ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

69
7432

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ:

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ που είστε απόψε εδώ. Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνετε. Για την αγάπη που συναντώ και την εμπιστοσύνη σε κάθε μου βήμα. Αυτή την καθαρή σχέση που έχουμε δεν μπορεί να μας την πάρει κανείς. Όπως κανείς από αυτούς που διεκδικούν την ψήφο σας δεν μπορεί να κατανοήσει την πίστη και την αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους που έχουν όλες και όλοι οι άνθρωποι μου.
Είναι άνθρωποι της επιστήμης και του μόχθου που συστρατεύθηκαν μαζί μου με την ψυχή τους. Με τίμημα, με αρχές με αξίες με όραμα για την επόμενη μέρα της Κω. Για την Κω που μας Ενώνει, για την Κω της ιστορίας του πολιτισμού, του τουρισμού. Για την Κω του μέλλοντος και των παιδιών μας.
Είμαι ΕΔΩ γιατί εσείς και μόνον εσείς είστε η Δύναμη Μου.
Ο κύριος Κυρίτσης έλεγε η Ρούφα δεν θα φτάσει στις εκλογές. Ο κύριος Κυρίτσης απέρχεται. Οι νεόκοποι σωτήρες που αποστάτησαν γιατί δεν βολεύονται αν δεν έχουν καρέκλα και μισθό εμφανίσθηκαν ως μεσσίες μόλις μυρίστηκαν το τέλος της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Έπρεπε να μας εξαφανίσουν. Εμείς και εσείς είμαστε το εμπόδιο στα σχέδια τους. Εμάς ήθελαν να εξαφανίσουν όχι τον Κυρίτση.
5 ολόκληρα χρόνια κρύβονταν. Εμείς είμαστε ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ… Γιατί εμείς είμαστε ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Εμείς είμαστε από άλλη πάστα. Εμείς τους χαλάμε τα σχέδιά τους και τις business τους.
Αυτοί υπήρξαν και παραμένουν σύντροφοι και συνεταιράκια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με τις ίδιες λογικές που με ανήθικες πρακτικές, επιπλέουν, λειτουργούν στο παρασκήνιο και διατηρούνται στο προσκήνιο.. Είναι η συνδιαλλαγή, είναι η διαπλοκή, είναι οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, είναι το γκρίζο κατεστημένο που αυτοσυντηρείται…
26 ΜΑΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ. Ανοίγουμε τις πόρτες για να μπει καθαρός αέρας. Δίνουμε το χέρι στον πολίτη και χτίζουμε μια νέα σχέση μαζί του…
Χωρίς εξαρτήσεις και φοβικά σύνδρομα, χωρίς περιόδους χάριτος, χωρίς ναι μεν αλλά… Με ξέρετε και σας ξέρω καλά… Είμαι σάρκα από τη σάρκα σας. Είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις με σχέδιο, με πρόγραμμα, με ακόρεστη όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς. Είμαι εδώ με εσάς και δεν θα σας προδώσω ΠΟΤΕ.
Βασική παράμετρος, για την Παράταξή μας, αποτελεί η μετατόπιση του πολιτικού λόγου και της εφαρμοσμένης πολιτικής από το θυμικό στο πραγματικό και η εγκαθίδρυση μίας καθαρής σχέσης μεταξύ πολίτη και πολιτικής ηγεσίας που θα εδράζεται στην πραγματική έννοια των όρων «τεκμηρίωση», «διαφάνεια» και «λογοδοσία».
Το πρόγραμμα και οι θέσεις που καταθέτουμε στηρίζονται σε τρεις ξεκάθαρους πυλώνες για να μπορεί ο δημότης να μας κρίνει με καθαρούς όρους στο τέλος της θητείας μας.
Στον πυλώνα της υλοποίησης, δηλαδή σε αυτά που είναι εφικτό να γίνουν στην τετραετία. Συγκεκριμένα, μετρήσιμα, κοστολογημένα… χωρίς πλειοδοσίες και μεγάλα λόγια.
Στον πυλώνα του σχεδιασμού, δηλαδή σε αυτά που ξεκινούν οι διαδικασίες εντός της θητείας μας αλλά η υλοποίησή τους θα είναι μεταγενέστερη.
Στον πυλώνα της διεκδίκησης, δηλαδή σε αυτά που διεκδικούμε για το νησί της Κω σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την εκάστοτε κυβέρνηση.
ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ
Θα εφαρμόσουμε, με πνεύμα συνεργασίας, το θεσμό του χωρικού αντιδημάρχου που θα κατοικοεδρεύει ανά δημοτική ενότητα και θα συνεργάζεται με τα κοινοτικά συμβούλια, τόσο για την καθημερινότητα αλλά και για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα.
Προτείνουμε και διεκδικούμε ένα ειδικό πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ ή από Εθνικούς πόρους αποκλειστικά για την αναβάθμιση και επέκταση πολύ μικρών «οικογενειακών» επιχειρήσεων με τζίρο έως 100.000 Ευρώ στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης, και του πρωτογενή τομέα.
Διεκδικούμε την παραχώρηση κατά πλήρη κυριότητα όλων των δημόσιων ακινήτων που βρίσκονται πάνω στο νησί και που το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς δεν μας επιτρέπει την αξιοποίησή τους.
Διεκδικούμε θεσμικό – νομικό πλαίσιο που να εξασφαλίζει την πλήρη παραχώρηση και προστασία αιγιαλού και παραλίας στους ΟΤΑ.
Παράλληλα στο πλαίσιο των ΣΔΙΤ διεκδικούμε ένα θεσμικό πλαίσιο που θα αφορά κατά κανόνα καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες οι ΟΤΑ θα μπορούσαν να συμβάλουν ως εταίροι με τη δημόσια περιουσία (βιοτεχνική ζώνη, τεχνολογικό πάρκο).
Παρεμβαίνουμε και διεκδικούμε τη μεταφορά της αρμοδιότητας και των αντίστοιχων πόρων – εσόδων της προστασίας και διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς στους ΟΤΑ.
ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ
  • Θέση μας είναι το νέο νοσοκομείο να χωροθετηθεί στο Λινοπότη καθώς πληρούνται όλα τα κριτήρια που μπορούν να πείσουν όλη τη κοινωνία.
  • Ενιαίος χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός. Με απλά λόγια δίνουμε αξία στις περιουσίες των συνδημοτών μας και θέτουμε τους κανόνες που θα προστατέψουν το νησί, την αειφόρα ανάπτυξη και την οικονομία του από τη ληστρική κατάχρηση των πόρων του.
  • Πρόταση μας η δημιουργία μιας ΑΕ με τη συμμετοχή της αστικής συγκοινωνίας που θα ενώσει τις δυνάμεις εκείνων που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο προκειμένου να οργανώσουμε την συγκοινωνία και να προστατέψουμε τα ντόπια συμφέροντα.
  • Αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για τη δημιουργία μίας μεγάλης Αναπτυξιακής ΑΕ η οποία θα αναλάβει και τον τομέα της προβολής και διαφήμισης του νησιού και στην οποία θα συγχωνευθούν η Μαρίνα, η ΑΝΕΜ (χωρίς τον ιδιώτη), η αστική συγκοινωνία κλπ.
  • Μετατροπή της ΔΕΥΑ σε εταιρεία περιβαλλοντικής προστασίας και ανάπτυξης, μεταφέροντας σε αυτήν όλες τις δραστηριότητες και τους πόρους για τη συνολική διαχείριση των περιβαλλοντικών θεμάτων και της ανάπτυξης των νέων μορφών πράσινης ενέργειας.
  • Διεκδικούμε την υποστήριξη, για την εφαρμογή από το μονοπωλιακό ιδιώτη του αεροδρομίου της Κω, ενός μοντέλου κλιμακωτών χρεώσεων των τελών του αεροδρομίου, ώστε να δοθούν κίνητρα στις αεροπορικές εταιρείες και στους touroperators επέκτασης του προγράμματός τους και στους μήνες της χαμηλής ζήτησης.
ΕΡΓΑ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Δημοτική Ενότητα Δικαίου
Ασφενδιού (Ζιά – Ζηπάρι – Τιγκάκι)
  • Εντάσσουμε το υπό ανέγερση δημαρχείο Δικαίου στο πράσινο ταμείο ανάπτυξης, προκειμένου να ολοκληρωθεί ως το πρώτο αυτόνομο ενεργειακά δημοτικό κτήριο.
  • Δημιουργούμε οργανωμένο χώρο στάθμευση στη Ζιά με παράλληλη προβολή με infokiosk και για την πυροπροστασία της.
  • Προχωράμε σε διαγράμμιση και καλύτερη οργάνωση του χώρου που βρίσκεται στην είσοδο της Ζιάς από το Ασκληπείο και βελτίωση του δρόμου Ασκληπείο – Ζιάς.
  • Προχωράμε σε συνολική μελέτη λειτουργικής αναβάθμισης, ανάδειξης, προστασίας και πυροπροστασίας της Ζιάς.
  • Προχωράμε τις νομιμοποιητικές διαδικασίες για τον παραλιακό δρόμο Τιγκακίου για να φτάσουμε στην έκδοση του απαιτούμενου ΦΕΚ.
  • Εκπονούμε μελέτη για τη διάβρωση της ακτής στο Τιγκάκι και για τη δημιουργία δρόμου με μικρό ποδηλατόδρομο και ξύλινο διάδρομο για τους πεζούς.
  • Δημιουργούμε χώρο πάρκινγκ στο οικόπεδο που βρίσκεται στην είσοδο του Τιγκακίου και προς τις Αλυκές.
  • Αναπλάθουμε το δρόμο από τα φανάρια του Επαρχιακού μέχρι την πλατεία με νέο οδόστρωμα, νέα πεζοδρόμια, ηλεκτροφωτισμό και ποδηλατόδρομο.
  • Αναπλάθουμε το νέο δρόμο, Μαρμάρι – Τιγκάκι, ο οποίος εγκιβωτίζεται και δημιουργούνται πεζοδρόμια, ηλεκτροφωτισμός και ποδηλατόδρομος σε όλο του το μήκος.
  • Εφαρμόζουμε την ειδική περιβαλλοντική μελέτη της Αλυκής, που προβλέπει βιολογικές καλλιέργειες και ήπιες κατασκευές αγροτουρισμού, ανάδειξη και αξιοποίηση του υδροβιότοπου με ξύλινο περιμετρικό μονοπάτι, παρατηρητήριο, μονάδα αναπαράστασης παραγωγής αλατιού.
  • Δημιουργούμε φορέα διαχείρισης βιοτόπων Αλυκής Δικαίου, Κω, ορεινού όγκου Δικαίου και περιοχών NATURA με τη δημιουργία περιπατητικών και ποδηλατικών (mountainbikes) διαδρομών.
  • Στεγάζουμε το «βοήθεια στο σπίτι» στο υφιστάμενο κτήριο της κοινότητας και παραχωρούμε γραφείο στον αγροτικό και κτηνοτροφικό σύλλογο.
  • Ανακαινίζουμε την παιδική χαρά.
  • Συστήνουμε τη Διεύθυνση Τοπικής Τουριστικής και Αγροτικής Ανάπτυξης που θα στεγαστεί στο κτήριο του Λινοπότη.
  • Προχωράμε σε αυτόνομη στέγαση του Λυκείου Ζηπαρίου.
  • Διαθέτουμε τμήμα του πάρκου Κιαπόκα τις ώρες λειτουργίας του δημοτικού σχολείου.
  • Αξιοποιούμε το παλιό σχολείο στο Λαγούδι.
  • Ξεκινάμε τις διαδικασίες για νέο Λύκειο και νέο Νηπιαγωγείο.
  • Επεκτείνουμε το κοιμητήριο.
Κοινότητα Πυλίου
Προτείνουμε ένα τοπικό, ενδογενές σύστημα αγροτικής ανάπτυξης, που θα στηρίζεται στην οργάνωση της παραγωγής και της εμπορίας των τοπικών αγροτικών προϊόντων, στην οικολογική συνείδηση και την προστασία των φυσικών πόρων (βλέπε νερό), στη σύνδεση της αγροδιατροφής με το τουριστικό προϊόν.
Η δημοτική ενότητα Δικαίου, μπορεί να γίνει το κέντρο της εμπορίας αγροτικών προϊόντων με ένα σύγχρονο δημοπρατήριο, με αποθήκες, ψυγεία, στα οποία θα καταλήγει το σύνολο της παραγωγής που θα πωλείται με πλειοδοτική διαδικασία και θα αναβαθμίζει το αγροτικό προϊόν.
  • Επεκτείνουμε, το αρδευτικό της λίμνης και δημιουργούμε δεξαμενές συλλογής του νερού που ακόμα και σήμερα καταλήγει στη θάλασσά.
  • Εκπονούμε μελέτη ανάλυσης εδάφους για την καλύτερη οργάνωση της παραγωγής.
  • Συντηρούμε και ανοίγουμε νέους αγροτικούς δρόμους.
  • Προχωράμε σε μελέτη που αφορά στην τεκμηρίωση της αναγκαιότητας ή μη νέου λατομείου αποκλειστικά για τις ανάγκες της επαρχίας μας.
  • Προχωράμε σε αποκατάσταση του λατομείου της Λίμνης και επανάχρηση του ως χώρο πολιτισμού, δημιουργώντας Θέατρο βράχου. Προχωράμε σε αποκατάσταση του λατομείου στις Κοκινόγιες και χωροθετούμε εγκατάσταση ενναλακτικής διαχείρισης αδρανών υλικών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης.
  • Προχωράμε στην ανάπλαση της πλατείας στην περιοχή Πίθος.
  • Ολοκληρώνουμε τον πεζόδρομο του Μαρμαρίου και τον δρόμο του Αγίου Γεωργίου.
  • Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το νέο νηπιαγωγείο Πυλίου
  • Σχεδιάζουμε το νέο δημοτικό σχολείο Πυλίου
  • Διευθετούμε την αυτόνομη στέγαση του εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου
  • Επισκευάζουμε και αξιοποιούμε το παλαιό σχολείο του Αμανιού
  • Δημιουργούμε γήπεδο τένις και προπονητική εγκατάσταση βόλεϊ.
  • Συντηρούμε το γήπεδο ποδοσφαίρου και στεγάζουμε τις κερκίδες.
  • Συνεχίζουμε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της δημοτικής ενότητας Δικαίου, με στόχο το γήπεδο να είναι έτοιμο το αργότερο το πρώτο εξάμηνο του 2021.
  • Προχωράμε σε διάνοιξη νέας οδού από γήπεδο Αγίου Γεωργίου – Μπάσκετ.
  • Προχωράμε σε συνολική αναπροσαρμογή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
  • Μειώνουμε κατά 50% τα τέλη σύνδεσης του αποχετευτικού για τις κατοικίες και συνδέουμε δωρεάν τους άπορους και τις ειδικές ομάδες του πληθυσμού
  • Προχωράμε στη γεωλογική μελέτη και την κατασκευή του νέου κοιμητηρίου Πυλίου.
  • Αξιοποιούμε το κτήριο πίσω από την κοινότητα Πυλίου.
  • Σχεδιάζουμε την ανάδειξη της Πηγής και τη διάνοιξη μονοπατιού στο κομμάτι που έχει εξαγοραστεί από την ΚΕΔ.
  • Προχωράμε σε μελέτη τεκμηρίωσης δυνατότητας εμφιάλωσης του νερού της Πηγής.
  • Αξιοποιούμε την οικία Παυλίδη.
  • Επιδιώκουμε τη φωταγώγηση του κάστρου στο Παλιό Πυλί σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία.
Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών
ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ
  • Δημιουργούμε υδατοδεξαμενή και εξετάζουμε τη δυνατότητα εφαρμογής της μελέτης Κουτρούλη.
  • Προχωράμεσε αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων ύδρευσης, και αποτύπωση όλου του δικτύου
  • Προχωράμε σε μελέτη διάβρωσης των ακτών από Μαστιχάρι έως Τιγκάκι και απομείωσης των φυκιών για οριστική λύση του προβλήματος;
  • Εξετάζουμε την κατασκευή ποδηλατοδρόμου και ηλεκτροφωτισμού στην ανατολική πλευρά του οικισμού Μαστιχάρι.
  • Προχωράμε σε ανάδειξη και προστασία του δάσους της ΠΛΑΚΑΣ.
  • Κατασκευάζουμε σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα για την προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Προχωράμε σε συντήρηση, προστασία και ανάδειξη του Κάστρου Αντιμάχειας, σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία, για την ενίσχυση των τειχών και τη φωταγώγησή του.
  • Δημιουργούμε «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ» και αναδεικνύουμε την Αντιμάχειας ως Λαογραφικό Κέντρο.
  • Κατασκευάζουμε σύγχρονο αθλητικό πολύκεντρο – αίθουσα εκδηλώσεων και γραφείων.
  • Συντηρούμε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις.
  • Δημιουργούμε χώρο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
  • Διεκδικούμε τη στελέχωση του Κ.Υ. Αντιμάχειας και τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ που θα καλύψει τη δημοτική ενότητα Ηρακλειδών.
  • Εντάσσουμε σε πρόγραμμα αποκατάστασης τους τρεις ΧΑΔΑ, πέριξ της Αντιμάχειας.
ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ
  • Μειώνουμε το τέλος σύνδεσης αποχέτευσης για τις κατοικίες στο 50%.
  • Διεκδικούμε τη χρηματοδότηση της εφαρμογής των δύο εν εξελίξει μελετών για τα λιμάνια Καρδάμαινας και Κεφάλου.
  • Προχωράμε στην ανέγερση ενός σύγχρονου παιδικού σταθμού.
  • Χωροθετούμε και ιδρύουμε δημοτικό κοιμητήριο.
  • Διεκδικούμε τη θέσπιση διαδικασίας και ταυτόχρονης επιβολής της δημιουργίας μονάδων αφαλάτωσης για τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
  • Εξετάζουμε τη δυνατότητα δημιουργίας φράγματος στα διοικητικά όρια της Καρδάμαινας.
ΚΕΦΑΛΟΣ
  • Εστιάζουμε σε ένα σωστό ρυμοτομικό σχέδιο.
  • Θέτουμε ως μακροπρόθεσμο στόχο τη χωροθέτησηε πιβατικού λιμένα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε όλους τα ίδια γράφεις ρε Γιάννη. Με πολύ κόσμο κλπ κλπ Που είναι ο κόσμος τελικά; μόνο ο Κυρίτσης είχε κόσμο που μετράει

    • Δλδ τι εννοείς με κόσμο που μετράει??οι άλλοι δεν μετράνε δλδ για εσένα ή είναι πολίτες β διαλογής??Αυτό ακριβώς είναι ο Κυριτσης όπως το είπες…Δεν μετράνε!!Αυτό αντιπροσωπεύει

      • ΔΏΣΕ ΠΌΝΟ ΙΩΆΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΊΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, στους Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΠΑΥΛΙΔΗ και στην μπεκροπαρέα...

        Κάνε τους να σε παρακαλάνε σουρωμένοι γονατιστοί στα γόνατα την δεύτερη Κυριακή και να εκλιπαρούν στήριξη… Πλήρωσε τους για την ανήθικη συμπεριφορά τους, για το ξεπούλημα που σου έκαναν… Δεν σεβάστηκαν πέντε χρόνια συνεπής αντιπολίτευσης, σε πέταξαν στα σκουπίδια για να ανασύρουν από το πηγάδι που ήτανε κρυμμένος τον ΔΕΙΛΌ και ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟ TEO, την μαριονέτα που θα κουνάνε σαν τον Καραγκιόζη στο πανί οι ποθαμένοι της πολιτικής για να βγάλουν τα απωθημένα τους… – Αλεξίκακος –

    • η ρουφα ειχε 20 με 30 ατομα παραπανω από την συγκεντρωση κυριτση.Δηλαδη δευτερη θεση η ιωαννα και τριτος ο κυριτσης,που παει για να μαζεψει βρουβες.Μακρια από τον ανθρωποφαγο και οποιος θελει να είναι δήμαρχος.

    • Τελευταία νέα. πρώτος ΚΥΡΊΤΣΗΣ, δεύτερη ΡΟΥΦΑ, τρίτος ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. τέταρτη ΜΑΚΡΗ με διφορά!!!!

  2. Ψοφατε για λίγη δημοσιότητα παλάβες όλοι σας….μαυρο θα πάρετε
    Τους μαύρους δε τους ακούτε κάθε βράδυ που φωνάζουν; Αυτά σας φάγανε…Αη από δω….

  3. ότι και να κάνουν πάλι ο Κυρίτσης θα ναι δήμαρχος. Η Ρούφα δεν έχει στελέχη, όλοι αυτοί δεν φτάνουν τους ψήφους του Σιφάκη

  4. Ο χαιρετισμός σου σε δύο περιπτώσεις δείχνει κάτι; Φασιστικός χαιρετισμόσ που φέρνει προς Νικηταρά μεριά.

    • Αν θες να δεις πραγματικά Φασισμό και Δικτατορία κοίτα Κυρίτση και Νικηταρά και θα καταλάβεις εκτός αν είσαι ΝικηταροΚυριτσολιάς και δεν βλέπεις.
      Αμέσως να γράψετε την κάθε ..λακία που σας έρχετε.
      Χωνέψτε το επιτέλους ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ η νέα Δήμαρχος Κω.
      Σας αρέσει δεν σας αρέσει έτσι είναι και έτσι θα γίνει.

  5. Το φαινόμενο της κυρίας Ρούφα είναι γνωστό στην πολιτική εδώ και δεκάδες χρόνια. Είναι ο πολιτικός που πιστεύει στον εαυτό του και στις ικανότητες του. Θεωρεί ότι οι άλλοι πολιτικοί είναι κατώτεροι του και μάλιστα δεν εστιάζει την κρίση του μόνο στις πολιτικές ικανότητες αλλά κατεβαίνει αρκετά σκαλιά παρακάτω και τους κατηγορεί για ιδιοτέλεια. Δεν παύει όμως να είναι μόνη γιατί αν υπήρχε συλλογικότητα. Αν υπήρχαν συλλογικές διαδικασίες, αυτά που λέει και αφορούν μόνο τον εαυτό της δεν θα τα έλεγε, αλλά και δεν θα υπήρχε. Τα φαινόμενα αυτά πάντοτε θα υπάρχουν όπως για παράδειγμα ο Μηνάς Χατζηαντωνίου. Όμως εξαφανίζονται γρήγορα και ο μοναχικός πολιτικός μένει πραγματικά μόνος. Το έχω ξαναγράψει ότι μετά τις εκλογές θα μείνει μόνη γιατί αυτού του είδους οι πολιτικοί δεν αντέχουν την άλλη άποψη. Τρανή απόδειξη είναι η διαγραφή οκτώ συμβούλων της.

    • ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
      Αει πήγαινε πίσω στην τρύπα απ’όπου βγήκες. Σαχλαμάρα.

  6. Σήμερα μας έπεισες, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ευσυνείδητος πολίτης, με το όραμα που παρουσίασες για την Κω να μη θέλει να σε ψηφίσει. Η μόνη παράταξη θεωρώ με θέσεις πραγματικές για τις ανάγκες της Κω. Εύγε!!

  7. Σήμερα μας έπεισες, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ευσυνείδητος πολίτης, με το όραμα που παρουσίασες για την Κω να μη θέλει να σε ψηφίσει. Η μόνη παράταξη θεωρώ με θέσεις πραγματικές για τις ανάγκες της Κω. Εύγε!!

  8. Οταν πιστευεις λανθασμένα βαθιά μεσα σου οτι σου παίρνουν την καρεκλα που διεκδικουσες και λιγουρευοσουν, λογικο ειναι να βρίσκεις φτηνες δικαιολογίες για το τι έφταιξε, να βλεπεις εχθρούς φαντασματα, και να συστρατευεσαι παρασκηνιακά με ανθρωπους που υποτίμησαν και εκδικηθηκαν τον κωακο λαο, μελη της παραταξης σου και εσενα τον ιδιο.

  9. ενενηντα συμβουλοι. εφεραν απο ενα γινανε 180. ηρθαν και εικοσι συγγενεις γινανε 200. την πηρε την πολη η μανταμ. τι εχομε να δουμε ακομα… καλυτερος απο ολλους παντως ο μιχαλης….

  10. Ειμουν κ εγώ εκεί κ είδα με τα μάτια μου είχαν πάνω από 300 άτομα μπορεί κ 400 δεν ξέρω τι λέτε αλλά είχα πάει κ στου κ Κυροτση κ δεν είχε ούτε τους μίσους τα σμπερασματα δικά σας

    • Δες φωτο απο του Κυριτση και δες και απο τις Ρουφα, μαρεσε που πηγες και στου Κυριτση!Αλλά πιστευε αυτο οτι της Ρουφα ειχε πιο πολυ κόσμο, ετσι θα νιώθεις καλύτερα!Δήμαρχο εχει το νησί μας, και θα έχει ξανα τον ιδιο!

  11. ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΔΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ…

    • Πηγενε λίγο στον καθρέφτη και δεν τον εαυτό σου…μόλις τον δεις θα καταλάβεις γιατί σου αξίζει να σε κυβερνάνε σαβουρες χαλουβα

  12. Μπράβο στήν Ιωάννα.
    Κάθε μέρα δείχνει την δύναμη της. ..
    Καλή Επιτυχία.
    Καιρός για Γυναίκα Δήμαρχος. ..

  13. Πρέπει να είσαι εσύ που μιλάς για γυμνό βασιλιά ή βασίλισσα.
    Ξέρεις όμως κάτι;; δεύτερο γύρο θα μας γλείφεις αλλά θα είναι αργά!!!
    Θα φάτε μαύρο τριωφλοροι που θα πάει σύννεφο!!!

  14. Πρέπει να είσαι εσύ που μιλάς για γυμνό βασιλιά ή βασίλισσα.
    Ξέρεις όμως κάτι;; δεύτερο γύρο θα μας γλείφεις αλλά θα είναι αργά!!!
    Θα φάτε μαύρο τριωφλοροι που θα πάει σύννεφο!!!
    Εσείς θα φταίτε που θα γίνει μάγκας πάλι ο Κυρίτσης δειλά τριοφλωρακια.

    • η Ιωάννα είναι η μόνη άφθαρτη πολτικός,και η παράταξή της είναι καθαρή, δεν έκανε παρά φύσιν παντρέματα,όπως κάποιοι άλλοι όψιμοι σωτήρες.

  15. Απόψε έδειξες την δύναμη σου.. Τώρα πρέπει να σε δούμε και στο debate εκεί ελπίζω κάποιοι να αλλάξουν γνώμη να καταλάβουν επιτέλους πόσα μπορείς να προσφέρεις εμένα προσωπικά με κέρδισες.. Είμαστε μαζί σου.. Καλή επιτυχία κ Ρουφα είσαι πραγματική κ αληθινή..

  16. ΒΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ …ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ…

    • Για κανε μια κωλοτούμπα να δούμε ξέρεις έλα με τον κάθε ασχετο Ναι γυναίκα δήμαρχο είδαμε και αυτούς που φοράνε παντελόνια πάμε γερά

  17. Η ρουφα με τον κυριτση απ οτι φαινεται έκανε συμφωνια παρασκηνιακά για μια καρέκλα. Πουλώντας με αυτον τον τροπο τους πολίτες που εξευτελιστηκαν απο την δημοτικη αρχή και την στηρίζουν.

  18. ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
    Η ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
    ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

  19. Ιωάννα σε βλέπω υπουργό μεταναστευτικου μετά τις εκλογες. Θα πας το χοτ σποτ στα ταπαχανα για να δουλεύει η πλατεια. Και θα βάλεις θυρωρο το μιχαλη.

  20. Το πιος τα έχει βρει με το κυριτση θα το δούμε σε πολι λίγο κ ο νοών νοείτο η Κυρία Ρουφα μπορεί να είναι γυναίκα αλλά φορεί παντελόνια κ αυτό που λέει το κάνει αλλι είναι αυτι που αλλά λένε κ αλλά κάνουν

  21. Αυτά είναι.Αν ειχες μαζι σου τον Συριζα όπως τον εχει ο Νικηταράς θα γεμιζες την πλατεια.

  22. Βλέπω τα κακόβουλα σχόλια και καταλαβαίνω ότι πόνεσε πολύ η επιτυχία της Ιωάννας Ρουφα. Αντί να ασχολείστε με την παράταξη αυτή καλύτερα κοιτάξτε την βρωμιά που υπάρχει εκεί που είστε….

  23. Δεν καταλαβαίνει κανείς κ.Ρούφα...επί 5 χρόνια έκανες μετωπικές συγκρούσεις με τον Κυρίτση

    αποκορύφωμαμ ήταν η ακύρωση μονοδρόμησης της Ακτής Κουντουριώτη,ένα μέτρο που μόνο παράφρονας θα σκεφτόταν να εφαρμόσει..πως γίνεται και συμπλέεις τώρα με κάποιον που ήταν στο χαρτοφυλάκιο σου επικίνδυνος όπως λες.Εγώ έχω πρόθεση να σε ψηφίσω,αλλά παρακολουθώ μέχρι τελευταί αστιγμή μην συμπράξεις με τον αντίπαλο,οπότε θ αλλάξω και γω απόφαση!!!!

  24. Ρε απίστευτα τριοφλωρακια! Το ποιον θα υποστηρίξει ο καθένας σε περίπτωση μη συμμετοχής μας (πράγμα απίθανο), στον β γύρο, είναι δεδομένο. Ακόμα και να μας πει η Ιωάννα να στηρίξουμε Νικηταρά, δεν θα το κάνουμε ποτέ, διότι ειναι αυτός που πριν πρόδωσε!! Πρόδωσε όμως και εμάς, διότι πολύ από εμάς τον είχαμε ψηφίσει επί Καισερλη . Και τι εκανε;; μας παράτησε όλους και έφυγε! Σε εμένα προσωπικά είχε πει ότι τελείωσε το κεφάλαιο «πολιτική» για αυτόν!!! Τι άλλαξε;; τόσο πολύ ξαφνικά αγάπησε το νησι;;;Ή μήπως την … πάρτη του;;

  25. Είναι άσχημο ο υποψήφιος δήμαρχος να είναι έρμαιο οικονομικών, πολιτικών και άλλων πολλών καταστάσεων!! Το ακούς Θεοδοση;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Για αυτό ψηφίζουμε Ιωάννα και οποιονδήποτε άλλον που θα είναι καλύτερος από εσένα! Δειλέ και συμφεροντολογε τριόφλωρε!!!

  26. Μετά την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, έχασες!!!! Αλήθεια αν είσαι ελάχιστα μάγκας, πες ποιον θα έχεις υπεύθυνο Οικονομικών και ποιον υπεύθυνο νομικών υπηρεσιών;;;
    Απάντησε και αυτό και βάζουμε Στοίχημα ότι θα σε περάσει και η Μακρή;;;

  27. ΑΧ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ

  28. Θα βγει η Ρουφά θα μπει στον πολιτισμό η ///// στις τέχνες ο ///// στα οικονομικά ο ///// ο ///// εκπροσωπος του ορκου……και η Κως στα αζήτητα.βε παιδιά βρε Παιδιά!!!Που Πάμε σαν.τοπος!!!!!

    • Φίλε κωλοτούμπα ξέρεις να κάνεις σας πονάει να βγει γυναίκα εεεε πολύ τις υποτιμάτε τις γυναίκες βλέπω…. Ναι ρε πάμε δυνατα γυναίκα δήμαρχος…..

  29. Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε η επόμενη Δήμαρχος ! Άκουσα την ομιλία σας και ανατρίχιασα ..
    Καλή επιτυχία σας εύχομαι .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ