ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ξεχωριστής σημασίας το άναμμα του δέντρου στον κύκλο του Αεροδρομίου | Ήρθε η ώρα να δώσουμε το πραγματικό νόημα στο πρώτο σημείο που βλέπει ο επισκέπτης!

18
2347
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με φιλαρμονική, παραδοσιακά χορευτικά, ομιλίες και βεγγαλικά πραγματοποιήθηκε απόψε για πρώτη φορά στον Χριστουγεννιάτικα στολισμένο κύκλο του Αεροδρομίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με πρωτοβουλία του Προέδρου του Περιφερειακού Φυτωρίου, Περιφερειακού συμβούλου Σωτήρη Μαραγκού και του Προέδρου Αντιμάχειας Νίκου Φραζή.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του (όπως επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου Σ. Μαραγκός και ο Πρόεδρο Αντμάχειας Ν. Φραζής) ότι «ήρθε η ώρα να δώσουμε το πραγματικό νόημα στο πρώτο σημείο που βλέπει ο επισκέπτης» ανακοινώνοντας την δημοπράτηση καλλιτεχνικού διαγωνισμού για τον κύκλο αυτό σε συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας.

Ο Σωτήρης Μαραγκός μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου ο οποίος θα ήθελε πολύ να παρευρεθεί και ο ίδιος αλλά λόγω του ότι επέστρεψε απόψε από Ν. Υόρκη στη Ρόδο ήταν αδύνατο. Τόνισε όμως ότι αυτό που θα υποσχεθεί του χρόνου θα γίνει πράξη. Ο χώρος θα είναι εντελώς διαφορετικός, λαμπερός και καλλωπισμένος. Ευχήθηκε επίσης, με νόημα,  ειρήνη και ηρεμία στην περιοχή μας αλλά και … στους απέναντι.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που είναι ο Πέτρος ο Πετρής να κάνει τάγκ.. ο Νικόλας (Ανεβαίνεις στην Αθήνα για γιατρούς, διακοπές η δουλειές και δεν έχεις που να μείνεις; Μείνε στο σπίτι του πρώην ευεργέτη κ μεταμορφώτη του τουρισμού της Κω που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του και του το ρίμαξε ο Σηφάκης ο άσχετος) που είναι να παινέψει τις δράσεις του δημάρχου;

  2. Τι λαος συγκεντρωθηκε ! Τρεις κι ο κουκος. Μονοι τα λετε μονοι τ ακουτε. Αναψτε κανα δυο δεντρα ακομα. Μεχρι την πρωτοχρονια πρακαμνετε.

  3. Τα φαναρακια στα δεντρα ο,τι πρεπει για παρανομα ζευγρακια ή παρανομους μεταναστες..
    Οσο για τους χωρους μες στα γρασιδια, πιο κιτς πεθαινεις!!

  4. εδω ο κοσμος καιγεται…….μου αρεσουν οι υποσχεσεις…..μετα τις εκκλησιες σειρα εχει ο κυκλος…..και χαιρονται …οσοι τρωνε σανο…..

  5. ….Αναψαν το δεντρο στον κομβο του αεροδρομιου και απο αυριο παρεα στο δεντρο θα κανουν τα γατακια!!

  6. Ωραία τα φρουφρού και τα αρώματα αλλά να κοιτάμε και λίγο την ουσία γιατί ενώ σας εμπιστευτήκαμε το έχετε τελικά λίγο χάσει . Έχετε φωταγωγήσει, και ασχολείστε συνέχεια με αυτό, Χριστουγεννιάτικα την πόλη και μπράβο σας αλλά πολλές περιοχές (δρόμοι) φοβάσαι από το σκοτάδι να περπατήσεις . Φέτος μετακόμισα στον Άγιο Νεκτάριο μία περιοχή πίσω από το γηροκομείο. Να μιλήσω για τις λάμπες στο δρόμο ? Κάθε 4 στύλους ανάβει και ένας , το νερό ? Κάθε τρεις και λίγο βλάβες στα ταλαιπωριμένα και κατα μπαλωμένα δίκτυα ! Δρόμοι ? Μέσα στα χόρτα και για τον καθαρισμό τους φροντίζουμε κάποιοι λίγοι κάτοικοι . Δε λέμε ωραίο το περιτύλιγμα αλλά την ουσία δεν την βλέπετε . Καλές γιορτές λοιπόν και εύχομαι ο νέος χρόνος να σας βρει πιο δημιουργικούς ουσιαστικά !

  7. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ ΦΩΤΗΣΤΕ . ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  8. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ .ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΠΑΡΚΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?? Η¨’ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ»»»»»»

  9. Την επόμενη φορά βάλτε τ σύλλογο ν χορέψει μέσα σε καμία στάνη με κατσίκες κ με βοδια.Ε ρε τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά αλλά ….δν μπορεί επειδή κάποια άτομα μέσα από το Δ.Σ. π θέλουν να τα εχουν καλα με τον πρόεδρο τ χωριού να είναι σε όλα ναι κ να ξεφτυλιζετε ο σύλλογος κ ο πρόεδρος μαζί..
    Α ρε θα σηκωθεί η Μητσάρα από κει που είναι θα δει την κατάντια του συλλόγου μας και θα μας μουτζωνει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ