ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Προβλήματα από την πρώτη νεροποντή στην Κω

20
7523

Προβλήματα από τη νεροποντή:

Σύγκρουση ΙΧ στον επαρχιακό στο ύψος του Lidl (κι άλλο ένα στο Ζηπάρι)

Πλημμύρισε πάλι η Αρτεμισίας (βίντεο – επιστολή Αναγνώστη):

Χρόνια τώρα έχουμε επισημάνει το πρόβλημα αλλά αυτό παραμένει.

Παρότι έγινε νέος δρόμος στην Αρτεμίσιας με νέες σωληνώσεις με την πρώτη βροχή μετατρέπεται σε ποτάμι . Δεν ξέρω ποιος μηχανικός ανέλαβε το έργο αλλά τέτοια μελέτη την κάνω και εγώ. Παρατηρήστε στο βίντεο ότι από την Αρτεμίσιας και πάνω επί της Χαμηλού δεν υπάρχει ίχνος τρεχούμενου νερού και δείτε τι γίνετε από την Αρτεμίσιας και κάτω .Το βίντεο τραβήχτηκε αφού κόπασε η βροχή και αυτό με 5 λεπτά βροχή…

Φνταστείτε τι γίνετε όταν βρέχει και αν θα κρατούσε ακόμα λίγο . Δεν γίνεται κάθε φόρα που βρέχει να τρέμουμε μην πλημυρίσουμε το έχουμε πάθει στο παρελθόν και ξέρουμε πως είναι.

Ρεπ. από Δημοτική τηλεόραση Κω: Η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΜΠΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ/video

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • … ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ VIDEO ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΘΕΣΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ…

  1. ο Κυρίτσης δεν τό έχει με τα όμβρια, παρόλο που είναι μηχανικός. Το μόνο που έκανε είναι να κυνηγάει τον κοτσιδάκια, που έλεγε πως οι μελέτες είναι για πέταμα, και να τον κατηγορεί για σπάταλο επειδή από το κομμωτήριο της Έλενας μέχρι τα ρούχα του Ασλάνη, έβαλε διπλό σωλήνα για τα όμβρια, αντί για το τίποτα που είχε η μελέτη. Έλα όμως που εκεί δεν ξαναπλημμύρισαν, το ίδιο και στον παράδρομο της Αρτεμησίας που πλημμύριζε για πολλά χρόνια…

  2. έβλεπα κάθε μέρα οταν φτιαχνότανε ο δρομος επί οκτώ μήνες. Νομίζω ότι δεν έφτασαν οι σωλήνες και σκεπάσανε τους λάκκους.

  3. Βρε όλα να ρημάξουν οι Κωοι θα φωτογραφηθούν με τους ΟΝΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΊΔΟΥ στο άναμμα του δέντρου στην πλατεια ελευθερίας. Αυτοι είστε.

  4. Λίγη ευγένεια στους πεζούς που περπατάνε δίπλα στους πλημμυρισμένους δρόμους νομίζω ότι επιβάλλεται! Στο βίντεο βλέπουν τον υπάλληλο να καθαρίζει το φρεάτιο και όλοι πλην ενός τον κατάβρεξαν … Απλά απαράδεκτο!

  5. Εντάξει ρε παιδιά έλεος δηλαδή!Άμα κάθε φορά που βρέχει στο Νησί μας το κάνουμε και θέμα τι να πω!Δεν έβρεχε τόσο καιρό παραπονιομασταν που δεν έβρεχε, τώρα πoυ,επιτέλους, έβρεξε παραπονιόμαστε ότι κοντεψαμε να πνιγούμε!Ολο γκρίνια και μιζέρια ειμαστε και κάπου καταντά κουραστικό!

  6. Τα Συνχαρητηρια μου στους διερχόμενους οδηγούς που σέβονται την προσπάθεια του ανθρώπου…..

  7. Μερικοί τσοπαναραιοι πρέπει να έχουν και λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που καθαρίζουν τα φρεάτια.Καθαριζε ο άνθρωπος και τον κάνανε μούσκεμα οι……άντε μην πω!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ