ΘΛΙΨΗ: Κατέληξε έπειτα από τροχαίο σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός Οδοντίατρος Χριστοφής Χατζηστάσης

11
5190

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του τραγικού θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Οδοντιάτρου, Χριστοφή Χατζηστάση, σε ηλικία 71ετών, ο οποίος κατέληξε το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Κω, έπειτα από τροχαίο που είχε με το τρίτροχο ποδήλατό του, σήμερα το πρωί στην πόλη της Κω.

Ειδικότερα ο Χριστοφής Χατζηστάσης γύρω στις 11 το πρωί κινούνταν με το ποδήλατό του επί της Β. Γεωργίου και στο ύψος του ξεν. ΤΡΙΤΩΝ επιχείρησε δεξιά στροφή προς την οδό Επιχάρμου (είναι μονόδρομος), εκείνη την ώρα ερχόταν κανονικά στην πορεία του ένα ΙΧ (η ορατότητα ήταν δυσχερής) με συνέπεια την σύγκρουση με το ποδήλατο και τον σοβαρό τραυματισμό του 71χρονου Οδοντιάτρου.

Η διακομιδή του έγινε άμεσα στο Νοσοκομείο Κω, όπου παρά τις προσπάθειες των Ιατρών, δυστυχώς, κατέληξε δύο ώρες αργότερα.

Ο Χριστοφής Χατζηστάσης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1949 και άνοιξε Οδοντιατρείο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του στην Κω, όπου παρέμεινε με την οικογένειά του.

Παντρεμένος με την Αφροδίτη Ζουρντού, πατέρας της γνωστής Αισθητικού Ευαγγελίας Χατζηστάση.

Άνθρωπος ευρυμαθής, με πηγαίο χιούμορ, δραστήριος και κοινωνικός. Ενεργός πολίτης, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι την Τρίτη 18/02/2020 στις 15:00 στον ΙΝ Αγίων Πάντων Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς.

 

Φωτό σε μικρότερη ηλικία από το kalymnos-news.gr το οποίο σημειώνει επιπλέον τα εξής:

Αγαπητός, χαμογελαστός, κοινωνικός, με πηγαίο χιούμορ,ευρυμαθής και με ιδιαίτερη αγάπη στην Κάλυμνο την οποία επισκεπτόταν ανελλιπώς.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν θα τον θυμούνται και θα έχουν να πουν ένα καλό λόγο.

Το δελτίο της Αστυνομίας για το συμβάν:

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις  16-02-2020 και ώρα 11:05 στην Κω, όταν  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 49χρονο, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 70χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω ποδηλάτη.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.

  2. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΧΡΗΣΤΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ
    ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ