Με πολύ κόσμο & βεγγαλικά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ζηπάρι παρουσία του Δημάρχου Γ. Κυρίτση (Pics & Vid)

5
4872

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέχεια της πολύ όμορφης διοργάνωσης που κράτησε επί 4 και πλέον ώρες με το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα στο θεατράκι στο Ζηπάρι, πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 5 και μισή απόψε.

Το δέντρο άναψαν από κοινού μετρώντας αντίστροφα μαζί με τα παιδιά ο Δήμαρχος Γ. Κυρίτσης μαζί με τον Πρόεδρο του Ασφενδιού Σταμάτη Μαλιλήςμε βεγγαλικά να δίνουν λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα και τη Φιλαρμονική του δήμου της Κω να δίνει τον τόνο εντυπωσιακά με τα κάλαντα και τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Προηγουμένως τόσο ο Πρόεδρος Ασφενδιού, όσο και ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Ευχαριστώντας πολύ τους χορηγούς της βραδιάς (το Ζαχαροπλαστείο Κασσάρας  και τα  κρασιά Χατζηεμμανουήλ) για τα κεράσματα που προσφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Μ. Xατζηκαλύμνιος, η Δημ. σύμβουλος Π. Κιαπόκα, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, o δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής της ΝΔ Γ. Κρητικός, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, η Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Α. Βρόντου και πάρα πολύς κόσμος (με το Χρ. παζάρι να συνεχίζεται ακόμα…)

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυριτση μονο κουτοχορτο δεν τρωμε.απο πανυγυρια ειστε πρωτοι μαζι με …… που σε ακολουθει,μηπως και κατι αρπαξετε απο τους ζηπαριωτες.απο εργα βρε σκερβελεδες στο ζηπαρι τι κανατε:θα σου πω εγω,μια τρυπα μεσα στο νερο.και διπλα σου ο μαραγκος απο κεφαλο,για πεστε μου και στους κεφαλιανους τι κανατε:αλη μια τρυπα στο νερο.εσυ δεν κοροιδευεις μονο τους πολιτες,αλα ακομα και τους συμβουλους σου.αντε ομως που σε πηρανε χαπαρι σχεδον οι μισοι συμβουλοι σου και θα σου φυγουν,πηγαινοντας στην καινουργια παραταξη που θα κανει παταγο.θα σου μεινουν μονο τα κουτορνηθια

  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ.ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ,ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ. Α Υ Τ Η Ε Ι Ν Α Ι Η Α ΠΟ Σ Τ Ο Λ Η Σ Α Σ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ