Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Ρόδος: Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στον Καλαμώνα | Νεκρός ο πρόεδρος...

Ρόδος: Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στον Καλαμώνα | Νεκρός ο πρόεδρος της Κοινότητας Παστίδας Σάββας Πάττας (ΦΩΤΟ)

0
3793

Θρήνος και οδύνη στο νησί της Ρόδου καθώς ένας ακόμη συνάνθρωπος μας βρήκε τραγικό θάνατο και ένας τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στην περιοχή του Κάτω Καλαμώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της «Ροδιακής», το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4.30 το απόγευμα στο δρόμο που οδηγεί προς τις Πεταλούδες  όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν μετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα των εγκλωβισμό και των δύο οδηγών, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τα οχήματα τους με παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και διασωστών του ΕΚΑΒ.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός οδηγού, ενώ ο δεύτερος εξετάζεται από το ιατρικό προσωπικό.

«Έφυγε» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας

«Μούδιασε» το νησί της Ρόδου από την είδηση του θανάτου του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας Σάββα Πάττα, ο οποίος ήταν ο ένας από τους δύο οδηγούς των οχημάτων, που σήμερα το απόγευμα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στην περιοχή του Κάτω Καλαμώνα!

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία σε ολόκληρο το νησί βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη εκτός από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του, όλους όσοι τον γνώριζαν!

Ανοιχτόκαρδος, ευγενικός, ευθύς, πάντα χαμογελαστός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και έτοιμος να προσφέρει όπου και όπως μπορούσε και κυρίως για τον τόπο του.

 

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

«Ο Σάββας Πάττας ήταν άνθρωπος της αυτοδιοίκησης και ενεργός πολίτης αυτού του τόπου.

Έφυγε με αναπάντεχο και άδικο τρόπο από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Αυτές τις στιγμές, οι σκέψεις όλων μας, είναι στην οικογένειά του που περνά μια μεγάλη δοκιμασία.

Στους δικούς του ανθρώπους θέλω να απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια»

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινουγια την απώλεια του Σάββα Πάττα προς την οικογένειά του

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ένας καλός φίλος και συνεργάτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Παστίδας Ρόδου Σάββας Πάττας. Ο Σάββας αγαπούσε τον τόπο και τους συμπατριώτες που τον τίμησαν και τους τιμούσε. Δραστήριος και εργατικός, καλός οικογενειάρχης, αγωνιζόταν καθημερινά για το καλύτερο. Η είδηση της απώλειάς του μας συγκλόνισε όλους. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

Αλησμόνητος, Καλό Παράδεισο Σάββα…

Μ. Γλυνός: Συλλυπητήριο μήνυμα για την αιφνίδια απώλεια του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας Σάββα Πάττα

Είμαστε συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο χαμό του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας. Η απρόσμενη απώλεια του αγαπητού Σάββα Πάττα, μάς γέμισε θλίψη.

Η Παστίδα, η Ρόδος, η Τοπική Αυτοδιοίκηση θρηνούν για την απώλεια ενός ανθρώπου που είχε ακόμα πολλά να προσφέρει. Η αφοσίωσή του, η προσφορά του και η δράση του αποτελούν παράδειγμα για όσους θέλουν να υπηρετήσουν τον τόπο τους με γνώμονα το κοινό καλό.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, που περνούν αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Θα διατηρούμε στην μνήμη μας τον Σάββα, ως συνάδελφο που τίμησε την αυτοδιοίκηση με το ήθος του και τη στάση ζωής του.

 

Μανώλης Γλυνός

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/12/ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ-ΔΡΑ.-ΣΤΕΦΑΝΟΥ-Ι.-ΔΡΑΚΟΥ.pdf» title=»ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ι. ΔΡΑΚΟΥ»]


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ