ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλη προσέλευση η επετειακή εκδήλωση & οι βραβεύσεις για τα 70 χρόνια Αγαθοεργού Αδελφότητος Κω στο ξεν. Ατλαντίς

0
3262

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με πάρα πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκε απόψε η επετειακή εκδήλωση για τα 70 χρόνια της Αγαθοεργού αδελφότητας «Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΑΤΛΑΝΤΙΣ του Ομίλου Κουλλιά, στην Κω.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν όλες οι διατελέσασες Πρόεδροι καθώς και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων από τον 1949 (πρώτη Πρόεδρος η αείμνηστη Περσεφόνη Κουτσουράδη) μέχρι σήμερα.

Τα ονόματα όλων των Προέδρων και των μελών των  ανέγνωσε αναλυτικά η κ. Νένα Φάκκου.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της, η Πρόεδρος της Αγαθοεργού Αδελφότητος κ. Αλεξάνδρα Διακαναστάση η οποία αναφέρθηκε στους σκοπούς και το αθόρυβο αλλά πολύ ουσιαστικό έργο της Αδελφότητας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τον Όμιλο Κουλλιά για τη φιλοξενία και αναφέρθηκε στο αθόρυβο (σύμφωνα και με την Ευαγγελική εντολή «μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου») αλλά πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται εδώ και 70 χρόνια.

Την τιμητική επίδοση της Εικόνας της Παναγίας στις κυρίες που βραβεύθηκαν ή στα μέλη των οικογένειών τους που τις παρέλαβαν έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας.

Την βραδιά παρουσίασε η Νάνσυ Γαμβρέλλη – Γερούκαλη.

Ακολούθησε μια πολύ όμορφη μουσικοχορευτική εκδήλωση με το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων Κω με την ορχήστρα των Δ. Νέσκε (βιολί), Γ. Σκαρπαθιωτάκη (λαούτο-τραγούδι), Μ. Μάμμη (τύμπανο), Ν. Τσατσακλά (λαούτο) και Β. Σοφιανού (πλήκτρα). Τραγούδησε επίσης ο Πρωτοψάλτης και μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Ι. Πεταλάς.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς με τους συνεργάτες του, ο Έπαρχος Κω Ι. Καμπανής, ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ. Σ. Δαμάδογλου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δ. Καπανδρίτης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, Ιερείς και πολλά μέλη και φίλοι της Αγαθοεργού Αδελφότητας.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ