ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Σοβαρό τροχαίο στον επαρχιακό | ΙΧ εξετράπη της πορείας του και ντελαπάρισε (Επιχείρηση απεγκλωβισμού & διακομιδής τραυματία)

11
8016

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:30 απόψε (την ώρα της ισχυρής νεροποντής) στον επαρχιακό στο ύψος της αντιπροσωπείας της Honda, όταν το εικονιζόμενο ΙΧ εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και ντελαπάρισε.

Άμεση ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας για την επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού και μοναδικού επιβαίνοντος λόγω της σφοδρής πρόσκρουσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδηγός διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Κω.

Ευτυχώς, εκτός κινδύνου…

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα καλά θα πάνε, αλλά θα βάλουμε μυαλό;;;; ΟΜΩΣ οι μνηστήρες του σΟυΡΑΜΑτος τράκαραν...

    Για το σοβαρό τρακάρισμα-ναυάγιο ΡΟΥΦΑ – Τριώφλορου στην μυστική συνάντηση παρουσία Καΐσερλη – Καματερού υπάρχει ρεπορτάζ Γιάννη ή θα περιμένουμε πάλι τον ΔΧ να μας αποκαλύψει λεπτομέρειες;;;;

    • ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ έχεις σαλέψει...η ψυχική σου κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.

      Κρίμα πάντως σε τέτοιες ιερές στιγμές,που κάποιος χαροπαλεύει,να επιτρέπεται η είσοδος…ηλίθιων στο φόρουμ.Μικραίνει έτσι και απομακρύνει πολλούς.Δεν είναι θέμα δημοκρατίας και λογοκριτικής,μιλάμε για βλακεία πατενταρισμένη βλακεία!!!

    • Καλά πόσο μα πόσο ζωντόβολο μπορεί να είσαι ; Ο άνθρωπος χαροπαλεύει κι εσύ γράφεις ηλιθιότητες; Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις. Έλεος ρε βόδι, έλεος. Πόσα κιλά βλακείας κουβαλάς ρε ;

      • Βρε παρέα καλα τα λεης στο ζωντοβωλο αλλα εσυ αντι για το πληκτρολογιο δεν τρεχεις στο νοσοκομιο¿

        και τι πρεμουρα να τρεχει κανεις μεσα στην κατεγυδα; ελεος βρε γκαου, ελεος που σε επιασε η μεγαλοκαρδια.

        • την παχυδερμία σου,τον κλαμπα….δισμό και κυρίως την ολική καύση του όποιου εγκεφαλικού κυτάρου σου ξέμεινε απ την ///ακία.Ποιος επιστήμνας βγήκε και είπε ότι η /////κία δεν τυφλώνει και κάποιοι σαν και του λόγου σου,όλη μέρα τακ τακ τακ τουκ ….γκάου-γκάου.

    • …πρέπει να έχεις κάψει και τα τελευταία κύτταρα (που έχουν απομείνει) του εγκεφάλου σου!!

  2. Βλέπετε οτι εχει κακοκαιρία εξω βροχή πλημμύρες παντού και εσεις εκει στον κοσμο σας τρέχετε τοσο μεχρι που να σπασι το γκαζι και να βγει εξω απο το πατωμα του αυτοκινήτου !! Για να προσέχουν μερικοί λίγο η αλλοι δεν τους φταίνε σε τπτ να τους σκοτώσετε….

  3. Βρε μαϊμούνα του απερχόμενου δε σέβεστε την κατάσταση των ανθρώπων και τα βάζετε με το νικηταρα και τη ρουφα? Ντροπή και ξεφτιλα..

  4. Για τον πρώτο σχολιαστή το έχει κάψει. Είναι απαράδεκτο με αυτόν το Κάιρο και στο σημείο που έγινε να τρέχουμε έτσι έλεος. Εύχομαι περαστικά στον οδηγώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ