ΟΡΑΜΑ: Δεν υπάρχει πιο γελοία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου από αυτή που έγραψε ο Κυρίτσης για τα 70 στρέμματα του ΝΟΚ

36
1137

Δεν υπάρχει πιο γελοία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου από αυτή που έγραψε ο Κυρίτσης για τα 70 στρέμματα του ΝΟΚ

Στο νομικό κομμάτι δεν υπάρχει μέλος του δημοτικού συμβουλίου που να μην έχει λόγο να προσφύγει κατά της νομιμότητας της απόφασης που επισυνάπτουμε για τα δικά σας συμπεράσματα.

Κυρίαρχα αυτοί που πρέπει να προσφύγουν είναι οι κύριοι και οι κυρίες της δημοτικής αρχής καθώς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Καλούδης.

Άλλα τους έβαλε ο κύριος Κυρίτσης να ψηφίσουν και άλλα έγραψαν στην μνημειώδη απόφαση για την «παραχώρηση» των 70 στρεμμάτων του ΝΟΚ.

Υπάρχουν τα πρακτικά της συνεδρίασης, ο εκτρωματικός ΔΗΡΑΣ, το δελτίο τύπου του κου Χατζηκαλύμνιου για τη «μόνη ρεαλιστική πρόταση περί της παραχώρησης κατά χρήση» και το follow up του κου Σιφάκη. Υπάρχει και η κοινή λογική από την οποία αυτή η δημοτική αρχή απέχει έτη φωτός.

Ας αποπειραθούμε να ερμηνεύσουμε τι εγράφη στην εν λόγω απόφαση και τι ΔΕΝ θέλει να πει ο ποιητής…

1. Να ζητήσει από κοινού με τους φορείς, την παραχώρηση τμήματος ακινήτου της Κ.Μ. 2708 γαιών Κω εξοχής επιφανείας 70.000 τ.μ., με Α.Β.Κ. 963 δημοσίου ακινήτου, αρμοδιότητας της ΕΤΑΔ Α.Ε., προκειμένου να αξιοποιηθεί από το Δήμο Κω για την κατασκευή έργων ήπιας χρήσης.

Θα διεκδικήσουν λέει μαζί με τους φορείς… Ούτε το ΤΕΕ δεν τίμησαν ούτε τους φορείς. Απουσίασαν συνειδητά και απαξιωτικά από την συνάντηση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του ΕΒΕΔ…

Δεν προσκάλεσαν κανέναν φορέα στο δημοτικό συμβούλιο… Ο πρόεδρος του ΤΕΕ και ο πρόεδρος του ΝΟΚ προσήλθαν αυτοβούλως αποδεικνύοντας το πραγματικό ενδιαφέρον τους.

Η πρόταση του ΤΕΕ ήταν ξεκάθαρη και διαφορετική από αυτήν του κου Κυρίτση. Θυμίζουμε δε ότι ο κύριος Κυρίτσης απέστειλε την επομένη του δημοτικού συμβουλίου αίτημα στην ΕΤΑΔ Α.Ε. ερήμην των φορέων στο οποίο ως πειθήνιο όργανο θέτει ερωτήματα… αντί να διεκδικεί!!!

2. Να επικαιροποιηθεί η μελέτη του κολυμβητηρίου, από κοινού με το Τ.Ε.Ε., συνάπτοντας προγραμματική σύμβαση.

Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο στο δημοτικό συμβούλιο! Ο κος Κυρίτσης έκανε αναφορά στην επικαιροποίηση της μελέτης αξιοποίησης των 70 στρεμμάτων του 1998 που αφορούσε και στην παραχώρηση της έκτασης και ΟΧΙ του κολυμβητηρίου! Για αυτήν επιφυλάχθηκε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΤΕΕ.

3. Να κατατεθεί πρόταση μακροχρόνιας δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του εν λόγω ακινήτου και αν χρειαστεί ακόμα και έναντι αντιτίμου, που θα προκύπτει από τυχόν έσοδα του δήμου…

Αυτή είναι η πρόταση του κου Κυρίτση «η μόνη ρεαλιστική την ώρα που το κράτος μας έχει απωλέσει την εθνική του κυριαρχία»!

Και βέβαια ούτε τα στοιχειώδη δεν ψέλλισαν για την ίδια τους την πρόταση… όπως για παράδειγμα για πόσα έτη αιτούνται την παραχώρηση κατά χρήση…

4. Να διεκδικηθεί ακόμη και η κυριότητα του εν λόγω ακινήτου από την ΕΤΑΔ Α.Ε., δωρεάν ή έναντι αντιτίμου, αν δεν δοθεί δωρεάν, που να μπορεί να συμβαδίζει με τις οικονομικές δυνάμεις του δήμου.

Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. Επί 4 ώρες ο κος Κυρίτσης και τα εξαπτέρυγα του εξαρτημένα και ανεξάρτητα προσπαθούσαν να πείσουν τον Κωακό λαό ότι η πρόταση του ΤΕΕ για παραχώρηση κατά κυριότητα είναι ανεδαφική.

Έσυρε τους δημοτικούς του συμβούλους (ακολούθησε και ο κος Καλούδης) να ψηφίσουν την παραχώρηση κατά χρήση… και στην απόφαση έγραψε το έξης τρομερό!

«Εμείς -βασικά- για κατά χρήση το θέλουμε αλλά αν δεν μας το δώσετε κατά χρήση δώστε μας το κατά κυριότητα και πείτε μας και ποιο θα είναι το αντίτιμο και άμα μπορούμε θα το πληρώσουμε!»

Υπάρχει στα αλήθεια κανένας σοβαρός άνθρωπος που θα πάρει στα σοβαρά τον κύριο Κυρίτση; Ακόμα και οι λιγότερο σοβαροί που τον ακολουθούν τυφλά καταλήγουν με καταδίκες και εξαγοράσιμες ποινές!!!

Ποιο είναι λοιπόν το κύρος και ποια η νομιμότητα αυτής της απόφασης; Ακριβώς τα αντίστοιχα με αυτά που διαθέτει ο κος Κυρίτσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/10/ΑΠΟΦΑΣΗ-ΝΟΚ-ΨΡΛΟΩΛΕ-Α13.pdf» title=»ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΟΚ ΨΡΛΟΩΛΕ-Α13″]

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το σΟύΡΑΜΑ ετοιμάζεται για μια ακόμα ΡΟΥΦιΑνιά, φτάνει να σταματήσει κάθε προσπάθεια, όπως έκαναν με το κολυμβητήριο...

    Και εσύ βρε Κυρίτση, γιατί δεν τους άφησες να γράψουν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου όπως την επιθυμούσαν, να γλυτώσεις από τις ΡΟΥΦιΑνιές;;;;

    • Βρε εκεί στο σΟύΡΑΜΑ, για πείτε μας, ποιος φίλος του Κωστούκου κρύβεται πίσω από την διεκδίκηση των 70 στρεμμάτων;

      Λαγοί τουριστικών επιχειρήσεων οι ξεγάνωτοι ντενεκέδες του σΟυΡΑΜΑτος. Έχουν βαλθεί να μπλοκάρουν για άλλη μια φορά την παραχώρηση της περιοχής στους δημότες της Κω.

      • Απέλπιδα προσπάθεια της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ για νταβαντούρι… ΡΟΥΦΑ, δεν ξεχνούμε τις ΡΟΥΦιΑνιές και πως χάσαμε 70 στρέμματα…

        Ξεσουρώστε βρε ζωντανααααααά… Όσο και να φωνάζετε ΞΕΓΆΝΩΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ και ΡΟΥΦιΆνους θα σας αποκαλεί η κοινωνία μας που σας έχει σιχαθεί περισσότερο από τον Κυρίτση. ΡΟΥΦΑ εριστική γλωσσοκοπάνα, το επίπεδο σας ποιο χαμηλό από του ΒΑΒΛΑΞ και οι καταγγέλλοντες ΡΟΥΦιΑνοι λαϊκιστές της πλάκας, πολιτικός λόγος αχταρμάς, IQ ραδικιού σαν καλή αγρότισσα και ψυχή αρπαχτικού….

      • Μάλλον δεν σου αρέσει να ξέρεις πως σε αποκαλεί η κοινωνία.
        Η διαφορά είναι πως για την Ιωάννα δεν έχεις να πεις τίποτε,ότι ψέμα κατασκευαστές πήγε απατο….

      • Όχι και φίλος του Κωστουκου ο κολλητός του Γεωργιου αλλά και σημερινός εργοδότης του….
        Έλα γιωργακι είδες ευρουλακια πάλι και ηλωλαθεις…..

    • Αυτήν την φορά οι Σουραματιστές ξέμειναν από σχόλια, τους έπιασε στον ύπνο η μαϊμούνα του Κυρίτση.

      Τελικά ο Μαϊμουδιαρης δουλεύει βραδινός σε ξενοδοχείο, στο νοσοκομείο, σε δημόσια υπηρεσία ή είναι κρυφός ταρίφας Κυριτσικός; Τώρα τα έτοιμα σχόλια δια χειρός Φρ@γκ@υλη θα πάνε με αργοπορία παρακάτω.

  2. Μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ το σΟύΡΑΜΑ για νταβαντούρι

    Ξεσουρώστε βρεεεεεεεεεεεεεεέ ξεγάνωτοι ντενεκέδες, μια ζωή αντί για χρήσιμες προτάσεις για τον τόπο μας, ξερνάτε χολή και μίσος, μίζερα ανθρωπάκια…

    • ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ, ΜΙΖΕΡΟΙ ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΡΟΥΦιΑνοι ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, βγάλτε ΣΚΑΣΜΟ, σας βαρέθηκε η κοινωνία...

      Μια ανακοίνωση κάθε μέρα, ένα ξερατό γεμάτο χολή και μίσος για το παραδάκι που χάσατε. Απάντηση στην απάντηση γεμάτη ξερατά, χολή και λολάγρα από τα σουρωμένα κατακάθια του σΟυΡΑΜΑτος…. Δες σας αντέχει άλλο η κοινωνία θεόμουρλοι, τον παιδοσούβλακο, την πανύψηλη ΚλαραΜπεεεεέλ με τα «πανέμορφα» μάτια, την άμισθη εθελόντρια της μάσας και την κακιά μουρλέγκο του Πυλιού. Βουρ για ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη που κάνει καλό στα σαλεμένα σας μυαλά

      • βγάλτε ΣΚΑΣΜΟ,
        κατακάθια του σΟυΡΑΜΑτος
        την κακιά μουρλέγκο
        στα σαλεμένα σας μυαλά
        ΜΙΖΕΡΟΙ ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΡΟΥΦιΑνοι ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ
        Αυτό είναι το επίπεδο του Κυρίτση και των εντεταλμένων του…
        Μπράβο σε αυτούς που τούς ψηφίζουν….

  3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ . ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    • Μην ασχολησαι με τον τουρισμο.Εκτος των αλλο εισαι και ασχετος.Δεν ειναι του δημαρχου ο χωρος.Τον εχει δωσει ο Συριζα.Τι δεν καταλαβαινεις?Οσο για το ΤΕΕ αυτοι δεν ειναι που κτιζουν ξενοδοχεια μεχρι το κυμα και δεν τρεχει τιποτα?Τωρα πηρε αλλος τη δουλεια και τους επισε κοψημο?Ξευτηλες.

  4. Απο τους αποντες του πρακτικου η πλειοψηφια ειναι του οραματος ΄΄΄τυχαιο δεν νομιζω… μονη σου εμεινες τζοβανα μου δυστυχως »’

    • Η Ιωάννα έμεινε μόνη της;

      Ενώ εσυ;;;;;; Μείον ο Κανταρζης,μείον ο Κρητικός,μείον ο Ν.Μυλωνας,μείον η Βάσω Παντελικιζη, και έχουμε συνέχεια….
      Εκτός αν νομίζεις πως θα ξαναπάρεις το δήμο με τους μισθοφόρους που σου έμειναν. Αιντε 8 μισθα σας έμειναν….

  5. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

  6. Ο Κτηματομεσιτης και ο αδερφος του ……ξενυκτισαν για να προλαβουν τα αρνητικα σχολια. Αυτο το ξενυκτι δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ΜΕΓΕΘΟΣ της λαμογιας. Μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ λαμογια….Δεν ξενυκτα ο Κτηματομεσιτης ο για μερικα…ψιλα. Ειναι πολλα τα λεφτα, Αρη……

  7. καισερλης κυριτσης μυλωνας οι υπευθυνοι που δεν αξιοποιηθηκε ο ναυτικος ομιλος των 70 στρ.τον καισερλη

    τον τιμωρησαμε.τωρα σειρα εχουν κυριτσης μυλωνας για μαυρισμα.

  8. ΧΑΧΑΧΑ ο γεωργιος ειχε 1.000.000 ευρω απο το ταμειο του δημου και αγορασε τα χαλασματα πισω απο την δεη

    απο τον μεγαλοξενοδοχο αλλα δεν ειχε για αβικω και οινοπειοιο.ου ρε κοπριτες. χαχαχα

  9. συγγενείς πρώτου βαθμου ποιου δημοτικού άρχοντα πήραν την μελέτη για την κατεδαφιση της νέας αβικω?

  10. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ. ΧΑΧΑΧΑ

    ΚΟΡΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  11. ο απερχομενος ειναι μεγαλο αρπακτικο.ραδιουργος αλλα λεει αλλα σκεφτεται και αλλα πρατει.

    μονο η τσεπη του τον ενδιαφερει.

  12. Νομίζω ότι τα κακά σχόλια που γράφεις για την κυρια Ρούφα την ωφελούν!

    Η κυρία Ρούφα κατέθεσε πρόταση και μάλιστα πολύ συγκροτημένη.
    Πρόταση με σεβασμό στους φορείς και διεκδικιτικο πλαίσιο.
    Φάνηκε και σε αυτήν την περίπτωση και η εμπειρία της και ο συγκροτημένος λόγος της και η αγάπη της για τον τόπο.
    Είδα το βίντεο της ομιλίας της που έχει ανεβάσει στο facebook.
    Αυτά τα σχόλια δεν βοηθούν το διάλογο και μάλλον ωφελούν την κυρία Ρούφα.
    Η κα ρούφα μπορεί και να είναι η επόμενη δήμαρχος.

  13. βρε παιδιά ο δήμαρχος έχει να συναντηθεί με τον Γιούγκερ και τον πρόεδρο της Κίνας, με την ΑΒΙΚΩ θα ασχολείται τώρα?

  14. ΕΞΑΚΙΣ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΠΟΥ’ΧΕΙ ΥΠΝΟ ΕΛΑΦΡΥ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΞΟΥΜΕ!
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΒΡΕ!

  15. ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ.χαχαχα το 2080 ο κυριτσης θα λυσει το θεμα του ναυτικου ομιλου!!!

    αφου θα εχουν κτιστει τεραστια ξενοδοχεια INCLUSIVE!!!!!

  16. χαχαχα παραπετασμα κπνου του απερχομενου για να δωσει τα 300 στρεμματα!!!! στην λαμπη

    κοροιδευει τους δημοτες χαχαχα

  17. ΣΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ… ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!

    Έβραζε εδώ και πολύ καιρό το ρατσιστικό μίσος των Αφγανών για τους Σύριους και προ ημερών ξέσπασε με την δολοφονία ενός Σύριου.Από εκείνη τη νύχτα, περίπου 100 Σύριοι έφυγαν έντρομοι από το hot spot και περιφέρονται στους δρόμους της Αθήνας. Τα δε βράδια, τα περνάνε όπου βρουν…
    Μάλιστα, χθες το μεσημέρι μαζεύτηκαν έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην λεωφόρο Θηβών 196, ζητώντας τη μετακίνησή τους σε άλλο hot spot, γιατί οι Αφγανοί στην Μαλακάσα απειλούν να τους σφάξουν όλους, αλλά όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, κανένα «αλληλέγγυο» λαμόγιο δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτούς.Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου τους: «Κάθε οικογένεια στη Μαλακάσα βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι Αφγανοί μας απειλούν με μαχαίρια. Αυτό το παιδί είναι μόλις τεσσάρων ετών και αυτοτραυματίστηκε προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της γιατί είδε τον άντρα με το μαχαίρι και φοβήθηκε.

  18. ΣΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ… ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ! 2

    Οι Αφγανοί μας λένε πως αν δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα στο μέλλον θα σκοτώσουμε εσάς και τα παιδιά σας. Δεν ξέρουμε τι θέλουν από εμάς. Όταν ήρθαμε στη Μαλακάσα, οι Αφγανοί μας ξεκαθάρισαν πως δεν μας θέλουν στο κέντρο φιλοξενίας. Έτσι τώρα δημιουργούν πρόβλημα για να μας εκδιώξουν».
    Και γιατί δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτούς τα «αλληλέγγυα» λαμόγια; Πρώτον, διότι η υπόθεση δεν έχει «κοκό» (φράγκα!) και δεύτερον, για να συγκαλύψουν το ρατσιστικό μίσος «προσφύγων» για άλλους «πρόσφυγες», που τους χαλάει τη σούπα, πως μόνο οι Έλληνες είναι «ρατσιστές»!

  19. – Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

    Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

  20. Βρε μικρα ανθρωπακια δικαιολογητε την κακιασμενη?Δηλαδη την χαλασε που τα παιδια πηγαν στο κανονικο τους σχολειο?Μεχρι εκει ?Τιποτα δεν βαζετε μπροστα στη καρεκλα ουτε τα παιδια?Τι να την κανουμε τετοια δημαρχο?Να κατσει σπιτι της…δεν εχει αλλον το Οραμα να βαλει ?

  21. Ιωάννα προχωρά τον έχεις φάει λάχανο και μαρούλι και μπρόκολο σαλάτα τον έχεις κάνει. .. Το λέει και η δημοσκόπηση 6 μονάδες μπροστά. Μη μασάς φυλακή βάλτον αυτό αξίζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ