Αρχική Πρωτοσέλιδο Απίστευτο περιστατικό στο Ψαλίδι: Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του & απειλούσε με...

Απίστευτο περιστατικό στο Ψαλίδι: Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του & απειλούσε με μαχαίρια να σκοτώσει το παιδί & να αυτοκτονήσει

24
5755

Κως: Πατέρας κρατούσε όμηρο το 3,5 ετών κοριτσάκι του απειλώντας ν’ αυτοκτονήσει

Ευτυχή κατάληξη είχε η οκτάωρη ομηρεία ενός μικρού κοριτσιού 2,5 ετών από τον πατέρα του.
Ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ αφού πρώτα ξυλοκόπησε άγρια την 35χρονη Ρουμάνα σύζυγό του για λόγους ζηλοτυπίας και την πέταξε έξω από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα όπου ήρθαν για διακοπές εδώ και μία εβδομάδα στην περιοχή Ψαλίδι της Κω κράτησε όμηρο σε ένα σεντόνι το 2.5 ετών κοριτσάκι του απειλώντας με δύο μαχαίρια ότι  θα το σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν, μετά από 8 μιση ώρες διαπραγμάτευση (από μία τα ξημερώματα έως 9:30 το πρωί ξεσηκώνοντας όλη την περιοχή) με απόλυτη ψυχραιμία και σωστούς χειρισμούς  (δεν χρησιμοποίησαν χημικά παρά μόνο χειροβομβίδες κρότου λάμψης για εκφοβισμό) να τον πείσουν να παραδώσει το παιδί.
Πατέρας και κόρη οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι αντιμετώπιζε ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι: ενδοοικογενειακή βία, περί όπλων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ομηρεία.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πως μπορω να ερθω σε επαφη με τον πατέρα? Θελω να τον προσλαβω να προσεχει το παιδι μου!!!!

  2. Στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή. Ωραίος Τουρισμός.Και στην Λάμπη τα αίσχη από μέθυσους εξ Ανατολικής Ευρώπης.

    Όλα τα ρεκόρ θα σπάσουμε φέτος…από ποιότητα.Η Σάρα,η Μάρα και το κακό συναπάντημα.

  3. ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΊΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΟΥΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΤΗΤΙΚΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ, ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΝΙΩΔΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΤΩΝ ΦΟΒΕΡΩΝ ΠΙΡΣΙΝΓΚ, ΜΕ ΤΡΥΠΗΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕ,Σ ΜΥΤΕΣ, ΦΡΥΔΙΑ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    • Πολύ άστοχη και υπερβολικά γενικευμένη η αναφορά σας στους τουρίστες!Λές και οι «καθαρόαιμοι» οι συμπατριώτες μας δεν πετάνε σκουπίδια και αποτσίγαρα όπου βρουν, λές και δεν μπεκροπίνουν/καπνίζουν σε συνδυασμό με οδήγηση μαζί με παιδιά(πανηγύρια και δεν συμμαζεύεται) αλλά σας πείραξε το piercing βλέπω…Καλό είναι να κοιτάζετε τα χάλια τα δικά μας τα μαύρα που δεν τα ξεπλένει ούτε ο Νείλος και μετά να κοιτάζετε των αλλονών! Φιλικά πάντα
      //Αθειστής

    • Σαφώς υπάρχουν και τέτοιου είδους τουρίστες που γράφετε…δυστυχώς όμως και (εμείς) οι νεοέλληνες (στην πλειοψηφία) έχουμε αυτή την νοοτροπία, όσο αφορά σκουπίδια, αποτσίγαρα, μπουκάλια…που γράφετε στην αρχή του σχολίου σας!! Όπως επίσης και για την οδήγηση, μία από τα ίδια…!!
      Εδώ δεν σέβονται οι νεοέλληνες την ίδια τους τη Χώρα, θα τη σεβαστούν οι ξένοι;
      Δεν είμαι υπέρ των ουσιών και του μανιώδους καπνίσματος, όμως ειδικά για τα τατουάζ και τα πίρσινγκ (όταν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής) δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτά.

    • Ειστε και εσεις απο αυτους τους ανθρωπους του νησιου που κρινουν καποιον απο την εμφανιση ή απο το τι ποτο ή τσιγαρο κραταει τη στιγμη που θα τον δεις μπροστα σου? Και στη συνεχεια θα του αρνηθεις καποιο δωματιο, αυτοκινητο, μηχανακι για ενοικιαση κοκ, γιατι αυτος που ειδες μπορστα σου με τα τατουαζ και τα σκουλαρικια ειναι ο αλητης απο μια χωρα της Ευρωπης και ο Κωος Ελληνας επιχειρηματιας ειναι ο καλος και ηθικος πολιτης που το βραδυ οταν οδηγησει το αυτοκινητο του ή περπατησει στο δρομο για βολτα, θα πεταξει το τσιγαρο του οπου βρει αγνοωντας αν τον βλεπουν αλλοι ή αν θετει σε κινδυνο την περιοχη αυτη. Σαφως και υπαρχουν και αυτοι οι τουριστες οι απλυτοι, σιχαμενοι, αφραγκοι , χωρις νομους και ιερα και οσια αλλα την επομενη φορα που θα γραψετε κατι αρνητικο για καποιον ειτε Ελληνα ειτε τουριστα, ρωτηστε πρωτα το παιδι σας ή τα ανηψακια σας, ποσες φορες εχουν βγει , πιει , μεθυσει και ξερασει.. Ανθρωπινα ειναι ολα.. Εμεις εδω στην Κω δεν ειμαστε ανθρωποι..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ