ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης πίσω από την CasaRomana. Άλλη μια ιστορία μικροψυχίας της δημοτικής αρχής

41
1308

 

“Δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης πίσω από την CasaRomana.

Άλλη μια ιστορία μικροψυχίας της δημοτικής αρχής.”

Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ του νησιού μας ότι ο κ. Νικηταράς έδωσε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει την δημιουργία χώρου στάθμευσης πίσω από την CasaRomana.

Χαρήκαμε ιδιαίτερα αλλά και γελάσαμε αρκετά και δυνατά.

Χαρήκαμε γιατί άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με Δήμαρχο τον Γιώργο Κυρίτση μπαίνει στην τελική ευθεία για την υλοποίηση της, δίνοντας ανάσα στο πρόβλημα της στάθμευσης των αυτοκινήτων στην πόλη της Κω.

Γελάσαμε αρκετά όμως γιατί η νυν δημοτική αρχή, συνεπής στην μικροψυχία και τον αμοραλισμό που την χαρακτηρίζει αντιμετωπίζει τα θέματα που διαχρονικά απασχολούν τον Δήμο μας, ως αυτά να εμφανίστηκαν ξαφνικά με «παρθενογένεση» την 1 Σεπτεμβρίου 2019 που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου.

Την πληροφορούμε για άλλη μια φορά ότι είναι «καταδικασμένη» να εφαρμόζει τις δικές μας πρωτοβουλίες και πολιτικές για τουλάχιστον 2 χρόνια αφού είναι τεράστιος ο όγκος των έργων και των δράσεων που είχαμε δρομολογήσει και τους παραδώσαμε.

Ο χρόνος αυτός μπορεί τελικά να καλύψει όλη την θητεία τους εάν αντιμετωπίζουν όλα τα θέματα όπως την ασφαλτόστρωση του τμήματος της οδού  Εθνικής Αντιστάσεως που έχει στοιχειώσει εδώ και μήνες και προσπαθούν με αλληλογραφία να το ολοκληρώσουν!

Για το θέμα του χώρου στάθμευσης στην CasaRomana έχουμε αναλυτικά ενημερώσει τους συμπολίτες αρκετές φορές αλλά θα τα ξαναπούμε εν συντομία άλλη μια φορά.

Η διαδικασία ξεκίνησε το 2009 επί δημαρχίας Γιώργου Κυρίτση στον τότε Δήμο Κω με την λήψη απόφασης (228/2009) για την απαλλοτρίωση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας επιφάνειας 18.780 τ.μ. ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης.

Στην συνέχεια το 2010 στάλθηκε αίτημα στην αρχαιολογική υπηρεσία για την έγκριση της σχετικής μελέτης.

Το 2011 η αρχαιολογική υπηρεσία απάντησε ζητώντας αναμορφωμένο τοπογραφικό ώστε ο χώρος στάθμευσης να περιλαμβάνει μόνο ένα μικρό τμήμα της έκτασης στην ανατολική πλευρά του.[έγγραφο 1]

Τι έκανε ο τότε ισχυρός αντιδήμαρχος και δημαρχεύων κ. Νικηταράς και η παράταξη του γι΄αυτό;  ΤΙΠΟΤΑ.

Όλοι ξέρουμε γιατί. Ήταν απασχολημένοι να στήνουν συνεργατικές για να χαρίζουν δωρεάν στους «κολλητούς» τους τα ακίνητα του Δήμου.

Το νήμα της υπόθεσης ξαναπιάσαμε εμείς το 2015 και μετά από επανειλημμένες επαφές με την αρχαιολογική υπηρεσία, αυτή πείστηκε ότι δεν είναι δυνατόν ο Δήμος να καταβάλει ένα σεβαστό ποσό για την απαλλοτρίωση και να κάνει χώρο στάθμευσης μόνο σε μια μικρή έκταση 3.100 τ.μ.

Έτσι στις 21 Φεβρουαρίου 2019 κατατέθηκε στην αρχαιολογική υπηρεσία η τελική και ολοκληρωμένη πρόταση διαμόρφωσης του χώρου στάθμευσης 350 θέσεων. [έγγραφο 2][σχέδιο]

Η αρχαιολογική υπηρεσία της Ρόδου προώθησε στην συνέχεια το θέμα στο κεντρικόαρχαιολογικό συμβούλιο για να έχουμε πριν μερικές ημέρες την απόφαση από την αρμόδια υπουργό κ. Μενδώνη.

Να θυμίσουμε στον κ. Νικηταρά ότι αρχές Αυγούστου του 2019, παρά το ότι σε λίγες μέρες παραδίδαμε τον δήμο, δεν σταματήσαμε να ασχολούμαστε με τις ανοικτές υποθέσεις που είχαμε δρομολογήσει.

Έτσι στη συνάντηση του δημάρχου Γ.Κυρίτση με την κ. Μενδώνη πέραν του υπομνήματος για τους αρχαιολογικούς χώρους τέθηκε ξανά η εκκρεμότητα του ΚΑΣ και η κ. Υπουργός δεσμεύτηκε άμεσα με τη συγκρότηση του νέου ΚΑΣ, να συζητηθεί το θέμα.

Είναι προφανές λοιπόν ότι η συνεισφορά της νυν δημοτικής αρχής είναι αμελητέα έως ανύπαρκτη και περιορίζεται στην παρουσία της στον προθάλαμο του υπουργικού γραφείου σε ένα από τα πολλά ταξίδια που έχει προλάβει να κάνει σε αυτούς τους 5 μήνες της θητείας της.

 

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2020/02/Σχέδιο-χώρου-στάθμευσης.pdf» title=»Σχέδιο χώρου στάθμευσης»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2020/02/Εγγραφο-1.pdf» title=»Εγγραφο 1″] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2020/02/Εγγραφο-2.pdf» title=»Εγγραφο 2″]

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟ 2019 ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΤΟ 2020 Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.

    • ΚΥΡΙΤΣΗ, αυτά τα ψυχικά πάντα έκανες σε άβουλους και ανίκανους σαν τον Τριώροφο ΤΕΟ τον καταστραφεί του Ασώματου.

      Για τα επόμενα τρία χρόνια έχει έτοιμα έργα ώριμα με μελέτες και εγκρίσεις. Θα κόβει κορδέλες έργων ΚΥΡΙΤΣΗ ο κοψιμιός…. Όμως εκτός από τα πάρκινγκ που το σαμποτάρει β Κυβέρνηση του ΣφΥΡΙΖΑ και ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ τα άλλα έργα γιατί δεν τα προχωρούσες μια και είχες στο ταμείο 17 εκατομμυρία;;;; Άφησες έναν άχρηστο να κάτσει στην δημαρχία. Σε έφαγε ο εγωισμός σου και αδυναμία σου να συνεργαστείς με τους συνεργάτες σου και τις υπηρεσίες…ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ# Αλεξίκακος#

  2. ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΗΡΘΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΓΙΑΤΙ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    • πω πω η μαριονετα των δικηγορων τι κανει.Α ρε πολιτη σε εχει διορισει η περιμενεις διορισμο;

  3. ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΜΕΧΡΟ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓ;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΤΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
    Α ΡΕ ΚΟΤΕΣ!

  4. Ρε …..θα ηρεμήσεις λίγο σε όλα αντιθέτως είσαι κοίτα λίγο να φτιαχτεί το νησί που το άφησες στο έλεος του θεου

  5. Παίδες κάντε μια εγκριση μετάβασης για επαναπατρισμό του Λούη γιατί μάλλον τον ξεχάσαμε στο εξωτερικό

  6. Ότι Καλό και σωστό γίνεται στον τόπο απο τωρα και και μετά…είναι δικό σου έργο!!!Εντάξει είπαμε!φέρτε να στο υπογράψουμε…να μη χρειαζεται να βγαζεις δελτιο τυπου !!ενταξει ειπαμε!κι ας αηδειασαμε συγχρονως!!!εν ταξει?

  7. ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΌΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΈΝΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΟ ΕΡΓΟ ,ΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΊΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΥ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΌ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ; ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΥΤΩΝ.

  8. Μικρόψυχοι είστε όλοι σας βρε. Νυν , προηγούμενοι , παρά προηγούμενοι. Που παίζετε με τις ζωές μας. Θέατρα του παραλόγου όλοι . Τάζετε πάρκινγκ, νοσοκομεία και ο κόσμος υποφέρει ψεύτες. Μας γεμίσατε το νησί με τη Σάρα και τη Μάρα. Πάμε στο νοσοκομείο που έχετε μετατρέψει σε νοσοκομείο για το χοτ σποτ και ακούμε τους γιατρούς να παλεύουν με ασθένειες ξεχασμένες με ασθένειες επικίνδυνες και όλα αυτά τα κουκουλώνετε . Πότε θα βρεθεί κανένας να σας παίξει ένα γερό ξύλο δε ξέρω. Πότε θα ξεσηκωθεί ο κόσμος να μη ξέρετε που να κρυφτείτε . Καραγκιόζηδες. Στείλτε βρε τα κανάλια να μπούνε ξαφνικά στο νοσοκομείο να δείτε τι γίνετε .

  9. Γραψε τους στην ετζιαν …..
    αυτο το σχεδιο που ανεβασατε καμια σχεση δεν εχει με αυτο που εδειξε ο νικηταρας χθες. Ειστε στο χθες και στην αδιαφορια 5 χρονων ξεχασμενοι..

  10. Ωραία . Θα έχουν οι γίφτοι ποιο πολλές θέσεις για να κοιμούνται να απλώνουν μπουγάδες κτλ. Κάθε βράδυ έως το πρωί φορτηγά ολόκληρα στείνουν τσαντίρια. Και το πρωί φεύγοντας βουνό τα σκουπίδια. Γκέτο το πάρκινγκ.

  11. με αυτά που γράφει ο Κυρίτσης αποδεικνύει ότι είναι απολύτως ανίκανος για δήμαρχος. 5 χρόνια μόνο να βρίζει όποιον δε συμφωνεί ακι ο ίδιος να καλοπερνά. Διέλυσε το Δήμο. Τον διώξαμε και ησυχάσαμε

  12. ΚΑΚΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΚΚΚΟΟΟΟΙΙΙΙ…!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Κ ΑΧΡΗΣΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  13. Πω πω ότι κάνει τώρα ο Νικηταράς είναι όλα δικά σας,τότε γιατί δεν τα κάνετε εσείς και γιατί δεν τα ξεμπερδεύαμε εσεις

  14. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ. εδωσαν 1.000.000 ευρω απο τα ταμεια του δημου σε μεγαλοξενοδοχο για τα ερειπια πισω απο την δεη!!!!!!.

  15. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΛΑΚΙΑ

  16. Ψεύτικες υποσχέσεις και θα του κ. Κυρίτση για το πάρκινγκ…

    Το 2015 ως δημότης σε επίσκεψη μου στο γραφείο του κυρίου δημάρχου έθεσα θέματα που απασχολούν τους δημότες.

    Ανέφερα την κατασκευή μόλου για κρουαζιερόπλοια, το κυκλοφοριακό, την δημιουργία χώρων στάθμευσης στην Casa Romana, την απομάκρυνση των αφετηριών των λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ από το λιμάνι.
    O κύριος δήμαρχος υποσχέθηκε την επίλυση των παραπάνω και για το παρκινγκ στη Casa Romana είπε ότι το έχει δρομολογήσει και θα γίνει.
    Μετά από ένα χρόνο απραξίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2016, έγραψα στον τύπο τα αναγκαία έργα που απαιτούνται να γίνουν για το καλό του τόπου.
    https://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/25657/giorgos-kitsis-protinomena-anagkea-erga-gia-ton-dimo/
    Κάθε δημοτική αρχή κρίνεται από το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μόνο κούφιες υποσχέσεις και σχεδιαγράμματα.https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/228797/kitsis-pseftikes-yposcheseis-kai-tha-tou-kyritsi-gia-parkingk/

  17. Μας κούρασες Κυρίτση!! Πιες τα καφεδάκια σου όπου θες αλλά στο ζιπαρι μην ξανά ερθεις….

  18. ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ . ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΥΛΙ ΜΟΡΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ. ΞΥΠΑΤΕΕΕ

  19. Οταν γινει η πρωτη εκρηξη στο πυλι να δουμε που θα κοψτεις να κρυφτεις παλι

  20. μην σταματας να μας διασκεδαζεις, και να μας δειχνεις τον πονο σου

  21. Γιωργακη…ολα τα πιστευω σου ..κολοτουμπα τα εχεις κανει….Απο ακροδεξιος …συριζαιος……Απο συριζαιος ..πατριωτης…Κατσε σε ενα μερος και αποφασισε….Δε γινεται να υπαστηριζεις την συριζαια δημοτικη αρχη και να ανεβαζεις φωτογραφιες με τη Μορια….εκτος και αν….δεν ζεις στην πραγματικοτητα.Το 2015 και το 2016….που ο Τσιπρας κατεστρεψε το νησι…ολη μας η εννοια ηταν τα παρκιγκ και οι μολοι…..Ρε τι παιρνετε ρεεεεεε

  22. ..ΕΓΩ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ

    ΚΥΡΙΤΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ…..

  23. AYTO ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΧΑΧΑΧΑ

    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…5 ΚΙΛΑ ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ ..1 ΚΙΒΩΤΙΟ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ..ΧΑΠΙΑ ΔΥΣΠΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑ

  24. Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ

    ΕΠΟΜΕΝΩς ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ…Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

  25. Τι Θα σκαρφιστουν πάλι, αυτός και η μη μου ΑΠΤΟΥ ….οπη που προσβάλλεται στα πάντα για να χαλάσουν άλλο ένα δημοτικό συμβούλιο…. Κάθε φορά φαίνεται η ταραχή τους και ο πανικός τους…. μην έχοντας να πουν κάτι βρίζουν τον πρόεδρο και χαζογελανε…. Μάθετε σεβασμό ρε καραγκιόζηδες της μειοψηφιας

  26. Τέλος… Ας τον άλλο να χτυπιέται σαν το χταπόδι… Σε λίγο θα βγάλει και λύσσα από τους αφρούς,, και θα αρχίσει να δαγκώνει…. Χαχα

  27. ΣΟΥ Ανταποδίδω την προσβολή που είπες στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.. Αν γίνεις πρόεδρος τότε θα σε αντιμετωπίζω σαν πρόεδρο.. »ΚΑΙ ΕΓΏ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΣΑΝ Άνθρωπο.. Μέχρι τότε θα χει έρθει η καταστροφή του ΚΌΣΜΟΥ.. ΔΗΛΑΔΉ ΉΣΟΥΝ, ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ

  28. ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ .ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΆΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ .ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΊΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ