ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ “Θερμή υποδοχή για τον Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 στην πόλη της Κω και στο Πλατάνι”

17
1720

ΘΕΜΑ : “Θερμή υποδοχή για τον Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 στην πόλη της Κω και στο Πλατάνι.”

Κοντά στους πολίτες, βρέθηκαν χθες ο Γιώργος Κυρίτσης και οι υποψήφιοι και τα στελέχη της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής στο Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Ο Δήμαρχος Κω και οι υποψήφιοι της παράταξης μοίρασαν το πρόγραμμα για τη νέα τετραετία, το Σχέδιο Κως 2023 και συζήτησαν με τους πολίτες.

Το Σχέδιο Κως 2023 περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, είναι ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένες παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα της πόλης της Κω, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές.

Γιατί “εμείς έχουμε έργο αλλά και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα” όπως τονίζουν όλα τα στελέχη και οι υποψήφιοι της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Δίνουμε τη μάχη για την Κω του 2023 με χαμόγελο και αισιοδοξία. Μαζί με τους πολίτες της Κω.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή ρε παιδιά αν μπω σε ένα καφενείο και χαιρετίσω δέκα ανθρώπους που δεν θέλουν να έρθουν σε αντιπαράθεση….αυτό λέγεται θερμή υποδοχή?
    Αν μπουκάρω σε μια αυλή με μια νοικοκυρά και μου χαμογελάσει,και μου ευχηθεί καλή επιτυχία λέμε τότε πως μας υποδέχτηκε θερμά όλο το Πλατάνι? Κόψτε τα σκληρά…Προκαλούν εθισμό,μαυρίζουν τα δόντια και φέρνουν παραμιλητό….

    • Δεν ειδα ουτε έναν ανθρωπο χαμογελαστο.Αυτη δεν είναι θερμη υποδοχη,αλα θερμη ψυχρολουσια για την απερχομενη δημοτικη αρχη κυριτση.

    • ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ.ΘΕΟΔΟΣΗΣ 47% ΚΥΡΙΤΣΗΣ 36% ΙΩΑΝΝΑ 11% ΜΑΚΡΗ 6%.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

    • Ο δήμαρχος και οι υποψήφιοι τους εβλεπες,οπως βλέπεις τους μαρτυρες του ιαχωβα,να γυρνουν τα σπιτια και να μοιραζουν φυλαδια.Για μεγαλη καταντια μιλαμε..

  2. Κυρίτσης-τέλος
    Η αποθέωση του «δεν θέλω>> του <>, της μη συνεργασίας, του ξερολισμού, της ειρωνείας, της χλεύης, της παρακμής, της απαξίωσης προσώπων και χαρακτήρων, της ανικανότητας, της κυκλοθυμίας, του `δεν άλλαξα`, αλλά και της διχόνοιας στην τοπική μας κοινωνία – και τόσα άλλα…
    Σίγουρα, κανείς δεν είναι τέλειος (εκτός απ`αυτόν όπως πιστεύει ο ίδιος, γιατί είναι, ο ασεβής, ο μετά τον `Θεό`).
    Θέλουμε δεν θέλουμε, το σύστημα των δημοτικών εκλογών ειναι δημαρχοκεντρικό.
    `Ομως κάτι τέτοιο πάλι και ξανά, δεν μας αξίζει!
    Να τα θυμόμαστε όλα και όλοι και να μην τα ξεχνάμε.
    Αγαπητοί φίλοι και σύμβουλοί του, απλά απομονώστε τον!
    Αγαπητοί συμπατριώτες, θα το διαβάζετε συχνά-πυκνά για να το εμπεδώσετε!
    Επιτέλους, απαλλαγή…

  3. ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΡΟ ΟΡΟΦΟ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ,ΟΙ 6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ [ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ] ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ.ΕΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ,Ο ΧΑΔΟΥΛΗΣ Η ΠΗ,ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.

  4. Εάν αυτό το λετε θερμη υποδοχη,επρεπε να εισασταν παρων σε καπια περιστατικα,για να βγαλετε τα δικα σας συμπερασματα.Μιλαμε για το ρεζιλικι που εφαγαν.

  5. ….κάντε κι εσείς μια βόλτα μαζί με τον απερχόμενο Δήμαρχο, τραβήξτε φωτογραφίες και να δείτε τη «θερμή«υποδοχή που του επιφυλάττουν και οι πολίτες των περιοχών αυτών της πόλης, για να έχετε ιδίαν αντίληψην. Τα Δ.Τ. της Δ.Α. είναι για εκθέσεις ιδεών παιδιών δημοτικού…

  6. Αγαπητοί συμπατριώτες. Μην ακούτε πάλι τα ίδια τα λόγια, τα ωραία, τα μεγάλα. Μην εμπιστεύεστε το ειρωνικό υφάκι και τα κρύα αστειάκια. Κουράζει και κουράζεται. Ο πραγματικός αποστάτης και κρυπτόμενος από τα προβλήματα του τόπου μας είναι ο απερχόμενος δήμαρχος. `O,τι και ν`ακούμε, ό,τι και να συζητάμε πρέπει να καταλάβουμε ότι, η θητεία αυτής της δημοτικής αρχής ήταν ένα χαμένο χρονικό διάστημα για το νησί μας. Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι συνεννόηση, ηρεμία, διάλογο, συνεργασία με όλους, για να πάμε μπροστά. Ζούμε ακόμα σε παρακμιακά χρόνια. Κοιτάζεις γύρω σου κι απογοητεύεσαι. Ο καθένας από εμάς προσπαθεί για το καλύτερο και βρίσκει μπροστά και απέναντι του την τωρινή διοίκηση του Δήμου. Σίγουρα μας αξίζουν πολλά – πολλά περισσότερα. Το βασικότερο είναι η απαλλαγή από τη `Δύναμη Αλλαγής`.

  7. Γιατί το ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί σώνει και καλά να εξυπηρετήσει τους δικούς του με χρήματα του δημόσιου. Στην αρχή πρότεινε να γίνει στο ……του φίλου του το ΧΟΤΣΠΟΤ. Όταν δεν πέρασε αυτό το αίτημα πρότεινε και έγινε Λύκειο..

  8. Τι μας λένε ρε παιδιά. Ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν. Ο κόσμος δε θέλει να τους δει. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει δείτε τις φωτογραφίες. Δεν πάνε στην περιοδεία ούτε οι υποψήφιοι του Κυριτση. Ντρέπονται τον κόσμο φαίνεται

  9. Πήγε να μπει σε ένα μαγαζί και ο καταστηματάρχης το έκλεισε λες και περνούσε κηδεία απέξω

  10. Ποιος φτιαχνει τα βιντεακια του απερχομενου ;;;;;
    Ποσο πληρωνεται, θα ζητηθουν τιμολογια;;;;;
    Εγω ξερω…………..

  11. Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΕ 5 ΑΝΑΘΕΣΑΚΙΔΕΣ

  12. ΟΥΤΕ ‘ΓΚΕΛ ΜΠΟΥΡΝΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΜ’ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ‘ΧΑΙΡΟΛΑ’ !! ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΥΠΟΚΩΦΟ ‘ΑΙΣΙΧΤΙΡ’ ΠΛΑΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ..ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΓΕΜΑΤΑ! ΑΝ Η ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΕΣΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ! ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ,ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ? ΟΞΩ ΡΕ! ΟΞΩ ΡΕ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΚΑ. ΜΟΥ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ.ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΚΥΦΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. Χ@ΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΜΠΟΤΟΞ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ! ΓΚΙΟΥΛΕ-ΓΚΙΟΥΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ‘ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ’ ΜΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ