ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκίνηση στην τελετή μνήμης & τιμής στους πρ. Προέδρους του ΦΙΛΗΤΑ: Κώστα Θαλασσινό, Μανώλη Φρουζάκη, Γιάννη Ιωαννίδη, Μανώλη Κιαπόκα & Μάνο Τυρινόπουλο

15
1299
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική εκδήλωση μνήμης στους αείμνηστους διατελέσαντες Προέδρους του Πνευματικού Ομίλου Κώων Ο ΦΙΛΗΤΑΣ πραγματοποιήθηκε απόψε στον αύλειο χώρο του Ιστορικού και λαογραφικού μουσείου Κω στο πλαίσιο των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2018 (δυστυχώς οι παράλληλες και πολλές εκδηλώσεις τι τελευταίο διάστημα στέρησαν τη δυνατότητα σε πολλούς ενδιαφερόμενους να την παρακολουθήσουν).

«Εκδήλωση μνήμης, σεβασμού και τιμής στους ανθρώπους εκείνους που με ανιδιοτέλεια στήριξαν τον όμιλό μας ώστε να τον παραδώσουν στους επόμενους καλύτερο», τόνισε στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΦΙΛΗΤΑ Κώστας Ιωάννου.

Ειδικότερα η εκδήλωση μνήμης ήταν για τους αείμνηστους Προέδρους του Ομίλου: Κώστα Θαλασσινό (για τον οποίο μίλησε ο Θεοδόσης Διακογιάννης),  Μανώλη Φρουζάκη (η Νίλουφερ Τλε), Γιάννη Ιωαννίδη (η Ξανθίππη Αγρέλλη), Μανώλη Κιαπόκα (η Μαρία Παρισίδου) και Μάνο Τυρινόπουλο (ο Νίκος Ιωάννου).

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης κάλυψε ευγενικά η Καθηγήτρια μουσικής, Μαρία Ορφανουδάκη-Κιαπόκα με την πολύ καλή μαθήτριά της Άννα Γεωργιάδη (βίντεο).

Αξιοσημείωτη η παρέμβαση της επίτιμης Προέδρου της Ένωσης Κώων Αθηνών Ευαγγελίας Κεφαλιανού-Μπούρα μιλώντας με θερμά λόγια για την προσφορά όλων των παραπάνω και την ποιητική αφιέρωση που τη συνόδευε.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη. )

  2. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

    • Ένας κλειστός χώρος κουλτούριαρηδων και καλα.Τινακριβως έχουν προσφέρει δεν έχω καταλάβει.Τι θα μας έλειπε βασικά αν δεν υπήρχε;

      • κύριε ανώνυμε επειδή σου αρέσει να φοράς κουκούλα, και να βγάζεις τις αρρωστημένες σκέψεις σου, σου γνωστοποιώ πως χάρις στην ύπαρξη του ΦΙΛΗΤΑ υπάρχουν 13 τόμοι καταγεγραμμένης τοπικής, ιστορίας, λαογραφίας κ.λ.π. παράλληλα υπάρχουν 15 αυτοτελείς εκδόσεις, και 2 μουσικές, εκτός από τις εκατοντάδες εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου, αυτά δεν έγιναν τυχαία αλλά γιατί κάποιοι κουλτουριάρηδες όπως υποτιμητικά μας αποκαλείς αφιέρωσαν ατέλειωτες ώρες για να μπορέσουν να διατηρηθούν. Στο ερώτημα τι θα μας έλλειπε αν δεν υπήρχε σου απαντώ χωρίς ίχνος υπερβολής τι θα σου έλλειπε εσένα αν δεν είχες τους γονείς σου, άντε και περαστικά αξιολύπητε, και αξιολύπητε ανθρωπάκο

  3. ο σεβασμος και η τιμη σε οσους προσφεραν στο παρελθον μπορει να ειναι οδηγος μας για το παρόν και το μελλον

  4. ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ. ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ