Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κω με τον Αλέξη Χαρίτση Τετάρτη 6μμ στο Χάνι |»Είμαστε έτοιμοι & για πενταπλές κάλπες-Έρχονται 10.000 προσλήψεις (βίντεο)»

86
1102

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κω με τον Αλέξη Χαρίτση

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κω  πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ., με θέμα:

Α.Χαρίτσης στην aftodioikisi.gr: Είμαστε έτοιμοι & για πενταπλές κάλπες-Έρχονται 10.000 προσλήψεις (βίντεο)

Πλην της υγείας και της παιδείας, μέρος των 10.000 προσλήψεων που θα γίνουν λόγω της διαγραφής 10.000 κληρικών από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, θα κατευθυνθούν και στην Αυτοδιοίκηση. Αυτό προαναγγέλλει στο α΄ μέρος της συνέντευξής του στο web tv της aftodioikisi.gr ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης: «Οι νέες δυνατότητες που διανοίγονται με τις 10.000 θέσεις στις οποίες αναφερθήκαμε, μας δίνουν τον χώρο για περισσότερες τέτοιες στοχευμένες προσλήψεις που γίνονται μετά από αιτήματα των ίδιων των φορέων της Αυτοδιοίκησης», λέει χαρακτηριστικά. Παράλληλα ο κ. Χαρίτσης το θέμα των αναδρομικών για το 13ου και 14ο μισθό αναφορικά με τους δημοτικούς υπαλλήλους είναι θέμα των δήμων. Προσθέτει ωστόσο ότι «είμαστε όμως σε επικοινωνία και με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και όπου και όπως χρειαστεί θα παρέμβουμε». Ενώ για το θέμα της κατάργησης της περικοπής των συντάξεων δηλώνει αισιόδοξος «ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτή της πολύ σημαντικής δέσμευσης που αφορά περισσότερους από 1 εκατ. συνταξιούχους».

Για την ταυτόχρονη διεξαγωγή ακόμη και πενταπλών εκλογών (εθνικές, ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές και τοπικές)  τονίζει ότι «το πόσες θα είναι οι ταυτόχρονες εκλογικές αναμετρήσεις θα αποφασισθεί με πολιτικούς και όχι με τεχνικούς όρους. Εμείς τεχνικά θα είμαστε έτοιμοι, ώστε να πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να η διαδικασία αυτή με διαφάνεια και ταχύτητα και, βεβαίως, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι πολίτες».

Ο κ. Χαρίτσης μιλά επίσης για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές «με προοδευτικό πρόσημο», ενώ προαναγγέλλει ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος του κόμματος του για τον δήμο Αθηναίων: «Θα προχωρήσουμε στην συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου ισχυρού, το οποίο θα εκφράζει ακριβώς, τα χαρακτηριστικά του χώρου μας με ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς», τονίζει χαρακτηριστικά, αποκλείοντας στην ουσία τον Π. Γερουλάνο. Ενώ για τον Κ. Μπακογιάννη, τονίζει ότι «είχαμε μία καλή συνεργασία αλλά, βεβαίως, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα βρεθούμε σε εντελώς διαφορετικά στρατόπεδα».

 

Τα βασικά σημεία του α΄ μέρους της συνέντευξης του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση στο στο web tv της aftodioikisi.gr είναι τα εξής:

Συμφωνία Κράτους-Εκκλησίας -Προσλήψεις στην Αυτοδιοίκηση

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι θέσεις των κληρικών είναι διασφαλισμένες. Αυτό είναι κάτι που θα αναλάβει στη συνέχεια η Εκκλησία της Ελλάδος να το διαχειριστεί. Και από την άλλη, αυτό που έχει σημασία για το ελληνικό κράτος είναι, μετά την έξοδο από τα μνημόνια, να ξεκινήσει μία διαδικασία για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερες προσλήψεις συνολικά στο Δημόσιο τομέα, στοχευμένα, εκεί που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες. Επειδή αναφερθήκατε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δυστυχώς είδαμε τις τελευταίες ημέρες δηλώσεις του ότι δεν πρέπει να γίνουν άλλες προσλήψεις στο Δημόσιο. Εμείς αντιθέτως, κάτι που προκύπτει και από τα στοιχεία που έχουμε αλλά και από την ίδια την κοινωνική πραγματικότητα, θεωρούμε ότι και στην παιδεία και στη υγεία οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Τα προβλήματα που σωρεύθηκαν στην μνημονιακή περίοδο είναι τεράστια, το γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά, γίνεται μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνοδευθεί από στοχευμένες προσλήψεις εκεί που υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Βεβαίως, εκεί μπαίνει και ο χώρος της Αυτοδιοίκησης. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό και ήδη το έχουμε συζητήσει σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο ότι η Αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε ένα από μεγάλα θύματα της κρίσης με το πρόβλημα της υποστελέχωσης να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις…. Όλοι οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης συνομολογούν ότι το πρόβλημα της υποστελέχωσης είναι το βασικό πρόβλημα της Αυτοδιοίκησης, Η προσπάθεια λοιπόν που κάνουμε εμείς ήδη είναι στοχευμένα όπως με την προκήρυξη 3Κ για την καθαριότητα αλλά και με τις 118 προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού σε μικρού νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, να καλύψουμε αυτά τα κενά. Και βεβαίως οι νέες δυνατότητες που διανοίγονται με τις 10.000 θέσεις στις οποίες αναφερθήκαμε, μας δίνουν τον χώρο για περισσότερες τέτοιες στοχευμένες προσλήψεις που γίνονται μετά από αιτήματα των ίδιων των φορέων της Αυτοδιοίκησης, εντός των δημοσιονομικών δυνατοτήτων που έχει η χώρα.

Κατάργηση περικοπής συντάξεων

Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης ήταν και παραμένει η κατάργηση του μέτρου της περικοπής της συντάξεων. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτή της πολύ σημαντικής δέσμευσης που αφορά περισσότερους από 1 εκατ. συνταξιούχους.

Αναδρομικά για 13ο και 14ο μισθό σε δημοτικούς υπαλλήλους

Θα περιμένουμε τις σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ. Ως ΥΠΕΣ, καθώς αφορά και τους δημοτικούς υπαλλήλους, εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Είναι ζήτημα των δήμων αν θα ασκήσουν ένδικα μέσα σε δεύτερο βαθμό ή όχι. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συμμορφωθούμε με τις όποιες αποφάσεις λάβει η ελληνική Δικαιοσύνη και αυτές θα τις υλοποιήσουμε….Οι δημοσιονομικές επιτυχίες του προηγούμενου διαστήματος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τεθούν σε αμφισβήτηση…Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει σε αυτή τη φάση. Είμαστε όμως σε επικοινωνία και με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και όπου και όπως χρειαστεί θα παρέμβουμε. Επαναλαμβάνω όμως ότι ειδικά σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο για την ελληνική οικονομία, την πρώτη μεταμνημονιακή φάση, να προχωρήσουμε σε ρυθμίσεις οι οποίες θα θέτουν υπό αμφισβήτηση αυτές τις πολύ σημαντικές επιτυχίες του προηγούμενου διαστήματος.

Συνταγματική Αναθεώρηση

Σε σχέση με το ζήτημα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών θεωρώ ότι θα δημιουργηθεί η απαραίτητη συναίνεση….Θα έρθουμε σε συνεννόηση με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης ώστε η πρόταση που αφορά τα θέματα της Αυτοδιοίκησης να συναντήσει τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Νομίζω ότι και στο ζήτημα της απλής αναλογικής αλλά και των αρμοδιοτήτων, μπορούμε να συναντήσουμε πολύ μεγάλη σύμπνοια της πλειοψηφίας και των Αυτοδιοικητικών φορέων και προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε το επόμενο διάστημα, σε συνεργασία, βεβαίως, και με την Αυτοδιοίκηση.

Ημερομηνία εκλογών -Πενταπλές κάλπες

Όταν πολλές εκλογικές αναμετρήσεις διεξάγονται ταυτόχρονα, αυτό αυξάνει την πολυπλοκότητα του συστήματος….Όμως οι εκλογές διεξάγονται από το υπουργείο Εσωτερικών. Οι εταιρείες που εμπλέκονται στις εκλογές, βεβαίως προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και κυρίως έχουν σημαντικό ρόλο στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Η εκλογική όμως διαδικασία είναι ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών…Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία γιατί καταλαβαίνουμε ότι η συνθετότητα αυτής της εκλογικής διαδικασίας με τις πολλαπλές κάλπες, μιλώ για τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές, δημιουργεί την ανάγκη να ανάγκη να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα προετοιμασμένοι. Είμαι λοιπόν απολύτως πεπεισμένος ότι το ΥΠΕΣ θα ανταπεξέλθει πλήρως σε όλες τις προκλήσεις που δημιουργεί αυτή η ταυτόχρονη πολλαπλή   εκλογική διαδικασία και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα…Το πόσες θα είναι οι ταυτόχρονες εκλογικές αναμετρήσεις θα αποφασισθεί με πολιτικούς και όχι με τεχνικούς όρους. Εμείς τεχνικά θα είμαστε έτοιμοι, ώστε να πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να η διαδικασία αυτή με διαφάνεια και ταχύτητα και, βεβαίως, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι πολίτες. Αυτό βεβαίως, σημαίνει ότι όπου χρειαστεί θα παρέμβουμε και με την δημιουργία νέων εκλογικών τμημάτων για να μην υπάρχουν προβλήματα από το πλήθος των εκλογέων σε κάθε εκλογικό τμήμα.

Αυτοδιοικητικές εκλογές-Συνεργασίες

Στόχος η δημιουργία του προοδευτικού πόλου όχι μόνο στις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές αλλά και στις τοπικές εκλογές που θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στην άνοδο της ακροδεξιάς…Δεν θα μπω σε ονοματολογία. Κάθε περίπτωση στην Αυτοδιοίκηση έχει τα δικά της τοπικά χαρακτηριστικά. Σεβόμαστε αυτές τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Δήμος Αθηναίων: Αριστερός ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δήμος Αθηναίων ο μεγαλύτερος δήμος της χωράς. Είναι μία πολιτική αναμέτρηση που έχει και αυτοδιοικητικά αλλά και κεντρικά πολιτικά χαρακτηριστικά. Νομίζω ότι ο χώρος μας, όπως έχει κάνει στο παρελθόν πολλές φορές, θα προχωρήσει στην συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου ισχυρού, το οποίο θα εκφράζει ακριβώς, τα χαρακτηριστικά του χώρου μας με ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς. Άλλωστε, η μακροβιότερη δημοτική παράταξη στον Δήμο Αθηναίων είναι η «Ανοιχτή Πόλη». Θα επιλέξουμε λοιπόν εκεί ένα ψηφοδέλτιο για να εκφράσει αυτό το πολιτικό στίγμα που θέλουμε να έχει ο χώρος μας για τον πρώτο δήμο της χώρας.

Άρα όχι συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και με τον κ. Γερουλάνο;

Θα δείτε σε λίγες ημέρες. Δεν θα αργήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με πολύ καλές πιθανότητες νίκης στον πρώτο δήμο της χώρας….Γενικότερα, νομίζω οι δυνάμεις τις οποίες θα υποστηρίξουμε θα έχουν πολύ καλή τύχη σε αυτές τις εκλογές… Με την απλή αναλογική δίνεται η δυνατότητα σε πολλές δυνάμεις, που δεν την είχαν φανταστεί προηγουμένως, να παίξουν σημαντικό ρόλο στα Αυτοδιοικητικά πράγματα. Και με αυτές τις δυνάμεις, στο βαθμό που έχουν προοδευτικό πρόσημο, εφόσον κρατάνε μία στάση αρχών σε πολύ σημαντικά ζητήματα, όπως το προσφυγικό, τα ζητήματα των δικαιωμάτων, το Μακεδονικό, θέλουμε να συναντηθούμε.

Κώστας Μπακογιάννης

Με τον κ. Μπακογιάννη συνεργαστήκαμε, εγώ ως κυβερνητικό στέλεχος, εκείνος ως περιφερειάρχης. Είχαμε μία καλή συνεργασία αλλά, βεβαίως, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα βρεθούμε σε εντελώς διαφορετικά στρατόπεδα.

 

Στο β’ μέρος της συνέντευξής του στην aftodioikisi.gr ο υπουργός Εσωτερικών μιλά επίσης: 

-Για το «μοντέλο Βοήθεια στο Σπίτι» που θα ακολουθηθεί και για άλλες προσλήψεις.

-Για το χρονοδιάγραμμα σχετικά με την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων  της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ

-Για το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο του «Κλεισθένη 2» αλλά και την αύξηση των ΚΑΠ για την Αυτοδιοίκηση τόσο το 2018 όσο και το 2019.

-Για «τα πέντε εκατομμύρια που δίνονται την ημέρα» από τον «Φιλόδημο» και για την επικείμενη προκήρυξη για αντιπλημμυρικά έργα στους δήμους.

-Για τις ρυθμίσεις «που θα απλοποιούν, επιταχύνουν και αντικειμενικοποιούν» τις διαδικασίες απόδοσης ιθαγένειας, οι οποίες θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

-Για την «πρόθεση να έρθει το συντομότερο» στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων.

πηγή aftodioikisi.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

86 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μόνο στο ΧΑΝΙ θα μπορούσαν να μαζευτούν τα ζωντανά του ΣφΥΡΙΖΑ, να φάνε κουτόχορτο από τον εκπρόσωπο της ψευτιάς, του λαϊκισμού..

      Βάφτισαν το ΌΧΙ με ανάποδη κωλοτούμπα ΝΑΙ, την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά της παραμεθορίου και της άγονης γραμμής «μεταφορικό ισοδύναμο… » και έκαναν τους παπάδες, ςεδάπαπ για να βολέψουν στο δημόσιο χιλιάδες ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ με φωτογραφικές προσλήψεις… Και εάν οι παπάδες πούνε όχι στην συμφωνία που θα βολέψουν τους αναρχικούς και τους Ρουβίκωνες;;;;

        • Είμαι από την ΨΕΡΙΜΟ ζωντανό του ΣφΥΡΙΖΑ και πληρώνω ΦΠΑ 24 % όπως και ο ξάδερφος μου στην Νίσυρο. Φάε κουτόχορτο και ΜΟΥΓΚΑ.

          Βρε αχαΐρευτε της γιαλατζί αριστεράς, της ψευτιάς, του λαϊκισμού και της κωλοτούμπας δεν σου έμεινε λίγο μυαλό να στραβωθείς την κατάντια των πολιτών που για να κάνει πλεονάσματα ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ μας έχει ξεσκίσει στα μνημόνια και στους φόρους;;;; Βγάλε σκασμό και γλύψε το κοκαλάκι που σου πέταξαν κοπρόσκυλο.

        • Εχει αυξηθει ηδη.Ξυπνα προπαγανδιστη.Ειναι το ιδιο σημερα οσο το παρελαβε;Ποιον δουλευεις ;Απλα δεν θα το ανεβασει και αλλο μεχρι τις εκλογες αυτο ειπε.

        • Βρε ψευταρα εδω ζεις;Δεν αυξησε το ΦΠΑ ο Συριζα σου ;Τοσο τον ειχε παρει απο τους προηγουμενους;Εκτος αν εννοεις δεν τον αυξανει περισσοτερο λογο εκλογων.Να τον κλεισουμε και τον Σκαι;Μονο αυτος εμεινε εναντιων να κλεισει να εισαστε ησυχοι:Ξευτιλες φασοστακια οσο και να το καθιστερητε εκλογες θα γινουν και θα πατε εκει που αξιζετε

      • Έχασες καρέκλα νούμερο και σκούζεις; Έτσι και δε μειωθούν οι συντάξεις ο Τσίπρας θα βγαίνει για άλλα 10 χρόνια. Μαύρη πείνα θα σε φάει λαμόγιο. Τέρμα η μάσα τέρμα οι αρπαχτές . Με κανένα Νουρ1 θα τη βγάζετε΄, αλλά κι αυτούς μέσα θα τους κλείσουν. Η μήπως και οι 2,5 τόνοι ηρωίνης είναι σκευωρία Πολάκη.

      • Θάψτε τους συνταξιούχους πριν μας θάψουν...Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ και ο Τσακαλώτος ελπίζουν να πεθάνουν οι μεγαλύτεροι των 70ίντα...

        Η συνταγή ΣφΥΡΙΖΑ για λύση του ασφαλιστικού, να βάλει ο χάρος το χέρι του να γλιτώσουν από τους συνταξιούχους…. Την ίδια στιγμή που θα πετσοκόψουν τις συντάξεις πείνας τα συριζόπουλα της ΕΡΤ, οι κηφήνες της μαύρης προπαγάνδας της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ρουφάνε 250 εκατομμύρια ευρώ από τους ταλαίπωρους και τους συνταξιούχους… Οι ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ της τεμπελιάς και οι ΣΦΙΓΚΕΣ της …τανιάς και οι μπαλκονάτες …..του χωρίς στίπα Άλεξ στην Θεσσαλονίκη απολαμβάνουν μισθούς και επιδόματα της πλουτοκρατίας…

      • Είσαι αστέρι μαιμουδιάρη, μας φτιάχνεις την μέρα με το ξεβράκωμα που κάνεις στον Κυρίτση και στην σουρωμένη κομπανία σΟυΡΑΜΑ.

        Κάποιοι εύκολα σε βάφτισαν μαϊμού του Κυρίτση, αλλά όλοι βλέπουμε ότι είσαι η φωνή των πολιτών που όλους και όλα τα ξεβρακώνει…. Ξεβράκωσε τους γιαλατζί αριστερούς με τις δεξιές τσέπες, την μοσχσαροκεφαλή της Ευρώπης και την σαλεμένη του Αμανιού που πρέπει να την στείλουμε στα αζήτητα.

    • Θα γεμίσουν τις 48 καρέκλες στο ΧΑΝΙ τα ζωντανά του ΣφΥΡΙΖΑ; Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ πάντως απέτυχε...

      Εάν δεν καταφέρουν να γεμίσουν μια μικρή αίθουσα οι κυβερνητικοί, ΤΟΤΕ μετά τις εκλογές θα κάνουν όπως επί συνασπισμού συγκεντρώσεις στο υπόγειο των είκοσι καρεκλών του Μαριτίνα ή σε περίπτερο…

      • Silver Alert, ξεμείναμε από ΡΟΥΦιΑνιές, ΦΡ@ΓΚΟΥΛΟπ@π@ρολογίες και καταγγελίες του σΟυΡΑΜΑτος... Τώρα όλοι ξεθύμαναν στον ΣφΥΡΙΖΑ.

        Ταξιδάκια, ταξιδάκια σΟυΡΑΜΑτιστές;;; Δεν μπορούσατε ΝΑ ΑΦΉΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΈΣ ΈΤΟΙΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ-ΡΟΥΦιΑνιές ΦΑΣΌΝ να έχουμε μια την μέρα στην AegeaNews να σας βρίζουμε;;; Ελπίζουμε να μην αρρώστησε κανένας από μητρικά και στομαχική παλινδρόμηση που προκαλεί ξερατά με μπόλικη χολή γιατί θα πάρει και εμάς η εμετική σας πένα …. Περαστικά και σύντομα κοντά μας με μυρωδάτες ανακοινώσεις που τα αμελέτητα ζωντανά της παντούφλας και των ψαλιδιών του σΟυΡΑΜΑτος περιμένουν να υπογράψουν…

      • Δεν έχεις πάρει είδηση τι λέει ο κόσμος έξω παρέα. Σε 3 μήνες θα συζητάμε πόσες μονάδες είναι μπροστά ο Τσίπρας. Θα ψάχνετε για καινούριο αρχηγό.

    • Τσίπρας και πάλι Τσίπρας. Έσωσε την Ελλάδα από την καταστροφή. Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά και αποδεικνύει ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

      • βρε προβατακι διορισμενε απο την καταστροφη που την οδηγισε την εσωσε;Υπηρχε θεμα τον Γενναρι που ανελαβε για 4ο μνημονιο που μας φορτωσε;

    • άμα δε μειώσει τις συντάξεις όλη η Ελλάδα θα ψηφίσει τον Τσίπρα. Βλέπω τι λέει ο πατέρας μου όταν γυρίζει απο το καφενείο

      • Ξερεις ποσο ειναι οι συνταξεις βρε προπαγανδιστη;Τις εχει μειωσει ηδη.Ολοι περνουν μειωμενες απλα συζηταει απο τους παλιους να μην κοψει οπως εχει ψηφισει μονο ο Συριζα και κανενα αλλο κομμμα ,μεχρι τις εκλογες

    • Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χαρίτσης είναι ένας νέος άνθρωπος ίσως και ο καλύτερος Υπουργός. Η δουλειά που έχει κάνει με τα ΕΣΠΑ είναι εντυπωσιακή, και έχει δεχθεί τα συγχαρητήρια όλης της Ευρώπης.

  1. Στη Μυτιλήνη δόθηκαν οι αποζημιώσεις στις επιχειρήσεις από τον σεισμό. Στην Κω πότε;ενημερωση

    Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.https://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/192574/anagnostis-sti-mytilini-dothikan-apozimioseis-stis-epicheiriseis-apo-ton-seismo-stin-pote/

  2. Τί θά μποροῦσε νά σκεφθεῖ καί νά γράψει ἕνας -ἄς ποῦμε- ἀκραιφνής δεξιός ἀρθογράφος γιά τήν κυβέρνηση τῆς Νέας Ἀριστερᾶς, ὅταν αὐτή πράττει ὑπηρετικώτατα ὅσα δέν θά τολμοῦσε νά πράξει -κατ’ ἐπιταγήν τοῦ ΝΑΤΟ- μία κυβέρνηση ἀκραίας Δεξιᾶς; Καί γι’ αὐτό ἀπορῶ μέ τόν παροξυσμό τοῦ μίσους ἀνάμεσα στήν κυβέρνηση καί στήν ἀξιωματική ἀντιπολίτευση.
    Ἡ κυβέρνηση πράττει ὅ,τι δέν θά μποροῦσε νά πράξει ἡ νῦν ἀντιπολίτευση, ἄν ἦταν κυβέρνηση. Στό πρόσωπο τοῦ λεοντιδέα πού μᾶς κυβερνᾶ, ὅλες οἱ ἀντιδραστικές, ἀντιλαϊκές δυνάμεις, κατά τήν προσφιλῆ ἔκφραση τῆς αὐθεντικῆς Ἀριστερᾶς, βρῆκαν τόν ἄνθρωπο πού μπορεῖ νά τίς ὑπηρετεῖ πιστά, βάζοντας σέ κάθε ἐνέργειά του πρόσημο ἀριστερῆς εὐβουλίας. Ἀπό τήν ἄποψη αὐτή ἡ σημερινή κυβέρνηση θυμίζει τούς μεσαιωνικούς Καθολικούς καλογήρους πού σέ ἡμέρες νηστείας μποροῦσαν νά μεταποιοῦν τό κάθε λογῆς κρεατικό σέ ψάρι (in nomine patris et filii et spiritus sancti hoc esto piscis).

    • Φίλε τι να κάνουμε αφού οι Αμερικάνοι μας δίνουν Βίντεο και ηχογραφημένες συνομιλίες με τους ΝΔ/ΠΑΣΟΚΟΥΣ που κατακλεψανε τη χώρα;

  3. Αὐτό πού θά λέγαμε παλαιότερα ξενοδουλεία τό βαφτίζουμε σήμερα πρωτοπορία. Ὄντως τρέχουμε πρῶτοι νά ὑπηρετήσουμε τά κελεύσματα τῆς ἄλλοτε δεινά ὑβριζόμενης Μέρκελ ἀπό τούς ὀπαδούς καί τά ἐπιφανῆ στελέχη τῆς Νέας Ἀριστερᾶς. Δέν παραλείπουμε βέβαια νά φερθοῦμε ὑπερηφάνως δουλικοί καί στό κάποτε λεγόμενο ἐπάρατο ΝΑΤΟ. Βέβαια ἡ κυβέρνηση εἰσπράττει συγχαρητήρια ἀπό παντοῦ γιά τά αἱματορουφηκτικά οἰκονομικά της μέτρα καί γιά τίς διπλωματικές ὑπέρ τῶν ἀντιπάλων μας ἐπιτυχίες, ἀλλά ὅλοι ἐμεῖς πού δέν συμμεριζόμαστε τήν εὐφροσύνη της νιώθουμε σάν πουλί κλεισμένο σ’ ἕνα δωμάτιο γεμᾶτο… γάτες.

  4. ‘Ενας έντιμος άνθρωπος θα βρεθεί να μου πει αν είναι αλήθεια ότι τα χρέη στην ΔΕΥΑΚ είναι πάνω από οκτώ εκατομμύρια. Να μου πει πόσα λεφτά πήρανε οι δικηγόροι εξ Αθηνών παρ αρείω πάγκο και χάσανε όλες τις δίκες.

  5. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΥΦΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΨΥΦΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΓΚΟΤΟ.

  6. Φαίνεται ότι είσαι και αδιάβαστος αφού τις αρπαχτές και μάλιστα με την βούλα της δικαιοσύνης τις έκαμαν άλλοι. Αντιλαμβάνομαι ότι ανείκεις στο ΚΚΕ και είναι δικαίωμα σου αλλά σίγουρα αγνοείς την παγκόσμια πραγματικότητα και εγώ προσωπικά θέλω τουλάχιστον να είμαι ζωντανό πουλί και ας υπάρχουν και γάτες γιατί αν τα βάλω μαζί τους θα με κάνουν μια χαψιά.

  7. Θα του πει κάποιος για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ Είναι έτοιμη να βροντήξει κανόνι και μετά θα τρέχει ο υπουργός εσωτερικών.

      • ΩΩπα τι είναι αυτά που λές ρε φίλε; Μήπως ξέρεις τίποτα και δε μας λές; Λές ο Δημαρχούκος να αρχίσει να φωνάζει για σκευωρία;

    • ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαρίτσης μιλά για προσλήψεις στους Δήμους και ο Δήμαρχος Κω μιλά να ιδιωτικοποιήσει την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και τι άλλο να δούμε, δηλαδή μιλά για απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων και κονόμα στους φίλους του εργολάβους. Ούτε εποχικούς δε θα ξαναπροσλάβει στο Δήμο ο Κυρίτσης

  8. Αυτή η γενιά είναι που σήμερα χρεοκόπησε. Η γενιά, που αφού συμμετείχε σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο τριάντα και πλέον χρόνων, αφήνει πίσω της «συντρίμμια». Η γενιά, η οποία μας έβαλε στο ΔΝΤ. Η γενιά, η οποία παρέδωσε το ελληνικό κράτος σε ξένους κατακτητές. Η γενιά, η οποία κληρονόμησε τα πάντα και αφήνει στους κληρονόμους της μόνον χρέη. Όχι απλά δεν αφήνουν ως γενιά τίποτε ως «κληρονομιά» για τους επόμενους, αλλά υποθηκεύουν τα πάντα εις βάρος όλων των μελλοντικών γενιών. Κατέστρεψαν ό,τι παρέλαβαν και άρα τις διαδοχικές κληρονομιές πολλών γενιών Ελλήνων και ταυτόχρονα «κληροδοτούν» απίστευτα χρέη στους επόμενους.

    • Χουντέος φιλαράκι; Χρυσαυγούλης; Διάβασε τα πρακτικά της Δίκης του Νοor1 μιλάνε για πλοίαρχο βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Μέγας πατριώτης. Αν φίλε δεν είσαι κλέφτης η λαμόγιο τι δουλειά έχεις με εγκληματικές οργανώσεις;

  9. Τίποτε δεν έχουν αφήσει. Ακόμα κι αυτά που θεωρούνται ως αδύνατον να πειραχθούν, τα έχουν πειράξει. Μοιράζουν υπηκοότητες χωρίς κριτήρια και απειλούν με αλλοίωση το ίδιο το ελληνικό έθνος. Έχουν συμφωνήσει με τους ξένους ν’ αλλάξουν την ελληνική γραμματική, για να μην «μπερδεύονται» οι λαθρομετανάστες. Έχουν συμφωνήσει με τους ξένους να δώσουν στους Έλληνες και δεύτερη επίσημη γλώσσα. Έχουν συμφωνήσει με τους ξένους να «αμβλύνουν» τις «γωνίες» της ελληνικής ιστορίας, για να μην ενοχλούνται οι γείτονες. Έχουν συμφωνήσει να παραδώσουν το κεφάλαιο «Μακεδονία» στους σκοπιανούς χασισέμπορους του Σόρος. Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν αυθεντικοί Έλληνες στο νότιο άκρο των Βαλκανίων.

    • Απ ότι κατάλαβα βλέπεις κάθε μέρα Βελόπουλο. Φαντάζομαι ότι έχεις αγοράσει και αυτά που πουλάει: Επιστολές του Χριστού ( ο θεομπαίχτης ) και αλοιφές για τις αιμορροΐδες για το κω####κι σου

  10. Θα υπάρχουν κάποιοι περίεργοι φτωχοί «σερβιτόροι» των ισχυρών, οι οποίοι δεν θα μιλάνε κανονικά ελληνικά και θα σκοτώνονται σε συνωστισμούς, όπως κάποιοι πρόγονοί τους. Όταν δεχόμαστε σήμερα οι «Μακεδόνες» να μιλάνε σλαβικά, γιατί να μιλάνε στο μέλλον οι Έλληνες ελληνικά;

    Αυτά έχουν συμφωνήσει με τα αφεντικά τους. Με τους «δανειστές» μας. Εκτελώντας τις εντολές αυτών των δανειστών, έχουν αρχίσει να δημιουργούν συνθήκες μη αναστρέψιμες. Συνθήκες, οι οποίες δεν θα μπορούν ν’ ανατραπούν από τους Έλληνες, ακόμα κι αν το θέλουν. Με τον προδοτικό Καλλικράτη και τα δικαιώματα που έδωσαν αυθαίρετα στη μωαμεθανική μειονότητα και στους λαθρομετανάστες, στην πραγματικότητα «παγιδεύουν» με «δυναμίτες» το σύνολο του εθνικού κρατικού «οικοδομήματος».

    • Φίλε εσένα όταν πας έξω και σε ρωτάνε τι είσαι τι απαντάς; Είμαι Μακεδόνας η Έλληνας;

  11. Έχουν ξεπουλήσει το σύνολο των μεγάλων κερδοφόρων και ζωτικής σημασίας για την κοινωνική λειτουργία ΔΕΚΟ. Έχουν αδειάσει τα ασφαλιστικά ταμεία και έχουν φτάσει στο σημείο να ενοχλούνται που ζουν οι προηγούμενοι και πρέπει να εισπράξουν τις συντάξεις τους.

    Όμως, ως γνήσια παράσιτα, δεν αρκούνται στο να λεηλατήσουν τις προηγούμενες γενιές …Λεηλατούν και τις επόμενες. Δεν ξεπούλησαν τα πάντα και κατέφαγαν τα πάντα …Υποθήκευσαν τα πάντα. Δεν έφαγαν μόνον τα υπάρχοντα …Τρώνε και τα μη υπάρχοντα. Παίρνουν διαρκώς νέα δάνεια, υποθηκεύοντας και το μέλλον της νέας γενιάς. Υποθήκευσαν τα πάντα γι’ αυτά τα δάνεια. Γι’ αυτόν τον λόγο μπήκαν στο ΔΝΤ. Γι’ αυτόν τον λόγο μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Προκειμένου οι ίδιοι ν’ αποφύγουν το κόστος της καταστροφής, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν, μετακινούν την εκδήλωσή της.

  12. Ξεχνάνε ότι οι ίδιοι είναι εξουσία πλέον. Ξεπουλάνε τα πάντα και μας δηλώνουν πως είναι «επαναστάτες», γιατί …»στεναχωριούνται» από το ξεπούλημα, ενώ οι δεξιοί, οι οποίοι θα έκαναν τα ίδια, προφανώς θα …χαίρονταν. Πετσοκόβουν συντάξεις εργαζομένων και παριστάνουν τους «αριστερούς» με την απαγόρευση των προσευχών στα σχολεία. Ακολουθούν αντιθρησκευτική πολιτική για τους γηγενείς χριστιανούς και παριστάνουν τους «αριστερούς», φτιάχνοντας τζαμιά. Στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία και παριστάνουν τους «αριστερούς», χειροκροτώντας τους έγχρωμους σημαιοφόρους των δημοσίων σχολείων. Κόβουν αναπηρικά επιδόματα και παριστάνουν τους «αριστερούς», μεριμνώντας για τα «εφόδια» των λαθρομεταναστών στις νέες τους πατρίδες. Εξανεμίζουν τα εργατικά δικαιώματα και παριστάνουν τους «αριστερούς», «διαδηλώνοντας» για τους αλλοδαπούς εργαζόμενους στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας.

  13. Οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες. Σηκώνουν γροθιές κι αρνούνται να φορέσουν γραβάτες σε μια κοινωνία, η οποία τους βλέπει μπροστά της να κατεβάζουν «παντελόνια» μπροστά σε κάθε ξένο αφεντικό. Τους βλέπει να πέφτουν στα «τέσσερα», για να εξασφαλίσουν λίγες επιπλέον ημέρες εξουσίας. Πού είναι η «Αριστερά» σήμερα; Πού είναι τα πολυδιαφημισμένα «αγωνιστικά» της στελέχη. Πού είναι οι «ήρωες» των Πολυτεχνείων και των τεκέδων;http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html

    • ένα είναι τ αφεντικό ο πρόεδρος ο Μαρινάκης. Δε βλέπεις πως έχει Κυριάκο και Φώφη; Δεν είδες την ξεφτίλα με Κορκίδη στο Πειραιά;

  14. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε. Στην πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς οι υπουργοί – σε όλα τα υπουργεία που ενδιαφέρουν τη Διαπλοκή – είναι φθαρμένοι Πασόκοι και άρα Δεξιοί. Κυβέρνηση της Αριστεράς με τον διεφθαρμένο Σταθάκη, τον απατεώνα Φλαμπουράρη, τον γιδοβοσκό Πολάκη και τον μονόφρυδο εθνικό μας ξάδερφο. Αυτή η κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία θα αποδείκνυε το απεχθές τού χρέους, παρέδωσε το τραπεζικό σύστημα – και βέβαια τα αρχεία του – στον «ήρωα» Στουρνάρα, και στη «συντρόφισσα» Κατσέλη. Στον πρώτο της ανασχηματισμό έγινε ακόμα πιο «αριστερή» …Παρέδωσε τα κρίσιμα υπουργεία σε έναν «Αμερικανό» οικονομολόγο τής Wall Street, ο οποίος δεν γνωρίζει καν ελληνικά και στον προδότη Πιτσιόρλα, ο οποίος εκποιεί τη δημόσια περιουσία …Στην κυριολεξία Αριστερά από τα Lidl τής Μέρκελ. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html

  15. Μέσα σε δύο χρόνια όλος ο «μύθος» τής Αριστεράς, ο οποίος καλλιεργήθηκε για πάνω από μισό αιώνα, εξανεμίστηκε. Ο «βόθρος» τής Αριστεράς ξεχείλισε και «έπνιξε» τα πάντα. Η αριστερή «ελίτ» – ΟΛΟΙ τους «προϊόντα» τής χαφιεδοσχολής τού ΚΚΕ – μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια εξευτελίστηκαν όσο δεν πάει άλλο. Όχι μόνον οι κυβερνητικοί, αλλά και οι «δορυφόροι». Αποδείχθηκαν οπορτουνιστές, αριβίστες και συμφεροντολόγοι όσο κανένας άλλος. Πραγματικές «κατσαρίδες», που την έννοια της επιβίωσης την έχουν αναγάγει σε ιδεολογική τους «επιστήμη» και μπροστά στον στόχο της επίτευξής της δεν έχουν καμία αναστολή. Ο ένας «πουλούσε» τον άλλο, για να βολευτεί σε μια θεσούλα στη Βουλή τής προδοσίας.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html

  16. Μας χρεοκοπήσατε, μας ξεπουλήσατε και συνεχίζεται να μας κοροϊδεύετε με τους διορισμούς 10 χιλιάδων! Με τι λεφτά θα πληρώνονται; Μήπως από τους υπέρμετρους φόρους που πληρώνουμε;

  17. Αυτός είναι ο «θρίαμβος» της Αριστεράς …Δεν θα μιλάνε μόνον οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέου απευθείας με την Αμερικανική Πρεσβεία …Δεν θα είναι οικοδεσπότες των Αμερικανών Προέδρων μόνον οι Δεξιοί εξουσιαστές …Θα μιλάνε και οι Τσιπραίοι, απευθείας – οι οποίοι πρόσφατα έμαθαν και κάτι κουτσοαγγλικά – με το «αφεντικό» …Συνάδερφοι, και άρα όλοι μαζί «απέναντι» στον κόσμο. Τώρα θα «υποδέχονται» κι αυτοί ως «σωτήρες» τους πρώην «φονιάδες των λαών Αμερικάνους». Τώρα θα «ξεκατινιάζονται» κι αυτοί για μια «καρέκλα» επίσημου δείπνου δίπλα στο αφεντικό …Τώρα θα είναι κι αυτοί μέλη του φαν κλαμπ τής Χίλαρι …

  18. ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΑ ΕΚΑΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΑΚΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΙ ΖΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΡΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ.

  19. Θα σας πάρουμε τα σώβρακα στις εκλογές. Θα επαναφέρουμε την τάξη και την ασφάλεια. Αντί ένα θα βάλουμε τρεις σταυρούς στα σχολεία. Θα διώξουμε τους αμερικάνους και θα φέρουμε τους σουαχίλι. Και όσο για τον γιδοβοσκό τον Πολάκη ας τολμίσει να μας βάλει μέσα θα του δώσουμε τρεις μίζες από τα υποβρύχια που μπατάρανε και θα πάει στο σπίτι του.

  20. Ότι και να γράφεις εγώ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν κόβει την σύνταξη του πατέρα μου.

  21. το δίκαιο να λέγεται. Αυτά τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ είναι τίμια παιδιά και τα κατάφεραν από ότι φαίνεται. Είπανε και μερικά μεγάλα λόγια αλλά χαλάλι τους αν δε κόψουν τις συντάξεις και το καταφέρουν κι αυτό

    • ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ. ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ.ΘΑ ΕΣΚΙΖΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060 ΒΟΥΔΑ ΜΟΥ!

  22. ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

  23. Ήταν ανάγκη να γράψεις εσύ με τα πολλά κείμενα ότι καταβάζουν τα παντελόνια οι Συριζαίοι. Μάθε λοιπόν ότι ένας μόνον είναι ικανός να κατεβάσει τα πεντελόνια και αυτός είναι Θεός μετά τον Θεό. Όλος ο κόσμος το ξέρει εσένα πως σε ξέφυγε. Μάλλον είσαι εξωγήινος

  24. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ(ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ) ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ 10000 ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ 10000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΩ Κ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    • εσύ πρέπει να είσαι όχι μόνο μεγάλο λαμόγιο αλλά φαταούλας που έχασε τη μάσα και από τότε δε μπορείς να κοιμηθείς. Και επειδή σου αρέσει να μιλάς για εχθρούς έλα να τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο

  25. σαν πολλούς νεαρούς υπουργούς έχει βάλει ο Τσίπρας. Αυτοί θα μας καζικωθούν για χρόνια όπως πάει

  26. καιρό είχαμε να δούμε έναν τέτοιο υπουργό στη Κω. Ο Χαρίτσης από ότι μου λένε έχει δώσει πολλά λεφτά για έργα στο νησί αυτά τα χρόνια

  27. Το 2012 μου την έκοψαν 45% Δεν εντέχω άλλο. Να είναι καλά ο Τσίπρας.

  28. Είμαι περίεργος τότε τι θα λένε για το τέταρτο μνημόνιο

  29. Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Άλλους τους αναβάζει στα ουράνια και άλλους τους κατεβάζει στα τάρταρα. Τώρα είναι η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να ανέβει και πολύ φοβάμαι όπως και εσύ ότι θα κρατήσει ακόμα.

  30. Άκου πενταπλές κάλπες. Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Θα θέλεις να ψηφίσεις ΝΔ και μέχρι να φτάσεις στην πέμπτη θάχεις μετανοιώσει και θα ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ

  31. ‘Οταν οι αναπληρωτές γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, όταν προσληφθούν νοσηλευτές κ.ο.κ. τότε τι θα λέτε

  32. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2016

    ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ.ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019 Η ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020 ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ.ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΔ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ 150 ΕΩΣ 400 ΕΥΡΩ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΛΠ.

  33. Μας έκοψαν το 1/3 της σύνταξης μας και ο Τσίπρας προσπαθεί να μας τις επαναφέρει βγάλτε συμπέρασμα ποιόν θα ψηφίσουμε

  34. 28.252 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

    Τον ακριβή αριθμό των λεγόμενων «προσφύγων» που έχουν περάσει σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσω θαλάσσης, από την αρχή του 2018 μέχρι την 11η Νοεμβρίου, έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και πρόκειται για 102.000!Από αυτούς οι 49.912… προτίμησαν (για να θυμηθούμε και τον πρόεδρο Πάκη…) την Ισπανία, που αποτελεί το πλέον… δημοφιλές σημείο εισόδου της φετινής χρονιάς. Στην Ελλάδα οι αφίξεις ανήλθαν σε 28.252 και στην Ιταλία σε 22.519.Βέβαια, για την Ελλάδα θα πρέπει να υπολογίσουμε και όσους εισέρχονται δια ξηράς –από τον τρύπιο φράχτη του Έβρου- που είναι πλέον περισσότεροι από τους δια θαλάσσης εισερχομένους – μόνο τον Οκτώβριο ήταν πάνω από 3.500!Τα δε στοιχεία για την Ιταλία, αφορούν κυρίως τους πρώτους μήνες του χρόνου, καθώς από τότε που ανέλαβε ο Σαλβίνι, η λαθρομετανάστευση έχει σχεδόν μηδενιστεί!

  35. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ……….ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΜΟΚ Κ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ Κ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΩΣΙΜΟ

  36. Θα τον ρωτησει νκανεις αραγε τελικα τα περνει η κυβερνηση απο το Σορο οπως ειπε ο Καμμενος στο υπ.Συμβουλειο.Ποσο εδωσε το Θηρασιο παιδιο ;Κατηγορητε ναι η οχι αυτος που εβαλε να το πουλησει;Πως γινεται να εδινε το Ελ.Βενιζελος 750 εκατομυρια λιγοτερα και μολις γυρισε η Ευρωπη την συμφωνια πισω το τιμημα αυξηθηκε και πληρωσε αμεσως η εταιρια;

  37. ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΣΟ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΜΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

  38. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΝΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ 103!!!!!!!!!!!

  39. Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 1000000 ΕΥΡΩ???

  40. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΜΙΣΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΑΝΙ??? ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΥΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕ ΛΕΡΩΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!

  41. Τελικα αν και ειστε για κλαματα εχετε μεγαλη πλακα οι Συριζαιοι.Πανηγυριζετε λεει επειδη δεν εκοψε τις συνταξεις.Ρωτατε κιολας αν οι αλλοι θελους.Βρε προβατα γιατι να τις κοψει ;ποιος ειπε να τις κοψεις σκευτητε λιγο.Ασχετο το ανεκδοτο με το Χοτζα που εβαζε στη καλυβα του φτωχου συνεχεια κατι αλλο το ξερετε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ