Θ. Νικηταράς: 5 Προγραμματικές θέσεις για την επόμενη μέρα (Πρόεδροι Κοινοτήτων & καθημερινότητα) | «Πολιτική εξαπάτηση Κυρίτση για Μαρίνα-αν ήταν στο εξωτερικό θα είχαν παραιτηθεί…Δεν είναι διάλογος αυτό που αποφάσισαν («ο κ. Κυρίτσης έφυγε από την πίσω πόρτα…»)

70
2158

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης -Χαρίκλεια Χριστοφή

Κάνοντας λόγο για «σπάσιμο κατεστημένων νοοτροπιών» πολλών ετών στη διοίκηση ο επικ. της Ισχυρής Κω Θ. Νικηταράς παρουσίασε εισηγητικά στην σημερινή ΣΤ στα γραφεία της παράταξης 5 προγραμματικούς άξονες,  από το συνολικό πρόγραμμα της παράταξης που θα παρουσιαστεί στις 14 Απριλίου στο ξεν. Κοντινένταλ, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες που είναι θετικά διακείμενοι στην παράταξή του, να παρευρεθούν.

Ο Θ. Νικηταράς έδωσε έμφαση στην τουριστική Κω και στην ταυτότητα του νησιού με ομάδα ειδικών και μάνατζερ οι οποίοι θα κατευθύνουν τον Δήμο προς τα που θα πρέπει να κινηθεί. Παράλληλα θα πρέπει να δοθεί βάρος στην ενίσχυση των υποδομών ώστε να αντέξουν το βάρος του διπλασιασμού του αριθμού αφίξεων επισκεπτών κατά τη Fraport (από το 1,2 στα 2,2 εκ. επισκέπτες) τα επόμενα χρόνια.

Αλλά και στην δίκαιη αναδιανομή των εσόδων.

Επίσης, έμφαση έδωσε στην καθημερινότητα του πολίτη και το νέο μοντέλο διοίκησης του δήμου κάνοντας λόγο για δύο πόλους εξουσίας σε θέματα καθημερινότητας. Τους Προέδρους των Κοινοτήτων Κω-Ασφενδιού-Πυλίου (απ’ όποια παράταξη κι αν εκλεγούν) στον ένα πόλο και τους Προέδρους Αντιμάχειας-Καρδάμαινας-Κεφάλου στον δεύτερο πόλο οι οποίοι δεν θα έχουν στο κεφάλι τους κανένα χωρικό Αντιδήμαρχο αλλά θα συνεργάζονται μαζί τους όπως και με τους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής τους και θα επιλύουν προοβλήματα καθημερινότητας.

Στο θέμα του νέου Νοσοκομείου σχολιάζοντας τις προτάσεις Κυρίτση για ανάληψη μελέτης ή χρηματοδότησης από το Δήμο τόνισε ότι για αυτό υπάρχουν οι κατάλληλες υπηρεσίες όπως η ΔΕΠΑΝΟΜ, ο Δήμος πρέπει να είναι πρωτοπόρος και να λειτουργεί υποστηρικτικά.

Στο ερώτημα της Α. Αυγούλη ποια από τις δύο θέσεις (Σελβέρι ή Λινοπότι μιας και στο ΔΙΙΚ υπάρχει θέμα με τους όρους δόμησης) θεωρεί καταλληλότερο παρέπεμψε στους ειδικούς που θα αποφασίσουν με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως είχαν υποδείξει προ ετών το Λινοπότι αλλά από τότε δεν προχώρησε το θέμα…

Στις ερωτήσεις κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει τις απαντήσεις του Σεβ. Μαραγκού για τα ταμειακά διαθέσιμα της Μαρίνας και του Μ. Χατζηκαλύμνιου για το θέμα της πώλησης συγκεκριμένης έκτασης στην περιοχή της Κεφάλου.

Σε ότι αφορά την απάντηση του Σεβ. Μαραγκού για τα ταμειακά διαθέσιμα στη Μαρίνα σχολίασε ότι ενώ έχει ημερομηνία 28/3 εστάλη στον ίδιο όπως και στα ΜΜΕ λίγη ώρα πριν την συνέντευξη, καθόλου τυχαία. Για δε το περιεχόμενο της απάντησης έκανε λόγο για «πολιτική εξαπάτηση» και ψέματα, επικαλούμενος τις δηλώσεις του κ. Κυρίτση στην πίτα της Μαρίνας βάζοντας ξανά από το κινητό του το επίμαχο απόσπασμα (με το δικό μας σχόλιο ότι τις μάθαμε απ’ έξω που προκάλεσε γέλια…)

Ο κ. Κυρίτσης έκανε λόγο για ταμειακό διαθέσιμο πάνω από 1 εκ. και τώρα μας καλούν να κάνουμε αφαίρεση… για λεφτά που έχουν καταβληθεί στους εργαζόμενους από πέρσι. Επίσης, πολιτική εξαπάτηση και ψέμα χαρακτήρισε τη δήλωση του κ. Κυρίτση για το γεγονός ότι είπε πως η προηγούμενη δημ. αρχή τους είχε αφήσει στο ταμείο της Μαρίνας 300χιλ. και τώρα λένε ότι ήταν 800χιλ. «Αν όλα αυτά συνέβαιναν στο εξωτερικό τώρα θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί…» κατέληξε ο κ. Νικηταράς επιρρίπτοντας την ευθύνη εξ ολοκλήρου στον κ. Κυρίτση και όχι στον κ. Μαραγκό ή στον λογιστή που υπογράφει.

Τόνισε δε ότι από το Σεπτέμβριο που θα αναλάβει θα μπει ορκωτός λογιστής στην Μαρίνα, ενώ στο ερώτημα της Α. Αυγούλη αν θα απευθυνθούν σε Οικονομικούς επιθεωρητές το θεώρησε ως «καλή ιδέα».

Σε ότι αφορά την απάντηση του αντιδημάρχου Μ. Χατζηκαλύμνιου στον Π. Αβρίθη, ο Θ. Νικηταράς (ήθελε να απαντήσει ο ίδιος και όχι ο κ. Αβρίθης) τόνισε ότι ο επιχειρηματίας καλώς επένδυσε και η όποια δημοτική αρχή θα έπρεπε να ήταν δίπλα του, όμως αυτό που έγινε χωρίς να διασφαλιστεί αν αύριο μεθαύριο αντί για πάρκινγκ η έκταση αυτή οικοδομηθεί είναι αποκλειστική ευθύνη αυτών που πήραν την απόφαση αυτή, λέγοντας ότι το πάρκινγκ θα έπρεπε να το είχε εξασφαλίσει ο δήμος τόσο για τις ανάγκες της επιχείρησης όσο και για τους μόνιμους κατοίκους.

Σε ερώτησή μας γιατί δεν προσέρχεται στο διάλογο με τους πολίτες και την αντίφαση με τα λεγόμενά του υπέρ του διαλόγου απάντησε ότι δεν πρόκειται για διάλογο αλλά για παράλληλους μονολόγους με τους πολίτες.

Σε ότι αφορά το αν «φοβάται» απάντησε με τις συναντήσεις που ζήτησε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κ. Κυρίτση στη Μαρίνα και στο Λιμενικό ταμείο και αυτός στη Μαρίνα «έφυγε πίσω από την πόρτα… Εγώ ήθελα να συζητήσω με τον Δήμαρχο και να βλέπει η κοινωνία και αυτός με παρέπεμψε στον μη εκλεγμένο Αντιπρόεδρο στο Λιμενικό ταμείο. Προσέξτε περιφρόνηση στο θεσμό, όχι στο πρόσωπό μου… Παράδειγμα για το λιμάνι: ξέρετε ότι δεν υπάρχει άδεια οικοδομής για το κτίριο επιβατών; Ξέρετε ότι δεν υποβληθεί μάστερ πλαν και αν δεν υποβληθεί μέχρι τον Νοέμβριο θα υπάρχει τεράστιο θέμα για τον τουρισμό και την οικονομία; Α… το είπε ο γενικός…Αυτός είναι διάλογος. Σε έχω απέναντι μου και συζητώ για τα προβλήματα του τόπου. Το να είμαι περιφερόμενος και να μην συζητώ αλλά να κάνω μονολόγους…»

«Έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ τον θεσμικό μου ρόλο όχι αν έχω κάτι να κερδίσω ή να αποκομίσω από ένα προσχηματικό διάλογο να πω ‘είμαι εδώ’. Υπηρετώ τον διάλογο όταν ο διάλογος υπηρετεί τους συμπολίτες μου».

Θεοδόσης Νικηταράς – ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ στην Συνέντευξη Τύπου 1 Απριλίου 2019

55 μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές του Μαϊου.

Είμαι εδώ και απλώνω το χέρι σε όλους τους συνδημότες μου.

Τους καλώ δίπλα μου.

Μαζί να φτιάξουμε την Κω του 21ου αιώνα.

Με σύμμαχους τους δημότες. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο μήνας ξεκινά με πρωτοβουλίες της παράταξής μας.

Ημερομηνία-σταθμός στην προεκλογική περίοδο η μεγάλη συγκέντρωση της μεθεπόμενης Κυριακής, 14 Απριλίου, στο ξενοδοχείο ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ.

Ακολουθεί η συγκέντρωση νεολαίας.

Λίγο καιρό πριν τις εκλογές οι πολίτες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

Ζητούν αλλαγή στο Δήμο.

Για την ισχυρή Κω.

Είναι συγκινητική η ανταπόκριση που συναντάμε.

Φαίνεται και από την μεγάλη προσφορά συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Δυστυχώς ήταν μια χαμένη πενταετία για το νησί μας.

Η δημοτική αρχή κούρασε και κουράστηκε.

Δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο.

Αντιμετώπισε πολιτικούς αντιπάλους και δημότες με ύβρεις και κοροϊδία.

Με αλαζονεία και εκδικητικότητα.

Έκανε το Δήμο κλειστή ομάδα συμφερόντων.

Για συνεργάτες, φίλους και κολλητούς.

Ηθική κατάπτωση σε όλα.

Σήμερα, από εδώ το ξεκαθαρίζω σε όλες τις κατευθύνσεις.

Από την 1η Σεπτεμβρίου μπαίνουν Ορκωτοί για έλεγχο όπου χρειαστεί.

Κάθε στραβό πρέπει να τελειώνει.

Όλα αυτά τα αλλάζουμε.

Με διαφάνεια και ισονομία.

Με συμμέτοχους τους δημότες.

Η κοινωνία μας βλέπει μπροστά.

Με ενότητα δυνάμεων και ξεκάθαρους στόχους.

Για αυτό είμαστε εδώ.

Η πενταετία που τελειώνει κράτησε καθηλωμένο το νησί μας.

Βάλτωσαν η Πόλη και τα χωριά μας.

Η δημοτική αρχή ήταν απούσα στα μεγάλα προβλήματα των συνδημοτών μας.

Δεν παρακολούθησε τις εξελίξεις.

Δεν προέβλεψε τίποτα για το μέλλον. Αδιαφόρησε.

Οδήγησε σε απίστευτη εσωστρέφεια που δεν ταιριάζει στους ανήσυχους και δημιουργικούς συμπατριώτες μας.

Κατέστρεψε και δεν έχτισε.

Διέλυσε τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού και έφτασε την Κω να μην έχει φωνή στον τουρισμό.

Το μόνο που κατάφερε τώρα – λίγες μέρες πριν τις εκλογές – να θυμηθεί ότι υπάρχουν προβλήματα.

Αφού εμφανίστηκε η παράταξή μας.

Και πάλι όμως. Τα έχουν διαλύσει όλα.

Για αυτό ερχόμαστε. Για να τα αλλάξουμε όλα.

Ξεκινάμε από τα μικρά, τα καθημερινά, και πάμε στα μεγάλα.

Σχεδιάζουμε τους μεγάλους στόχους. Δίνουμε λύσεις στην καθημερινότητα.

Η περίοδος που ξεκινά δημιουργεί την Κω των επόμενων δεκαετιών.

  1. Την ανάδειξη της διεθνούς ταυτότητας της Κω

  2. Την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας

  3. Την ανανέωση και δημιουργία νέων υποδομών

Σε πρώτη προτεραιότητα μπαίνουν:

  1. Αναπτυξιακά έργα που δημιουργούν εισόδημα και ποιοτικές θέσεις εργασίας

  • μόλος κρουαζιερόπλοιων

  • επέκταση της μαρίνας

  • επέκταση λιμανιών Καρδάμαινας και Κεφάλου για τη φιλοξενία τουριστικών σκαφών

  1. Νέο Νοσοκομείο

  2. Ενίσχυση του Δήμου με νέους υπαλλήλους σε όλους τους τομείς. Στις Τεχνικές Υπηρεσίες, στην καθαριότητα, στην ΔΕΥΑΚ, στη Δημοτική Αστυνομία, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

  3. Ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού σε όλο το νησί. Μεταγραφή των οικοπέδων για να ξεκινήσει πάλι η ιδιωτική οικοδόμηση.

  4. Στήριξη των νέων μας σε καινοτόμες επαγγελματικές δραστηριότητες. Στη δημιουργία και στην προώθησή τους. Δημιουργούμε Γραφείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ οι προτεραιότητές μας.

Στόχος μας η στήριξη της οικονομίας και των επαγγελματιών.

Για τον τουρισμό δημιουργούμε τον Οργανισμό Τουριστικής Πολιτικής και marketing.

Για την καθημερινότητα παίρνουμε συγκεκριμένα μέτρα.

Από την 1η Σεπτεμβρίου δημιουργούμε ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του Δήμου.

Ο ένας που αφορά στις Δημοτικές Ενότητες Κω και Δικαίου.

Δεύτερος πόλος διοίκησης στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών.

Την ευθύνη για τον συντονισμό των δράσεών τους αναλαμβάνουν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων οι οποίοι σχεδιάζουν, συντονίζουν και υλοποιούν τις δράσεις τους στη βάση της αποτελεσματικότητας και της άμεσης παρέμβασης στην καθημερινότητα.

Τα χωριά μας παύουν να νιώθουν ριγμένα και εξαρτημένα.

Μαζί με τις αναβαθμισμένες δημοτικές κοινότητες θα παράγουν έργο.

Θα στηρίξουν όλο το νησί.

Με ισοτιμία. Με ισορροπία. Με ανάπτυξη παντού.

Η Κως αλλάζει πορεία.

Με συνεργασία. Με σεβασμό. Με συναπόφαση.

Με όλες τις ζωντανές δυνάμεις του νησιού μας.

Με τους δημιουργικούς συμπολίτες μας που αγωνιούν για το αύριο.

Με τους νέους μας που ψάχνουν συμπαράσταση και δεν τη βρίσκουν.

Η Κως σήμερα χρειάζεται ένα bing bang.

Μια μεγάλη έκρηξη δημιουργικότητας και εξωστρέφειας.

Με συμμέτοχη την κοινωνία.

Με ενεργούς όλους τους θετικούς ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.

Για αυτό σχεδιάζουμε τα πάντα ξανά.

Χτίζουμε και δεν καταστρέφουμε.

Αλλάζουμε εκ βάθρων την λειτουργία της πόλης, μαζί με τους δημότες.

Σχεδιάζουμε ενιαία σε πέντε άξονες.

Λιμάνι.

Μόλος κρουαζιερόπλοιων.

Κυκλοφοριακό.

Χώροι στάθμευσης.

Το ίδιο σε Καρδάμαινα και Κέφαλο.

Στόχος κάθε αλλαγής και κάθε δράσης μας η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Να δημιουργήσουμε μια φιλική πόλη.

Φιλικά χωριά και τουριστικές περιοχές.

Με σεβασμό στον κάτοικο, στον επισκέπτη, στο περιβάλλον.

Αυτή την αλλαγή σηματοδοτεί η «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ».

Σηματοδοτεί το μέλλον.

Όχι το μακρινό μέλλον αλλά αυτό που είναι μπροστά μας.

Τα μηνύματα είναι ισχυρά και έρχονται από παντού,

Κάθε μέρα και πιο κοντά.

Κάθε δημότης κάθε δημότισσα συμμετέχει σε αυτό τον όμορφο αγώνα.

Για τον τόπο μας.

Για τους ανθρώπους μας.

Και με αυτή την ευκαιρία ανανεώνω το ραντεβού μας την άλλη Κυριακή 14 Απριλίου στις 11 το πρωϊ στο ξενοδοχείο ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ.

Με σάλπισμα νίκης παντού.

70 ΣΧΟΛΙΑ

    • οι ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ, Ο κωστούκος της ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ γουργουλουποθετο

      εφαγαν ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΖΕΡΒΌ ΓΙΑ τούτη τηΝ ΔΕΙΛΗ μαριονεττα; ΧΑΜΈΝΟς ΑΠΌ ΧΈΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΩΦΛΟΡΑΚΙΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΧΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ… ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΕς ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΙΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥς ΜΑΥΡΙΣΕΙ…..

      • ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΡΑΦΛΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ,ΓΥΦΤΟΑΤΣΙΓΚΑΝΕ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΞΕΓΚΡΜΙΣΤΕΙΣ.ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΚΙΤΑΓΚΑ.

    • ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΆ σήμερα και ο δειλός Τριώφλορος ΘΕΟΔΌΣΗΣ παρά τα εντατικά ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ δεν έχει τα κότσια για αντιπαράθεση...

      Δεν έχει το κουράγιο, δεν θα εξηγήσει στους δημότες γιατί φοβάται να βρεθεί απέναντι στον Κυρίτση και ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΆΞΕΙ ΚΑΤΆΦΑΤΣΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ που κάθε τόσο με ευκολία πετάει με το μιστρί της λάσπης από απόσταση ασφαλείας… Η ίδια μέθοδος και από το δεξί του δεκανίκι, από τον ΔΙΚΟΛΆΒΟ Παναγιώτη που το μίσος και τα απωθημένα του και το αντιΚΥΡΊΤΣΗκό του μένος τον κατάντησαν γραφικό διαμαρτυρόμενο λασπολόγο σαν τους συντρόφους του ΣφΥΡΙΖΑ με τους οποίους συνεργάζεται… Αγκαλιά ο Κουμουνιστοφάγος Παναγιώτης με τους ΔΟΣΊΛΟΓΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ,, τράτζικ,,, ΚΑΤΑΝΤΙΑ… Δεν αντέχει τον διάλογο ο κοψιμιός, ο καταστροφέας του χωριού του που το γέμισε με ΤΡΙΏΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ που σκεπάζουν την εκκλησιά του ΑΣΏΜΑΤΟΥ… Θα βρει χίλιες προφάσεις και δικαιολογίες για αρνηθεί την πολιτική αντιπαράθεση και τις ερωτήσεις των πολιτών… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΆΛΟΓΟ ακόμα και εάν του προτείνουν για συντονιστή την ντ@ρτάνα υποψήφια να τον κρατά να μην κόψει… Πάντως του πρότειναν και μεταφερόμενο πηγάδι να κόφτει να κρυφτεί όταν αρχίσουν οι δύσκολες ερωτήσεις… ®Νυχτοκαβαλάρης©

      • Δώστους πόνο Ιωάννα, έχουν χάσει τον ύπνο τους αυτοί που μπαμπέσικα σε πούλησαν για έναν κοψιμιό δειλό και χ@......

        Ελπίζουν ότι δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις ψηφοδέλτιο, αλλά θα σε δουν σε ρόλο ρυθμιστή και θα χορέψουν καρσιλαμά μετά τις εκλογές… Εσύ στο ύψος σου και οι εν ευθυμία θα πνίξουν τον πόνο με βαριά ποτά και τσιγάρα στο καφενείο της παρακμής…. Ο Τριώφλορος ΘΕΟΔΌΣΗΣ θα κάνει χρόνια να καθαρίσει την μουτσούνα του από το ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα εισπράξει από τους Κώους.

      • Νυχτοκαβαλαρη….. Την επόμενη φορά να είναι τα κλειδιά στη πισω πόρτα και να μην τα ψαχνει ο Βαβλας.Νυχτοκαβαλαρη την επόμενη φορά το Γιωργάκη να έχει το θάρρος.να.βγει μπροστά στο Θεοδόση στο λιμενικό ταμείο.Καλα είναι 5 χρόνια μισθοί και από παρουσία τυφλές.Και που είσαι Νυχτοκαβαλαρη….ερχόμαστε και θα ελεγχθούν όλα!Ξέρεις εσύ αναθεσακια

    • Αποκαλείτε ΘΛΙΒΕΡΉ ΜΑΡΙΟΝΈΤΑ των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη τον παλικαρά ΘΕΟΔΌΣΗ της ΜΕΖΟΥΡΑΣ;;;

      Και όμως για αυτό το πιόνι του ΣφΥΡΙΖΑ πληρώνουν οι δημότες ακόμα και σήμερα 220.000 ευρώ πρόστιμα για τις καταστροφές του περιβάλλοντος στα ΘΕΡΜΆ και στο ΖΗΝΊ της Κεφάλου…. Αυτό το δειλό ανθρωπάκι που την κοπάνησε από τις ευθύνες αμέσως μετά τις εκλογές του 2014 και κρυβόταν στο πηγάδι σπρώχνουν οι ποθαμένοι να αναμετρηθεί με την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης και την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ αλλά παρά τα εντατικά ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ κώλοσε, κατά το κοινώς λεγόμενο έ//@σε πατάτες… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

      • Για κάνε το λιανά βρε Θεοδόση, πόσους ακόμα θα διορίσεις στον Δήμο; Καρέκλες και τραπέζια υπάρχουν;;;;

        Το ίδιο κόλπο με τους διορισμούς, τις συνεργατικές και έναν κατάλογο έργων που ποτέ δεν θα γίνουν; Και από που βρεθεί το παραδάκι όταν εξαγγέλλεις μείωση τελών και δημοτικών φόρων;;;; Θα, θα, θα, όλα τα υπόσχεται ο κοψιμιός αλλά συνταγές Καΐσερλη δεν περνάνε πια.

      • ΈΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΘΕΟΔΌΣΗ; ΜΈΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΎΒΕΣΑΙ; Τρέμει τον διάλογο ο δειλός Τριώφλορος, ΤΡΈΜΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ...

        Εάν αρχίσει η ΡΟΥΦΑ τις καταγγελίες και βγάλει στην φόρα αυτά που ξέρει για το δημοτικό παραδάκι που έφαγαν θα κόψουν.

  1. Θεοδόση κάθε φορά που μιλάς σπέρνεις τον πανικό. Ο Κυρίτσης δεν έχει πρόταση για τομέλλον του νησιού μας. Τόσα χρόνια παίζει με τις λέξεις και από ουσία μηδέν

      • Τον τελευταίο καιρό έχω μελετήσει αρκετά τον Δήμο της Κω και αυτό που διαπίστωσα είναι ένα σκληρά εχθρικό κλίμα εναντίον των κυρίων Κυρίτση και των ομοίων του. Και αυτό γιατί καταπάτησαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

  2. Θεοδόση σε παρακολουθώ, καλά τα πας. Είσαι τόσο αγαπητός και αξιόπιστος που δεν έχουν τίποτα κακό να πούνε για εσένα για αυτό τα σκυλάκια του απερχόμενου γαυγιζουν αλλα κανένας δεν τους υπολογίζει

    • Ο ΠΟΠΟΤΑΣ ΤΗΣ ΚΩ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΟΝΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΘΙΟΔΟΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.

  3. Η κατρακύλα του Κυρίτση πλέον είναι δεδομένη και αυτή οφείλεται στην αδράνεια, στην απουσία στόχων αλλά και σε μικρά και μεγάλα σκάνδαλα. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι αγνόησαν τον πολίτη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αυτό ο πολίτης δεν το ανέχεται.

  4. ρήμαξαν μια κοινωνία ολόκληρη με την εμπαθεια, τον ρεβανσισμο, την αλαζονεία, τις υπογειες διαδρομές και τις μεταξύ τους απευθείας αναθεσεις

  5. Θυμάστε τις 2 Σύριες κολυμβήτριες προσφυγοπούλες που περάσαν κολυμπώντας απο την Τουρκία στη Λέσβο? ε ΜΟΥΦΑ..η μια μάλιστα απο τους εγκεφάλους ΜΚΟ δουλεμπορίου λαθρομεταναστών …Αυτοί είναι οι Συριζαιοι και οι φιλοι τους..ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ με σκοπό να αντικαταστήσουν τους Έλληνες…οπότε όποιος συνεργαζετε μαζι τους ειτε Δήμαρχος ειτε κλητήρας ειναι συνένοχος στο έγκλημα…ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,και επειδή οι μάσκες πέφτουν όσοι μπλέξατε μαυτη την παράταξη αλλα δεν το κάνατε και πολύ εγκάρδια φύγετε οσο ειναι καιρός……αλλιώς θα σας γράψει η Ιστορια με μαύρα γράμματα..Δεύτερο ΧΟΤΣΠΟΤ δεν θα γίνει στην ΚΩ
    https://twitter.com/nikosrazis2018/status/1112661888922501120

  6. Αυτό που συμβαίνει στην Κω είναι πρωτοφανές. Ενώνονται πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους όλοι μα τον Θεοδόση

    • ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ , ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

  7. ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ!! ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ, ΜΕ 3 ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ!!!! ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ??????
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝ ΒΓΕΙΣ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΜΕΛ? ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ????? ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ, ΚΤΛ
    ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. αρκεισαι σε ετοιμα κειμενα γιατι δεν εχεις την ικανοτητα στο λογο. ουτε προγραμμα ουτε οραμα για την κω εχεις…. γιατι αν ειχες δεν θα χρειαζοταν να διαβαζεις σαν μαθητουδι. οι μονολογοι σου δεν βγαζουν πουθενα. καθε φορα εισαι και πιο λιγος.

  9. κανένας δεν πιστεύει τους Κυριτσικούς και τον Κυρίτση. Θυμούνται όλοι τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air. Όχι μόνο θα αύξαινε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα. Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!
    Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε. Καμιά σοβαρή υποδομή όλο αυτό το διάστημα και ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια να καταρρέει (π.χ. βιολογικός στο Ψαλίδι, ΧΥΤΑ κλπ.).

  10. ΚΟΨΙΜΙΟΙ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΡΧ….Α ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΩΣ

  11. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ .Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΊΧΑΤΕ ΝΑ ΔΏΣΕΤΕ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ .ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ .ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΑΜΑΣΆΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

  12. ΘΕΩΔΟΣΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΤΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΣΤΡΙΨΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΩΝΟΣ .Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΏΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΊΖΕΙ

  13. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ

  14. Η ανυπαρξια καθαρου και ορθου πολιτικου λογου, οι μεγαλοπνοοι και απραγματοποιητοι στοχοι, η εικονα πολιτικου αρχηγου αγαλαστου ανεκφραστου και μονοκοματου, ξεκαθαριζει τους λογους και αιτιεςου κοφτεις και δδν συμμετεχεις στον διαλογο. Το καταλαβε ο κοσμος, φοβασαι τη συγκριση. Εισαι πολυ πισω απο τους αλλους. Δεσ τις εκφρασεις των στελεχων σου και βγαλε συμπερασμα. Αν εισαι εξυπνος παρατησε τα. Σε εχουν παρρι στο λαιμο τους. ΞΥΠΝΑ!

  15. Έλεος ρε παιδιά δεν ντρεπόσαστε λίγος;τόσο πολύ τον φοβάστε και τον βρίζετε έτσι ντροπή.

  16. πω πω ταράκουλο τα Κυριτσάκια. Τη νιώθουν να ρχεται καταιγιδα και δε ξέρουν που να κρυφτούν

  17. Τόσα αρνητικά σχόλια ένα πράγμα δείχνουν >ΠΑΝΙΚΌ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ! Τρόμο γιατί ξέρετε ότι θα βγουν πολλά στη φόρα και πανικό γιατί προσπαθείτε απεγνωσμένα, λέγοντας τα γνωστά αλλά πλέον βαρετά και αναμασημενα χυδαιολογηματα σας, να περισωσετε ότι πια δεν σώζεται. Ο «κλειστός » αλλά γνωστός της πάση κύκλος εργασιών των επί χρημασι «δικών » σας «αφοσιωμενων » ψηφοφόρων σε βάρος τοσων άλλων επαγγελματιων λαμβάνει τέλος οσονούπω. Είναι φυσικό για σας να τρομαζετε στην ιδεα ότι δεν θα έχετε πια το λιλι για να εξαγοραζετε κόσμο και για αυτούς τους λίγους «εκλεκτους» ότι θα πρέπει πλέον νόμιμα να διεκδικούν τις δουλειές που μέχρι τώρα έπαιρναν κάτω από το τραπέζι και μέσω ασύρματου. Σας καταλαβαίνω! Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό από το ξεβολεμα. Αν πω ότι σας λυπάμαι, μην το πιστέψετε. Δεν θα είναι αλήθεια. Αντε, λόγω της ημέρας!

  18. Γιατι ησουνα 4 χρονια ο πρωτος Αντιδημαρχος μιας δημοτικης αρχης που τα διαλυσε ολα.
    Προσεχε! Δεν μπορεις να εχεις πρωτη εξαγγελια σου οτι απο 1η Σεπτμβριου θα μπουν ορκωτοι. Να κανουν τι; Εχεις στοιχεια; Στον εισαγγελεα. Δεν εχεις; ΣΚΑΣΕ.

  19. Διαπρέψας κατά την περίοδον ηγεμονίας του βαθέως ΠΑΣΟΚ εντρυφήσας τας διδαχάς του και αναζητήσας πνευματικάς διεξόδους ιδίως εις την διαχείρισην των υλιστικών επιδιώξεων μέσω των οικοδομικών δραστηριότητων αλλά και των συμπεριφορών του ανθρώπινου είδους διά την επιβίωση του εφωτίσθη τα μάλα. Διαβλέψας δε την φθοράν της ηγεμονίας του βαθέως ΠΑΣΟΚ έστρεψε τας Θαυματουργάς ικανότητας του εις την διάσωσην του γένους των ανθρώπων της νήσου Κω. Ήτο η ημέρα την ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ της απόφασης διάσωσης του περιώνυμου λαού της Κω. Το έτος 2002 εορτάζεται ως σωτήριον πεφωτισμένο έτος αναλήψεως του Θεού μετά τον Θεό.

  20. Κωοι και Κωες ο Κυριτσης αύριο θα βγει …. να πει πολλά… 12 μήνες το χρόνο από την ΔΕΥΑΚ δημοτικό χρήμα για διαφήμιση της επιχείρησης.Φουλ αντικειμενική ενημέρωση δηλαδή.

  21. 1ον Ο Κυριτσης σαν κοψιμιος έφυγε από την πίσω πόρτα της μαρίνας αφού πρώτα του έφερε τα κλειδιά ο Βαβλας.
    2ον Ποτε δεν πήγε στο λιμενικό ταμείο για να ενημερώσει το Θεοδόση.
    3ον Πότε.δεν ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ τους λογαριασμούς της μαρίνας δημόσιο διάλογο είναι και αυτά τα στοιχεια .
    4ον Πάει σε δημόσιο διάλογο χωρίς συντονιστή από τα ΜΜΕ και με μια κλειστή δημοτική τηλεόραση και ειδικά.οταν η πρόεδρος του μέσου έχει καταδικαστεί με δικαστικές αποφάσεις.
    5ον Θα πάει σε διάλογο με τα μέσα στα οποία γνωρίζουμε λίγο πολύ πως τα χρηματοδοτεί με.διαφημισεις…

  22. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΈΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  23. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή σε λίγες επιχειρήσεις ημετέρων και κολλητών. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα χρήματα, με προκλητικό τρόπο, πήγαιναν είτε σε επιχειρήσεις συμβούλων της δημοτικής αρχής και συγγενών τους, είτε σε άτομα του στενού περιβάλλοντος της ομάδας της Δύναμης Αλλαγής.

  24. Το είχα δει και από στελέχη της κας. Ρούφα αλλά τώρα το βλέπω και στην Ισχυρή Κω…οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί το δημόσιο σήμερα. Δεν γίνεται να τάζουν προσληψεις παντού όταν υπάρχει απαγόρευση προσλήψεων και όσες παιρνάνε είναι με σταγονόμετρο. Όλο το δημόσιο είναι υποστελεχωμένο αλλά η Ισχυρή Κως θα κάνει προσλήψεις παντού lol. Θα κάνουν λέει γραφείο νεανικής επιχειρηματικότητας…Είχα δει σε ένα streaming να λέει ότι πρέπει να αποκλείονται από μελλοντικές αναθέσεις όσοι έχουν ήδη πάρει κάποια προμήθεια/υπηρεσία κοκ. Καθημερινά βγαίνουν πράξεις και εγκύκλιοι και νόμοι που κάνουν ακριβώς το αντίθετο και όλο και περισσότερο σμπρώχνουν στο να συμμετέχουν σε διαδικασία χωρίς εμπόδια όσο περισσότεροι γίνεται και η Ισχυρή Κως θα βρει τρόπο λέει να αποκλείει κάποιους… Μου θυμίζει τον Καΐσερλη επί συνεργατικών που τον ρωτούσες πως θα γίνουν αυτά και έλεγε τις ίδιες γενικότητες όπως παραπάνω. Βέβαια και οι δημοσιογράφοι έχουν μεγάλες ευθύνες. Νοιάζονται μόνο για τα παραπολιτικά γιατί ούτε αυτοί δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί το δημόσιο…

  25. ΔΩΣΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΡΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ

  26. Ντροπη για οσα γραφονται!!!Ας αποφασισει ο λαος ποιον δημαρχο επιθυμει!Ας σταματησετε να υβριζετε ανθρωπους και να παρακαλατε για το καλο της Κω.Ελεος πια!!!!!!!!!!!!

  27. Κυριτσακια άντε για…. Πανικός….. Τρεμουρα…… Και που θα πάτε να κρυφτείτε. Δώσε θεοδοση.εσενα θέλουμε για δήμαρχο.

  28. το χρώμα που παίρνει ο στρατηγός όταν συναντά τον Θεοδόση και αντιλαμβάνεται πως ο δήμαρχος κάνει άσκηση διαφυγής

  29. Βρε Νικηταρά και τα Συριζακια μόνο λόγια είσαστε.Ετσι θέλετε και το δήμο;Τζάμπα θα κόψετε κάποιους ψήφους από τη Ρουφα τελικά.

  30. Μήπως μόλις μας είπε πάλι για συνεργατικές….κάπως έτσι δεν έλεγαν και εκείνο το γραφείο εκεί δίπλα στο ΚΕΠ; Τι εννοεί κέντρο νεανικής επιχειρηματικότητας; πόσα ακίνητα υπάρχουν ακόμα να μοιράσουν;

  31. Ο//////// ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ???? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

  32. Ο ///////ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ???? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

  33. ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ

  34. Ωστε για αυτό η Μαρίνα πλήρωσε 10.000€ για να κάνει διαφήμιση στο έντυπο της AIR QUATAR για 1 ή 2 μήνες μόνο!!!! Τι περίμεναν δηλαδή ότι θα έρθουν οι Άραβες στην Μαρίνα της Κω ? χαχαχα…

  35. ο ορκωτός λογιστής να κάνει σε όλα από την αρχή της λειτουργίας της, και στις προσλήψεις του μόνιμου προσωπικού, και τις αγορές, και στο τι αγοράζουν τι αγόραζαν και τι ήθελαν να αγοράσουν, όπως το πιάνο ο κ. Πατούρης, σεντόνια, κλιματιστικά που αγοράστηκαν αλλά δεν τοποθετήθηκαν στην μαρίνα, ακριβά κινητά τηλέφωνα της διοίκησης και διεύθυνσης και ποιός ξέρει τι άλλα. Νομίζετε όμως ότι οι προηγούμενοι δεν έκαναν κάτι ανάλογο; Το μέλι στο δάχτυλο, όλοι που πάνε εκεί το γλύφουν.

  36. Για κατονόμασε μας αγαπητέ υποψ. Δήμαρχε το όνομα του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης …

  37. Όπως έφτιαξαν αυτοί που σε υποστηρίζουν την χώρα άλλο τόσο θα φτιάξεις και εσύ το Νησί μας.. Αριστεροί προδότες δεν έχετε την ευθηξια να ούτε να το παραδέχτητε και πάτε ύπουλα πατώντας στην απέχθεια του κόσμου στον αυταρχισμό του Κυρίτση να πάρετε τα ηνία του νησιού σπερνωντας διχρωμία για να το κάνετε ρημαδιο όπως αυτοί οι ομογενείς ιδεατες σας που κυβερνούν την χώρα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ