ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ALCATRAS: Με δύο ρυμουλκά οι προσπάθειες αποκόλλησης (Απέτυχαν – κλήθηκε και τρίτο…)

7
3478

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες ρυμούλκησης του Alcatras από δύο ρυμουλκά- Κλήθηκε και τρίτο…

Εντείνονται εν όψει κακοκαιρίας οι προσπάθειες αποκόλλησης του τουρκικού φ/γ πλοίου Alcatras το οποίο παραμένει για τρίτη μέρα προσαραγμένο στα αβαθή της αμμόγλωσσας στο ακρωτήριο Σκανδάρι στην Κω.

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τώρα με την επίβλεψη σκάφους του Λιμενικού (και με τη διαρκή παρουσία κόσμου με τα αυτοκίνητα τους στην παραλία) γίνονται συνεχείς προσπάθειες αποκόλλησης από το Καλύμνικο ρυμουλκό, με το πλοίο να χρησιμοποιεί τον γερανό για αντίβαρο, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Η τελευταία ενημέρωση είναι ότι κλήθηκε και τρίτο ρυμουλκό (το Κ. Γιαννίτσης από Καρδάμαινα αλλά μένει να συμφωνήσουν οι εταιρείες….)

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,!!! 400€ !! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!

    Τα άθλια υποκείμενα που μας κυβερνούν, οι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων , επιδοτούν με αυτό τον τρόπο την λαθρομετανάστευση, από σήμερα κιόλας αναμένονται νέες ορδές λαθρομεταναστών πολλαπλάσιες από τις προηγούμενες ημέρες καθώς με όλα πληρωμένα και 400€ ευρώ στην τσέπη μια χαρά θα περάσουν. Όσο για τους Έλληνες, θα τους κάνουν δώρο άλλο ένα μνημόνιοΤην ώρα που ο λαός πένεται και υποφέρει !Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν καν τα προς το ζην!Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες, που ζουν με 400 € το μήνα και με αυτά πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς και φαγητό. Και προσπαθούν να επιβιώσουν. Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, σπίτια χωρίς φάρμακα και χωρίς τροφή..

  2. ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,!!! 400€ !! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!! 2

    Δεν μας είπε όμως ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής ΜΟΥΖΑΛΑΣ που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες, τι πληρώνουν με αυτά το 400 € οι Έλληνες, δεν μας είπε ότι τους τα δίνουν με το έναν χέρι και τους τα παίρνουν με το άλλο μέσω της φορολογίας για να τα δώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες.

  3. Νέα ιδέα! Κάθε Χριστούγεννα στο πλαίσιο των χειμερινών ιπποκρατείων θα γίνονται αγώνες αποκόλλησης σκαφών που έχουν ξωκείλει.

  4. Μπάρμπα Σούλη βοήθα την κατάσταση, βούτα στη θάλασσα και σπρώξε…😉

  5. Αλλα κι Αλλα παρτε τον Μπαρκα τηλεφωνο να παει με την τσαπα να το σπροχνει απο μπροστα μαζη με τα ριμουλκα και ειναι ετοιμο αντε μελελιδες

  6. αλλιος να δεσει στο bluestar και να το τραβιξει θελει βαρυ πυροβολο για να το ξεκωλλησει βαρος με βαρος αποκωλλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ