ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ Κω: Το μεγάλο event της τοπικής αγοράς με… εκδηλώσεις, κεράσματα, δώρα, εκπλήξεις και προσφορές

53
12119

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Χατζημανώλη Χαρίκλεια Χριστοφή

Για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε μια γιορτινή και λαμπερή για την τοπική αγορά και την πόλη της Κω ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ, με πρωτοβουλία και συμμετοχή από πολλά εμπορικά καταστήματα της πόλης μας με το μεράκι και την φιλοξενία των ίδιων των επαγγελματιών.

Η τοπική αγορά κινήθηκε για άλλη μια χρονιά (όχι με τόσο πολύ κόσμο, όπως τις προηγούμενες) με κόσμο κάθε ηλικίας, απολαμβάνοντας τα κεράσματα και τα διάφορα event και την φιλοξενία των καταστημάτων.

Ανάμεσά τους και αρκετοί επισκέπτες του νησιού.

Κάποια καταστήματα είχαν το δικό τους μουσικό πρόγραμμα με Dj, ενώ παντού υπήρχε προσφορά διαφόρων εδεσμάτων, ποτών και γλυκών.

Πρόσφεραν επίσης τοπικά εδέσματα και ντόπιο κρασί.

Η κυκλοφορία είχε ρυθμιστεί από νωρίς, υπό την επίβλεψη της δημ. αστυνομίας αλλά και των διασωστών της ΕΟΔ Κω και των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.

Η αγορά κινήθηκε κάπως καλά σε όλους τους δρόμους (με εμφανώς λιγότερο κόσμο από τα προηγούμενα χρόνια) και τα καταστήματα που συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση, ενώ αρκετούς θαμώνες είχαν επίσης τα καφέ και τα σνακ μπαρ.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων για άλλη μια χρονιά ο δήμαρχος και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων κλπ.

53 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τριώφλορε κοψιμιέ ΤΕΟ, είσαι όλο φρου φρου και αρώματα... Οι αρτάνες που φύτεψες στο λιμάνι ΓΕΜΙΣΑΝ αγριόχορτα...

      Φύτεψες στο γεμάτο από ζιζάνια χώμα χωρίς καμιά εξυγίανση. Τώρα ο Πης θα σπάσει την μέση του να ξεχορταριάσει και δεν φτάνουν δέκα μεροκάματα… εκτός εάν βοηθήσει η τσόντα παντός καιρού και προβλήματος, ο μαύρος από τις εκλογές Πέ…..

      • Ο τσουροφλισμένος από τις εκλογές που λες μόνο να κάνει μάτι από κάμερες και να γράφει σχόλια μπορεί.

        ο…. ΡΟΥΦΑΣ πριν την κάνει με ανάποδη κ@λοτούμπα ο αποστάτης της πλάκας που έφαγε ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ με την σέσουλα…

    • Οι ηλικιωμένοι τουρίστες που έρχονται αυτήν την εποχή από τις εννέα πήγαιναν για ύπνο.

      Τους ρώτησα γιατί δεν πάνε να «απολαύσουν την λευκή νύχτα» και έπιασαν τα αυτιά τους λέγοντας… Gift nate… για Αλβανούς τουρίστες…..

    • ενας ΕΛΛΗΝΑΣ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ...

      ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΧΥΝΟΥΜΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ…

    • Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ALL IN.ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ?

    • Γιατί βρε ζωντανά του Τριώφλορου κλείσατε την Βενιζέλου και η ουρά αυτοκινήτων έφτασε από το ΚΤΕΛ στην Κολοκοτρώνη;;;;;

      Τα μεγάφωνα συναυλίας έσπαγαν αυτιά και οι προσφορές των καταστημάτων ανύπαρκτες. Ήθελα να ξέρω τον διοργανωτή της άσπρης ανοργάνωτης μπαρούφας…. .

  1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΙΤΣΗΣ.ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΠΑΡΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ.

  2. Περιμεναμε να δουμε μια σοβαρα οργανωμενη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ. Τι ειδαμε? τον καθενα να κανει οτι θελει εις βαρος του συναδελφου επιχειρηματια. Κερασματα και γλυκα,ποτα και κοκτειλ…..τωρα αν εισαι ιδιοκτητης καφετεριας και ηθελες να δουλεψεις,αδελφε μου την πατησες. Η διοργανωση του δημου εσενα δεν σε υπολογισε,ποιος ο λογος να πιει καποιος το ποτο του και να το πληρωσει οταν μπορει να πιει το ιδιο ποτο δωρεαν? γιατι να παραγγειλεις τοστ η σαντουιτς η ακομη και πιτσα οταν στα προσφερουν δωρεαν. Νοιωθεις λακαμας ε??? αν εισαι υγειονομικου ενδιαφεροντος φανταζεσαι τα πουλουσες σλιπακια και καλληντικα,ρουχα και παπουτσια? θα σε ετρωγαν λαχανο.ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Τέλος σημερα καταλαβαμε γιατι μετα απο 4 χρόνια εκλεισε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,στηριζουμε τα δικα μας παιδια!!! με τα νεα μαγαζια.

    • Κατέβηκα κατά τις 10 και όλες οι καφετέριες της περιοχής του πανηγυριού ήταν γεμάτες.
      Προφανώς αφού ο κόσμος πήγε εκεί δεν πήγε αλλού.

  3. Μια τελεια βραδιά συγχαρητηρια σε ολους οσους διοικουν το νησι.
    Πραγματικα λυπαπαι οταν δεν μπορεις να διοικησεις με πλατεια εν μπορεις να διοικησεις ενα ολοκληρο νησι.Μετα τις 15 μερες κα βλεπουμε σε ολα μια γενικη χαλαρωση

  4. Φαντάζομαι πως αυριο το πρωι η αντιδημαρχος πολιτισμου να βγαλει ενα δελτιο και να μας.ενηνερωσει για το ποσα δρομολογια με.τουριατες εκανε η ΚΕΑΣ πληρωμενα απο τον Κωο δημοτη

    • Χαμος από τουρίστες η πλατεια,3χιλιαδες τουρίστες μπορει και παραπανω να μην πηγαν στη λευκη νυχτα.τελεια οργανωση μου αρεσει που μιλησατε και με τους ξενοδοχους

  5. Βρε που βρίσκεται ο εμπορικός σύλλογος κω και το Επιμελητήριο διακοπές?

    • Πρωτη φορα εκλεισε η Ελ Βενιζελου και δημιουργηθηκε κυκοφοριακο πειρξ της πολης όπως γραφουν και πιο κατω. Το ποιος εδωσε εντολη το μαθαμε,ειπαμε πολιτισμος και αθλητισμος για τα δικα μας σωματεια.
      μαγκια σου αγορι μου,κανεις ότι γουσταρεις

      • Μην στοχοποιήτε έναν άνθρωπο και ειδικά ανώνυμα. Για την ιστορία η Βενιζέλου είχε κλείσει και στο 1ο και στο 2 White night και γιατί δεν αναφέρεστε στους υπόλοιπους δρόμους που έκλεισαν, Βασιλέως Παύλου, Ιπποκράτους, Λόρδου Βύρωνος, άρα προφανώς και θέλετε κύριε μου ή κυρία μου να βάλετε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Μπορεί να έχετε τους λόγους σας αλλά δεν είναι πρέπον.

      • Μην στοχοποιήτε έναν άνθρωπο και ειδικά ανώνυμα. Για την ιστορία η Βενιζέλου είχε κλείσει και στο 1ο και στο 2 White night και γιατί δεν αναφέρεστε στους υπόλοιπους δρόμους που έκλεισαν, Βασιλέως Παύλου, Ιπποκράτους, Λόρδου Βύρωνος, άρα προφανώς και θέλετε κύριε μου ή κυρία μου να βάλετε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Μπορεί να έχετε τους λόγους σας αλλά δεν είναι σωστό

  6. Πλήρη αναρχία ! Ο καθένας να κάνει ότι βλακεία έχει σκεφτεί ! Ο δήμαρχος και τα μέσα ενημέρωσης μόνο την πλατεία Κονιτσης και την λόρδου Βυρωνος ξέρει?

  7. Είχε πολύ κόσμο, πολλά αυτοκίνητα είχαν πρόβλημα να παρκάρουν για να κατέβει ο κόσμος στο πανηγύρι, άλλοι είχαν πρόβλημα να περάσουν (Βενιζέλου κλειστή). Η μουσική που έβαζε ο καθένας ήταν ενοχλητική γιατί ήταν διαφορετική και δυνατή. Από την άλλη υπήρχε άφθονο φαγητό στην αρχή, τα καταστήματα στήριξαν αυτή την προσπάθεια με προσφορές και τελικά ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ψώνισε. Πιστεύω ότι το σύνολο είναι θετικό αλλά θα ήθελε λίγο καλύτερη προετοιμασία ώστε όλοι να είναι πιο ευχαριστημένοι.

  8. Γύφτικο παζάρι. Καλά τα κεράσματα αλλά η μουσική ρε αδέλφια; Ξημέρωσε και ακόμη πίνω Ντεπόν.
    Και αισχροκέρδεια…έξη λουκουμάδες πέντε ευρώ!!! Σιγά ρε μάγκες………

  9. 200+ επιχειρήσεις δούλεψαν εχθές σφαίρα. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι μαζί με τις 100 που συμμετείχαν, δούλεψαν κρεοπώληδες, catering, εταιρείες ήχου κτλ κτλ. Αυτά είναι τα άκρως θετικά. Ας βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν

    • Δηλαδη θελεις για το catering και τις εταιρειες ηχου 1000ευρω και βάλε… συν τα μεροκάματα των υπαλληλων αλλα μιλαμε για τρελες εισπραξεις.Η εφορια που είναι οεο….όλα αυτά φανταζομαι με αποδειξεις…βρε οξωωωωω

      • Και που το ξέρεις βρε ξερόλλα ότι δεν έκοβαν αποδείξεις τα μαγαζιά , στις ταμειακές από πάνω ήσουν. Άντε με τον κάθε ξερόλλα. Σιγά μην τον ρισκάραμε τέτοια μέρα να φάμε καμπάνες.

  10. Βρε αχάριστοι, τόσος κόσμος έξω εχθές και από ότι λένε οι επιχειρηματίες τα ταμεία γέμισαν και εσείς γκρινιάζετε. Γραψτε τα ονοματα σας , να σας πεταξουν κανενα ψίχουλο.

    • Ήταν όντως ακριβώς, αλλά μην τον έπαιρνες ρε φίλε. Σε υποχρέωσε κάνεις ή δεν θα ζούσες χωρίς αυτόν.

      • Όταν περνάς και το εγγόνι σου στο ζητά, τι κάνεις; Βέβαια είναι κλεψιά.
        Για λουκουμάδες μιλάμε, όχι για Ρόλεξ.
        Σιγά ρε Τάνια δεν θίξαμε και κανένα.

  11. Ενας θεσμος που ξεκινησε και κάθε χρονο γινοταν καλυτερος του δωσατε μια και τον ξεκανατε.Σιγα σιγα θα καταλαβει ο κοσμος τι ψηφισε περιμενοντας….διορισμούς.

  12. Παράπονα για τα πάντα, άμα σου φαίνεται ακριβώς ο λουκουμάς μην παίρνεις, άμα σου φαίνεται ακριβώς το οτιδήποτε μην το αγοράζεις.

  13. Χιλιάδες κόσμου στην πόλη εχθές και οι κρυψίνοι εδώ μέσα γκρινιάζουν. Βάλτε τους όλους φυλακή, να δουλέψουν μόνο οι γκρινιάρηδες.

  14. Χωρις καμια βοηθεια από το δημο.Δεν εκανα τιποτα απολυτος.Μονοι τους οι επιχειρήσεις προσπαθησαν αλλα στο τελος οι περισσοτεροι δεν εβγαλα ουτε τα εξοδα για τα κερασματα.Νικηταρα προσεχε.Σκετη αποτυχια.

  15. Η αληθεια είναι ότι το κρατησαν κρυφο από τους ξενους.Απορω τι βαλανε τα λεωφορεια τζαμπα.Σε κανενα ξενοδωχειο δεν υπηρξε ενημερωση.Μπραβο στον υπευθηνο του δημου για τον τουρισμο.Αληθεια πληρωνεται γιαυτο;

  16. Μιζέρια , μιζέρια, μιζέρια και από όλους τους δρόμους δεν χωρούσες να περάσεις. Ε ρε γκρινιάρηδες. Για το σαλονι ειστε μονο.

  17. Ακομα προσπαθω να καταλαβω τον λογο που η Λευκη Νυχτα χρειαζεται 120 (και βαλε) εκκωφαντικα decibel σε καθε γωνια, για ποιο λογο οι εμποροι να αντιγραφουν την παλαι ποτε αισθητικη των μπαρ των Εξαρχειων (ανοιχτες πορτες, μουσικη οτι ναναι), για ποιο λογο να κλεινει ο βασικος δρομος-αξονας της πολης (Βενιζελου) και τελος για ποιο λογο νομιζουν οτι εκαναν το event που θα χαλαει κοσμο.
    Στο τελος ακομα περιμενουμε να δουμε μια δημοσια συγγνωμη για την αναστατωση, αλλα και δημοσιες ευχαριστιες στον κοσμο που τους τιμησε. Δημαρχε ακους ή σε κουφανε η ενταση?

  18. Τελικα πολυ γρηγορα μετα την Λευκη Νυχτα, ακολουθησε το Μαυρο Σκοταδι και ολα ξεχαστηκαν, οπως ακριβως τους αξιζε.

  19. ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩ.ΟΙ?

  20. Μερικοι εχουν φτασει ..πατο.Η απολυτη ξευτηλα.Απορω εχουν παιδια ;Παντα ειχα την απορια να μαθω πως αισθανοντε οι ανθρωποι χωρις αιμα στις φλεβες τους.Οτι χειροτερο υπαρχει στη φυση.Το χειροτερο ζωο.Για ποιους μιλαω;Για εκεινους που μεχρι περσυ εβριζαν τη λευκη νυχτα και φετος οι ιδιοι προσπαθουν να μας πουν ποσο καλη είναι.Ουστ ανθρωπάκια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ