ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο… αλλά και παράπονα η Λαϊκή Συνέλευση στην Κέφαλο | Αποχετευτικό – Λιμάνι Κεφάλου |»Ράγισε καρδιές» το παράπονο για έλλειψη ασθενοφόρου| Νέα αιχμή Κυρίτση για καθαριότητα & ιδιώτες

44
2619
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ κόσμο αλλά και… πολλά παράπονα πραγματοποιήθηκε απόψε η Λαϊκή συνέλευση στην Κέφαλο, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του χωριού.

Στην αρχή της συνέλευσης ο Πρόεδρος της Κεφάλου, Γιάννης Καματερός παρουσίασε την πρόταση του Κοινοτικού συμβουλίου Κεφάλου για τα νέα έργα που εντάχθηκαν στην πρόταση έργων των ΤΥ για το 2019 και τίθενται υπό διαβούλευση με τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Κω, Γ. Κυρίτσης με τις διαφάνειες που προβάλλονταν (με την τεχνική βοήθεια της Προϊσταμένης των ΤΥ του Δήμου Κω Έ. Αναγνωστίδου) παρουσίασε την εξέλιξη των έργων τα τελευταία χρόνια στην Κέφαλο, αυτά που ολοκληρώθηκαν το 2018 (ΦΩΤΟ), τα συνεχιζόμενα και τα νέα για το 2019 ζητώντας και τις προτάσεις-τροποποιήσεις των πολιτών για την βελτίωσή τους. Ξεχωριστή ενημέρωση έκανε ακόμη για την εξέλιξη των πολεοδομικών της περιοχής.

Αμέσως μετά πήραν το λόγο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μηνάς Κιάρης και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Κοκκαλάκης. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αναφέρθηκε στο αποχετευτικό μετά και την συνεδρίαση της Επ. Παρακολούθησης στην Κω όπου ο κ. Σλόιτε εκ μέρους της Ευρωπ. Επιτροπής τόνισε την ικανοποίησή του για την ταχύτητα των διαδικασιών.

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο λιμάνι Κεφάλου, τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη για τη νομιμοποίηση των λιμανιών και ειδικά του Λιμιώνα που είναι μέχρι σήμερα χαρακτηρισμένος ως όρμος.

Τόνισε επίσης ότι το Μάρτιο παραλαμβάνεται από το Λιμενικό Ταμείο η μελέτη επέκτασης του λιμανιού της Κεφάλου (παρουσίασε σχετικό σχεδιάγραμμα-φωτο) ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τα έργα τα οποία όπως υπολόγισε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης «θα ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη τετραετία».

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για προβλήματα καθημερινότητας, καθαριότητας, κατάστασης δρόμων κλπ με το μεγαλύτερο παράπονο που «ράγισε καρδιές», αυτό μιας νεαρής συμπολίτισσάς μας η οποία έχασε πρόσφατα τον πατέρα της σε ηλικία μόλις 62 ετών λόγω έλλειψης ασθενοφόρου , όπως τόνισε ξεσπώντας λυγμούς- που θα έπρεπε να υπήρχε μόνιμα στην περιοχή (όπως παλιά).

Ο Δήμαρχος Κω παρέπεμψε στην πολιτεία και ανακοίνωσε ότι σήμερα έστειλε επιστολή προς τον Υπ. Υγείας κ. Πολάκη με την πρότασή του να αναλάβει ο Δήμος τη μελέτη για ακτινοθεραπευτικό κέντρο στην Κω ώστε να μην ταλαιπωρούνται και ξοδεύουν περιουσίες οι καρκινοπαθείς του νησιού.

Αξιοσημείωτη η τοποθέτηση του ανεξάρτητου Δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Μαραγκού για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και η εκ παραδρομής τοποθέτησή του, ότι και ο ίδιος προσπαθεί για την επίλυσή τους «ως μέλος της Δημοτικής αρχής» (εννοώντας προφανώς ως μέλος του Δημοτικού συμβουλίου), κάνοντας τον Γ. Κυρίτση να τον καλωσορίσει στην παράταξη, στο κλείσιμο της ομιλίας του (αν και ο Σ. Μαραγκός είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα).

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Δημάρχου στα παράπονα περί καθαριότητας (και λαβή «να γράφουν πάλι τα μέσα ενημέρωσης…» όπως τόνισε ο Γ. Κυρίτσης) : «μας ικανοποιεί η υπηρεσία όπως είναι σήμερα ή πρέπει να δούμε κάτι άλλο; Το κάτι άλλο ποιο είναι; Μήπως ένα κομμάτι-για παράδειγμα τα φορτηγά πρέπει να τα δώσουμε σε ιδιώτες για να απελευθερώσουν προσωπικό από κει και να κάνουν κάποια άλλη δουλειά; Αυτά πρέπει να τα συζητήσουμε. Θα τα συζητήσουμε το ’19 αυτά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουμε έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου εγκρίνει το κράτος 300 υπαλλήλους που χρειάζεται η υπηρεσία καθαριότητας. Με τις προκηρύξεις που κάναμε 17 πήραμε και μέχρι τώρα έχουν έρθει οι 7 και δεν ξέρουμε αν θα μείνουν… Αυτή είναι η κατάσταση»

Δεκτή έγινε τέλος η παρατήρηση πολίτη για τον ηλεκτροφωτισμό κάποιων σημείων στο Καμάρι, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η διαφωνία του δημάρχου με άλλο πολίτη που τόνισε ότι για την αύξηση του τουρισμού αιτία είναι η Fraport που επιδιώκει τη μεγιστοποίηση των κερδών της φέρνοντας περισσότερες πτήσεις και επιβάτες. O Δήμαρχος τόνισε ότι η αύξηση οφείλεται εξολοκλήρου στην προσπάθεια του νησιού και των επαγγελματιών του τουρισμού.

Οι Λαϊκές συνελεύσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη 7μμ στο Ασφενδιού (αίθουσα Δημοτικού σχολείου Ζηπαρίου), την Παρασκευή 7μμ στην Αντιμάχεια (αίθουσα Αγ. Τριάδας), την Κυριακή 7μμ στην Καρδάμαινα (αίθ. Κοινότητας) και την επόμενη Δευτέρα στην Κω (πρ. Εβραϊκή συναγωγή).

 

 

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρίτσης:
    Ήρθα, είδα και αποφάσισα, Θα σας Εξαφανίσουμε!!!!
    Αυτός είναι μην σας πιάσει κορόιδο ακόμα μια φορά.

    • ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΞΑΝΘΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ Μ…. ΤΟΝ ΧΛΕΒΑΖΑΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΛΕΒΑΖΕΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ,ΤΡΑΙΝΑΚΗΔΕΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΙΔΕΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ,ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΕΣ,ΑΣΦΕΝΤΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΝ.ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    • μεγαλη ξευτιλα κυριτση και των συμβουλων του στην κεφαλο.Τα καστρα κυριτση πεφτουν ένα-ένα.Στην καρδαμαινα να δεις???????? και που να δεις στα υπολοιπα χωρια και στην πολη.Τοι φιναλε σας γραφει ΠΑΤΟ χωρις επιστροφη.

  2. μας κοροΙδεψες Κυρίτση που είναι η ryan air και η συγκοινωνία που μας έταζες. Πάλι στην απέξω η Κέφαλος. Κορόϊδα μας περνάς;

  3. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΤΑΙΟΝ ΑΒΙΚΩ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΛΑΜΠΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  5. χαχαχα ερχονται εκλογες ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

    λιμανια δρομους ασθενοφορα χαχαχα

    • Μα τι «κακοί» άνθρωποι να μην τους αρέσουν τα Προεδρικά μονοπώλια…!!!

      Μήπως κύριε Κυρίτση έχουν δίκιο οι Κεφαλιανοί που μας λένε ότι ακόμα και το που θα φάνε τα συνεργεία (σε ποια εστιατόρια δηλαδή) είναι προ-κανονισμένο και απολύτως ελεγχόμενο προς όφελος των ημετέρων;

  6. ΧΑΧΑΧΑ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

    χαχαχα ερχεται η αναπτυξη του κυριτση χαχαχα

  7. Πάλι εβδομηντα τα εκατό θα πάρει ο Κυριτσης από κεφαλο !!!! Πολύς κόσμος υπέρ από ότι ακούγετε και έτσι είναι όλα τα χωριά γιατί έγινε όντος κάτι κ σε αυτά !!!

  8. Δήμαρχος γ άλλη μια τετραετία αβλέπης ο Κυριτσης η Ρουφα ούτε καν θα κάνει ψηφοδέλτιο στα χωριά από ότι βλέπω

    • Προς ολα 10.μαλον εσυ δεν βλεπεις στραβε τι γινετε στο νησι εις βαρος του φακιστα σου.

      και αβλεπη εχει φαει τα μουτρα του.Μαθαινε και κατι αδιαβασε κοπρε του κυριτση.

  9. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ

  10. Τωρα θυμηθηκατε την κεφαλο…..τοση κοροιδια κοντα στις εκλογες ολα θα γινουν….δεν ντρεπεστε κ εχετε μουτρα κ ερχεστε….η καρεκλα βλεπεις κ η μασα κανει πολλλαααααα…

  11. Το λιμανι το καταστρεψατε τι κ αλλο θα το καταστρεψετε ολα εδω ξεφορτονουν τα φορτηγα πηγαινουν κ ερχονται ολο το καλοκαιρι μεσα στα μαγαζια…τι να πεις για το δρομο βρισκεις κουβαδες να μην σκοτωθειε κανενας απο την καθιζηση…. για το πεζοδρομιο που ειναι για γελια δυο ατομα δεν περπατανε… καντε κατι οι ντοπιοι ????? οι ξενοι ερχοναι για ψηφους….

  12. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ .. ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ.

    Η είδηση από το συμβούλιο της Κεφάλου ήρθε δια στόματος κου Κυρίτση: «Ο κος πρόεδρος της Κεφάλου οδηγεί και το απορριμματοφόρο του δήμου…»

    Το ερώτημα:

    Εναποθέτει και ο ίδιος ως οδηγός του απορριμματοφόρου ή και άλλων μηχανημάτων του Δήμου σκουπίδια – μπάζα και άλλα τινά στο χώρο που απεικονίζουν οι φωτογραφίες;

    Αν δεν το κάνει ο ίδιος θα πρέπει να μας πει ποιος έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του δήμου (με τα οχήματα του) να μετατρέψουν αυτόν τον ευαίσθητο χώρο σε χωματερή;;

    Βεβαίως ο κος Κυρίτσης ήταν πέραν του δέοντος αποκαλυπτικός για τον συνεργάτη του πρόεδρο της Κεφάλου.

    Μας ενημέρωσε και για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με τους εργολάβους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και ότι κάποιοι «κακοί» τον κατηγορούν γιατί παίρνει όλα τα έργα!!!

  13. Έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ένα σοβαρό έργο δεν έγινε. ότι είχε γίνει έγινε με τον Σάββα ΜΈΣΑ ΣΕ ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ

  14. ήδη έχουν πουληθεί η καθαριότητα και οι τρεις βιολογικοί σε ιδιώτη. Είναι πολλά τα λεφτά Αρη

  15. Μόλις φτιάξω τα δημοτικά ιατρεία. Μόλις μου απαντήσει και ο Πολάκης για το μεγαλόπνοο έργο του ογκολογικού. Τότε θα σας φέρω και ασθενοφόρο. Τι άλλο θέλετε ρε αχάριστοι κεφαλιανοί. Τόσα μεγάλα έργα σας έφτιαξα.

  16. Την αίθουσα των συνελεύσεων ποιος την μεγάλωσε που πριν ήταν σαν τρύπα;; Την δεξαμενή ποιος την κατεδάφισε;; Την ύδρευση ποιός την έφερε;; το λιμάνι ποιός το έφτιαξε;; Το αμφιθέατρο ποιός το χρηματοδότησε και το έφτιαξε. Τους δρόμους και τις πλατείες ποιός τους άνοιξε και τους φώτισε;;; Τον βιολογικό ποιός τον έβαλε σε πρόγραμμα;; Ο ΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ

  17. Καποιο εργο της δημοτικης αρχης Κυριτση δεν μας δειξατε!!! Εργα του Καισερλη που δεν ταψηφιζατε είναι όλα στις φωτογραφιες!!!!

  18. Κυριτση,σε 1μηνα θα ακουσεις την καινουρια παραταξη,που θα σας παρει την δημαρχεια.Εσεις τελειώσατε.Σας το ειπαν οι κεφαλιανοι.Οι ψευτες και ο κλευτες τον πρωτο χρονο χαιροντε.Αντε γεια κυριτση σας πηρανε χαπαρι ολοι στο νησι.

  19. Βρε που θυμήθηκα την τέντα στο λιμάνι της Κω. Είδα τα σχέδια του λιμανιού της Κεφάλου και μούρθε στο μυαλό η τέντα της Κω με τα τετρακόσια χιλιάρικα. Μάσα φίλε μου μάσα.

  20. Κάθε τέσσερα χρόνια βγάζουν και άλλους. Κάτι θα πάρουμε και από αυτούς. Αλλά τώρα την έχουνε πατήσει. Δεν πήρανε τίποτε. Ούτε ένα στρέμμα. Τα έδωσε αλλού τα 300.

  21. Όλοι αυτοί που γράφουν τα προηγούμενα δεν καταλαβαίνουν ότι γελοιοποιούνται αφού είναι ΕΝΑ άτομο και φαίνεται από τις ώρες;
    Πάντως ο κάπτεν-διχόνοια (μαυρομούτσουνος) κυριαρχεί ακόμα σε μισαλλοδοξία και ρεβανσισμό. Ας τον χαίρονται όλοι αυτοί που τον πιστεύουν κσι ειδικά η μπουχέσα που περπατώντας στη θάλασσα νομίζει ότι κολυμπά.

  22. ο κ. Κυρίτσης κοροϊδεψε και τους συμπατριώτες μας Κεφαλιανούς όπως όλους τους Κώους. 5 χρόνια στο Δήμο δε σχεδίασε τίποτα για τη Κέφαλο που πονά σε πολλά και σοβαρά θέματα. Το ίδιο βέβαια σε όλο το νησί. Κανένας σχεδιασμός, κανένα μέλλον

  23. Βρε χαμπακια έχετε καταλαβει ότι ο Κυριτσης είναι δύναμη εδώ πάνω ; Και ότι κ να γράφετε ο κόσμος ξέρει κ βλέπει ; Πιάσατε κ γράφετε γράφετε αφού πάλι θα σας πάρει της εκλογές γιατί πρέπει εσείς του σουραματος κ η αρχηγός σας μόνο Ηοτ Σποτ θέλει και τη καταστροφή του Νησιού όπως ο προκάτοχος της, μην κουράζετε να γράφετε βλέπετε τον κόσμο πως τρέχει όπου πάει άντε ξυπνάτε

  24. ΤΟ 1995 ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΛΙΣΤΑ

    • ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΖΩΙΦΕΙΟ,ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΠΟΣΟ ..ΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

  25. πραγματικά είναι κρίμα για την Κω, τον 4ο τουριστικό προορισμό της χώρας να έχει τέτοιο δήμαρχο. Εκτός από ανίκανος που χει διαλύσει τις υπηρεσίες του Δήμου με πρώτη τη καθαριότητα για να τη χαρίσει στους εργολάβους κι εμείς να πληρώνουμε σα κοροϊδα δεν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει τίποτα απο υποδομές γιοα να αντεξει το νησί μας και τα επόμενα χρόνια

  26. Μάλλον σαλτάρανε του οράματος με τόσο κόσμο και γράφουν οτι να είναι / εμείς πάντως στα χωριά κατι είδαμε οτι και να γράφουν κ να λένε είναι αλλά κ αλλά , παρά τους προηγούμενους χίλιες φορές αυτοί .

  27. Η Κέφαλος και πάλι μίλησε εχθές Κυριτσης και πάλι Δήμαρχος

    Εσείς του οράματος όταν καταφέρετε και κάνετε μια λαϊκή συνέλευση και μαζέψετε έστω το ένα τρίτο του κόσμου που είχε η αίθουσα τότε μόνο μπορείτε να ομιλείτε..Κλείστε πλέον τα στόματα σας γτ δεν σας περνάει..

  28. Τι ωραια που ειναι να λες μονο μεγαλα λογια.Τι ωραια που ακουγοντε.Ετσι την πατησαμε με τον Κυριτση οπως και με τον Τσιπρα.ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ και απο εργα τιποτα.Να θυμησω οτι τα εργα Κυριτση σε 4 γεματα χρονια ειναι 5 αναπλασεις πλατειων, 2 γλυπτα, 2-3 ασφαλτοστρωσεις δεξια και αριστερα.ΑΥΤΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ