ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τα εγκαίνια του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κω| Δήμαρχος Κω: Ολοκληρώνουμε μια πλήρη δομή Ειδικής εκπαίδευσης – Διατεθειμένοι να προσφέρουμε να φτιαχτούν οι εκκλησίες & τα τεμένη

33
1291

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τα εγκαίνια του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κω (δίπλα στο Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜΕΑ στην περιοχή Μπαρμπαγιάννη) πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Σεβασμιώτατο παρουσία του Δημάρχου, του Ταξιάρχου, του Προέδρου των σχολικών Επιτροπών, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, εκαπιδευτικών, γονέων και παιδιών.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κω δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ολοκληρώνουμε μια πλήρη δομή ειδικής εκπαίδευσης από το Νηπιαγωγείο ως τη β’ βάθμια εκπαίδευση», ώστε να μην είναι αναγκασμένοι οι γονείς να προβαίνουν σε έξοδα ή να χρειαστεί να μεταβαίνουν σε άλλα νησιά.

Τόνισε ακόμα την μεγάλη προσπάθεια του δήμου στην αποκατάσταση των τριών σχολείων που επλήγησαν από την Κω κι έδωσε έμφαση στην στόχευση για κάλυψη όλων των αναγκών σε κτιριακές δομές στο επόμενο διάστημα.

Τέλος, συγκινημένος τόνισε προς τον Σεβασμιώτατο ότι ο δήμος είναι διατεθειμένος το επόμενο διάστημα να διαθέσει χρήματα για να φτιαχτούν οι εκκλησίες καθώς και τα τεμένη.

BINTEO από Δημοτική Τηλεόραση Κω

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από όλες τις φωτο η καλύτερη είναι του απερχόμενου με τα κορίτσια. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΤΙΛ.

    • ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙΓΙΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΨΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.

      Η ΜΕ ΓΙΑΛΙΑ ΡΕΙΜΠΑΝ,Ο ΓΙΑΛΙΑ ΚΟΥΤΣΙ,Ο 2 ΜΕΤΡΩΝ ….ΓΙΑΛΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΑΣ ΚΟΚΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ..ΛΑΚΕΣ …….ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.

  2. Τρεις και ο κούκος. Διαφημίζουν τα εγκαίνια μίε εβδομάδα και τελικά πήγανε οι σύμβουλοι που του απόμειναν και ο δεσπότης.

    • Κυριτση και η παρεα σου,καταντησατε γραφικοι. Ο κοσμος δεν σας ακολουθει,γιατι σας πηρε χαπαρι.Στο ιδιο εργο θεατες.Επρεπε να καλεσεις και αλους αιρετους για να φενοσασταν περισσοτροι,εκτος,εάν σου κοψανε και αυτοι.Απο ότι βλεπω,επειδη το παιχνιδι το εχασες,θα τα παρατησεις πριν τις εκλογες.Αντε να δω ποιος σκερβελες και γκάου θα φαει την καυτη πατατα.

  3. Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κυρίου Κυρίτση να επανακτήσει την πεποίθηση του και την αυτοκυριαρχία του αλλά εις μάτην. Πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια ανεμελιάς, ξεγνοιασιάς και καλοπεράσεως και τώρα είναι πολύ δύσκολο να ανατάξει. Άλλωστε οι εξαγγελίες και τα εγκαίνια των δύο μηνών πριν τις εκλογές στα μάτια των πολιτών που έζησαν τα προηγούμενα άπρακτα και σκληρά χρόνια της θητείας του μοιάζουν με φούσκες. Τα εγκαίνια μιας προκατασκευασμένης αίθουσας με τίποτε δεν μπορούν να διαγράψουν τις αγοραπωλησίες και τον αμίαντο. Οι παραστάσεις στις εκκλησίες δίπλα στον δεσπότη ποτέ δεν θα σβήσουν τις διώξεις, τα δικαστήρια και την για δολιότητα καταδίκη του. Και οι αγκαλιές με τα κορίτσια στις φωτογραφίες και τις γιορτές των γυναικών δεν πρόκειται να απαλύνουν την απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

  4. Μυτιλήνη: 1,2 εκατ. ευρώ για την αναστήλωση του ερειπωμένου Βαλιδέ Τζαμί

    Με 1,2 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδοτείται από το ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα νησιά του Αιγαίου η αναστήλωση του ξεχασμένου και ερειπωμένου Βαλιδέ Τζαμί.
    Πρόκειται για το μουσουλμανικό τέμενος στην οδό Σιγείου στη συνοικία Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης. Φορέας εκτέλεσης του έργου είναι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου.https://www.iefimerida.gr/news/403841/mytilini-12-ekat-eyro-gia-tin-anastilosi-toy-ereipomenoy-valide-tzami

  5. Βρε αλητάμπουρες 14 χρόνια πέρασαν από το ΦΕΚ ίδρυσης αυτού του σχολείου και βρέθηκε κάποιος , κάποια δημοτική αρχή και ασχολήθηκε και το λειτούργησε και αντί να πείτε έναν καλό λόγο ξερνάτε χολή , μπράβο Ζερβέ, εύγε Κυριτση !!!

  6. Όχι ρε παιδιά τι λέτε τώρα κάνεις ο Κυριτσης έργα και αυτή η δημοτική αρχή αποκλείεται δεν το πιστεύω…
    Και μετά βγαίνουν κάποιοι και κατηγορούν τον Κυριτση ότι δεν κάνει τίποτα αντί να ανοίξουν τα στραβά τους και να ξεστραβοθουν τι κάνει αυτή η δημοτική αρχή…και δεν μιλάω γενικά αν οι δρόμοι είναι χάλια οι δν ανάβουν οι λάμπες αλλά για μεγάλα κ συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να φτιαχτούν όσα μπορούσε τα εφτιαξε

  7. Τα τελευταια εγκαινια ειναι ποια γεγονος .κοριτσια προσοχη στο χρωμα του παντελονιου****

  8. Πέρνα από την Μαρίνα να δεις τι γίνεται μέσα. Το σώσε. Το έλα να δεις. Σόδομα και γόμορα το κάνανε.

    • Ενταξει το πρωιχθες ειπαμε οτι τεζησα και τα προσωπικα να μενουν εξω και αυτα γινονται χρονια τοτε ομως δεν γραφατε κατι τωρα μετα απο χρονο και τα θυμηθηκατε

    • Δεν με νοιάζει το τι γίνετε στη μαρινα η όπου αλλού νομίζεις εάν έχεις απόδειξης μπορείς να πας στον εισαγγελέα.
      Εμένα σαν γονιό με νοιάζει αυτό που βλέπω και αυτό που βλέπω είναι ότι το σχολείο φτιάχτηκε από αυτή τι δημοτική αρχη

    • Θα δωσω το τηλεφωνο σου να πεις τι εγινε στην Μαρινα γιατι τους παιρνει ολους η μπάλα και τους τιμιους

  9. Κάνε τους να βλέπουν εφιάλτες με τα έργα σου . Η ΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

  10. να στειλουμε τους σουρα ,αμιαντο, τριοροφο, κοντο,τελη και τα αρπακτικα

    που λεηλατουν τον δημο στον αγυριστο.νεους καθαρους θελουμε για τον δημο.

  11. Ενταξει το πρωιχθες ειπαμε οτι τεζησα και τα προσωπικα να μενουν εξω και αυτα γινονται χρονια τοτε ομως δεν γραφατε κατι τωρα μετα απο χρονο και τα θυμηθηκατε

  12. Μαρίνα=χώρος πολλαπλών χρήσεων. Ενίοτε χρησιμοποιείται ως εκλογικό κέντρο. Άλλοτε ως χώρος ρομαντικών συνάξεων…

  13. Μαρίνα =χώρος πολλαπλών χρήσεων.
    Ενίοτε χρησιμοποιείται ως εκλογικό κέντρο παρατάξεων. Άλλοτε ως χώρος ρομαντικών συνάξεων.
    Μπράβο στη διοίκηση που την αξιοποιεί σε όλα τα επίπεδα…

  14. Αφού περάσανε 5 χρόνια παντελούς απραξίας , παραμονές εκλογών θυμήθηκε ο Κυρμήτςης ότι κάτι πρέπει να κάνει . Προφανώς δεν κυκλοφορεί στην πόλη να δεί τους καρόδρομους με τις λακούβες – λίμνες και κυρίως τό βράδυ πού ο Δημοτικός φωτισμός είναι ανύπαρκτος καί το λιμάνι απροσπέλαστο . Βρέ μαύρο στα //////

  15. Το Έμαθε καλά το κλάμα …νομίζει ότι με την συγκίνησή θα αλλάξει τα πράγματα για αυτόν…κούνια που τον κούναγε…..ντροπή για αυτά που έκανε και ξέρει αυτός αλλά και ο κόσμος…..

  16. ΦΤΕΙΑΞΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ