ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η 80 ΑΔΤΕ Τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τους ΗΡΩΕΣ του 1940 | Εξαιρετική η συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής με τη Μαρία Πουλιού στο BLUE LAGOON

4
2639
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη- Γιάννης Κιάρης

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε η επετειακή συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής της 80 ΑΔΤΕ, παρουσία εκπροσώπων της πρώην και νυν στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και των τοπικών αρχών στην φιλόξενη αίθουσα  “ΟΡΑΜΑ” του ξενοδοχείου “BLUE LAGOON RESORT

Υπό το γενικό τίτλο » Η 80 ΑΔΤΕ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940″ η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Λάμπρου Ναζίφη και του Δημάρχου Κω Γιώργου Κυρίτση.

Ακολούθησε η παρουσίαση των επιτυχιών της αείμνηστης Σοφίας Βέμπο για το ηρωϊκό έπος του ’40 που ερμήνευσαν εξαιρετικά η Στρατιωτική μουσική της 80 ΑΔΤΕ υπό την διεύθυνση του Μαέστρου- Αρχιμουσικού Ράλλη, Σχοινάκη και τη Μαρία Πουλιού στα καλύτερά της αποσπώντας παρατεταμένα – θερμά χειροκροτήματα και ανθοδέσμες (ΒΙΝΤΕΟ)

Την βραδιά έκλεισε ο Αριστοτέλης Παυλίδης με αναφορά στη μνήμη Αλέξανδρου Διάκου, του πρώτου νεκρού της Πίνδου (ΒΙΝΤΕΟ).

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης: ο Γενικός Αρχιερατικός και ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου (απουσιάζει στη Νίσυρο για την 28η Οκτωβρίου) και της Ι.Μ., ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ. Σ. Δαμάδογλου, η Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα συνοδευόμενη από τον Δημ. σύμβουλο Σ. Πη και στελέχη της παράταξής της, ο Δημ. σύμβουλος Γ. Κρητικός, ο Περιφερειακός σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου, ο πρ. Υποστράτηγος Α. Πάτμιος, ο πρ. Ταξίαρχος Στ. Σεργεντάνης, ο Αστυνομικός Δντής Κ. Κοκορόσκος, ο Λιμενάρχης Π. Χαμετής, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω ΙΓ Καρδαράς, Διοικητές, Αξιωματικοί, στελέχη της 80 ΑΔΤΕ, Απόστρατοι και Έδεδροι Αξιωματικοί, εκπρόσωποι του Συνδέσμου παλαιών πολεμιστών και απογόνων και πολλοί μουσικόφιλοι της Κω.

Το κλείσιμο του προγράμματος ήταν η απόδοση του Εθνικού Ύμνου σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα και με το δέοντα σεβασμό (ΒΙΝΤΕΟ).

Στο οπισθόφυλλο του έντυπου προγράμματος υπήρχε ειδική αναφορά στην επεξήγηση του ιστορικού αποφθέγματος «Γαίαν και ύδωρ ου δίδωμεν» από την επιστολή που έστειλαν οι Κώοι στον Αρταξέρξη ύστερα από τελεσίγραφο που έστειλε ο Αρταξέρξης να του παραδώσουν τον Ιπποκράτη.

Αξιοσημείωτη, τέλος, η πολύ ζεστή και φιλική υποδοχή του Διευθυντή και του προσωπικού του “BLUE LAGOON RESORT” στην είσοδο της αίθουσας, οι οποίοι πρόσφεραν κεράσματα σε όλους τους προσερχόμενους και εξερχόμενους.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειναι ντροπη σας να γιορταζετε το ΟΧΙ
    εμεις λεμε ΝΑΙ
    ΝΑΙ στο δημοψηφησμα
    ΝΑΙ στη Μερκελ
    ΝΑΙ στους Αμερικανους
    ΝΑΙ στους Fyromιανους
    ΝΑΙ σε ολα συντροφοι

  2. Συγχαρητήρια στην 80 ΑΔΤΕ και ιδιαίτερα στον μαέστρο Ράλλη Σχοινάκη και στους υπέροχους μουσικούς της μπάντας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ