζοβιολη?Αυτο ειναι προσβολη στην μνημη του.Αλλα αμα μεγαλωσες οπως λες μαζι με τον γυρολογο, περισσοτερο μυαλο θα εχεις εσυ??Γιαυτο μην ξαναπιασεις στο στομα σου αγνους αξιους πατριωτες,χωρις να ξερεις τι σου γινετε!!

      • Ουδεις αναντικαταστατος ,ε οχι δα να προβαλει ο Μιχαλης τη μνημη του Κ…..α προς Θεου δηλαδη μια χαρα παλικαρι ειναι.και τρεχει αρκετα και αγαπαει πολυ το χωριο του και πατριωτης ειναι. Επικινδυνοι και χαζοι ειστε εσεις με αυτα που καθεστε και γραφετε. Τι να κανουμε ετσι ειναι καθε τελος μια νεα αρχη δεν κραταει τιποτα για παντα τα παντα αλλαζουν ενας κυκλος κλεινει και ενας αλλος ανοιγει ολοι θα φυγουμε καποια στιγμη. Εσυ εισαι μεγαλη προσβολη για το χωριο οχι ο Μιχαλης κοιτα λιγο πισω σου και μετα μιλα.

  19. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
    ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

  20. Μιχαλάκη, Οι πρόσφυγες και μετανάστες που έρχονται στην χώρα, και στο νησί μας, είναι άνθρωποι που φεύγουν μέσα από εμπόλεμες ζώνες, και χώρες με εμφύλιες διαμάχες. Συρία, Παλαιστίνη, Πακιστάν-Αφγανιστάν, Σομαλία. Είναι αιτούντες άσυλο, και δεν είναι δυνατόν να φυλακίζονται, όπως εσύ και οι όμοιοι σου επιθυμούν, με συνοπτικές διαδικασίες. Επειδή θέλεις να λέγεσαι «Δημοκράτης «, όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν είναι αντίθετο μόνο με το διεθνές δίκαιο, αλλά αντιβαίνει και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Του δικαιώματος δηλαδή μιας δίκαιης δίκης. Να είσαι βέβαιος ότι, αν η πολιτική αυτή της Ελληνικής Κυβέρνησης υλοποιηθεί έστω και για λίγο, τις συνέπειες αυτής της πολιτικής θα την υποστεί η χώρα. Η δική σου ευθύνη δεν θα είναι αμελητέα, αφού θα έχεις πρωτοστατήσει σε αυτήν όπως τουλάχιστο λες.

    • Αααα έχετε μεγάλο πρόβλημα εσείς που υποστηρίζετε τους λάθρο ,ρε αυτή την στιγμή μόνο οι Σύριοι έχουν πόλεμο όλοι οι άλλοι όχι, εξάλλου πόσους μπορεί να χωρέσει μια μικρη χώρα ; Βάλτε τους στα δικά σας σπίτια να δείτε τι εστί μουσουλμάνος ,έτσι έκανα κ στην Κωνσταντινούπολη με το ζόρι έβαλαν Έλληνες να φιλοξενούν άλλους μουσουλμάνους κ ξέρεις τι τράβηξαν οι Έλληνες τότε ; Σηκώθηκαν κ έφυγαν από τα σπίτια τους γιατί δεν άντεχαν ,τους βίαζαν τα παιδιά ,τους πήραν ότι πολιτιμο είχαν ,κ μου έρχεται τρελά όταν διαβάζω πως υπάρχουν Έλληνες που θέλουν αυτούς τους βάρβαρους βρωμερός μουσουλμάνους .Ντροπή σας ντροπή σας γιριδτε πίσω την σελίδα της ιστορίας να δείτε ποιους δυμπαθητε.

  21. Κάτι αργόσχολοι που νομίζουν ότι βρήκε νόημα η ζωή τους παριστάνοντας τους πατριώτες και κυνηγώντας μετανάστες…

    • Ρε μαιμου κλεφτη εισαι τοσο βλακας και ανικανος να βρεις δικο σου προφιλ που και στην αντιγραφη κανεις λαθος!!Ουστ Συριζοκοπροdog του Δημου!!

      • Εεεε μα και συ ρε Ψιτ…βάλε στο προφίλ σου μία γάτα (τον Garfield για παράδειγμα) για να γνωρίζει ο κόσμος ότι είσαι ο original Ψιτ…!!

  22. το μπόι του φούρναρη Διονύση δεν πρόκειται να το φτάσετε!

  23. Αντί να πεις την αλήθεια ψευδεσαι. Όταν έχασε τις εκλογές ο Τσίπρας είχαμε 1300 μετανάστες στην Κω. Σήμερα ο Μητσοτάκης μας έχει φορτώσει πάνω από 5000. Τι δεν καταλαβαίνεις; ψευτιές και γραφικότητες

  24. Πάνω απ όλα αυτές τις ώρες πρέπει να κυριαρχήσει το Εθνικό Δίκαιο και η Εθνική συνοχή..

    όλοι ξέρουμε από ποιους υποσκάπτονται…εξ αίματος συγγενείς να ήταν ,δεν θα καναν έτσι.Νομίζω ότι όλοι πρέπει να συμπληρωθούμε απέναντι σ’αυτούς τους αλληλέγγυους, απέναντι σ αυτούς τους υπαλλήλους ΜΚΟ που μετράνε κάθε λίγο το στρες των προσφύγων όχ με το πιεσόμετρο ή άλλο Ιατρικό όργανο,αλλά με το ..κεφάλι!!!

  25. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ . ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ?

  26. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ Η ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΒΡΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ? ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ?

  27. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΜΒΙΒΟΛΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ

  28. Φίλτατε Ψιτ... Ωραία, τα λόγια τα παχιά και η δήθεν αρνητικό ρητά του ΚΥΡΙΤΣΗ

    Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΉΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΛΕΣ…. ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΜΙΛΆΕΙ..5 ΧΡΌΝΙΑ. . ΔΗΛΑΔΉ ΌΤΑΝ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΧΟΤΣΠΟΤ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΌΧΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.. ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ…. ΕΝΤΆΞΕΙ ΡΕ ΨΙΤ… Απλά βγάλε τον φανατισμό

  29. Προς ψιτ... Εδω ο κυριτσης έκραζε τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ που κατέβηκε στο λιμάνι για τους ΛΑΘΡΟ

    Και από την άλλη…..επιμενει στην » κασετα» ‘.. εμείς δεν θέλουμε χοτ σποτ…!! . Τι ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….
    ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΈΛΕΓΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΑΛΛΆ ΈΣΚΙΣΕ ΤΑ ΚΑΛΣΌΝ ΤΟΥ…. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΦΕΡΕ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΕΑΥΤΟ
    ΤΑ ΧΑΛΊ Η ΚΩΣ ΑΛΛΆ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ… ΚΑΙ ΕΓΏ ΔΕΝ ΦΤΑΊΩ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΎΩ ΤΟΝ ΚΆΘΕ Π@Π… ΝΑ ΛΈΕΙ …ΑΚΙΕΣ, ΑΛΛΆ ΦΤΑΕΙ Ο.. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ… ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ… ΑΧΑΧΑ

  30. ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ. ΣΕ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

  31. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ….ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  32. με τους προσφυγες δεν εχω θεμα….με τους ΛΑΘΡΟ ΕΧΩ…..μην μπερδευεις τον πατριωτισμο με την προδοσια…ΑΥΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ !!!!!ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ…ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ..ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΠΟΠΟΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ..ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΣΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ

  33. ΦΙΛΤΑΤΕ ΨΙΤ....ΕΦΟΣΟΝ Το χοτ σποτ φιλαρακι εχει ονομα ΣυριζΑνελλ-Καματερος-Χατζ@@@@@@

    γιατι δεν κατεβαινει ο κυριτσης με πανο και ολη την ομαδα του ,,να εμποδισει τους λαθρο….που κατεβαιναν κατα 1000 αδες?
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΩΡΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ…ΑΠΟ ΤΟ 2015…..και να ΚΑΤΕΒΕΙ..παρα να κρινει τον ΔΗΜΑΡΤΧΟ …αλλα…αν το δεις εσυ θ ατο δω και εγω…..!!!!!!!ουδεποτε θα κατεβει….
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΝΑ ΛΕΙ….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΤΣΠΟΤ…..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΤΣΠΟΤ…….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΤΣΠΟΤ

  34. Κανενας φανατισμος οτι λεω,το κανω για το καλο του νησιου μου.Ο Κυριτσης εχει πει χιλιες φορες οτι ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του χοτ σποτ,το ιδιο και τα στελεχη του.Ποτε πηρε καθαρη θεση ο δημαρχος για το χοτ σποτ και τα δικα του στελεχη????Ακουσες κανεναν να πει τιποτα??Εδω βαζει μεχρι και τα παπαγαλακια του να κανουν προπαγανδα υπερ του χοτ σποτ!!!Πλακα μας κανεις???

  35. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΨΙΤ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΣΙΜΟΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟ ΛΕΩ...

    ΣΥΜΦΩΝΩ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ….ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΒΛΕΠΩ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ…ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ….
    Ο ΝΙΗΚΤΑΡΑΣ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ….ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙ ΑΝ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΟΤΣΠΟΤ…ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ…ΡΕ ΦΙΛΕ?ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΓΩ ..Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙ ΣΝ ΒΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..ΛΕΣ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΟΤΣΠΟΤ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ..Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΡΑΣ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ..ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ….ΞΥΠΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…ΚΟΙΜΑΣΑΙ..ΟΛΟΡΘΟΣ…ΟΧΙ ΟΡΘΙΟΣ

  36. ΨΙΛΕ ΨΙΤ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Ο Κυριτσης εχει πει χιλιες φορες οτι ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του χοτ σποτ,αναμασα την κασετα..

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥΛΕΩ.,… Αρχιζω και φοβαμαι οτι εισαι πραγματικα….εισαι μπαζο..μην πω τιποτα βαρυ ΓΙΑΤΙ …ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ…..Ο ΚΥΡΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΕΙ ..ΜΙΛΑΕΙ…ΜΙΛΑΕΙ….ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ…θες να γραφεις σχολια για τα τεκταινομενα χωρις να παρακολουθεις τις εξελιξεις….ουτε καν παρακολουθεις δημοτικα συμβουλια ….ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ..ακριβως τα αντιθετα..ΛΟΓΩ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ…..κλεισε το κινητο το γ@μημ@μο που παιζεις ολη μερα ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ……ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΟΤΣΠΟΤ..ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ την κω ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ και ο ΑΝΕΛ.ΤΟ ΧΟΣΤΣΠΟΤ ..ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ..ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ..

    • Τα μπαζα και τις μπουλτοζες τα ειδαμε!!!!Οπως ειδαμε και το μοκο του δημαρχου σε Μηταρακη και Χατζηπ@@@@,σε ολα ΝΑΙ,μηπως μπορει να κανει και αλλιως??Οι» συνιστωσες «και τα «δεκανικια»της Νεας Δημοτικης Αρχης κρατουν τον Νικηταρα δεμενο και ανικανο να πραξει ως οφειλει τΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ για το καλο του νησιου!!!ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΟΥ 2015 ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ-ΧΑΤΖΗΠ@@@@@.ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ν.Δ.-ΧΑΤΖΗΠ@@@@@@-ΝΙΚΗΤΑΡΑ(και τοπικων χορηγων-λομπι-συνιστωσες),ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΝΕΟ 5ΑΣΤΕΡΟ!!

    • Γιατι αραγε η κυβερνηση Μηταρακης-Χατζηπ@@@@ ειναι ολο γλυκολογα για τον Δημαρχο της Κω????

    • Γιατι αραγε η πρωην συγκυβερνηση Συριζα-Ανελ και ο αποτυχημενος βουλευτης Καματερος μαζι με τον Χατζηπ@@@@@ εβριζαν και εριχναν λασπη με τα παπαγαλακια τους ολη μερα καθε μερα,στον Κυριτση και δεν ηθελαν ουτε να τον βλεπουν??????Επειδη το ηθελε-ή-επειδη ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.?????Επειδη ζουμε σε ενα μικρο νησι ευτυχως ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!

  37. για να τελειωνουμε ψιτ....περιμενω τον κυριτση να βαζει το επομενο μπλοκο στους λαθρο..που θαρθουν...ΣΤΟΥΣ 4800 δεν εβαλαν κανε μπλοκο..

    Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ
    .ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ….ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΣΠΟΤ

  38. ΠΡΟΣ ολους τους συριζαιους που ψηφιστηκαν απο τους Κωους….
    Η πρωτη φορα αριστερα υπεγραψε και ΑΝΟΙΞΕ τα συνορα…οχι ο TAJIP…
    Εγω προσωπικα ….
    Δεν θα ξεχασω ποτε τον αγυρτη Καμμενο που ελεγε ¨ο στρατος εγγυαται την εσωτερικη ασφαλεια…
    Δεν θα ξεχασω ποτε τον εγκληματια Βαρουφακη ,τις κλειστες τραπεζες και τα capital control..που εγιναν αιτια να κλεισουν χιλιαδες μικρες επιχειρησεις.
    Δεν θα ξεχασω ποτε οτι ενας εσμος κακοποιων και τυχοδιωκτων ανελαβε τοτε τις τυχες της χωρας στην κρισιμοτερη στιγμη της ιστοριας της και την πηγε πολλα χρονια πισω..
    Δεν θα ξεχασω ποτε τον Καματερο να δυσανασχετει που και τα νησια μας δεν κανουν μια συφωνια Πρεσπων..
    Δεν θα ξεχασω ποτε οτι υποθηκευσαν τη δημοσια περιουσια για 99 χρονια …οτι συνομωτουσαν εναντιον πολιτικων τους αντιπαλους,διοριζοντας γκομενους ,γκομενες συντροφους ,κολαουζους και την Αρτα και τα Γιαννενα στο Δημοσιο.

    • μου μοιαζεις για πασοκος. για ρωτα ποσες εκατονταδες χιλιαδες διορισε στο δημοσιοπ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. αυτοι τιναξαν τη χωρα στον αερα. αυτοι την χρεοκοπησαν. ο τσιπρας απλα διαχειριστηκε μια χρεοκοπημενη χωρα, και τα καταφερε. πολυ γρηγορα θα τον αναζητησομε.

  39. ΠΡΟς ΨΙΤ....ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ...ΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΤΣΗ

    Για όποιον λοιπόν επιχειρήσει με διαύγεια σκέψης και κρίσης να προσεγγίσει το πρόβλημα, είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει αβίαστα σε τέσσερα ζητούμενα, που εξ΄ αρχής έχουμε θέσει και επαναδιατυπώνουμε.

    1. Άμεση και ευρείας κλίμακας αποσυμφόρηση του νησιού μας.

    2. Καμία απολύτως μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από άλλα νησιά.

    3. Ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για όλους όσοι, και για όσο, παραμένουν στην Κω.

    4. Επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και ασύλου, προώθηση στην ενδοχώρα όσων φτάνουν στα νησιά.

    Ο Δήμαρχος Κω

    Θεοδόσης Α. Νικηταρά

    • Ρε Ατυπο-γραφειο του δημου.μπας και κανεις λαθος??Μηπως εισαι γραφειο τυπου του Συριζα???Αυτες ηταν και ειναι οι θεσεις του Συριζα!!!!Αυτες υιοθετει και ο Νικητηρας?????Μαλιστα!!!!Να μαθουν οι δημοτες οτι εχουμε μια απο Συριζα λοιπον,και να λειπει η μαυρη προπαγανδα!!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ!!

  40. Δεν θα ξεχασω ποτε την Ξουλιδου μια βουλευτη των Ανελ που ειχε καταδικαστει για κλοπες ,που ελεγε
    ¨να μην ανησυχουμε γιατι ο στρατος μπορει να φτιαξει φαρμακα¨
    Δεν θα ξεχασω ποτε τον Λαμπρου ,ειδικος συμβουλος στο υπουργειο Δικαιοσυνης και ακτικα συνομιλουσε με εγκλειστους τρομοκρατες για τις αδειες των οποιων εδειχνε ιδιαιτερο ζηλο.Δεν θα ξεχασω ποτε τον σχιζοφρενη Ζουραρη που ελεγε¨δεν τρεχει τιποτα να χασουμε μερικα νησια¨
    Δεν θα ξεχασω ποτε τον Τζανακοπουλο και τις νυχτερινες επισκεψεις του στον Αρειο παγογια να δει πως παει η υποθεση Novartis
    Δεν θα ξεχασω ποτε…τον Μπαλαουρα που ελεγε οτι ¨οργανωσεις σαν την 17 Νοεμβρη ειχαν ενα ιδεωδες υπερ του ανθρωπου..
    Δεν θα ξεχασω ποτε ..οτι χωρις αυτους η Ελλαδα θα ειχε ξεπερασει την κριση προ πολλου και θα ηταν μια κανονικη χωρα χωρις μεταναστες..
    Και εσεις Κωοι ψηφισατε συριζαια δημοτικη αρχη και το ξερατε!Με υποκινητες συριζαιους που και αυτο το ξερατε!,,ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΑΙΣΧΩΝ..

    • Ξεχασες πολλους…ποιον να παρεις και ποιον να αφησεις!!χαχαχα την κ.Τασια??το εκπληκτικο αμερικανοφερτο.διδυμο του Σορος που επαιρνε Επιδομα Ενοικιου στο Κολωνακι??τον Σταθακη που»ξεχασε»να δηλωσει το 1.800.000??τον Καματερο που ηθελε νεες Πρεσπες στα Δωδεκανησα??Τον Παπαδημουλη που εβγαζε φωτο βουλευτες στα συλλαλητηρια και τις εδινε στα αφεντικα του στην Ευρωπη???Τον Κατρουγκαλο-Την Δουρου που επνιξε την Αθηνα?Τον Καμμενο…….τον Τοσκα κανε οτι κοιμασε-το ιδιο θα εκανα στο Ματι ??την κ.Περιστερα πηραμε ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!-…..δεν εχει ΤΕΛΟΣ!!

  41. OI ΠOΛITEΣ THΣ KΩ KAΛOYN OΛΩN TON KOΣMO ΠAPAΣKEYH 6 MAPTIOY 1 M.M. ΣTHN ΠΛATEIA EΛEYΘEPIAΣ ΓIA EIPHNIKH ΠOPEIA KATA TOY EΠOIKIΣMOY TOY NHΣIOY. NA MHN ΓINEI TO NHΣI MAΣ AΠOΘHKH ΨYXΩN, EΞΩ OI OΛEΣ OI MKO AΠO TO NHΣI MAΣ

  42. Σας παρακαλώ πολύ σταματήστε να ασχολείστε με τον αδελφό ΨΙΤ ! Αστε τον να ζει σε αυτήν την nirvana που του έχει δημιουργήσει ο τέως και η ΝΔ. Άλλωστε είναι ο γνωστό σε όλους μας ότι για όλα φταίει ο ΚΑματερος και τα 4.5 χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Αδελφέ μου Ψιτ ειμαι μαζί σου!

    • ΚΙ ΕΓΏ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΛΥΚΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΖΊ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΉΚΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΎΠΟΥΣ; ΕΛΕΟΣ

  43. Ρε Τιγκακιωτη εσυ κοιτα το ..λ@ρ@κι σου και την καμπουρα σου που απο το πολυ σκυψε-γλυψε,πηρες μεγαλη κλιση,και ασε εμενα!!Οσο για τον αποτυχημενο βουλευτη,πηρε αυτο που αξιζε!!! Α!!καθαρισε και τον χωρο μπροστα σου λιγο-ή-περιμενεις τα συνεργια του Δημου????Αντε που θες να κανεις και σχολια αχρηστε ευροσυλλεκτη!!!

    • Ειρήνη αδελφέ ΨΙΤ ! Αφού βλέπεις ότι τρως κράξιμο! Δεν έχεις ούτε λόγο ούτε επιχειρήματα! Είναι ξεκάθαρο ότι εσύ είσαι τόσο γκάου που δεν γράφεις για το δικό σου κ@λ@ αλλά για κάποιου άλλου ( τώρα τι κάνετε με τα ..@ρ@κια σας δεν μου πέφτει λόγος) και πάλι αδελφέ μου Ειρήνη!!

      • Τιγκακιωτη ειστε 2 τρολ της πλακας,οι δημοτες και εγω σας ξερουμε.Αντε τωρα να μην μας κουβαληθει και η Προστασια Ζωων οτι ασκουμε βια στους πιθικους σαν και σενα!!χαχαχ

        • Ρε αδελφέ ΨΙΤ ! Νομίζεις ότι ξέρεις σε ποιον μιλάς αλά δεν ξέρεις την τύφλα σου! Περα απ’ το να σχολιάζεις αρνητικά και να βρίζεις νομίζεις ότι εγώ και οι περισσότεροι κοιτάμε την πάρτι μας! Δυστυχώς δεν ξέρεις να διαβαζεις! Δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα και κανένα δήμαρχο πολύ απλά γιατί είμαι επιχειρηματίας και σκέφτομαι μόνο το υγείες μέλλον! Τώρα αν εσένα σε χαλάει που εγώ πιστεύω ότι η Κως δεν πρέπει να έχει αρνητική προβολή στα ΜΜΕ είναι δικό σου θέμα! Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι εσύ σαν πίθηκος σε εμένα για τις απόψεις μου! Και επειδή κάποια στιγμή το μεταναστευτικό θα τελειώσει και δεν θα έχεις εσύ και οι όμοιοι σου θέμα για τσαμπουκαδες καλό είναι να σκεφτείς από τωρα τι θα κάνεις για να ζήσεις σαν άνθρωπος και όχι σαν ουρακοτάγκος!! Αγάπη μόνο…..

      • ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΤΖΑ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑς,ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΣΕ ΤΙς ΕΞΥΠΝΑΔΕς ΚΑΙ ΤΙς ΦΙΛΟΣΟΦΙΕς.

        • Σώπα ρε βασιλιά! Ενώ εσύ κοιτάς το ευρύτερο καλό? Για πες μου όταν πας στο σούπερ μάρκετ με τι πληρώνεις?

        • ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ Σ@ΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΧΑΧΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

  44. Φίλτατε Ψιτ... Χωρίς παρεξήγηση.. Και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον ΔΉΜΑΡΧΟ, θα κριθεί σε λίγα χρόνια

    Μην δικάζουν όμως κάποιον που ήταν ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΈΝΑ ΚΑΙ ΣΈΝΑ… Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ δεν είχε πολιτικό λόγο, δεν είχε εξουσία ούτε αντιεξουσια το 2015, διότι δεν ήταν ΚΑΝ σε παράταξη του Δήμου, ούτε σε αντίπαλη παράταξη, διότι παραιτήθηκε χρόνια πριν. Λόγω αδιαφωνιας με την κυραμουρλεγκο… Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΜΩΣ ΉΤΑΝ όχι μόνο σε παράταξη, ΑΛΛΆ ΔΗΜΑΡΧΟΣ…ΤΗΣ ΚΩ… Σε 5 χρόνια θα κριθεί ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ… τότε μπορώ να σου πω.αν γίνει . Το NEO HOTSPOT γίνει θα φτάθει Η ΝΔ και ΌΧΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ..

  45. Φίλε ψιτ... Ακόμα περιμένω τις εγγραφές έστω θέσεις του ΚΥΡΙΤΣΗ για το μεταναστευτικο..

    Αν τις βρεις ποσταρε τες εδώ

  46. Η αληθεια ΨΙΤ ειναι οτι δεν εχει τελος….
    Αυτα τα λιγα ειναι για οσους αναρωτιουνται ακομη γιατι περναμε τετοιες μερες και γιατι
    εμεις μειναμε στα μνημονια για 10 χρονια ενω Κυπριοι,Ιρλανδοι και Πορτογαλοι μονο 3……
    Το πιο γελοιο απο ολα ειναι οτι γραφουν στο φβ κατα του Συριζα ,Κωοι , που ψηφισαν στις δημοτικες εκλογες συριζαιους .Και την πρωτη κυριακη και την δευτερη που ολοι οι ψηφοι της Ρουφα πηγαν στο Συριζα…..Τωρα τι λετε κατα τους δηλαδη??Δεν ειστε συριζα?Κατηγορειτε τωρα τις ΜΚΟ?….Δεν συμφωνειτε για τα ανοικτα συνορα?..
    Αλλα ξεχασα…..χρυσαυγιτες ,νεοδημοκρατες και λοιποι ,ψηφισαν συριζα για να μην νικησει ο Κυριτσης…Λουστειτε τα λοιπον..
    Τελικα παραγουμε περισσοτερους καραγκιοζηδες απο οσους μπορουμε να καταναλωσουμε!!

    • Εκεινη η ΚΕΑΣ.πολυ βρωμια. Πηγαν και πηραν λεοφορεια της πλακας λιγο πριν φυγουν. Αχ νησακι μου…

  47. Μπράβο Μιχάλη..Έχεις γίνει υπουργός εξωτερικών,υπουργός Εθνικής άμυνας και όπως πας θα γίνεις και αρχηγός….Μπράβο..Κάτι σαν και σένα και τούς κολλητούς σου απειλείται και βρίζετε όσους διαφωνούν μαζί σας… Αλλά που εισαγγελέας να σας μαζέψει….Για δες το fb……..κ.λ.π.

  48. Προς παλιο……
    Παλιε μαλλον πρεπει να καταλαβεις οτι εσυ και η παραταξη σου ειστε σε εμμηνοπαυση…..

    θυμαμαι και πιο παλια…τους κατσαπλιαδες…θυμαμαι τον εμφυλιο…και δεν ειμαι παλιος!!
    Θυμαμαι επισης τον πατερα μου να τον πηγαινουν αυτοφωρο γιατι ψηφισε κατα του βασιλια(για να σου λυσω την απορια..ποια ειναι τα ξαδελφακια μου)
    Επισης την εφηβεια μου την περασα εγκαιρα .Εσυ?

  49. ΡΕ Ψιτ... Εγγραφή δήλωση εννοώ του ΚΥΡΙΤΣΗ με επίσημες θέσεις...

    Αυτό δείχνει πόσο τούβλο είσαι…. Αν δεν καταλαβαίνεις την η σημασία της και την διαφορά εγγραφής επίσημης δήλωσης του ΚΥΡΙΤΣΗ από τον προφορικο…αυτο δείχνει ότι καλά σε ταιζουνε… Διότι .εισαι μπαζουκας ρε φίλε… Με όλη την σημασία της λέξης..ΧΩΡΙΣ ΠΛΆΚΑ ΚΑΙΣ ΚΗΡΟΖΙΝΗ.. .. γιαυτο δεν ασχολούμαι πολύ μαζί σου… Ο ποντικός. έχει μεγαλύτερο iq από σένα.. Γελάει και το αφεντικό σου με σένα παλαβιαρη

  50. Προς ψιτ... Τελικά αλλά λέει ο κυριτσης αλλά υποστηρίζει τους ΛΑΘΡΟ.

    Για τα καλά…. Πουθενά δεν έχει δηλώσει έγγραφα τις θέσεις του για τους λαθρο

  51. Βασιλικε δεν μπορεί να με αγγίξει κανένας! Τι νομίζεις ότι μπορείς να μου κάνεις? Κοίταξε μην την πατήσεις εσύ και όλοι οι ψευτοτσαμπουκαδες που μόνο λόγια είσαι και πράξεις μηδέν!! Πήγαινε τώρα στην διαδήλωση να νιώσεις λίγο παράγοντας και να θυμάσαι ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να δουλεύεις μέχρι τα 72 σου!! Χαχαχα

    • ΡΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΝΕ ΜΠΕΕΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑς ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤ!!ΟΥΣΤ ΔΕΙΛΕ Κ@Λ@ΠΑΡΤΑΚΙΑ!!

        • ΠΕς ΜΑς ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΘΡΟ.

  52. Βλέπεις πόσο καμενος εισαι! Νομίζεις ότι θέλω το χοτ σποτ γιατί είμαι αριστερος?νομίζεις ότι στηρίζω το δήμαρχο γιατί δεν είμαι κυριτσικος? Νομίζεις ότι δεν συμφωνώ με την ΝΔ ? Εμένα προσωπικά καλό μου κάνει ο Κυριάκος! Πλήρωνα εφκα 600+ ευρώ και τώρα με πήγε στα 130 ευρώ πλήρωνα 6000 ΕΝΦΙΑ και τώρα 1500 ! Πλήρωνα φόρους για την πισίνα μου και τώρα δεν θα πληρώνω! Θες να σου πω και άλλα!!!! Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις? Ανθρωπάκι μάθε να ψηφίζεις! Δεν υπάρχουν αριστεροί ούτε δεξιοί υπάρχουν μόνο τα συμφέροντα και είναι για όλους, και από το στιγμή που και εσύ στο δημοψήφισμα ψήφισες ΝΑΙ σ@κ@σε και κολυμπά για της επιλογές σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ