Νέα Τουρκική πρόκληση στα Ίμια – «Επεισόδιο με Έλληνες ψαράδες» αναφέρει η Daily Sabah

19
1957

Για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο κάνουν λόγω τα τουρκικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι το πρωί της ίδιας ημέρας 10 ελληνικά αλιευτικά σκάφη «παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα (!) και επιχείρησαν να αγκυροβολήσουν στα Ίμια».
Τα δημοσιεύματα ανέφεραν – μεταξύ άλλων – ότι «σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής περιόρισαν τις κινήσεις των ελληνικών βαρκών και τα απέτρεψαν να αγκυροβολήσουν στα Ίμια, αναγκάζοντάς τα να επιστρέψουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Λίγη ώρα αργότερα, σκάφη του ελληνικού Λιμενικού πλησίασαν τις δύο βραχονησίδες. Τα σκάφη και των δύο πλευρών φέρεται να διατήρησαν τις θέσεις τους».
Θυμίζουμε, πάντως, ότι πριν από περίπου 15 ημέρες οι Τούρκοι έγραφαν πάλι τα ίδια και δεν ίσχυε τίποτα από αυτά!

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μην ανησυχείτε, έχουμε υπουργό άμυνας τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ τον Τουρκοφάγο και φύλακα τον ΖΟΥΡΆΡΗ...

  Με αυτούς τους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αυτοί είναι ικανοί να αφήσουν τα νησιά στην διάθεση του κάθε εχθρού φτάνει να είναι μακριά από την πρώτη γραμμή και να πουλάνε νταϊλίκι…

  • Δυστυχώς στην χειρότερη περίοδο του Ελληνικού έθνους έχουμε του χειρότερους πολιτικούς, ικανούς να ξεπουλήσουν τα πάντα...

   Εάν ένα από αυτά τα χοντρά παχύδερμα ΜΟΣΧΑΡΙΑ που στα λόγια είναι παλικαράδες τον έβαζαν στην προηγούμενη κρίση των Ιμίων σε μια παραλία να περιμένουν την απόβαση των Τούρκων σήμερα δεν θα το έπαιζαν αδιάφοροι λεβέντες που δεν τους ενδιαφέρει εάν οι Τούρκοι καταλάβουν και μερικά νησιά…

 2. Για να δούμε πόσο θα αντέξει η Ελλαδίτσα μας με αυτούς τους δοσίλογους ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κάποια ΖΏΑ ΨΗΦΙΣΑΝ.

  Την στιγμή που ο Τούρκος ετοιμάζεται να κάνει εξαγωγή τα εσωτερικά προβλήματα που έχει τα ανθρωπάκια της γιαλατζί αριστερής κυβέρνησης είναι ικανά να ξεπουλήσουν και την μάνα τους, φτάνει να γλύφουν το μέλι της εξουσίας.

  • Ο Λεβέντης βουλευτής μας, ο Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ετοιμάζεται να ρίξει το καΐκι ... στην θάλασσα με προορισμό τα Ίμια.

   Θα πάρει για πλήρωμα τον ΠΟΛΑΚΗ και τον ΖΟΥΡΆΡΗ και που να τολμήσουν να πλησιάσουν οι Τούρκοι με αυτήν την λεβεντιά που τρέχει από τα παζάκια τους.

 3. Ουστ πολεμοχαρείς και δοσίλογοι….
  Άχρηστα κορμιά…. Τενεκέδες ξεγανωτοι!
  Το κώλο σας να χτυπάτε κάτω δεν θα γίνει πόλεμος….100 μαλακό πιτουρες ρήμαξαν ένα νησί….Ρε οξω ερπετά

 4. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.

 5. Η μεγαλύτερη μας ευχή για το 2017 είναι να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες, τόσο οι Πολίτες, όσο και τα πολιτικά κόμματα ότι, η χώρα έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της κατάρρευσης της – οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής, καθώς επίσης πολιτισμικής. Επί πλέον ότι, η Ελλάδα δεν κινδυνεύει μόνο να μετατραπεί σε μία αποικία των δανειστών της στο διηνεκές αλλά, επίσης, πως απειλείται όσο ποτέ μέχρι σήμερα η εδαφική της ακεραιότητα – από πολλές διαφορετικές πλευρές.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.analyst.gr/2016/12/29/titloi-telous-gia-tin-ellada/

 6. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΡΤΟΓΚΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.

 7. Εν μέσω οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται μαζικά γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν δουλειά και θα εξαναγκαστούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση από αυτήν που βίωναν στην πατρίδα τους, ενώ τους είναι κατανοητό πλέον ότι δεν μπορούν να φύγουν προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Μήπως λοιπόν υπάρχουν άλλα σχέδια για την συνέχιση των αφίξεων και της παραμονής τους; Η απάντηση είναι απλή. Οι λαθρομετανάστες αποτελούν το εργαλείο ενός υβριδικού πολέμου που διεξάγεται κατά της χώρας μας, υβριδικός πόλεμος που συμπεριλαμβάνει τον οικονομικό εκφοβισμό των Βρυξελλών και των επιγόνων του Coudenhove-Kalergi, την πολιτική χειραγώγηση της Αριστεράς και των συνοδοιπόρων αυτής, καθώς και την κατευθυνόμενη από σιωνιστικά κέντρα δημοσιογραφία και προπαγάνδα.
  Οι λαθρομετανάστες είναι ένας αθόρυβος μη συμβατικός στρατός της Τουρκίας και του διεθνούς Σιωνισμού. Ο υβριδικός πόλεμος που διεξάγει η Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με δραματικές συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας μας. Τι επιδιώκει όμως η Τουρκία και ποιά τα κέρδη της από αυτή την επιχείρηση;

 8. Πρώτον εποικίζει σταθερά με ισλαμιστές την Ελλάδα αλλάζοντας την δημογραφία της. Αλλοιώνεται η σύνθεση του πληθυσμού και γίνεται πολυφυλετική. Χτίζεται μεθοδικά ισλαμική μειονότητα σε όλη την επικράτεια, η οποία θα ξεφεύγει από τα όρια της Θράκης, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα. Δεύτερον υπονομεύει την εθνική συνοχή και την κοινωνική ζωή απειλώντας τα όποια κεκτημένα επίπεδα ευημερίας και κοινωνικής πρόνοιας του έθνους μας. Σχηματίζονται παράλληλες κοινωνίες (γκέτο) με συνέπεια την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού. Τρίτον απειλεί την δημόσια υγεία με την εισαγωγή νέων ή αγνώστων νοσημάτων και την επανεμφάνιση ασθενειών που θεωρούντο εξαφανισθείσες. Τέταρτον δημιουργεί προϋποθέσεις τρομοκρατικών και παραστρατιωτικών ενεργειών με ισλαμικό μανδύα. Πέμπτον στρατολογεί τους λαθρομετανάστες ως πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών για την διενέργεια κατασκοπείας εις βάρος του ελληνικού κράτους.

 9. Είναι βέβαιο ότι υπό τις παρούσες εξελίξεις της μαζικής λαθρομετανάστευσης, η Τουρκία στο εγγύς μέλλον θα εμφανιστεί ως «προστάτιδα» όλων αυτών των μουσουλμάνων λαθροεποίκων που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα, πατρονάροντας τους κατά το δοκούν.
  Η Ελλάδα αντιμετωπίζει έναν υβριδικό πόλεμο του οποίου το κύριο εργαλείο είναι οι λαθρομετανάστες. Αν δεν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την τοξική και δηλητηριώδη ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης, αν δεν καταφέρουμε να απαγκιστρωθούμε από την ανωριμότητα και τον λήθαργο που διακατέχει τους περισσότερους Έλληνες, η πατρίδα μας στο κοντινό μέλλον δεν θα υφίσταται ως ελληνικό κράτος. Πόσοι περισσότεροι λαθρομετανάστες θα πρέπει να εισβάλλουν στην πατρίδα μας, πόσες γενοκτονικές δολοφονίες Ελλήνων ακόμη πρέπει να γίνουν ώστε να ξυπνήσουν οι Έλληνες από τον βαθύ λήθαργό τους και να αντιδράσουν.

 10. Ίσως κάποιοι αναρωτηθούν τι σχέση έχει ο υβριδικός πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας με τον διεθνή Σιωνισμό. Η απάντηση είναι απλή. Οι πολιτικές μετανάστευσης και η επιδίωξη της λαθρομετανάστευσης γεννήθηκαν από την ίδια μάνα που είναι η σιωνιστική ιδεολογία και έχουν τον ίδιο πατέρα που είναι το σιωνιστικό χρήμα. Αυτή την μάνα και τον πατέρα εξυπηρετεί το «συνταγματικό» τόξο της χώρας μας. Οι πολιτικάντηδες είναι κατά κάποιον τρόπο οι παραδουλεύτρες στο σιωνιστικό σπίτι.
  Η μόνη λύση από τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε ως έθνος είναι η κάθαρση με «φωτιά» και «τσεκούρι» (σε εισαγωγικά οι λέξεις για να μην συλληφθούμε από τις πόρνες του δικαστικού κυκλώματος) για να τσακισθούν τα καθάρματα της λεγόμενης μεταπολίτευσης που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση της πατρίδας μας.
  Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει, και αυτοί είμαστε όλοι εμείς. Ζητείται εθνική οργή, φωτιά και κόψη του σπαθιού η τρομερή για να τσακισθεί η χούντα του «συνταγματικού» τόξου. Όλοι μας πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου: ΕΝ ΤΩ ΑΔΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

 11. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΠΙΘΕΣΗΣ! 1

  ήμερα το πρωί, μια «είδηση» κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για τις «καταγγελίες» ενός ζεύγους 20χρονων Αφγανών, ότι χθες το μεσημέρι δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα (αφήνοντας να εννοηθεί πως επρόκειτο για Έλληνες…) και είχαν καλυμμένα με μαντήλια τα πρόσωπα τους, τους επιτέθηκαν ενώ περπατούσαν στο δρόμο που συνδέει την Μόρια Λέσβου με την Παναγιούδα.
  Με την απειλή δε μαχαιριού, υποτίθεται πως έδεσαν σε ένα δένδρο τον άνδρα και τον μαχαίρωσαν ελαφρά, ενώ στη συνέχεια, ο ένας από τους δυο άνδρες κρατούσε τη γυναίκα κι ο άλλος τη βίαζε.
  Με μια απλή ανάγνωση, γινόταν φανερό πως η υπόθεση έμπαζε από παντού – κι όμως την δημοσίευσαν –και μάλιστα στις «βιτρίνες» τους- όλα τα μεγάλα «ειδησεογραφικά» ΜΜΕ.

 12. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΠΙΘΕΣΗΣ! 2

  Τελικά, όπως αποκαλύφθηκε από την ομολογία των δύο, ήταν όλα ψέματα, για να φύγουν από το νησί και να πάνε στην Ευρώπη, ως… θύματα ρατσιστικής επίθεσης!
  Ωστόσο, είναι παραπάνω από βέβαιο, πως όλο αυτό το παραμύθι δεν το σκέφτηκαν μόνοι τους οι Αφγανοί. Σίγουρα τους δασκάλεψαν βρωμεροί «αλληλέγγυοι» – τσογλάνια των Τσιπροκαμμένων, για να κάνουν πολιτικό παιχνίδι με την δήθεν «ρατσιστική» επίθεση. Αυτά τα σιχάματα πρέπει να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, κι όχι οι φουκαράδες που έφαγαν το παραμύθι τους!

 13. 400 ΕΥΡΩ!!!! ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ!!!! τζαμπα ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ!!!!!!

  Έτσι, ο Μουζάλας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε τις δηλώσεις του για παροχή μισθού στους λαθρομετανάστες, σημειώνοντας μάλιστα ότι το μέτρο αυτό θα τους αφορά ΟΛΟΥΣ, χωρίς τις συνήθεις εξαιρέσεις, που συνήθως περιορίζουν τα επιδόματα που δίδονται μόνο στους «ευπαθείς», που έχουν καταλήξει να ζουν πλουσιοπάροχα στους καταυλισμούς τους.
  Διευκρίνισε δε ότι αυτός ο μισθός θα δοθεί άμεσα, «το αργότερο μέχρι το Μάρτιο», όπως είπε και θα δοθεί σε «όλους όσους βρίσκονται στην ενδοχώρα». Όσον δε αφορά στην αποχώρηση των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών είπε ότι δεν προβλέπει να φεύγουν, δηλαδή θα μείνουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στην Ελλάδα!
  Κοινώς, σε πλήρη εφαρμογή του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων, ο Μουζάλας και η ανθελληνική κυβέρνησή του θα δώσει μισθό 400 ευρώ σε κάθε έναν λαθρομετανάστη που μπαίνει παράνομα στη χώρα. Και επειδή συντόμως αυτό το μέτρο θα αποδειχτεί ότι δεν λειτουργεί, επειδή τα χρήματα θα καταναλώνονται σε άλλους σκοπούς πέραν της σιτίσεως, θα επανέλθει επιπλέον και το συσσίτιο.

 14. ΑΛΛΑ 400 ΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 400 ΕΥΡΩ !!! ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!! 1200 ΕΥΡΩ !!! ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ 400 ΕΥΡΩ !!! 2.000 ΕΥΡΩ !!!ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΥΣ!!!!!!ΚΟΡΟΙΔΟ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.