Ομοσπονδία Λιμενικών για το δυστύχημα στην Κω: Έλλειψη θερμικής κάμερας στο περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ

13
3220

«Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας στο Αιγαίο με κάθε τρόπο»

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των Λιμενικών: Η Ομοσπονδία μας στηρίζει τους συναδέλφους, που επιχειρούν στις πολύπαθες περιοχές του ανατολικού και βορειοανατολικού

Αιγαίου, εκτελώντας καθημερινά τα καθήκοντά τους, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες τόσο στο πλαίσιο της φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας όσο και για την έρευνα και διάσωση της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

Η διαδικασία διερεύνησης των συνθηκών του σημερινού δυστυχήματος στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω θα πρέπει να λάβει υπόψη μεταξύ άλλων την έλλειψη θερμικής κάμερας στο περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ότι κατά τις προσπάθειες των μεταναστών να εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα δεν τηρούνται βασικοί κανόνες ναυσιπλοΐας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με κάθε τρόπο βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων, οι οποίοι έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο της διαχείρισης του μεταναστευτικού και συμμετέχουν σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης χιλιάδων μεταναστών στα ανατολικά παράλια.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                          ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΡΕεεεεεέ, ξεπέρασαν τις 5.5000 οι ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ. Το στρατόπεδο μόνιμης διαμονής έχει γεμίσει και τα γύρω χωράφια σκηνές.

    Ετοιμάζονται να κάνουν ντου στην πόλη…. Αφού γίνει η καταγραφή τους και πάρουν την κάρτα με 450 τον μήνα για κάθε άτομο θα αρχίσουν και εδώ τις φασαρίες μια και τελείωσα οι θερινές διακοπές στο νησί… Τώρα θέλουν Αθήνα με την κάρτα να γεμίζει κάθε μήνα και πληρωμένο διαμέρισμα από τον ΚΟΥΛΗ… Γιαυτό πνίγονται κάθε μέρα, δωρεάν διακοπές όλο τον χρόνο… Και να σκεφτεί κανείς οι άνεργοι Έλληνες παίρνουν ΜΟΝΟ 360€ και μόνο για τρις μήνες…

  2. Όταν στο Πακιστάν το μεροκάματο είναι 5€ γιατί να μην διακινούνται χιλιάδες για μισθό 450 € και πληρωμένο φαγητό και σπίτι;;;

    Η ΤΑΣΙΑ και ο γραφικός Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος με τα καμώματα τους άνοιξαν τον δρόμο διαφημίζοντας τα νησιά μας και οι Κούλιδες τους πάνε σε ξενοδοχεία. Εμ δεν, θα έρθουν χιλιάδες για διακοπές και σίγουρο μισθό;;;;;

    • Σωστα. Και αφου στην Αμερικη ειναι πιο καλοι οι μισθοι ας παμε κ εμεις! Α κατσε. Το κανουμε ηδη.

  3. ΜΟΝΟ εάν βρουν γρήγορο τρόπο να τους στέλνουν πίσω θα σταματήσει η ροή. Η Turchis Airlines μεταφέρει χιλιάδες κάθε μέρα από την Αφρική...

    Όλοι οι νεαροί στην Αφρική, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και οι δύστυχοι από τις εμπόλεμες ζώνες ονειρεύονται την κάρτα με τα μετρητά, τζάμπα φαγητό και διαμονή σε ξενοδοχείο. Ξέρουν ότι πληρώνοντας έναν διακινητή στην Τουρκία και έναν γιατρό στην Ελλάδα για να τους βαφτίσει «ευάλωτους» εξασφαλίζουν μηνιάτικο, φαγητό και σπίτι ή ξενοδοχείο αραχτά για διακοπές.

    • Το αραχτα που το βλεπετε ολοι ηθελα να ξερα. Εκτος των αμεσα πληγεντων πολεμου που δινεται στεγαση καθως και ανηλικων οι υπολοιποι αν βλεπετε ανοιγουν καδους και κουβαλανε χαρτονια και μισοκαμμενα στρωματα.

  4. Να προσθέσω ότι οι λιμενικοί μας εκθέτουν τον εαυτό τους σε κινδύνους για την υγεία τους αλλά και για την σωματική τους ακεραιότητα. Όταν πλησιάζουν μια βάρκα δεν μπορούν να γνωρίζουν αν θα σώσουν ανθρώπους ή αν θα τους πυροβολήσουν.

  5. Δείτε επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο του Ελληνικού Κράτους και θαυμάστε.

    Το μόνο που ξέρουν γι αυτό το άτομο είναι το φύλο του..και αυτό άντε να μην πω.
    3 υποψήφιες υπηκοότητες,όνομα άστα,επίθετο ?
    Και όμως όπως τον μαχαιροβγάλτη όλοι πρέπει να ονομάζονται ‘πρόσφυγες’ ,πρέπει να ναι καλύτεροι απ τους Έλληνες και αν βγάζουν μαχαίρι με το παραμικρό,αν παραβιάζουν καθημερινά όλον τον ποινικό κώδικα,αν βιάζουν,αν ληστεύουν,αν πουλούν ναρκωτικά..όλα τα φταίνε οι Έλληνες,που δεν τους ενσωματώνουν..Λες και μπορεί ένα πτωχευμένο κράτος,που αδυνατεί να στηρίξει τους ίδιους τους υπηκόυς του,να δεχθεί τόσα εκατομμύρια..που ΟΛΟΙ έχουν πόλεμο,ΟΛΟΙ θέλουν να ενσωματωθούν σε κράτη που μέχρι πρότινος μισούσαν λόγω διαφορετικότητας και όλοι είναι κατατρεγμένοι και τους καταδιώκει ακόμα και η..Κλιματική Αλλάγή..,χάριν κάποιων αλληλέγγυων,φιλανθρωπιστών του κώ.ου..κάποιων Φαρισαίων,υποκριτών,με κροκοδίλεια δάκρυα για τον πνιγμό ενός βρέφους…ενώ πριν να περάσει τα θαλάσσια σύνορα όπου και όπως να έμενε ,δεν υπήρχε πρόβλημα.
    Χαρείται.
    https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2019/10/260086_94230eb848ac1229c1f02066a64834c1.jpg

  6. Και χωρίς τις κάμερες δουλειά γίνεται. Ολο σωσιβια και πλαστικά. Δωστε και κανένα μαντιλι αράβικο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ