Δ. Καραματζιάνης: «Δωρεές στα σχολεία – Το γενναιόδωρο προσωπείο της σύγχρονης υποδούλωσης»

76
4180

‘Δωρεές στα σχολεία – Το γενναιόδωρο προσωπείο της σύγχρονης υποδούλωσης’

Ο υποκριτικός ανθρωπισμός των εθνομηδενιστών, που υποκινούνται από τα κανάλια των συμφερόντων της παγκοσμιοποίησης, εκδηλώθηκε για ακόμα μία φορά. Με χρήματα της Ε.Ε, υστέρημα των δικών μας λεηλατημένων συντάξεων και αλόγιστων φόρων, οδηγούν καθημερινά σε μεγαλύτερη εξαθλίωση και αναξιοπρεπή διαβίωση ένα όλο και μεγαλύτερο πλήθος συνανθρώπων μας. Τώρα παρουσιάζονται ως ευεργέτες της εκπαίδευσης, που την έχουν καταβαραθρώσει στο έσχατο στάδιο της γνώσης επιβάλλοντας έμμεσα όλο και περισσότερο μέτρα απαιδείας. Η ηθική διαφθορά και η πνευματική παρακμή ωθείται μέσα στα σχολεία, ώστε η νέα γενιά των Ελλήνων να αφελληνιστεί τελειωτικά. Τα νέα προγράμματα διδασκαλίας είναι το κερασάκι στην τούρτα που εδώ και δεκαετίες σερβίρεται σε μιά προσπάθεια γιά την υποδούλωση και αποχναύνωση του έθνους μας. Η αντίσταση όλων μας στην επιβολή εθνομηδενιστικών και πολυπολιτισμικών νοοτροπιών, που παρουσιάζονται υπό το πρίσμα της ανθρωπιστικής δράσης, είναι ο μόνος τρόπος γιά την διατήρηση της συνοχής της κοινωνίας μας και της πραγματικής ανιδιοτελούς αλληλεγύης μεταξύ των συμπολιτών μας. Μόνο μέσω της κοινωνικής συνοχής που βασίζεται σε εθνικά και πολιτισμικά κοινά στοιχεία, και με την συνεχή παροχή παιδείας βασισμένης σ’αυτά, θα υπάρξει ανάκαμψη και διέξοδος από το τέλμα σὐγχρονης παρακμής. Αν κάνουμε χρήση της απλής λογικής του Αριστοτέλη συμπολίτες, θα διαπιστώσουμε την φαυλότητα και την σκοπιμότητα των λόγων και των ενεργειών των ᾽δήθεν ανθρωπιστών᾽. Καιρός γιά αναγέννηση της κοινωνίας μας, πάνω στις βάσεις του ήθους και της αρετής που δίδαξαν οι πρόγονοί μας, και με την ευκαιρία των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων χρόνια πολλά, ευελπιστώντας σε μιά καλύτερη νέα χρονιά την οποία οφείλουμε να απαιτήσουμε, να διεκδικήσουμε και τελικά να κατακτήσουμε όλοι μας γιά το καλό της κοινωνίας μας, το δικό μας, των παιδιών μας. Μην ξεχνάμε ότι το μέλλον μας είναι η συνέχεια της γραμμής του ιστορικού και ένδοξου παρελθόντος μας, που περνά από το παρόν. Οφείλουμε να το παραδώσουμε καλύτερο στις επόμενες γενιές.

Με τιμή Δημ.Κ.Καραματζιάνης Καθηγητής Φυσικής-Πληροφορικής

 

76 ΣΧΟΛΙΑ

      • ΤΕΛΙΚΑ η η λεγόμενη ηθική ανωτερότητα της γιαλατζί αριστεράς είναι η εκπαίδευση τους στον λαϊκισμό και την ψευτιά...

        Στην χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήραν εκπαίδευση μόνο να ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΚΡΕΑΣ λαϊκίζοντας . Αφού έκοψαν 50% το ΕΚΑΣ για εφέτος, που θα καταργηθεί το 2018 ολοσχερώς και αφού έκοψε αναπηρικές, επικουρικές, κυρίες συντάξεις βάφτισαν 13η σύνταξη το φιλοδώρημα που το παιρνουν χωρίς εισοδηματικά κριτήρια πλούσιοι με τεράστια ακίνητη περιουσία την στιγμή που ένα εκατομμύριο άνεργοι και επιστήμονες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

      • ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ…. Παντως σου αναγνωριζουμε οτι εχεις πληρη επιγνωση ……..

    • ΓΙΑΤΙ ……….. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Η ΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

      • Στα σχολεία μας, με αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα, με αυτούς τους εκπαιδευτικούς τα παιδιά μας παίρνουν παιδεία ή εκπαίδευση τούβλων;;;

        Η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών ακόμα και αφού τελειώσει κάποια σχολή παραμένουν τούβλα σαν και αυτά της φωτογραφίας, αλλά συνυπεύθηνοι είναι, η πολιτεία με τις κομματικές αλλαγές που επιβάλλει στην παιδεία, αλλά και η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών που παραμένουν τα τούβλα που πέρασαν από τα θρανία…

    • Αυτό ισχύει για κάτι διευθυντές σχολείων που δέχονται δωράκια....

      Και κάνουν και τους χαζούς στους γονείς. Αυτοί κάνουν ζημιά στα παιδιά μας και το μέλλον τους, κοιτάζοντας μόνο την καριέρα τους.

  1. ο ρασσελ εχει δικιο. αυτο αποδεικνυεται απο αυτα που γραφεις. ηλιθιος γινεται κανεις αφου εκπαιδευτει.

    • πώς φαίνεται οτι δεν γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ Παιδείας και εκπαίδευσης.
      Εκπαίδευση δέχονται και τα ζώα, παιδεία μόνο οι άνθρωποι.Προφανώς στερείσαι και των δύο.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ

    ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  3. ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ- ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΟΥ

  4. Πήρανε αξιώματα αυτοί που μάς λένε ότι δεν είναι ιερή η ελληνική σημαία, αυτοί που μάς λένε πως δεν πειράζει αν χάσουμε νησιά, αυτοί που χαλάνε γλώσσα και σύνορα, αυτοί που εμπαίζουν τούς απόμαχους τής ζωής και ολάκερο τον λαό. Όλοι τούτοι οι μασκαράδες και αρλεκίνοι προδότες δεν θέλουν μήτε εκλογές και λαϊκή έκφραση μήτε πατρίδα ελεύθερη και ζωντανή. Αφήνουν εν Αθήναις τούς τυράννους να μιλάνε για ψεύτικες μειονότητες και νέες τουρκοκρατίες, τον Σταυρωτή να εφορμά, αφού έχουν μοιράσει τα ιμάτια τής Πατρίδος.

    • ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ…αν παρεις παραδειγμα απο εκπαιδευτικους που χρονια προσπαθουν για αξιωματα μεσα απο αριστερες παραταξεις μεχρι δημοτικα…για τετοιους τυχαρπαστους μιλαμε και διδασκουν στα παιδια μας αυτοι….

  5. αφου έλυσε το μεταναστευτικο με τους ‘αγωνιστές – μπριζολοπατερες» τωρα επρεπε να πιασει και την παιδεια. μετα την υγεια, τις σχεσεις μας με τους γειτονες, και……….. μονο γρηγορα για να προλαβεις!!!!!

  6. Αν η παιδεία λειτουργήσει Ορθά και Πατριωτικά θα ξυπνήσουν πολλές συνειδήσεις και θα μάθουμε όλοι ποιών απόγονοι είμαστε και ποια είναι η αποστολή μας. Θα αντιληφθούμε τη τεράστια προσφορά της Ελλάδος στην ανθρωπότητα, τον πολιτισμό, την αφύπνιση απομακρυσμένων λαών, την εδραίωση της Δημοκρατίας και του Πατριωτισμού χέρι-χέρι και όχι χώρια όπως σήμερα, το τεράστιο χρέος μας να συνεχίσουμε το έργο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του προγενέστερού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και τόσων άλλων πριν και μετά από αυτούς. Θα κατανοήσουμε πως επιτεύχθηκαν Μαραθώνες, Πλαταιές, Αυτοκρατορίες και πως ο Πατέρας του Όχι Ιωάννης Μεταξάς οδήγησε την Ελλάδα στην εποποιία του 1940. Θα δούμε τον τρόπο που ξεκίνησαν από τα Ιερά χώματα της Αγίας Ελλάδος όλες οι Επιστήμες, τα γράμματα, το αλφάβητο που δημιούργησε όλα τα υπόλοιπα, οι τέχνες, τα αθλήματα, τα πάντα κατά κυριολεξία. Γι’ αυτούς τους λόγους κατ’ εντολή των Τυράννων των λαών της Γης, κάποιοι πρόθυμοι Πηλιογούσηδες, Πολιτικοί άρχοντες της συμφοράς βάλθηκαν να ξεχαρβαλώσουν την Ελληνική Παιδεία.

  7. Με πρόγραμμα και σχέδιο εμπνεύσεως των Σοφών της Σιών, καταργήσανε τους τόνους και φέρανε το μονοτονικό για να αλλοιώσουνε την ιστορική συνέχεια της ελληνικής γλώσσας από το βάθος των αιώνων, αποπέμψανε την ενότητα των Βαλκανικών Πολέμων από την ιστορία, αφαίρεσαν από την Παιδεία τον Πατριωτικό και ορθόδοξο χαρακτήρα της, σταμάτησαν στα σχολεία την έπαρση της σημαίας και την πρωινή προσευχή και αναμένουμε τα χειρότερα. Είδη σήμερα σύγχρονοι καθηγητές της συμφοράς αλλοιώνουν την νεότερη ιστορία του Έθνους μας, αμφισβητούνε την γενοκτονία των Μικρασιατών και Ποντίων αδελφών μας και χρεώνουνε τις τουρκικές θηριωδίες στον ηρωικό Ελληνικό στρατό. Άξιος ο Σιωνιστικός μισθός των νενέκων. Διότι ένας μειοδότης δεν πρόκειται ποτέ να πάψει να προδίδει αν δεν τον σταματήσει ο λαός αφαιρώντας του την εξουσία.

  8. Συναδελφε εχεις απολυτο δικιο. Αναφερεσαι βεβαίως στη δωρεά υλικού στα δημοτικά σχολεία που διευθύνονται απο αριστερους. Δυστυχώς τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών ελέγχονται απο αριστερούς εθνομηδενιστές και δεν τολμάμε να μιλήσουμε γιατί μας χαρακτηρίζουν φασίστες και ακροδεξιούς. Ποιους εμάς που αγωνιζόμαστε για τη Δημοκρατία και την ελευθερία λόγου. Δυστυχώς ο Συριζα και η αριστερά καταλάβαμε τι ρόλο παίζει. Είναι εχθροί της δημοκρατίας και της πατρίδας όπως ήταν πάντοτε. Απλώς τώρα εμφανίστηκαν απροκάλυπτα οι ιδέες και οι πεποιθήσεις τους. Μακάρι να είχα το θάρρος να μιλήσω επώνυμα σαν εσένα, αλλά φοβάμαι τα αντίποινα εφόσον εργάζομαι σε σχολείο με αριστερή προπαγάνδα και διεύθυνση.

  9. 1)Απάλειψη όλων των ανθελληνικών τροποποιήσεων που έχει επιφέρει ο πολιτικαντισμός στα σχολικά συγγράμματα για την άμβλυνση του Πατριωτικού συναισθήματος. Το πατριωτικό συναίσθημα, η φιλοπατρία είναι κύριος σκοπός της Παιδείας.
    2)Αποκατάσταση της ακεραιότητας των μαθημάτων Ιστορίας και Θρησκευτικών ώστε όλοι οι Έλληνες νέοι να γνωρίσουν καλύτερα την Πατρίδα τους, να την αγαπήσουν αλλά και να βαπτιστούν στα νάματα της θρησκείας της Αγάπης και του Ανθρωποκεντρισμού, της Ορθοδοξίας.
    3)Επανεμφάνιση του μαθήματος της Πατριδογνωσίας. Ο σκοπός είναι πρόδηλος και προφανής.
    4)Αναβάθμιση του επιπέδου των διδασκόντων. Αυτό θα καταστεί δυνατόν με τον Ελληνοκεντρικό χαρακτήρα που θα λάβει η εκπαίδευση σ’ όλες τις βαθμίδες. Προϊόν της Παιδείας είναι και ο παιδαγωγός.
    5)Αύξηση των ωρών διδασκαλίας των βασικών μαθημάτων και ορθός χρόνος κατανομής των ωρών διδασκαλίας εν συνόλω.

  10. ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΟΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΣΙΑΛΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ

  11. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!!!

  12. ΣΙΝΕΛΙΝΑ ΠΩΛΙΤΕΧΝΙΟ.ΜΠΡΑΒΩ.ΝΩΜΗΖΟ ΩΤΗ ΑΝ ΑΙΧΟΥΜΑΙ ΤΕΤΙΟΥΣ ΚΑΘΙΓΙΤΕΣ ΣΑΝ ΚΕ ΣΑΙΝΑ ΘΑ ΠΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΙΘΝΩΣ.ΖΙΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΠΑΝΑΣΤΑΣΙ.ΚΑΘΑΙ ΧΟΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΠΕΔΩ.ΖΙΤΟ Ο ΓΑΙΟΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΩΠΟΥΛΩΣ-ΖΙΤΟ Ο ΜΑΙΤΑΞΑΣ-ΖΙΤΟ Ο ΜΟΥΣΩΛΗΝΗ-ΧΑΗΛ ΧΗΤΛΕΡ….

    • μην πιανεις στο στομα σου ρε σκουπιδι της ζημενς τον Εθναρχη Παπαδοπουλο,το στομα σου βρωμαει απο τους …θυλασμους στο συνταγματικο τοξο μπας και σου δωσουν κανενα κοκκαλο να γλυψεις….και μην αλλαζετε τα σχολια σας παρακαλω…οι λουγκρες πρεπει να τα διαβαζουν ακριβως οπως τα γραφουμε

    • Εχεις μπλέξει τις βούρτσες με τις….γαλότσες. Τον Μεταξά δεν είσαι άξιος ούτε να τον συλλογιστείς. Εξ’ αιτίας του ξεδιάντροπε φαφλατά είσαι ελεύθερος να γράφεις ότι κατεβαίνει στο «ξερό» σου και μάλιστα ειρωνευόμενος για το κατάντημα που οδηγήσατε την χώρα με τον «σοσιαλιστή» σας Ανδρέα Παπανδρέου. Τον άνθρωπο που πρωτοστάτησε στην ηθική, ποιλιτισμική και οικονομική παρακμή της χώρας. Πρέπει να ντρέπεσαι.

  13. Ευτυχώς κ.<>τα παιδιά μου τέλειωσαν το σχολείο πριν προμαζευτήτε και εσείς στο νησί μου…Και βγήκαν καλοί άνθρωποι σαν όλους τούς Κώους……Στο καλό και να μας γράφετε…..

    • Μιλας για προμαζεματα. Δεν ντρεπεσαι που περνιεσαι και για αντιρατσιστρια ή οτι αλλο…και μην βαζεις στο στομα σου τους άλλους Κωους. Δεν σου μοιαζουμε

  14. ΙΠΑΜΕ ΚΕ ΛΑΙΜΑΙ….ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΑΙΛΩΣ….

  15. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΟΥ..Η» ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ,Η»..ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΟΟΗΔΕΙ!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΔΙΧΡΟΝΑ,..ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ..ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΙ..ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ..ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΟΝΟΙ..ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΔΙΑ..ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΕΕ!!ΑΝΤΕ..ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ!!

  16. Οταν αντιγραφουν τα φασιστακια απο αγγλικα λεξικα:
    TIME:
    A nonspatial continuum in which events occur in apparently irreversible succession from the past through the present to the future.

  17. Είναι πολύ λυπηρό για μένα να διαβάζω τέτοιες απόψεις από έναν άνθρωπο με παιδεία. Προφανώς υπερτερεί η εκπαίδευση της ΧΑ.

  18. «Το παρόν είναι απλά ο σύνδεσμος μεταξύ παρελθόντος και.μέλλοντος»

  19. Αν εχετε κατι να πειτε μιληστε επωνυμα θρασυδειλα ανθρωπακια. Αφηστε την λασπη για ους σταβλους που μεγαλωσατε αντι να σχολιαζετε ανωνυμα. Αλλιώς ο κιαρης εδω ειναι να δημοσιευσει.

  20. Εάν είσαι και έμμισθος του δημοσίου, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι επιτέλους βρήκα και έναν ΈΛΛΗΝΑ στην Κω!
    Πριν 2.500χρόνια ένας Συντοπίτης μου, γύρευε μέρα μεσημέρι, με ένα αναμμένο λυχνάρι στο χέρι, μέσα στην κεντρική αγορά των Αθηνών, τον ΑΝΘΡΟΠΟ.
    Και εγώ στις ημέρες μας έψαχνα, μέσα στην αγορά της Κω, έναν ΕΛΛΗΝΑ!
    Τώρα μπορώ να διαβεβαιώσω τους Συνέλληνές μου, ότι τον βρήκα!
    Είναι σχετικά εύκολο να δίνεις τα φώτα σου στους Συμπολίτες σου, μιλώντας τους για ΠΑΙΔΕΙΑ (ως συνταξιούχος π.χ.)
    Αλλά θέλει πολύ ΕΛΛΗΝΙΚΟ αίμα να κυλά στις φλέβες σου, αν στις ημέρες μας, ως ενεργός έμμισθος του δημοσίου, δηλώνεις επώνυμα στους Συμπολίτες μας, την ΑΛΗΘΕΙΑ στο χώρο της ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

    • Για σένα φίλε μου δεν υπάρχει ειδικότητα που θα μπορούσε να σε βοηθήσει….Συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
      Ιπποκράτης ο Κώος…..

      • Ιπποκράτης ποιος? χαχαχα απεναντι στα Μουγλα πηγε ο Ιπποκρατης δεν το εμαθες? η Κως βγαζει μονο μποχαλους

        • …κι εσένα ο τόπος σου δηλαδή τι βγάζει;
          Έλεος και με σένα τον εμπαθή!!! Τα έχεις προσωπικά με έναν και αναφέρεσαι (και εσύ όπως πολλοί άλλωστε) σε όλο το νησί…μωρέ τακτική που έχετε μερικοί!!

  21. Τι σχέση έχει η δωρεά της Ύπατης Αρμοστείας με τα νέα προγράμματα διδασκαλίας;
    Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
    Αλήθεια, για τις δωρεές των Λάιονς στα σχολεία γιατί δεν αντιδράσατε;
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Τα καλά και συμφέροντα.

    • τον είχε σήμερα live συνέντευξη και απάντησε και σε αυτό!!! Καλά είναι να μην τον προκαλέσεις

  22. Αυτός ο άνθρωπος έγραψε ενα άρθρο με το όνομα του και τη φωτογραφία του. Αν κάποιος θέλει να σχολιάσει θετικά η αρνητικά τα γραφόμενα του κ. καραματζιανη ας το κάνει επώνυμα (φυσικά αν έχει το θάρρος της γνώμης του). όλοι γίνατε αναλυτές κρυμμένοι πίσω απο την ανωνυμία που σας παρέχει ο δια δυκτιο. Αυτό ειναι άνανδρο και ανέντιμο. Δεν θα πω αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Πιστεύω όμως ότι ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του ελεύθερα αλλα επώνυμα. Ειναι το τελευταίο πράγμα που μας έχει απομείνει σαυτη τη χώρα με την υποτιθέμενη δημοκρατία που έχουμε.

  23. Επίσης, αρκετά με την καθαρότητα του γένους μας και όλη αυτή τη μανία και τη φοβία. Αν ήσουν Ελλην του εξωτερικού θα άλλαζες εντελώς τα γυαλιά σου.
    Υπάρχουν και άλλα μοντέλα συνύπαρξης.

    Και όπως λέει και ένα ασχετος:
    Imagine there’s no countries
    It isn’t hard to do
    Nothing to kill or die for
    And no religion, too
    Imagine all the people
    Living life in peace… You…

    • μεγαλε «metaforea» κοιμασε στο σπιτι σου με ανοιχτες πορτες? αν οχι τοτε σκασε…αυτα που φανταζεσε γινοντε πραγματικοτητα μονο μετα απο μερικους μπαφους…αντε γεια!

  24. Εάν έχετε το «ανάστημα» και την υποστήριξη των Κώων που θέλετε να υποδηλώνετε, σας καλούμε σε ανοικτή συνομιλία στην «Δημοτική Τηλεόραση» της Κω (με τους Κώες εκπροσώπους σας) σε απευθείας τηλεθέαση.
    Την ώρα που οι Κώες σας θεωρούνε ως «θρασύδειλα μεμονωμένα ανθρωπάκια», ως «σταλινιστικά φασιστοειδή απορήματα», ως «εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ» και ως «προμαζέματα της κοινωνίας», τα οποία ουδέποτε έως τώρα δεν δείξανε οποιανδήποτε ευαισθησία για τα αναξιοπαθούντα Έλληνόπουλα!
    Με τα χαράς θα αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε ενώπιον της «Δημοτικής Τηλεώρασης»!

  25. Δεν λες πάλι καλά κε Καραματζιάνη που υπάρχουν και αυτοί που κάνουν δωρεές..Τόσα χρόνια με τόσες μίζες και τόσα φαγωμένα από τους «καθαρόαιμους έλληνες» κάθε σχολείο θα ισοδυναμούσε με το Χάρβαρντ σε εξοπλισμό..

    • Για ποιους «καθαρόαιμους έλληνες» μιλάς π.χ. για τον Σημίτη ή για τον Τσίπρα ή για ΤΟ Γιωργάκη ή για ΤΟ Μαργαρίτα, ΤΟ μάννα του Γιωργάκη που δήλωνε τελευταία: «ωραίο ΤΟ Ελλάντα αλλά πρέπει να κατοικείτε από αμερικανους!»;
      Μήπως κάτι τέτοιοι κατευθύνουν το σύστημα της ατιμωρησίας για να προωθούν την διαφθορά στη Χώρα μας (όπως δηλώνει και δημοσίως ο κρατικός επιθεωρητής της διαφθοράς κ. Ρακιτζής);

  26. Όταν έχεις άποψη επί παντός επιστητού. Ακόμα και τα αρνητικά σχόλια αποτελούν για τον κύριο αυτό πηγή δημοσιότητας.Αδιαφορία εις το εξής.

    • κι άραξε μεγάλε γιατί ήδη αυτοαναιρείσαι,…άντε κάνε γαργάρες πριν ξαναγράψεις…

  27. Αυτοκριτική: όταν λες για τον εαυτό σου εκείνα που σκέφτεσαι για άλλους Κρουτιέρ Μπ.

  28. Χα χα χα αχ!
    Φάτε κάτι έλληνες τον γραφοντα και τους σχολιαστές βεβαίως βεβαίως…. Καλώς ήρθατε στο κόσμο…. Χωνέψετε την παγκοσμιοποίηση…… Αργήσατε λίγο να επαναστατήσετε …..Ή μάχη που θέλετε να δώσετε χάθηκε προ πολλού, γελοίοι….
    .Μην μου πείτε για ανωνυμία όλοι ξέρουν ποιος είμαι!

    • Κάτι παρόμοιο λέγανε και στον Λεωνίδα πριν 2.500χρόνια,όταν του ζητήσανε να παραδώσει τα μαχητικά του όργανα οι τότε «παγκοσμιοποιητές» (… ότι με τα βέλη τους σκεπάζουνε τον ήλιο …). Και αυτός δείχνοντας τους τα γεννητικά του όργανα τους είπε: ελάτε να τα πάρετε (ΜΟΝΟΝ ΛΑΒΕ)!
      Μη βιάζεστε να χαρείτε … ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!
      Λίγη ιστορία δεν βλάπτει! Ευκαιρία να ξαναπάτε σχολείο με εκπαιδευτικούς που κατέχουνε και στοιχειώδη Ιστορία!

  29. Ο εξοπλισμός δεν είναι το σχολείο. Το σχολείο είναι οι έντιμοι ευσυνείδητοι εκπαιδευτικοί. Οταν αγαπούν την δουλειά τους και τα παιδιά τότε το σχολείο είναι καλύτερο από το…χάρβαρντ. Ας μην ξεχνάμε ότι στο χαρβαρντ οι περισσότεροι καθηγητές σήμερα είναι Έλληνες 40-60 ετών ( και ο κ.Ν.Λυγερός που έφερε πρόσφατα) που σπούδασαν πριν από 20 και περισσότερα χρόνια στα Ελληνικά σχολεία.

  30. Εύχομαι η γέννηση του θεανθρώπου να γεμίσει αγάπη την καρδιά σας.Να απαλύνει τις πληγές σας και τα παιδικά τραύματα σας. Έχετε ήδη καταγραφεί στη μνήμη όλων μας σαν ένας από τους ανθρώπους που αρνήθηκε στα προσφυγόπουλα να πάνε σε Ελληνικό σχολείο. Αγωνίστηκε με όλη τη δύναμη της ψυχής του να μη δεχθούν την Ελληνική παιδεία παιδιά που ίσως μείνουν στο νησί μου για χρόνια. Εξαιτίας σας θα μένουν άπραγα,αμόρφωτα απαίδευτα, σε ένα φριχτό χώρο για παιδιά…Όταν κάποτε θα φύγετε,εμείς οι γεννηθέντες στο όμορφο νησί μας…Θα σας θυμόμαστε…Καλά Χριστούγεννα….

    • Προς σχόλιο: «κ.Καθηγητή....αν βέβαια είστε και δάσκαλος... 22 Δεκ 2016 at 17:43:15»

      Κυρία Συνάδελφος ΜΠΟΡΕΙΤΕ εσείς να μας διαφωτίσετε με τις προσωπικές σας εμπειρίες διδασκαλίας στο πως θα κατανέμουμε το 45λεπτο της ώρας διδασκαλίας μας (π.χ. βιολογίας) σε μία τάξη 25 παιδιών, εκ των οποίων το ένα μιλά μόνο Γκογκολέζικά και ένα άλλο μόνο Πακιστανικά;
      Εάν ΟΧΙ, τότε ενημερώστε μας με τι είδους Ελληνικής παιδείας επιτρέπετε στον εαυτό σας αυτού του είδους τις απόψεις;

    • Κυρία Συνάδελφος ΜΠΟΡΕΙΤΕ εσείς να μας διαφωτίσετε με τις προσωπικές σας εμπειρίες διδασκαλίας στο πως θα κατανέμουμε το 45λεπτο της ώρας διδασκαλίας μας (π.χ. βιολογίας) σε μία τάξη 25 παιδιών, εκ των οποίων το ένα μιλά μόνο Γκογκολέζικά και ένα άλλο μόνο Πακιστανικά;
      Εάν ΟΧΙ, τότε ενημερώστε μας με τι είδους Ελληνικής παιδείας επιτρέπετε στον εαυτό σας αυτού του είδους τις απόψεις;

  31. Τα «προσφυγόπουλα» βιαστές και παιδεραστές, τζιχαντιστες καιμ ενας θεός ξέρει τί άλλο, γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων όπου βρεθηκαν τα «προσφυγάκια» της UNHCR…Καμαρώστε τα…
    5 Δεκ 2016- Εφημερίδα Εθνος: Ένας Αφγανός μετανάστης που είχε φτάσει στη Γερμανία ως ασυνόδευτος ανήλικος ομολόγησε το βιασμό και τη δολοφονία μιας φοιτήτριας http://www.ethnos.gr/…/anilikos_metanastis_biase_kai_skotose_kori_aksiomatouxou_tis_ee..
    26 Νοε 2016 – makeleio.gr Άγρια επεισόδια στη ΣΟΥΔΑ – ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ανήλικος ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,
    30 Νοε 2016 – notosnet.gr – Αθήνα: Ανήλικοι μετανάστες εκδίδονται για 3 ευρώ – 17χρονο αγόρι από το Αφγανιστάν( http://notosnet.gr/news/item/8520-athina-anilikoi-metanastes-ekdidontai-gia-3-evro )

  32. Μετά την μικρασιατική καταστροφή ήρθαν εδώ στη Κω πρόσφυγες από τα απέναντι παράλια. Κάποιοι σαν και σένα και τους φίλους σου Ενεργούς πολίτες τους φώναζαν τουρκόσπορους και τους έδιωχναν. Και κάποιοι άλλοι σαν τούς άπλυτους αλληλέγγυους και τον Αρβανιτάκη τους έδωσαν ένα κομμάτι ψωμί.Και τους μεν και τους δε κ. Καραματζιάνη τους ξέρουμε από τις ιστορίες των παππούδων μας εδώ στη Κω.Τους θυμόμαστε πάντα… Ένας από αυτούς τους πρόσφυγες είναι Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ. Και αν απορείς για κάτι…Δήμαρχος της Κω υπήρξε μόνο αυτός….Καλά Χριστούγεννα…Μακάρι δε μερικοί από εσάς τούς δήθεν καθηγητές να μοιάζατε στον αείμνηστο ΑΝΘΡΩΠΟ και ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΙΑΠΟΚΑ…..Άντε και καλή χρονιά……

  33. Η προσφυγιά είναι κάτι που δεν έχεις κατά διάννοια δει, προφανώς ούτε κατοχή, αλλιώς οι ασυναρτησίες περί προσφυγιάς και Ελλήνων καμία σχέση δεν έχουν, ανιστόρητε, με τους δήθεν ‘πρόσφυγες᾽ σου.

  34. Αναξιοι….Σας αρεσαν τα δωρα γιατι δεν μπορειτε να προσφερετε απο μονοι σας τιποτα στα παιδιά σας και στα σχολεία σας!!!! Γινονται εκδηλωσεις, δεν παταει κανεις. Γινονται διαμαρτυριες για ελλειψεις και φωναζεται σαν καφροι στα πεζοδρομια χωρις να μπορεσετε να αθρωσετε λόγο και να συνυπογραψετε επωνυμα καποιο ψηφισμα. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. Αν μπορουσατε θα καθοσασταν να σας ετρεφε η υπατη αρμοστεια μην τυχον και κουραστείτε. Το χειροτερο δε, καποιοι ……..φαγαν τα λεφτα των σχολικων επιτροπων οταν υπηρχαν και σαν ζητουλες τωρα «αμαρτανουν» για τα παιδια τους. ΑΙΣΧΡΟΙ. ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ..

  35. Προς σχόλιο: «κ.Καθηγητή....αν βέβαια είστε και δάσκαλος... 22 Δεκ 2016 at 17:43:15»

    Βλέπω πως ακόμη και ανώνυμα ντρέπεστε να δηλώσετε την Ελληνική παιδεία σας που σας κατοχυρώνει για τέτοιου είδους εκφράσεις!
    Ταυτόχρονα όμως αποδεικνύετε μεγαλοπρεπέστατα πόσο δίκιο έχουν οι Κώοι Συμπολίτες σας όταν σας αποκαλούν … μεμονωμένα θρασύδειλα ανθρωπάρια … προμαζέματα της Κοινωνίας … εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ … απομεινάρια του σταλινιστικού φασισμού … και βάλε!!!!!

  36. Μπράβο κε Καραματζιάνη. Αψηφήστε τους ανώνυμους λιγοστούς υβριστές.

    Κάποιοι εξυπνάκηδες νομίζουν οτι η συνύπαρξη θα γίνει μέσα σε συννεφάκια αγάπης! Δεν βλέπουν τι συμβαίνει ήδη στο κέντρο της Αθήνας, ή σε πόλεις του εξωτερικού. Δεν διαβάζουν δελτία αστυνομίας να δούν πόσο αυξήθηκε η εγκληματικότητα και κυρίως σε εγκλήματα σκληρά, από αυτούς τους ανθρώπους. Ναι, πρέπει να πάρουν ελληνική παιδεία όσοι μείνουν, όμως δεν πρέπει να αγωνιστούμε να μη μείνουν; Διότι εμείς δεν είμαστε Ελβετία και Αυστρία. Ας δουν από ποιές χώρες απειλούμαστε σε όλα τα σύνορά μας. Τουρκία, Σκόπια και τώρα μας κουνιέται και η Αλβανία. Επίσης επουδενί δεν πρέπει να μείνουν στην Κω, αλλιώς θα έχουμε τα προβλήματα της Θράκης. Λίγο μυαλό!

  37. Μπράβο συνάδελφε για το θάρρος της γνώμης σας. Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. Είστε σαφής και εύστοχος!!! Δυστυχώς πολλοί είμαστε που δε μιλάμε από φόβο… και χανόμαστε σε ένα κόσμο όπου βασικά χαρακτηρίστικα του είναι η βία, η τρομοκρατία, ο αμοραλισμος, η ηθική αναλγησία. ..Σε ένα κόσμο που προωθείται η «επιλεκτικη» γνώση. Αυτή που θέλουν τους νέους αμόρφωτος και ανιστόρητους. Και πάλι μπράβο κ. Καραματζιάνη.
    Σας θαυμάζω και σας εκτιμώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ