Θ.ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: Σεβασμός στην προσπάθεια και στη δουλειά των εργαζομένων στην καθαριότητα

38
995

Θ.ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : “Σεβασμός στην προσπάθεια και στη δουλειά των εργαζομένων στην καθαριότητα.”

Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Μουζουράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η αγανάκτηση και η οργή των εργαζομένων στην καθαριότητα, που αισθάνονται προσβεβλημένοι από την προσπάθεια απαξίωσης της συνολικής προσπάθειας που κάνει η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, είναι δικαιολογημένη.

Οφείλουμε όλοι μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων. Με τη δική τους βοήθεια η Κως στάθηκε όρθια στη μεγάλη δοκιμασία του μεταναστευτικού. Με τη δική τους στήριξη η Κως απέσπασε την αναγνώριση επισκεπτών αλλά και ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στον ισχυρό σεισμό της 21ης Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα, πρώτος εγώ αλλά και οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Το νησί έχει ένα τεράστιο αριθμό επισκεπτών, τον μεγαλύτερο που υπήρξε ποτέ τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει ένα δυσανάλογα μεγάλο όγκο απορριμμάτων.

Την ίδια στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως ο περιορισμός των προσλήψεων αλλά και η έλλειψη κοινωνικής συνείδησης και ευθύνης ορισμένων απέναντι στον ίδιο τους τον τόπο. Γιατί για την καθαριότητα της Κω είμαστε υπεύθυνοι όλοι, ευθύνη έχει και ο τελευταίος πολίτης αυτού του νησιού, με πρώτο εμένα.

Η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ. Πέρα από την προμήθεια νέων απορριμματοφόρων και κάδων, έχουμε διαμορφώσει ένα ολιστικό σχέδιο αλλαγής του μοντέλου λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας με συγκεκριμένες προτάσεις και κατευθύνσεις.

Κάποιοι δουλεύουν σκληρά, κάποιοι έχουν προτάσεις και κάποιοι βγάζουν μόνο φωτογραφίες, κάνοντας φθηνή αντιπολίτευση.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θεόφιλε εσυ θα εισπραξεις 120 χιλιαδες ευρω ως αντιδήμαρχος οσα θα πάρουν 14 εργαζόμενοι της καθαρίοτητας….
    Σοβαρευτείτε και δουλεψτε αλλιως απο εδω πανε και οι αλλοι

    • ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ.ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΚΑ///.[ΟΠΩΣ ΒΡΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΜΠΑΡΜΠΑ /////,Ο ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,Ο ΜΟΝΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ,,].ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ.Ε

    • Θεοφιλε σε ψηφισα,αλα τωρα τα κανατε στακτη και θρύψαλα.Παραιτησου σου για το καλο σου.Δεν θα σε ψηφισω ξανα,γιατι ειστε και ψευτες από πανω.

    • Τι σημαίνει αυτό φίλε μου ότι θ είσπραξη τόσα λεφτά τι ακριβώς θέλετε να πείτε πολύ με αυτή την κουβέντα ο καθένας εκεί πέρα που βρίσκετε εκλεχθηκε από τον κόσμο πήρε μια θέση για να κάνει μια δουλειά που το κακό ότι θα πληρωθεί για τις υπηρεσίες του ο κάθε άνθρωπος που βρίσκετε σε κάποιο πόστο είπε κανένας ότι πρέπει να πηγαίνουν τσάμπα.

      • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΛΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΟΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΔΡΩΤΑ!
        ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΝΙΩΤΙΣΣΑ, ΜΑΖΕΨΕ ΟΣΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙΣ…ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

  2. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

    • Δηλαδή για πες μας για τι πρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο κάθε άνθρωπος στο δήμο εφόσον εκλεχθηκε δωρεάν να το καταλάβω και εγω

  3. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  5. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ

    ΤΑ ΑΥΞΗΣΑΝ 50% !!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΚΛΠ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ.

  6. ο μονος που πολεμαει και προσπαθει να διαλυσει την καθαριοτητα ειναι ο δημαρχος για να την δωσει σε ιδιωτες

    για να φανε καλα τα …….

  7. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  8. …..ΘΕΟΦΙΛΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!
    ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟ!
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ
    ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ!

  9. Δεν είναι μπαμπούλας η ιδιωτικοποίηση της υπ. καθαριότητας, οι δημότες θα έχουν καθαρή πόλη και χωριά με μικρότερο κόστος.

    Ας μην ξεχνάμε ότι η υπηρεσία είναι ανταποδοτική, μας χρεώνει ο Δήμος το τετραγωνικό όσα στοιχίζει το μαύρο χάλι που έχουμε σήμερα. Έτσι τα τέλη, χρόνο με τον χρόνο φουσκώνουν. Γιατί να μην δοκιμάσουμε, παντού όπου έγινε έχουν καλύτερη ποιότητα και μικρότερο κόστος. Όσο για τους μόνιμους υπαλλήλους θα βολευτούν στον Δήμο και οι συμβασιούχοι θα βρουν θέσεις εργασίας στον ιδιώτη.

  10. ΡΟΥΦΑ, έχεις καταλάβει ότι με τις καθημερινές σου καταγγελίες για την καθαριότητα σπρώχνεις τον Κυρίτση στην ιδιωτικοποίηση;

    Ο στόλος των οχημάτων παλιός, η έγκριση για προσλήψεις εποχικών από τον Αύγουστο και παντού σκουπίδια. Φυσικά δεν πρόλαβε το σΟύΡΑΜΑ να φτιάξει μια συνεργατική σαν εκείνη των Γύφτων και ξεμπερδέψαμε… Τα σκουπίδια είναι χρυσάφι που το πετάμε, με την ανακύκλωση τα μισά σκουπίδια τα μαζεύει τζάμπα ο ιδιώτης που φυσικά έχει κέρδος. Σκεφτείτε πόσα γλυτώνουν οι δημότες και πόσα άτομα και οχήματα θα χρειάζονταν ακόμα;

  11. Δώστε την καθαριότητα στο σΟύΡΑΜΑ, αυτοί ξέρουν να καθαρίζουν... Καθάρισαν το ταμείο της ΒΙΜΕΛ και το βιβλιάριο Άμυνας του νησιού....

    Εάν είχαμε μυαλό θα απαιτούσαμε εμείς οι δημότες την ιδιωτικοποίηση. Και καλλίτερη καθαριότητα θα γινόταν και λιγότερα θα πληρώναμε σε δημοτικά τέλη που σε λίγο θα ξεπεράσουν το κόστος κατανάλωσης του ρεύματος. Άσε που τα κοπρόσκυλα της κάθε κυβέρνησης εγκρίνουν τις εποχιακές προσλήψεις τον Αύγουστο για να έχουμε καθαρή πόλη και χωριά τον Οκτώβρη….

  12. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ, με την ιδιωτικοποίηση θα έχουμε καθαριότητα, εμφάνιση και φτηνότερο κόστος. Προχώρα ΚΥΡΙΤΣΗ.

    Η Λαίδη Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ θα μας προτείνει καμιά ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΉ ΕΠΙΔΟΤΟΎΜΕΝΩΝ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ στο διπλάσιο κόστος από ένα ιδιώτη που εάν δεν κάνει καλά την δουλειά του και έχουμε τα σημερινά χάλια στην πόλη και τα χωριά του δίνουμε δρόμο και παίρνουμε άλλο.

  13. Θεόφιλε των 120 χιλιάδων ευρώ μισθό στα 5 έτη θητείας σου μην μιλάς για σεβασμό στους εργαζόμενους όταν προστατεύεις τα δικά σου παιδια κλεισμένα σε γραφεία και κάποια άλλα παιδιά τα κάνατε φωτογράφους…
    Λοιπόν τα περι σεβασμού στον εργαζόμενο αλλά,πρωτα τις αδικίες φίλε Θεόφιλε.

  14. Ποιους δουλεύετε κύριε Μουζουράκη, σταματήστε τα ψέματα για το θεαθη είναι, τόσα χρόνια δεν κάνατε τίποτα και ξαφνικά 8 μήνες πριν τις εκλογές σας έπιασε ο πόνος;; Που εισασταν τα προηγούμενα χρόνια;;; Δεν πείθετε κανέναν πλέον.

  15. ΧΑΧΑΧΑ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

    ΚΑΙ ΘΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

  16. Μετά τον ΔΗΡΑΣ έρχεται η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και μετά η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ…
    Πρόεδρε Μαναση τα γραπτά μένουν.

  17. ΧΑΧΑΧΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ.

    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  18. Προς τι οι ανακοινώσεις; Ποιόν εξυπηρετούν; Για σοβαρευτείτε και κάνετε την δουλειά σας. Όχι άλλο δούλεμα. Αλλά αυτοί είμαστε αφού τους ψηφίζουμε αυτοί μας αξίζουν. Η πόλη βρωμάει, οι εργαζόμενοι θίγονται ο επικεφαλής που τους προσέλαβε τους χαιδεύει γιατί φοβάται μην έχει διαρροές από ψήφους και για την ταμπακιέρα κουβέντα.

  19. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΟΦΙΛΕ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ:ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ;

  20. Οταν δεν σεβεσαι τον ιδιο σου τον εαυτο.Εγω που σε ξεβρωμίζω καθε βραδυ,βλακα.ε βλακα.Τοτε ελα μαζι μου μια βολτουλα…Να δεις τι περναμε εμεις που προσπαθουμε,να σου μαθουμε τι εστι ανθρωπια.σταματηστε την κριτικη για τους εργαζομενους..Kαι καθαριστε τις αυλες σας τις βλέπουμε και γελαμε.ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.

  21. ntrepomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ntropi tous alites eimoun perifanos pou douleva stin kathariotita kai tora ntrepomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee …………..

  22. ΜΕΓΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΑΠΟΡΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ .ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ,

  23. Σεβασμός πρώτα απ’ όλους από τη Δημ. Αρχή. Σεβασμός σημαίνει παροχή μέσων ατομικής προστασίας και γάλακτος, ετήσιες ιατρικές εξετάσεις και εμβολιασμοί, ασφαλείς συνθήκες εργασίες, συντήρηση οχημάτων, μη διάκριση εργαζομένων, μη πολιτικές παρεμβάσεις στην λειτουργία της υπηρεσίας. Δημιουργίστε πρώτα σωστές συνθήκες λειτουργίας της υπηρεσίας, αξιολογίστε την και αν μετά δεν γίνεται η δουλειά τότε φέρτε ιδιώτη. Πριν γίνουν αυτά θα αισθανόμαστε και αγανακτισμένοι και προσβεβλημένοι τόσο από τη Δημ. Αρχή όσο και από την αντιπολίτευση, που πρέπει να βρει άλλους τρόπους να αντιπολιτευθεί και όχι χρησιμοποιόντας τους εργαζομένους. Δυστυχώς κάνουν και αυτοί ότι τους έκανε και η τότε αντιπολίτευση. Γι’ αυτό, όπως είπε και ο πρόεδρος, αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας και τα πολιτικά σας παιχνίδια μακρυά από μας. Γιατί εσείς πάτε και έρχεστε αλλά εμείς θα είμαστε πάντα εδώ στη μάχη, μέρα-νύχτα, με ζέστη, κρύο και βροχή.

  24. Ερωτηση η κυρία που είναι τελευταία στο εργοτάξιο ποια είναι η οργανική τις θέση; να σας απαντήσω οδοκαθαριστής και γιατί είναι εκεί!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ