ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συναρπαστικό το 1ο SANTA RUN Kos | Δεκάδες μικροί και μεγάλοι «Αγιοβασίληδες» έδωσαν άλλο χρώμα και ζωντάνια στους δρόμους της πόλης| Από τα έσοδα αγοράστηκε Αυτόματος Απινιδωτής (AED) | Βραβεύθηκε ο ωραιότερος Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος

13
2610

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΤΟ SANTA RUN .ΜΙΚΡΟΊ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΟΙ ΆΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΠΕΡΠΆΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Το κέντρο της πόλης γέμισε από εκατοντάδες Άγιο Βασιληδες όλων των ηλικιών, δίνοντας μία εκπληκτική χριστουγεννιατικη ατμόσφαιρα ,γεμάτη μουσική, γέλιο και πάνω από όλα έστειλαν το χαρμόσυνο μήνυμα των γιορτών.

Το Santa Run Κως 2019 ήρθε για να μείνει στις καρδιές μας. Οι πολίτες της Κω απέδειξαν για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής τους, την ευαισθητοποιηση τους όσον αφορά την συμμετοχή τους στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης που ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά φορητού απινιδωτη προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος των αναγκών σε μηχανήματα πρώτων βοηθειών για την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Τμήμα της Κω.

Τέλος βραβεύθηκε από την Αντιδήμαρχο Σ. Βλάχου ο ωραιότερος διάκοσμος σπιτιού, που σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας κοινού, είναι της Οικογένειας Καρά στο Παραδείσι, και η ωραιότερη βιτρίνα καταστήματος του κ. Σερνικού

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην άρτια οργανωμένη αυτή εκδήλωση.

Τίμησαν με την παρουσία τους το Santa Run η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Σέβη Βλαχου, τα μέλη του ΔΟΠΑΒΣ κυρία Κατερίνα Χατζηθωμα, κυρία Κλεοπάτρα Μισαηλιδου και ο κύριος Χαράλαμπος Ναβροζιδης.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι ιδιοκτήτες της πιτσαρίας AKROPOLIS αφοι Χατζηφουντα έδωσαν πίτσα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 

 

📍Το 1ο Santa Run Kos μόλις τελείωσε, μας άφησε πίσω του έναν Αυτόματο Απινιδωτή (AED), καθώς από τον κουμπαρά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω, μετρήθηκαν 1155€.
📍Αυτές τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από όλους μας.
🎅 Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα….
Καλές γιορτές με Υγεία και πολλά χαμόγελα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, περιλαμβάνεται η Δέσποινα Μάρκου, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γίνετσι το σαντα ραν σε άλλες πόλεις, συμμετέχουν χιλιάδες με στολές αιβασιλιάτικες στο πνεύμα των ημερων. Εδω φεραν δυο ομαδες μπασκετ, τους εδωσαν ενα σκουφι και παπαλα! Προχειράντζες ασόβαροι ανοργανωτοι μας περνουν για καφρους.

    • Η Αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχεις πάρα πάρα πολύ Μίσος μέσα στην ψυχή σου… απύθμενο..λυπάμαι για εσένα.
      Το Santa Run είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τόσος κόσμος μικροί και μεγάλοι ήρθαν να δώσουν με την παρουσία τους ένα γιορτινό χρώμα στην πάντα άδεια πολή της Κω , ειδικά τέτοιες ημέρες. Οι διοργάνωτες , στολή του Spiderman την επόμενη φορά Θα έχουν να δώσουν σε εσένα ή ακόμη καλύτερα να φοράς την καθημερινή σου στολή…αυτή του ΚΑΦΡΟΥ!!

  2. Μεγάλη δυστυχία η μιζέρια σου!!!Όλοι μπορούσαν να συμμετάσχουν!Τι σε ενόχλησε δεν κατάλαβα!!!! Από τη γλώσσα γραφής διακρίνεται ένα επίπεδο πολύ επίπεδο…(πρόχειραντζες!Τσαπατσουλια!ασοβαροι!παπαλα!!)Ηταν υπέροχα!!!Και κανείς δεν σε περνά για κάφρο!!! Εσύ? ..Εσένα?Για τι σε…περνας αλήθεια?

  3. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΚΩ!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΞΕΒΛΑΧΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  4. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές ήταν πολύ ωραία άλλαξε η όψη της πόλης μας,αλλά δυστυχώς ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

  5. Κλασσική περίπτωση τσατσανομποχαλαραίου που όλα του ξυνίζουν και όλα τα ξέρει! Καλά χριστούγεννα κακόμοιρε!

  6. ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΑ ΠΆΜΕ ΠΑΙΔΙΆ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΑΠΌ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΒΆΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΠΠΟΚΡΆΤΕΙΑ.
    Η ΑΡΧΉ ΈΓΙΝΕ
    ΣΈΒΗ ΠΆΜΕ ΓΕΡΆ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΆ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ