Απεργία ΠΝΟ: Άγριες μάχες και φωτιές στο Ηράκλειο! Αγρότες συγκρούστηκαν με ναυτεργάτες [vid]

13
948
– Αγρότες έβαλαν φωτιά στα γραφεία της ΑΝΕΚ
– Ασθενοφόρο πήγε να παραλάβει τον λιμενάρχη Ηρακλείου μετά τα επεισόδια
– Νωρίτερα οργισμένοι παραγωγοί συγκρούστηκαν με ναυτεργάτες με φωτοβολίδες και… νερό
– Τελικά κάποιοι έκοψαν τους κάδους του πλοίου για να φύγει
– Τι λέει ο Υπουργός Ναυτιλίας και ο Πρόεδρος των αγροτικών συνεταιρισμών Ιεράπετρας
– ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια

Η ένταση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου κατέφθασαν παραγωγοί αγροτικών προϊόντων από την Ιεράπετρα, ζητώντας να φορτωθούν οι νταλίκες με ευπαθή αγροτικά προϊόντα και να προωθηθούν στις αγορές, αφού, όπως τονίζουν, η παράταση της απεργίας της ΠΝΟ και η μη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας οδηγεί τα προϊόντα τους στις χωματερές και τους ιδίους στην καταστροφή.

Μετά την άφιξή τους, οι αγρότες κινήθηκαν προς το πλοίο BLUE HORIZON που βρισκόταν στο λιμάνι. Μετά από λίγα λεπτά, οι αγρότες συγκρούονταν με νατυεργάτες με φωτοβολίδες και… νερό!

Στη συνέχεια, το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι χωρίς να φορτώσει τις νταλίκες. Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία αγρότη απο την Ιεράπετρα ο οποίος υποστηρίζει πως ο καπετάνιος του πλοίου έβαλε σε λειτουργία τις μηχανές με σκοπό να απομακρυνθεί απο την προβλήτα, με αποτέλεσμα να σπάσουν οι κάβοι απο τα σχοινιά και με κίνδυνο να τραυματιστούν αγρότες.

Στη συνέχεια, αγρότες έβαλαν φωτιά σε γραφεία της ΑΝΕΚ. Δείτε το βίντεο του CretaLive:

Ασθενοφόρο πήγε λίγο αργότερα στο λιμάνι για να παραλάβει τον λιμενάρχη Ηρακλείου Δημήτρη Σαϊτάκη, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία μετά τα επεισόδια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο… Ωστόσο, για ώρα, ο άνθρωπος ήταν σε «ομηρία», με τους αγρότες να του απαιτούν να επιστρέψει το πλοίο που αναχώρησε.

«Πρώτοι έριξαν τις φωτοβολίδες από το βαπόρι» – Τι λέει ο Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιεράπετρας

Όπως είπε ο Πρόδρος του Συνεταιρισμού στην εκπομπή LiveNews, δεν ήταν οι αγρότες που ξεκίνησαν τα επεισόδια. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρώτοι πέταξαν φωτοβολίδες οι άνθρωποι που ήταν πάνω στο πλοίο κατά των αγροτών κι εκείνοι με τη σειρά τους «απάντησα»…. Ακούστε όλα όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο:

Οι αγρότες πάντως δηλώνουν αποφασισμένοι και ανυποχώρητοι καθώς όπως λένε, θα παραμείνουν στο σημείο έως ότου επιβιβαστούν 150 νταλίκες με κηπευτικά σε πλοίο και να αναχωρήσουν για τον Πειραιά.

Τι λέει ο Υπουργός Ναυτιλίας για τα επεισόδια

«Υπομονή μέχρι αύριο το πρωί που συνεδριάζει η ΠΝΟ. Πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική.
Χρειάζεται ψυχραιμία… Τι να κάνουμε; Να βάλουμε λάδι στη φωτιά; Έχουν δίκιο οι αγρότες» είπε μεταξύ άλλων ο ΠαναγιώτηςΚουρουμπλής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Προσπάθησα μια εβδομάδα να επικρατήσει η λογική και να κρατήσω χαμηλούς τους τόνους. Πιστεύω ότι αύριο θα καταλάβουν όλοι ότι αυτή η ιστορία θα κλείσει. Το πιο εύκολο είναι να βάλω τους ναυτικούς να τσακώνονται με τους αγρότες…  Πρέπει να συγκληθεί το αρμόδιο συμβούλιο που αποτελείται από 29 ανθρώπους, δεν προεδρεύω εγώ…
Έκανα μια εβδομάδα προσπάθειες να τους πείσω ότι το θέμα που γίνεται η απεργία, δεν υπάρχει».

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρειάζεται ένα μάθημα στην κυβέρνηση του λαϊκισμού... ΔΗΜΑΡΧΕ δρομολόγησε το πλοίο της ΑΝΕΜ με ΤΟΥΡΚΙΑ...

    Θα έχουμε επάρκεια σε τρόφιμα, λαχανικά και φρούτα και θα ξυπνήσουν όλοι αυτοί οι αργόσχολοι που μας κυβερνούν και υπόσχονται μέτρα νησιωτικότητας.

    • Βρε νησιώτες, μπας και μέτρα νησιωτικότητας εννοεί τον αποκλεισμό των νησιών για εβδομάδες ο ...ΨΗΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ;

      Μάλλον θα εννοεί τα φτηνά εισιτήρια που έχουμε και τα πανάκριβα τρόφιμα και εμπορεύματα που πληρώνουν οι βολεμένοι νησιώτες. Ίσως κατά βάθος ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ εννοεί νησιωτικότητα να έχεις απέναντι έναν σκύλο ΤΟΥΡΚΟ σαν τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ να γαβγίζει και εσύ να έχεις Υπουργό Άμυνας τον συγΚΑΜΕΝΟ…

  2. Μην τα βάζετε με την κυβέρνηση του ΣφΥΡΙΖΑ, δρομολόγησε την 13η σύνταξη έστω στα μέτρα του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.

    Τι πάει να πει ότι σας έκοψε το ΕΚΑΣ, το ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ και τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 50% και πάνω από 450 ευρώ τον μήνα … Τώρα θα παρετε ένα κοματσούλι ψυχικό από την υπερφορολόγηση των φτωχών για να αντέξετε τα νέα καζίκια που έρχονται για το 2017.

    • Ένα γιαούρτι Βασιλειάδη την ημέρα η 13η σύνταξη του χωρίς τσίπα ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠρΑ, αλλά είναι αριστερή λίγο κοντή υπόσχεση

      Στην γκομενίτσα όμως του γραφείου του στην Θεσσαλονίκη δίνει 2.500 καθαρά λόγω σωματικών προσόντων και τον αναρχικό αργόσχολο ΚΑΡΑΝΙΚΑ τον βόλεψε στο Μαξίμου με άλλα τόσα για να κάνει ανάλυση στις εκπομπές της ΜΕΝΕΓΑΚΗ…

  3. ΚΟΝΤΟΣ ψαλμός αλληλούια, ΚΟΝΤΗ και η 13η σύνταξη που είναι μικρότερη από ενός μηνός περικοπή της επικουρικής

    Μπράβο βρε Αλέξη, έκανες το ψυχικό και θα στήσουν γλέντι οι συνταξιούχοι που στερούνται και το φαγητό. ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ;;;;

  4. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΤΡΕΒΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΒΔΗΛΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  5. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1947 ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΝΟΤΙΟΣΛΑΥΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΣΣΔ,ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΚΕ.ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΙΡΟΤ(ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΗΣ ΝΙΣ)ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΣΛΑΥΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΄¨ΕΧΘΡΙΚΟ΄» ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ» ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΣΛΑΥΙΑΣ(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ) ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΟΣΛΑΥΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ.

  6. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΩΣ ΕΠΑΘΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΤΑΛΙΝ.ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΔΑΦΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  7. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΠΟ 20000 ΣΕ 60000 ΟΤΑΝ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ-ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ-ΜΑΡΚΟΥ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ(ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΟΝΙΤΣΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΝΑΟΥΣΑ)ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ?

  8. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΟΔΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΚΤΑΙΟΥ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΙΜΑΙΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΥΓΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΟΥΝ ΠΑΘΗ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΩΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

  9. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ 7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ 74 Η ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ(ΕΔΕΣ ΥΒΕ ΠΑΟ ΕΚΚΑ)ΟΠΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 1863 ΤΟΥ 1989?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ