ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η αυριανή επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κω!

14
2481

 

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κω του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη αναβάλλεται.
Η νέα ημερομηνία, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, θα γνωστοποιηθεί με νεότερο δελτίο τύπου.

Τοπική Οργάνωση Κω
Νέας Δημοκρατίας

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σου λέει και αν μείνω εκεί πρωτοχρονιάτικα; Χαζός είμαι να ρισκάρω τις διακοπές μου στα βουνά για τους Κώους;

    • ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΙΘΜΙΣΗ εχει να ετοιμασει ο ανθρωπος.!!!!!! Δεν ειναι ευκολο πραγμα να μεταρρυθμισεις την διοικηση. Πρεπει πρωτα να μαθεις ΠΩΣ γραφεται???!!!!! Ρε κουλη εισαι μεγαλο βλημα. Σαν δεν ντρεπεσαι. Ξεφτιλισες ολους τους συνταξιουχους δασκαλους που βριζουνε στο καφενε τονΤσιπρα γιατι δεν ξερει να μιλα…αγγλικα. Εσυ ρε Κουλη δεν ξερεις πως λεγεται στα ελληνικα το υπουργειο που…διοικουσες!!!! Ρε Κουλη δεν λεγεται ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΙΘΜΙΣΗ αλλα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ….Εισαι μεγαλο βλημα. Κατσε και γραφτο 1000 φορες μαθετο και υστερα ελα να μας σωσεις…. στιν Κο !!!!!!!

  2. αλλά ξαφανιστήκανε από την Κω όλα τα παρακάτω: Μαύρες μπογιές, μαύρα βερνίκια, πίσσα και κάρβουνα. Και πώς θα τα βάψουμε τώρα μαύρα σας παρακαλώ;

  3. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

    ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

  4. αυξησεις στους ΜΑΟ ΜΑΟ για τις εκλογες!!!!!!

  5. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ… ΧΑΛΕΠΙ…

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ!Τετρακόσιοι «αλληλέγγυοι» με λευκές σημαίες στα χέρια, ξεκίνησαν από τα προάστια του Βερολίνου για να περπατήσουν μέχρι το… Χαλέπι της Συρίας, σε ένδειξη «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» προς τα θύματα του πολέμου.
    Η «πορεία των πολιτών για το Χαλέπι», ήταν πρωτοβουλία μιας Πολωνέζας δημοσιογράφου και μπλόγκερ, μόνιμα εγκατεστημένης στο Βερολίνο, και υπολογίζεται πως όσοι εκ των συμμετεχόντων φτάσουν μέχρι το τέλος (αν και θεωρείται δύσκολο οι αρχές της Συρίας να τους επιτρέψουν την είσοδο στην χώρα…), θα χρειαστούν πάνω από 3,5 μήνες για να καλύψουν τα 3.000 χιλιόμετρα που χωρίζουν τις δύο πόλεις.
    Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το αν θα υπάρξει ελληνική συμμετοχή, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμμετάσχει στον ποδαρόδρομο και ο σύντροφος Κουτσούμπας, αφενός μεν γιατί είναι… αρχι-αλληλέγγυος και αφετέρου δε για να χάσει κάνα… κιλό!

  6. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΣΑΝΤ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ).https://cretanpatriot.wordpress.com/2016/12/28/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%83-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1/περισσοτερα

  7. Του έσπασα τα παΐδια του βρομιάρη πακιστανού, όταν εβρισε την παναγια

    «Να κατέβουν οι εικόνες της Παναγίας απαίτησαν πακιστανοί πελάτες από ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας.
    Παράλληλα, ζήτησαν να κλείσει το ραδιόφωνο που εκείνη την στιγμή έπαιζε κρητική μουσική, προτείνοντας μάλιστα να βάλουν δική τους παραδοσιακή μουσική με μουσουλμανικούς αμανέδες !!!!
    Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ντόπιοι πελάτες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο ψητοπωλείο, αντέδρασαν έντονα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καυγάς…»
    Όπως μεταδίδει το κρητικό ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ, τον «γύρο» του διαδικτύου κάνει το βίντεο από το «Ανατρεπτικό δελτίο» του Alert tv, όπου Κρητικός ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, ο Μιχαλιός Καρτσωνάκης, περιγράφει τι συνέβη όταν μια παρέα Πακιστανών θαμώνων του καταστήματος θέλησαν να ακούσουν. …ισλαμο-αμανέδες αντί για κρητικά.
    Όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου στο Ασήμι Ηρακλείου, τα «αίματα άναψαν» και άρπαξε το σίδερο που έχει για τα κάρβουνα, όταν ένας από τους αλλοδαπούς του ζήτησε να κατεβάσει μια εικόνα της Παναγίας που είχε στο κατάστημα, βρίζοντάς την μάλιστα.
    Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=eRnzS5IlyjY

  8. στην δημοτική υπαίθρια Πισίνα Ροτόντα. Τα φώτα θα τα σβήσει ο αδερφός μου!

  9. Χειρότερος κι από τον Τσίπρα , συνέχεια με «προσφυγόπουλα» ο Μητσοτάκης!

    Μία επίσκεψη σε Έλληνες άστεγους δεν έχει κάνει. Σε ένα ίδρυμα που φιλοξενούνται ελληνόπουλα δεν έχει πάει. Σε Έλληνα άνεργο δεν τολμάει να μιλήσει, αλλά τα «προσφυγόπουλα» τα έβαλε μέσα στη Βουλή και σήμερα πήγε σε κέντρο φιλοξενίας που έχει στήσει ΜΚΟ στην Παιανία.
    Ο λόγος δεν γίνεται για τον ανεκδιήγητο Τσίπρα των «ανοιχτών συνόρων» και του εθνομηδενισμού, αλλά για τον δήθεν «αντιπολιτευόμενο» Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φρόντισε να σοκάρει τους εναπομείναντες πατριώτες που ψηφίζουν κατά λάθος ακόμα το εν λόγω αντεθνικό μόρφωμα, μπάζοντας στην Βουλή «προσφυγάκια», στην πραγματικότητα μαντράχαλους ισλαμιστές πάνω από 20 χρονών.
    Τώρα επισκέφτηκε το Κέντρο Φιλοξενίας «Ελαία», στην Παιανία και πάλι φωτογραφήθηκε με μαντράχαλους ισλαμιστές.
    Στις δηλώσεις του μάλιστα προέτρεψε στην δημιουργία περισσότερων και καλύτερων hot spot σε ολόκληρη την Επικράτεια.

  10. Από τον Απρίλιο μισθός 400 ευρώ σε πρόσφυγες-μετανάστες! 2 http://attikanea.blogspot.de/2016/12/400.html

    Μισθό 400 ευρώ θα δίνει η χώρας σε κάθε ενήλικο πρόσφυγα από τον Απρίλιο αντί διατροφής τους μέσα στα κέντρα κράτησης, ανακοίνωσε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας!
    Δηλαδή θα πηγαίνουν να τρώνε σε ταβέρνες και restaurant!
    Το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που «ανά οικογένεια» στα 400 ευρώ αυτό είναι ανέφικτο να γίνει, γιατί υπάρχουν οικογένειες με δύο άτομα, υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες που είναι μόνοι τους και βέβαια, άλλο η διμελής οικογένειας, άλλο η τριμελής και άλλο η πενταμελής.
    Ετσι πέρα από την είσπραξη των 400 ευρώ ανά ενήλικα, θα υπάρξει και ένα επίδομα παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ