ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ LIVE: Διάψευση Δημοτικής Αρχής για 600.000 ανταποδοτικά στην καθαριότητα | Π. Αβρίθης: Ο Δήμαρχος είπε στον κ. Μηταράκη «σας τα επιστρέφουμε & δεν τα θέλουμε…»

36
1590

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ LIVE:

Τα 4 πρώτα θέματα (το θέμα της χωροθέτησης του νέου Νοσοκομείου καθώς και τα άλλα τρία θέματα για την έκταση των 70 στρεμμάτων στην περιοχή του ΝΟΚ) αναβλήθηκαν λόγω έκτακτης απουσίας του Δημάρχου Θ. Νικηταρά (οικουρεί λόγω κρυολογήματος).

Στην αποψινή συνεδρίαση εκτός από τα υπόλοιπα θέματα στην ημερήσια διάταξη κυριάρχησαν η επιστολή της Δημοτικής συμβούλου Βάσως Πη για το θέμα που είχε προκύψει στην συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου με την επίμαχη φράση του Δημ. συμβούλου Στ. Πη.

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησής της η Επικ. του Οράματος & Δράση Ι. Ρούφα αναφέρθηκε στην γενικότερη αίσθηση πως παρά την αντίθετη απόφαση του Δημ. συμβουλίου και της Τοπικής κοινωνίας ο κ. Μηταράκης ανακοίνωσε όχι μόνο το κλειστό στην Κω αλλά και την έναρξη εφαρμογή του νέου νόμου με την κράτηση των νεοαφιχθέντων αλλοδαπών χτες το πρωί κατά την επίσκεψή του στο ΚΥΤ. Ενώ, όπως ενημερώθηκε η ανταπόδοση προς το Δήμο της Κω για την αποδοχή ήταν 600.000 ευρώ προς την καθαριότητα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Μηταράκης στην χθεσινή συνάντηση με τον Δήμαρχο και το Τοπικό Πυλίου στο Δημαρχείο.

Ο Αντιδήμαρχος Π. Αβρίθης που ήταν παρών στη συνάντηση παίρνοντας το λόγο απάντησε ότι ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν τα δέχτηκε αλλά του είπε αμέσως «σας τα επιστρέφουμε & δεν τα θέλουμε» ζητώντας να παραμείνει η Κως στους 1200 και να επισπευσθεί η διαδικασία ταυτοποίησης με προσωπικό και μηχανήματα. Προσθέτοντας χαρακτηριστικά τη φράση «μπαξίσι ο κ. Νικηταράς, ούτε ο ομιλών δεχόμαστε».

 

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΟΎΡΔΕΣ, ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΤΡΙΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΈ. ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΌΣΧΕΣΗ....

    ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ, ΟΎΤΕ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΈΡΓΑ…. Του έριξαν 600 ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ για να μαζεύει τα σκουπίδια των λαθρομεταναστών όταν ήλπιζε. Θα σου πετάξουν Τριώφλορε λαϊκιστή ΤΕΟ μερικά κοκαλάκι γιατί ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΌ ΚΟΠΕΛΑΚΙ….

    • ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΝΜ (ΣΤΑ 4, ΣΤΑ 8, ΣΤΑ 16)… ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΜ&Μ!Α ΣΑΣ

      • Μας ΤΟ ΦΥΤΕΨΕΣ το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΤΕΟ. ΤΑ ΈΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΊΞΟΥΝ ΝΑ ΚΟΚΑΛΆΚΙΑ ;;;;

        Αυτά παθένει ένας δειλός που τον τραβάνε οι συνιστώσες της παράταξης του δεξιά και αριστερά, τα δίνει όλα για να εισπράξει ψίχουλα, δρούλλλους….. Φυσικό επακόλουθο να κρεβατωθείς με ίωση και να βγάλεις σπυράκια από το κυβερνητικό ξεκάρφωμα που σου πέταξαν σκουπίδια παρά τις υποσχέσεις και τα συμφωνηθέντα για Νοσοκομείο ….

        • Μπράβο στον ΘΕΟΔΌΣΗ, θα έχουμε τουρισμό όλο το χρόνο, 8-10 χιλιάδες στο κλειστό και δύο σε διαμερίσματα.

          Τα σχόλια Κυριτσάκια είναι περιττά, ο άνθρωπος πασχίζει να μας γεμίσει τουρίστες ασπρους, μαύρους, με τσεμπέρα δεν βλάπτει όλο το χρόνο.

        • Θα πεθάνουν πρώτα τον τουρισμό, τους Κώτες Δήμαρχος και Κυβέρνηση για ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

          Θα μα το ξεφουρνίσει όταν όλοι μας θα έχουμε ψωφίσει και θα έχουμε γίνει μειονότητα λαθρομεταναστών.

      • ΜΠΑΧΩΜΕΧ Ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ, ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΓΚΈΦΑΛΟ.

        ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΠΑΖΆΡΙΑ ΒΡΕ ΤΕΟ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ; ΆΒΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΆΚΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΗ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 600 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ…

      • Γιατί βρε σεξουλιάρη δεν μου.......να λυθούν τα σεξουαλικά μου απωθημένα

        Δείξε κατανόηση, …….μου, κάνε το ψυχικό να ηρεμήσω φλούφλη που διαβάζεις και τον Φρόϊντ…

      • Παρακρουση εχεις παθει εσυ,με τα χαλια της Δημοτικης Αρχης-χωρις προταση-χωρις οραμα-με συνιστωσες ΖυριζοΔεξιοστροφες-μπαχαλο ντροπη του νησιου!!

  2. Τριώροφη ξευτίλα για τον κοψιμιό, ο χουβαρδάς ΜΗΤΑΡΆΚΗΣ τον επιχορήγηση για σκουπίδι...Ξεπούλησες φτηνά το προσφυγικό κοψιμιέ...

    Δεν τον υπολόγιζαν καθόλου μια και σε όλα όσα του ζητούσαν απαντούσε στα τέσσερα… Τώρα αφού κατάφερε να μας φυτέψουν το ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΜΌΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΉΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ εισέπραξε το longer….

  3. Yes man, υπακούμε στις επιθυμίες της Νουδούλας του ΚΟΥΛΗ, έχουμε άβουλο Δήμαρχο και υπάκουο...

    Και γιατί βρε Παναγιώτη έβγαλες μούγκα, ήπιες το αμίλητο νερό;;; Η πλάκα είναι ότι και το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ μας το φύτεψαν και ρεζίλι γίνατε με τα φρόκαλα που σας τάισμα.

  4. Πήραν χαμπάρι Θεοδόση ότι σε τραβάνε δεξιά και αριστερά οι συνιστώσες σου και σου έριξαν κοκαλάκι να γλύψεις.

    Τι τις ήθελες τις κρυφές συναντήσεις με τους υπουργούς όταν δεν κατάφερες να περάσεις τίποτα που να εξασφαλίζει το νησί μας από την καταστροφή που έρχεται;

  5. Ικέτευε το Μυταράκη για παροχές. Και τι πήρε; τα @…. του.δημαρχος να σου πετυχει!;!;

  6. Ο θεοδοσης αποδειχτηκε αρ….δατος δημαρχος. Η απαντηση του στον μηταρακη ηταν αυτη που ηθελε ο λαος. Οχι σαν τα αλλα τα πουληταρια που ξεπουλησαν την αβικω και τον ναυτικο ομιλο.

  7. Οση λασπη και να ριξετε στο Σταματη δεν τον ακουμπα τιποτα πιο πολυ το δυναμωνεται

    • Παιδι του λαου;Αστο γελανε και τα τσιμεντα!!!Ευτυχως ειμαστε ενα μικρο νησι και γνωριζομαστε μην το ξανα-ΠΗΣ!!!!

  8. παρακολουθησα το χθεσινο δημοτικο συμβουλιο λυπαμαι πραγματικα για αυτη τη την τετρετια που μας περιμενει
    λυπαμαι που και εμενα με ξεγελλασαν με κουφια λογια λυπαμαι που δεν εκτιμησαμε σωστα τα πραματα …. κριμα που δεν δωσαμε ευκαιρια στη ιωαννα κριμα για αυτη τη γυναικα που παλευει χρονια βεεβαια τωρα ειναι πολυ αργα

  9. Με τοσες συνιστωσες που εχει μεσα,κ τοσες ασχετες κ ασχετους,κ παιδακια ασχετα,τι θελετε να κανει πια ο δημαρχος?παλι καλα που επιπλεει στοιχειωδως,με λιγο βοηθεια των μπρατσακιων.αφηστε τα παιδακια να πηγαινουν σε πανηγυρια,να τα βλεπει ο κοσμος.αυτα μονο ξερουν.

    • Να θυμασαι οτι αυτα τα παιδακια που υποτιμας θα κανουν εργο. Ηδη φανηκε η διαφορα. Γιατι εχουν ενα μεγαλο προσον. Αγαπουν τον τοπο και θελουν να πετυχουν. Σε αντιθεση με τους προηγουμενους αλαζονες της αρπαχτης.

  10. Ειστε μεγαλοι κ@λοτουμπες …. πες μας για τις δωρεαν νομικες και συμβουλευτικες υπηρεσιες στις ΜΚΟ και στους λαθρομεταναστες το 2015 και ασε τα ταχα μου 600,000 και τις στεναχωριες για το ΚΥΤ ο κοσμος δεν ειναι χαζος βλεπει ακουει και εχει μυαλο δεν μπορεις να ερχεσαι εσυ να το υποτιμας.Στρατιωτης του Συριζα εισαι και ντρεπεσαι να το πεις οπως και ο Νικηταρας

  11. O κυριτσης εφερε το χοτσποτ και μας εμεινε. Θυμαστε που προτεινε 10 θεσεις; θυμαστε ο κανταρζης προτεινε το δικο του εδω κοντα στη πολη; Στο τελος ο κυριτσης συμφωνησε για πυλι. Τωρα βαζει τα καρακολια του τους κουκουλοφορους να βαρανε το θεοδοση. Μια ζωη κουκουλοφοροι. Και σημερα και στο παρελθον. Γνωστοι και μη εξαιρετεοι.

  12. Αυτός ο ……. είναι εκεί στα πλαίσια του προγράμματος κατα της περιθβριοποιησης στην Τρίτη ηλικία η κέρδισε στην βασιλόπιτα το φλουρί του ΚΑΠΙ ….

  13. Ρε πως ξεγελαστηκα ΚΑΙ ΨΙΦΗΣΑ Νικηταρα …..Αυτη η λειτουργια του δημοτικου συμβουλιου θα μεινει στην Ιστορια της ΚΩ,,,».Απο που να αρχισεις ,,,,Απο το πρεδρειο …μεχρι τον καυγατζη τον ΠΗ..Και τον κηδεμονα Αντιδημαρχο ,,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ το Νησι …Πολυ μου θυμιζουν το δεκαπενταμελες του γυμνασιου. Κριμα και παλι κριμα…

  14. Για 600 ψωροχιλιαρικα πουληθηκανε οι τσανακογλυφτες.. ρε που μπλεξαμε ρε..

  15. όλος ο κόσμος το ξέρει. Ο Κυρίτσης κατέστρεψε την Κω. Αυτός έφερε το hot spot στο Πυλί

  16. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΕΝΕΚΩΝ ΓΙΑ 600 ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

  17. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΡΟΥΦΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ;

  18. Γυναικειοι συλλογοι δεν υπαρχουν στο νησι της Κω να καταδικασουν την απαραδεκτη σεξιστικη συμπεριφορα που δεχτηκε η κα Πη στο δημοτικο συμβουλιο?

  19. ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΗΡΕΜΗΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ