ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο σε Χριστουγεννιάτικη μαγική ατμόσφαιρα το άναμμα του δέντρου στο Πυλί – Με επιτυχία και το Χριστουγεννιάτικο παζάρι

1
4215

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Αγίου Νικολάου στο Πυλί πραγματοποιήθηκε σήμερα, από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ,  με επιτυχία το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πάζάρι με διάφορα εορταστικά είδη και χειροποίητες κατασκευές από όλους τους συλλόγους της περιοχής (πολιτιστικό, αθλητικό, γυναικείο και τα σχολεία της περιοχής).

Ακολούθησε ένα πολύ ζεστό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με την παιδική  χορωδία του δημοτικού σχολείου Πυλίου  και αμέσως μετά την σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική της Κω υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού.

Λόγω του ότι τα παιδιά της χορωδιάς ήταν πίσω από την Φιλαρμονική και δεν είχαν οπτική επαφή άρχισαν να μετρούν αντίστροφα μόλις ο δήμαρχος Κω Γ.Κυρίτσης ετοιμαζόταν να πάει στο μικρόφωνο για ένα μικρό χαιρετισμό και να δώσει το σύνθημα, αλλά τα παιδιά τον αιφνιδίασαν ανάβοντας το δέντρο μόνοα τους.

Στην συνέχεια βέβαια εδωσε τις ευχές του σε όλο τον κόσμο με υγεία και αισιοδοξία για κάτι καλύτερο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, ευχές έδωσε επίσης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου Χ. Τσαμπουνιάρης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης: η Αντιπρόερδος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. χατζηχριστοφή, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, η Αμτιπρόεδρος Πυλίου Β. Σοφού ο τοπ. σύμβουλος Γ. Κυπραίος και πάρα πολύς κόσμος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καματερε το χριστουγεννιατικο δωρο σου στο πυλι αριστερε πλουτοκρατη είναι οι καλικατζαροι με λαμπακια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ