Η. Καματερός: Την Πέμπτη ψηφίζεται η ΠΑΡΑΤΑΣΗ του μειωμένου ΦΠΑ στα 5 νησιά

47
1301

Την Πέμπτη (15/11) ψηφίζεται στη βουλή η παράταση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα πέντε νησιά: Λέρο, Λέσβο, Σάμο, Κω και Χίο.

Έτσι υλοποιούνται οι υποσχέσεις του Πρωθυπουργού.

Γραφείο Τύπου

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε ΚΑΜΑΤΕΡΕ, στην στην ΝΊΣΥΡΟ, στο ΓΙΑΛΙ, στην ΨΕΡΙΜΟ, στην ΚΑΛΎΜΝΟ, στους ΛΕΙΨΌΥΣ, στην ΣΥΜΗ, γιατί έχουμε ΦΠΑ 24 %;;;;

    Γιατί βρε γιαλατζί αριστεροί με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ τα νησιά της παραμεθορίου και της άγονης γραμμής να τα θεωρείτε ΜΎΚΟΝΟ και ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ ;;; ΓΙΑΤΊ Πουλάτε τα ΨΊΧΟΥΛΑ του μεταφορικού ισοδύναμου για μεταξωτές κορδέλες;;; Μέχρι πότε νομίζετε ότι οι νησιώτες θα τρώνε ψέματα και λαϊκισμό;;; ΟΥΞΩΩΩΩΩΩΩΩ, να πάτε στον αγύριστο ΨΕΎΤΕΣ-ΛΑΪΚΙΣΤΈΣ-ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ της κωλοτούμπας…

  2. Τσίπρας και πάλι Τσίπρας. Σώζει τις συντάξεις, βγάζει τη χώρα από την καταστροφή και δίνει ελπίδα σε όλο τον ελληνικό λαό. Τέρμα τα αστεία, δεν υπάρχει τίποτα άλλο

  3. Αυτό που μας ενδιαφέρει μετά από 10 χρόνια μνημόνια και φτώχια είναι να μην κοπούν οι συντάξεις των παλαιότερων, να αυξηθούν οι συντάξεις των νέων και να βρουν δουλειά και αξιοπρεπή μισθό τα παιδιά μας. Επειδή όλα αυτά δεν μπορεί να γίνουν από την μια μέρα στην άλλη ας ευχηθούμε να γίνονται έστω και σταδιακά. Χαίρομαι γιατί δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ. Επίσης έχω καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μειώσει τις συντάξεις των παλαιών. Είναι καλό και συμφωνούν και τα άλλα κόμματα. Αν πάμε έτσι θά έρθουν και τα άλλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ εργάζονται σωστά και το βλέπουμε. Και ας σκεφτούμε ότι στην Κω τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί στην βόρεια Ελλάδα είναι πιο δύσκολα.

    • Ε όχι και ότι συμφωνούν να μην κοπούν οι συντάξεις και τ άλλα κόμματα; Αν ανοίξεις τον ΣΚΑΙ κάνουν κάθε μέρα δεήσεις μήπως και κοπούν. Μόλις έρχεται μια δήλωση από Ευρώπη ότι δεν κόβονται τα βάφουν μαύρα. Χαιρομαι να βλέπω τις σκατόφατσες τους συννεφιασμένες. Ε ρε κλάμα που θα πέσει τη νύχτα των εκλογών στον ΣΚΑΙ.

    • ΑΓΙΕ πολύ μαλακά τα λές και δε μ αρέσει. Δεν έχεις πάρει είδηση ότι έχουμε να κανουμε με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ που αποδεδειγμένα πια είναι κλέφτες λαμόγια και λειτουργούν σαν μαφίόζοι ( κράτα με να σε κρατώ, αν μιλήσεις κάηκες ). Δεν βλέπεις ότι όλο το έγκλημα της κοινωνίας έχει μαζευτεί για να διώξει τον Τσίπρα;

  4. Μειωμένος ΦΠΑ και μεταφορικό ισοδύναμο. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν αστειεύονται και οι υποσχέσεις τους γίνονται πράξεις. Και πρέπει να ρωτήσουμε γιατί;. Γιατί περισεύουν λεφτά επειδή δεν κλέβουν και δεν πέρνουν μίζες.

  5. Δώσε πόνο Ηλία στα κλεφτρόνια που σήκωσαν κεφάλι….Όλοι να ελεγχθούν..Υπουργοί,βουλευτές,δήμαρχοι,πρόεδροι αγροτικών συνεταιρισμών…όλοι…Να δούμε πόσοι θα μείνουν έξω…..Είχαν το θράσος τα πρώην Πασόκια και νυν χρυσαυγίτες να βρίζουν τον Καματερό…Πάλι Συριζα..Τέλος….

  6. ΗΛΙΑ Στη Μυτιλήνη δόθηκαν οι αποζημιώσεις στις επιχειρήσεις από τον σεισμό. Στην Κω πότε;

    Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.

  7. Όταν δεν κλέβεις και όταν δεν παίρνεις μίζες τότε μπορείς να στηρίζεις τους φτωχούς και να καταργείς τις αδικίες. Με νόμο όπως άκουσα θα μειωθούν οι μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές στους γιατρούς τους δικηγόρους και τους αγρότες. Τελικά με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

  8. Δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ αλλά η φοροδιαφυγή του ΦΠΑ πάει σύνεφο και οι τιμές παραμένουν στα ύψη.

  9. ογδόντα εκατομμύρια είναι τα χαμένα έσοδα από τον μειωμένο ΦΠΑ στα πέντε νησιά. Δηλαδή για την Κω είναι περίπου είκοσι εκατομμύρια. Πρέπει να ξέρουμε ότι εαν εφαρμοστεί πλήρως το μεταφορικό ισοδύναμο για όλα τα προϊόντα, τις μεταφορές και τα ταξίδια ακόμα και για τους τουρίστες τότε το κέρδος θα είναι πάνω από πενήντα εκατομμύρια. Άρα ο στόχος μας πρέπει να είναι η πλήρης εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου.

  10. Εγώ θέλω να δω αίμα. Θέλω να βάλουν μέσα όλους τους απατεώνες και να φέρουν πίσω τα κλεμμένα. Μόνο με τον Τζοχατζόπουλο και τον Παπαντωνίου δεν φτάνει. Μας φτωχεύσανε μας ξεφτηλίσανε Βρίκανε λέει 19 εκατομμύρια πενηντάρικα. Ρε εδώ φάγαμε όλη τη ζωή μας. Μόνο έτσι θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

  11. Συμφωνώ με τον προηγούμενο. Εαν είναι αλήθεια τα νούμερα για το μεταφορικό ισοδύναμο τότε θα πρέπει όλοι μας να ζητήσουμε την παραπέρα επέκταση του.

  12. πέντε χρόνια μας ήπιανε το αίμα. Δώσε μεγάλε Τσίπρα. Δώσε και σώσε. Μειώνει και τις ασφαλιστικές εισφορές!!! Αυτός είσαι αγόρι μου.

  13. ΚΑΙ ΟΙ… ΠΤΩΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ! 24.442 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ!

    Προσπάθησαν και κατάφεραν μέχρι σήμερα να το κρύψουν οι καθεστωτικές κάργιες, αλλά σήμερα αποκαλύφθηκαν όλα!Η πληρωμή αναδρομικών στους δικαστικούς, λοιπόν, έχει αυτόματη εφαρμογή και στους βουλευτές, κι έτσι κάθε βουλευτής δικαιούται να λάβει αναδρομικά €24.442 (€1.111 επί 22 μήνες)!
    Βέβαια, οι καθεστωτικοί κάνουν τώρα ότι… πέφτουν από τα σύννεφα, αλλά την σύνδεση των μισθών δικαστικών και πολιτικών την ξέρουν ακόμα και οι… γάτες αυτού του τόπου και σκοπίμως οι πονηράκηδες δεν είχαν φροντίσει να υπάρχει στον νόμο για επιστροφή των αναδρομικών κάποια ειδική παράγραφος που να εξαιρεί τους βουλευτάδες, τέως και νυν.Τώρα ο νόμος έχει ψηφιστεί, απ’ όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» (μόνο η Χρυσή Αυγή δεν τον υπερψήφισε…), κι είναι πλέον πάρα πολύ αργά για κροκοδείλια δάκρυα!
    Ζήτω το… ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς και της υποκρισίας! Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά στους… αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας!

    • Τα ΝΕΑ διαβάζεις φίλε η μήπως βλέπεις το Μητρόπουλο. Πάπαλα άλλη μια ψεύτικη είδηση. Ο κόσμος όμως σας πήρε πρέφα. Έρχεται ΜΑΥΡΟ σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ που δεν το φαντάζεστε.

      • Εγω διαβαζω Αυγη συντροφε που ειναι αντικειμενικη και δεν λεει ψεμματα.Καλα κανω;Αληθεια αυτο που εγραφε οτι βρηκαν 19 εκατομυρια σε σπιτι πρωην ΠΑΣΟΚ που το βρηκε αφου η αστυνομια δεν εχει κατι τετοιο λεει.Περιεργο θα επιμενει.Ειναι σαν την κρυφτη που βρηκαν τα χαρτια για την υγεια και βγηκε η εισαγγαιλεας στα καναλια να το λεει ενω απο το νομο δεν δικαιουτε να εχει γνωση;Αστα συντροφε μας πηραν χαμπαρι.Ο κοσμος οπως λες επει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ετρωγε ψωμι τωρα μονο καποιοι απλητοι κουλτουριαδες της κακιας ωρας εχουν βολευτει .

  14. Μου είπε να το γράψω. Εαν δεν μειωθεί η σύνταξη του θα ψηφίσει για πρώτη φορά Καμένο.

  15. Σύντομη συνομιλία με τον αφέντη Τραμπ, είχε ο… «darling» των διεθνών τυράννων, mister Tsipras στο Παρίσι, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
    Σύμφωνα δε με διαρροή των κυβερνητικών παπαγάλων («πηγών») στα πρόθυμα ΜΜΕ, ο υπερατλαντικός αφέντης συνεχάρη το στημένο στα τέσσερα τσιράκι του, για την… «πρόοδο της ελληνικής οικονομίας».
    Επιπλέον, το τσιράκι είχε –σύμφωνα πάντα με τις «πηγές»- σύντομες συναντήσεις και με τις… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» (φράου Μέρκελ, Μακρόν και ΣΙΑ), που επίσης τον… συνεχάρησαν, γιατί ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές τους.
    Αυτή είναι η αριστερά! Μονίμως δούλη κάποιων ξένων. Παλαιότερα των Σοβιετικών «πατερούληδων» και στην εποχή μας των Αμρερικανοσιωνιστών. Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

  16. τελικά είναι μάγκας ο κοντός Ηλίας και οχι οι κοντοί που τον βρίζανε. Γι αυτό ισχύει το άλλο ο κοντός – μάγκας και άλλο ο κοντός λάκας

  17. Κλείνει τα σύνορά της η Βουλγαρία - Ολόκληρη η Ασία και η Αφρική, θα περνά στην ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Σοκ στις Βρυξέλλες αλλά και σε Ελλάδα προκαλεί η Βουλγαρία καθώς προανήγγειλε πριν λίγο την καταγγελία του Συμφώνου του ΟΗΕ για την Μετανάστευση επιβεβαιώνοντας το pronews.gr που έγκαιρα είχε τονίσει το «ντόμινο» που θα προκαλούσε η «ηχηρή» αποχώρηση Τσεχίας, Κροατίας και Πολωνίας.
    Μεγάλη χαμένη πλέον η Ελλάδα αφού η Βουλγαρία «σφραγίζει» τα σύνορα της, με τους παράνομους μετανάστες να βρίσκουν διέξοδο μόνο προς την χώρα μας.Η Βουλγαρία υποστήριξε ότι ήδη λαμβάνει μέτρα για να σταματήσει την παράνομη μετανάστευση.

  18. Διαβάζεις βλέπω ΤΑ ΝΕΑ και σου τα λέει ο Μαρινάκης. Από το 2009 με νόμο οι βουλευτάδες δεν συνδέονται με τους δικαστικούς. Κόψε λοιπόν τις παπαρολογίες και φέρε πίσω τα κλεμμένα του Παπαντωνίουκαι όλων των άλλων. Μα ς φτωχεψατε, μας φέρατε το ΔΝΤ και μιλάς και από πάνω.

  19. Έκαμε αντιγραφή της ψευτοείδησης από τα ΝΕΑ του Μαρινάκη. Να γράψει κάτι δικό του δεν μπορεί αλλά και δεν ξέρει. Αυτή τελικά είναι η φτώχια μας. Αυτό που μάθαμε είναι να αντιγράφουμε.

    • Οι ξεφτιλισμένοι μαφιόζοι των ΝΕΩΝ κάθε μέρα βγάζουν και μιά ψεύτικη είδηση. Ο κόσμος όμως τους ξέρει πια και δεν τους πιστεύει

  20. ήτανε λέει του Τζοχατζόπουλου που ήθελε να τα δώσει στους βουλευτές για τα αναδρομικά τους.

  21. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
    http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/19/ellada-tourkia-nato-stoltenberg/
    Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
    κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
    είναι ΑΠΛΑ προδότες,
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/290270_gkasimatis-ta-mnimonia-paredosan-ethniki-kyriarhia
    τότε,
    οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
    που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
    είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
    και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
    είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
    Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
    ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
    με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
    υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
    Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
    για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου! https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg
    ΓΙΑΤΊ να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο συνεργασίας,
    οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
    για την αποκατάσταση της ΑΞΙΟΠΡΈΠΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
    και να το παίζουν το «ΜΠΑΛΆΚΙ»
    στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=s4vj3Wm9JnY

  22. Εσεις εκει στο Συριζα εχετε λαλισει;Σε ποιους τα λετε ρε ξοφλημενοι;Εδω ο Προεδρος της βουλης ο πρωην σας κατηγορει οτι θα παρουν αναδρομικα οι βουλευτες,ο δικος σας Μητροπουλος και εσεις βριζετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Εχετε χασει τελειως τη μπαλα.Εγω δεν ακουω τι λενε η αντιπωλητευση..απλα διαβαζω τι λενε οι πρωην συντροφοι που τα ξερουν απο πρωτο χερι….ακομα δεν κρυφτηκατε;

  23. Εσεις εχετε λαλησει ΟΧΙ ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Τωρα που μπορει να κινηθει λιγο ελευθερα φαινεται πεντακαθαρα που βρισκεται η ΕΛΠΙΔΑ για το λαο. Και ειμαστε ακομη στην ΑΡΧΗ….. αυτο τρεμανε και τρεμουνε οι Κουληδες, οι Σαμαραδες, οι Βενιζελοι και ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ τους ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ο ΧΟΝΤΡΕΜΠΟΡΟΣ….Τρεμανε μηπως ΠΡΟΛΑΒΕΙ ο Τσιπρας και δειξει στο λαο ΠΟΙΟΣ ειναιι !!! Γι’ αυτο το σκυλοβριζουνε ΟΛΑ τα βρωμοκαναλα τους καθε ωρα καθε μερα επι χρονια.!! Φοβουνται…… Οσο τα περι Μητροπουλου κλπ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ τι λεει ο Μητροπουλος ΚΑΙ ο καθε Μητροπουλος. Τον λαο τον ενδιαφερει τι λεει και τι κανει ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!! Το τι λενε οι «Μητροπουλοι» ενδιαφερει τα βρωμοκαναλα τους…… και εσενα , γκαου.

  24. ΒΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΒΟΘΡΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ Κ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟ ΜΙΛΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ.ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Κ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ?ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ?Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ Κ Ο ΜΑΛΑΚΟΤΣΙΠΡΑΣ ΣΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ?ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Κ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΣΑΣ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ Η ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ?

  25. ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΜΠΑΣ Κ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΑΙΣΧΗ.ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ Κ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 99 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ?ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΜΟΡΙΑ Κ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ Κ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

  26. ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ Κ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Κ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ Κ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗ ΜΑΣΑ Κ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΜΜΩΝΑΣ(Ο ΠΑΡΑΣ).Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  27. ΘΑ ΣΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?ΤΟΥΣ ΚΛΑ..ΑΤΕ Τ Α….Κ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΠΟ.ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ?ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ?ΤΟΝ ΑΥΞΗΣΑΤΕ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ?ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΤΕ Ο ΤΙ ΠΙΟ ΣΚΑΡΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ Κ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ.ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ Κ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ Κ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΝΩ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ 1,6 ΔΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

  28. ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ.ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ Κ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ Κ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΦΣΥΝ Η ΑΥΓΗ Κ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΦΕΙΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΗΣ ΝΔ.Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΙΒΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΙΣΧΡΟ.

  29. ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΕΡΕΦΩΝΑ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ(ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ-ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ).ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΥΠΟΨΙΑ Κ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ Η ΣΑΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΣΠΑΡΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ Κ Η ΟΣΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΑΡΚΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ Κ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ