ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το λιμάνι στη Κω, ο Μανώλης Γλυνός δεν το είδε αφού η όραση του δεν του επιτρέπει να κοιτά όσα ενοχλούν τον ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει

18
785

Το λιμάνι στη Κω, ο Μανώλης Γλυνός δεν το είδε αφού η όραση του δεν του επιτρέπει να κοιτά όσα ενοχλούν τον ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει

Μετά την Σαντορίνη, όπου επίσης δεν είδε το διαλυμένο λιμάνι του νησιού, ο Μανώλης Γλυνός έχασε από το οπτικό πεδίο του και το λιμάνι της Κω!

Συμπτωματικά, ο Μανώλης Γλυνός σε κανένα νησί δεν βλέπει τις διαλυμένες υποδομές που η Κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει.

Εντελώς συμπτωματικά επίσης, έχει μάτια μόνο για οτιδήποτε μπορεί να στηρίξει, έστω και ψευδώς, την οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να εκτοξεύσει κατά της Περιφερειακής αρχής.

Για τους Ναούς της Κω, η εμπλοκή του Υπουργείου Υποδομών και της αρμόδιας Διεύθυνσης Φυσικών Καταστροφών αυτού, επίσης δεν τον ενδιαφέρει, γιατί δεν τον συμφέρει.

Το γεγονός ότι η Περιφέρεια δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην αποκατάσταση των Ναών και παρόλα αυτά πρώτη προσφέρθηκε να καλύψει οικονομικά το σύνολο της δαπάνης για την ανακατασκευή τους, επίσης αφήνει αδιάφορο τον Μανώλη Γλυνό, αφού και αυτό δεν τον συμφέρει στον πόλεμο της συκοφάντησης που έχει εξαπολύσει κατά της Περιφερειακής αρχής.

Με την καραμέλα της συνεργασίας να έχει λιώσει πια στο στόμα του μετά από 8 μήνες που την πιπιλά, όποτε μιλά το μόνο που πετυχαίνει είναι να εκτίθεται στην κοινωνία με την άγνοια του σε βασικά ζητήματα διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και πολιτικά, αφού η αγωνία του να μην θίξει έστω και στο ελάχιστο την Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει, καταφεύγει σε φαιδρά επιχειρήματα.

Όπως λέει και ο λαός μας, Κυριακή Κοντή Γιορτή!

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ MΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΕ,ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΦΥΡΙΤΣΗ.

    ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΔ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

  2. Τι ανοησιες ειναι αυτες κ.Χατζημαρκο;;;;; Τι προπαγανδιστικες βλακειες ειναι αυτες ; Αναξιες ενος περιφερειαρχη και ανταξιες ενος …Αδωνη !!! Ετσι γινονται τα λιμανια κ. «περιφερειαρχα» ; Τι ειναι τα λιμανια οι ..επαρχιακοι Θεοσκοτεινοι δρομοι ΣΑΣ;;;!!!!! Με ποιο θρασος μιλατε για την Κυβερνηση…λιγη τσιπα δεν βλαπτει. Μηπως θυμαστε πως και ποτε κανατε ΕΣΕΙΣ της ΝΔ τα λιμανια ‘η τις Μαρινες πχ στην Ροδο ;;;; Λιγη τσιπα δεν βλαπτει κ. Περιφερειαρχα ….Αλλα ποιος απο εσας την εχασε για να την βρειτε εσεις ;; Ακου λεει ΑΡΓΗΣΕ η Κυβερνηση να κανει το …ΛΙΜΑΝΙ της Κω. Ρε λαμπες δεν αλλαζετε στον επαρχιακο της Κω και ζητατε Λιμανια …..;;;;

  3. Λυπάμαι για την τοποθέτηση σας. Μάλλον δεν σας ενημέρωσε σωστά ο ένας στενός συνεργάτης σας δηλαδή ο Έπαρχος ποιοί θα σας ψηφίσουν στην Κω.

  4. Μαύρα μεσάνυχτα για την Κω έχεις κύριε Χατζημάρκο. Απέσυρε αυτή την ανακοίνωση. Κάνει ζημιά στους υποψήφιους σου

  5. Αχ βρε Γιώργο τι έγινε τα ταμία πήγαν σε τοκογλυφους και τώρα που χάνεις δεν ξέρεις από που να το πιάσεις. Υπομονή φίλε έχει κρεβάτι και για σένα στον Κορυδαλλό.

  6. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ;;;; ΟΛΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΓΑΛΗΦΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ !!!! ! ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ….. ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…. ΑΠΟΧΗ…. ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ…. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ…. ΑΝ ΔΕΝ ΤΥΡΑΝΗΘΗΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ…..ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ….Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;; ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ…..!!!!

  7. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ

  8. εχετε νομιζω ιδιες αποψεις με τον Δημαρχο Κω για θεματα καταστροφης Κω από τους Συριζαιους!!!!!!Γιατι δεν εχετε κοτσια να το πειτε να σας ψηφησουμε κιολας μονο βαλατε και τον Χονδρο με τους Συριζαιους?Γιατι κ Χατζημαρκο??

  9. Ο τρακτέρ που γράφει μάλλον στις καλαμιές που ζευγίζει στηρίζει τον χατζή των έργων

  10. ΧηΜαρκο έχασες τη ψυχραιμία σου ή μου φαίνεται!Και το ΣΤΟΙΧΗΜΑ χαμένο σε δείχνει!Μεγαλο κάζο έπαθες και συ και οι στα μαχαίρια υποψήφιοι σου στην Κω!ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!!Χα Χά Χα !!!

  11. Παραδέχεται ότι η Περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητα για τίποτα. Μονο υδατοδρομια Προβολή με 300000 ευρώ κάθε χρόνο από Έβεδ και τρακτέρ χωρίς δίπλωμα σευπερασπιστες λαμογια

  12. χατζημαρκο και εσύ έκανες κολιτιλικια με τον ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΞΟΥΣΊΑ ΕΝΏΝΕΙ

  13. ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…

  14. http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mati-ta-ntokoumenta-miloun/2019-05-02-20
    Μήπως έπρεπε να ανοίξετε κανένα χαντάκι και να μπείτε μέσα?Μήπως να ξεσκαρτάρετε τον Δημόσιο τομέα ,επειδή έχει ανάξιους και βαρεμένους κόπρους,που όχι μόνο δεν υπέστησαν μειώσεις,αλλά δεν παρέχουν καμιά υπηρεσία.
    Αξιολόγηση να κάνετε και όχι να ζείτε στο ψέμα.

  15. Κ. Χατζημάρκο η κριτική σου μπορεί να είναι δικαίωμά σου, αλλά και υποχρέωσή σου είναι να κάνεις αυτοκριτική για τα —–Μη έργα και ημέρες στην Κω. Εδώ για να πούμε για ψιλολόγια, δεν έβαλες 35 λάμπες στον επαρχιακό και μιλάς για την αποκατάσταση των εκκλησιών που θα γίνει προσεχώς ; Είναι αλήθεια ότι ούτε για τα κεράσματα του Επάρχου (καφέδες, γλυκίσματα κλπ) την πρωτοχρονιά, δεν έδωσες στον κ. Χαλκιδιό επειδή ούτε κι εκείνος τα ζήτησε από ντροπή ; Απών είσουν και είσαι, ειδικά από την Κω. Καλή αγρανάπαυση !Και μην νομίζει ο κ. Γλυνός ότι θα εισπράξει εύκολα τις δυσαρεστημένες ψήφους, διότι αυτή η συνεργασία με τον Σύριζα δεν ήταν ότι το καλύτερο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ